Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
P-Inter
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Nyilván sokukat nem lenne érdemes megtartani, mert erősen benne vannak a korban, de a jelenlegi pénzügyi helyzetben nem lehet mindenkit "eladni", hisz pótolni is kell.
Én egyedül Miki és Acerbitől köszönnék el.
Ha nem megy senki el a védelemből, a Bastoni, Pavard, Biaseck mellé cserének elég lehet egy de Vrij, Darmian páros. Kapust nem tudom elképzelni, hogy hozzunk, vagy ha igen, akkor Sommer lesz az első számú egy darabig.
Miki meg mehet, kp-t úgyis meggyúrjuk a hírek szerint.
Én egyedül Miki és Acerbitől köszönnék el.
Ha nem megy senki el a védelemből, a Bastoni, Pavard, Biaseck mellé cserének elég lehet egy de Vrij, Darmian páros. Kapust nem tudom elképzelni, hogy hozzunk, vagy ha igen, akkor Sommer lesz az első számú egy darabig.
Miki meg mehet, kp-t úgyis meggyúrjuk a hírek szerint.
- interfan
Ezzel kapcsolatban az altalam kifejezetten utalt Rafael Beniteznek volt egy sokatmondo nyilatkozata 2022 vegen:interfan írta: ↑2025.05.11. 09:49
Erdekes tema egyebkent ez a "megujulas", hogy mennyire van szukseg ra, kell e sok uj jatekos nyaron, kit erdemes megtartani, es kit nem, stb.
Eloszor is szogezzuk le, a jelenlegi helyzet nem a triplazos szezon.
1.
Nem fogunk triplazni ez mar teny, de arra is egyre nagyobb az esely, hogy mar duplazni sem.
2.
Ott kimondott cel volt a BL gyozelem, arra epitettuk fel a csapatot, azert hoztuk Mourinhot, azert rugtuk ki Mancinit.
Moratti akkor nyiltan, vilagosan, es kimondva is BL-t akart nyerni, es mint cel volt meghatarozva.
Iden senki nem beszelt celkent BL gyozelemrol, csakis alomkent emlegetette barki, es vezetoink azt is elmondtak mar a 8 kozott is, hogy tulteljesitettuk a vart eredmenyt a BL-ben.
3.
A triplazo csapatot, keretet, nagyon komoly penzugyi befektesekkel epitettuk fel.
A jelenlegi keretunkbe pedig 1 euro centet sem tettunk 2019 ota, csakis kivesszuk belole evre evre a sulyos milliokat.
Osszesen boven 100m feletti kivett penz van a mercatoba 2019 ota.
Na de visszaterve a lenyegre, Olaszorszagban forumokon elemzik, hogy nehogy ugyanabba a helyzetbe essunk, mint 2010-ben.
Es ebben egyebkent van valami...
Akkor is mi lett a vesztunk, hogy a triplazo csapat minden tagjahoz ragaszkodtunk, olyanokhoz is 30 felett akiket talan jobb lett volna eladni, es hozni a helyukre masokat.
Es hat 33+os jatekosainkhoz is ragaszkodtunk.
Nyilvan utolag nagyon okos az ember, de ott valamit nagyon elrontottunk, es a szivunkre hallgattunk es nem az eszunkre.
Olaszok tudnak erdekes dolgokat irni, mondani, de abban van valami, hogy nem biztos, hogy e teren erdemes ugyabba a hibaba beleesni.
Tegyuk fel megnyerjuk a BL-t, minden eselyunk megvan ra.
Ket dolog:
1.
Nyilvan 180 evesen oriasi amit csinalnak, es mindenkinek szobrot a Meazza melle, de...
Biztos hogy erdemes mindenkit megtartani a 36+os vonalbol?
(2010-ben inkabb 33+os vonal volt, most mar 36+os)
Ertem ez alatt:
Sommer, Acerbi, DeVrij, Darmian, Mkhitaryan.
Kerdes az, hogy biztos erdemes es szukseges e Mindenkit! megtartani?
2.
Es akkor ott a 30 koruli alapkezdo vonal mint anno 2010-ben, akikbol meg most talan utoljara (BL gyozelem eseten foleg), lehetne normalis penzt csinalni.
Itt is erdemes es szukseges Mindenkit! megtartani?
Nem lenne jobb eladni 1-2 embert, es hozni helyettuk olyanokat akik az Inter keret frissitesere, fiatalitasra, es hosszutavu jovojeben lennenek lehetosegek?
"
Az Internel felev alatt ket trofeat nyertem, Olasz szuperkupa, es Vilagkupa, ez nem rossz.
Mennyit koltottunk a mercaton?
Nullat...
Szuksegunk volt uj jatekosokra, megsem erkezett senki.
Tobb jatekosunk is volt, akik tavozni akartak, am az utolso pillanatban megis maradtak, mivel nem erkeztek uj jatekosok.
A csapat Mourinhoval nagyszeru szezont futott, triplazott, de 15 jatekos is 30 ev felett volt.
Rengeteg volt a serules, voltak olyan jatekosaink akik sokat kerestek, megis csak a meccsek 30-40%-an voltak elerhetoek a folyamatos serulesek miatt.
Azon a nyaron valtoztatni kellett volna, de ez nem tortent meg.
Tudtam hogy ezzel a csapattal is megnyerhetjuk a klub VB-t, amit kertek is tolem, de az Inter nem gondolkozott hosszutavon.
Eleg lett volna 2-3 jatekos tavozasa az alapcsapatbol, es 2-3 uj alapember erkezese.
Igy verseny alakult volna ki a csapaton belul.
Ez elengedhetetlen a fejlodeshez.
"
- interfan
Nekem azert egy haromvedos rendszerbe a kispadra egy DeVrij-Darmian paros ketten keves, en minimum 3 cserevel kezdenem a szezont ahogy tettuk is ezt mindig.
Egy KH-t En mindenkeppen igazolnek.
Jelenlegi nevek az ismertek:
De Winter, Eric Garcia, Solet, Beukema, Lucumi, Gila, DeLigt.
(De Ligtet biztosan nem eroltetnem)
Igy lenne nalam egy:
Uj KH, Pavard, Bastoni, Bisseck, DeVrij, Darmian sor
Jelenlegi 6 KH vedelmunk atlageletkora ma: 30,6.
Ha pl jonne Acerbi helyere egy uj KH az emlitett nevek kozul, aki 26-27 eves, akkor jovore ilyenkor a vedelmunk lenne atlagba kb 29,5.
Tehat ha nem is sokkal, de atlagosan 1 evvel mar fiatalodna a csapatuk egy resze, a KH sor.
-
cuchu11
Szerintem a fontosabb kérdés az lehet, hogy kit adunk el a 30 év alatti sorból, ha befut egy komoly ajánlat... Akikből nagy pénzt lehet "csinálni" az Lautaro, Barella, Bastoni, Thuram és esetleg Dimarco. Pl. Lautaro 100 Milla vagy Thuram 80 Milla ajánlat. Azt azért ne felejtsük, hogy pl. a góllövő lista vezetője Retegui 21miilla volt. Plusz ne feledkezzunk meg a fizetesi kiadásrol sem. Egy ilyen 60-80 Milla különbözetből azért már lehet keretet alakitgatni.
- Cupi
Én még 1 évre simám megtartanám Mikhyt és Acerbit is ha Inzaghi belátja már nem mint atom kezdő kéne velük számolni.
Tehermentesítésre, pihentetésre teljesen jól jönnének mindketten.
Gond az ha maradnak Inzaghinál alap kezdők és addig játszanak amíg össze nem esnek majd kidőlnek 2-3 hónapra.
Szóval 1 évet adnék nekik de nem úgy hogy alap kezdők és akkoris játszanak ha már lépni nem tudnak.
- internaZIOnaLe
Azért azzal is számoljunk hogy ha BL-t nyerünk...mi van ha lelép Inzaghi?!
- interfan
Szerintem pont oket nem szabadna eladni semmikeppen.cuchu11 írta: ↑2025.05.11. 21:05Szerintem a fontosabb kérdés az lehet, hogy kit adunk el a 30 év alatti sorból, ha befut egy komoly ajánlat... Akikből nagy pénzt lehet "csinálni" az Lautaro, Barella, Bastoni, Thuram és esetleg Dimarco. Pl. Lautaro 100 Milla vagy Thuram 80 Milla ajánlat. Azt azért ne felejtsük, hogy pl. a góllövő lista vezetője Retegui 21miilla volt. Plusz ne feledkezzunk meg a fizetesi kiadásrol sem. Egy ilyen 60-80 Milla különbözetből azért már lehet keretet alakitgatni.
En akire gondoltam, hogy 30 koruli sor, es egy BL gyozelem eseten most lehetne talan utoljara ertelmes penzt kapni beloluk:
Calhanoglu, Dumfries, Pavard pl.
-
cuchu11
Pontosan értettem, hogy kikre gondoltál (a 35 év körüliekre, valamint a 30 év körüliekre).interfan írta: ↑2025.05.12. 06:18Szerintem pont oket nem szabadna eladni semmikeppen.cuchu11 írta: ↑2025.05.11. 21:05Szerintem a fontosabb kérdés az lehet, hogy kit adunk el a 30 év alatti sorból, ha befut egy komoly ajánlat... Akikből nagy pénzt lehet "csinálni" az Lautaro, Barella, Bastoni, Thuram és esetleg Dimarco. Pl. Lautaro 100 Milla vagy Thuram 80 Milla ajánlat. Azt azért ne felejtsük, hogy pl. a góllövő lista vezetője Retegui 21miilla volt. Plusz ne feledkezzunk meg a fizetesi kiadásrol sem. Egy ilyen 60-80 Milla különbözetből azért már lehet keretet alakitgatni.
En akire gondoltam, hogy 30 koruli sor, es egy BL gyozelem eseten most lehetne talan utoljara ertelmes penzt kapni beloluk:
Teljesen logikus gondolatsor.
Én viszont arról beszéltem, hogy fentiek pótlására és a keret régóta húzodó
komolyabb átalakításhoz az a pénz kevés lesz.
Szerintem erre két lehetőség van:
vagy a legértékesebb játékosok közül megy valaki
vagy a vezetőség plusz pénzt ad a mercatora.
- interfan
Vagy 3. opcio, hogy nem fog megtortenni a keret "regota huzodo atalakitasa".cuchu11 írta: ↑2025.05.12. 15:30Pontosan értettem, hogy kikre gondoltál (a 35 év körüliekre, valamint a 30 év körüliekre).interfan írta: ↑2025.05.12. 06:18Szerintem pont oket nem szabadna eladni semmikeppen.cuchu11 írta: ↑2025.05.11. 21:05
Szerintem a fontosabb kérdés az lehet, hogy kit adunk el a 30 év alatti sorból, ha befut egy komoly ajánlat... Akikből nagy pénzt lehet "csinálni" az Lautaro, Barella, Bastoni, Thuram és esetleg Dimarco. Pl. Lautaro 100 Milla vagy Thuram 80 Milla ajánlat. Azt azért ne felejtsük, hogy pl. a góllövő lista vezetője Retegui 21miilla volt. Plusz ne feledkezzunk meg a fizetesi kiadásrol sem. Egy ilyen 60-80 Milla különbözetből azért már lehet keretet alakitgatni.
- interfan
Majdnem 1 evvel ezelotti a fenti idezet, nyilvan utolag mindig okos az ember, de azert ot jo hogy nem sikerult elhoznunk.
Idei szezonja a Fiorentinaban finoman szolva is nagyon gyenge.
- Fiorentina leggyenbbjei kozott van az atlagok es statok alapjan.
- Van 8db golja, ebbol 3 is tizi, es dupla annyi jatekperce van mint a nalunk 7 golt szerzo Arnautovicnak.
- Mindemelle meg valami elkepeszto serulekeny is.
Idei szezonban kihagyott majdnem 100 napot, azaz tobb mint 3 honapot volt serult.
-
cuchu11
Pontosan.interfan írta: ↑2025.05.12. 15:49Vagy 3. opcio, hogy nem fog megtortenni a keret "regota huzodo atalakitasa".cuchu11 írta: ↑2025.05.12. 15:30Pontosan értettem, hogy kikre gondoltál (a 35 év körüliekre, valamint a 30 év körüliekre).
- interfan
Romano szerint a Basel es a Frankfurt erdeklodik Palacios kapcsan, az Inter kesz a jatekos eladasara.
Calciomercato.com szerint az Inter 5m-t ker Palacios kapcsan, de ettol kevesebbet fizetne az erdeklodo Basel/Frankfurt.
Palacios nem resze az Inter terveinek, nem szamitunk ra, es elado.
Calciomercato.com szerint az Inter 5m-t ker Palacios kapcsan, de ettol kevesebbet fizetne az erdeklodo Basel/Frankfurt.
Palacios nem resze az Inter terveinek, nem szamitunk ra, es elado.
- interfan
Zanetti:
Mastantuono?
O egy kivalo jatekos, de az Internek o tul draga.
Barmelyik csapat szivesen latna ot, de nekunk o tulsagosan draga.
-
cuchu11
- interfan
- interfan
Pedulla szerint az Inter tett ajanlatot korabban, de ezt David elutasitotta mivel anyagilag nem volt megfelelo szamara.Tombi1986 írta: ↑2025.05.13. 06:21Nekünk is lépnünk kellene. Nehogy már a Napoli vigye el előlünk.interfan írta: ↑2025.05.11. 16:21 Sky es Di Marzio szerint a Napoli ugy probalja megtartani Contet, hogy a De Bruyne-Jonathan David parost leigazolja neki.
Sky, Di Marzio, Pedulla, SportItalia, Schira, Romano es a Gazzetta is megerositi, komoly targyalasok folytatott a Napoli J.David es ugynokevel a napokban.
De Bruyne mehet hozzájuk…
Ellenben a Napoli Pedulla szerint is kifizetheti a J.David altal kert osszegeket, igy a felek nagyon kozel vannak egymashoz.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... vid-inter/#
-
Tombi1986
Összeg? Bár nekünk x játékostól is meg kellene előtte szabadulnunk…interfan írta: ↑2025.05.14. 06:01Pedulla szerint az Inter tett ajanlatot korabban, de ezt David elutasitotta mivel anyagilag nem volt megfelelo szamara.Tombi1986 írta: ↑2025.05.13. 06:21Nekünk is lépnünk kellene. Nehogy már a Napoli vigye el előlünk.interfan írta: ↑2025.05.11. 16:21 Sky es Di Marzio szerint a Napoli ugy probalja megtartani Contet, hogy a De Bruyne-Jonathan David parost leigazolja neki.
Sky, Di Marzio, Pedulla, SportItalia, Schira, Romano es a Gazzetta is megerositi, komoly targyalasok folytatott a Napoli J.David es ugynokevel a napokban.
De Bruyne mehet hozzájuk…
Ellenben a Napoli Pedulla szerint is kifizetheti a J.David altal kert osszegeket, igy a felek nagyon kozel vannak egymashoz.
- interfan
34m euro.Tombi1986 írta: ↑2025.05.14. 06:12Összeg? Bár nekünk x játékostól is meg kellene előtte szabadulnunk…interfan írta: ↑2025.05.14. 06:01Pedulla szerint az Inter tett ajanlatot korabban, de ezt David elutasitotta mivel anyagilag nem volt megfelelo szamara.
-
möszi
Viszont, ha jól értesültem, akkor élünk Zalewski 6 millás opciójával. Látva, hogy nem csak a két szélen, hanem középen is használható, ennyit nagyon megérne, sérülékenysége ellenére.
- interfan
Allitolag igen, aztan majd kiderul, hogy tenyleg megvesszuk e.
Egyebkent nekem sokkal jobban tetszett ugymond visszavont tamadokent, mint a WB poszton.
WB poszton nekem eleg szurke volt, viszont igy elol jol mozgott, persze 1db meccs, sokat kovetkeztetni nincs ertelme belole.
6m nem komoly osszeg, inkabb erte ennyi, mint ilyen total homaly Palacios kapcsan, akit mar eppen barkire de soznank ra.
- Cupi
Nagyon kellene egy használható jó csatár még. Persze elsőre azt mondanánk ki jönne ide Thuram és Martinez mögé 3.-nak. Szerintem bőven fog játszani az is aki úgymond csak 3. számú lenne. Közel 60 meccs, sérülések, pihentetések, formahanyatlások miatt lemerem írni, hogy a 3. számú is sokat játszana, sőt kezdőként is. Még a jelenleg 5. számú Correa is volt kezdő párszor. 
- CsaSzi9294
"Támadós" pletykák:
CdS szerint felmerült a támadósorba Zerkzee. Ebben az évben jelentősen visszaesett az értéke, a fizuja 3,5m körül lehet.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... e-laffare/
Zanetti és Paz hétfő este együtt vacsoráztak, nem tekinthető lezártnak az ügye.
Real Madridnak 8 millióért visszavásárlási opciója van (július 1. és 15. között). (TS)
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -nico-paz/
FCInternews szerint nem csak Zerkzeet figyeljük, hanem Raspadorit, valamint a Parmából Bonnyt.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... esto-nome/
CdS szerint felmerült a támadósorba Zerkzee. Ebben az évben jelentősen visszaesett az értéke, a fizuja 3,5m körül lehet.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... e-laffare/
Zanetti és Paz hétfő este együtt vacsoráztak, nem tekinthető lezártnak az ügye.
Real Madridnak 8 millióért visszavásárlási opciója van (július 1. és 15. között). (TS)
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -nico-paz/
FCInternews szerint nem csak Zerkzeet figyeljük, hanem Raspadorit, valamint a Parmából Bonnyt.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... esto-nome/
- Atosz
Én azon gondolkodtam, hogy valahogy meg kéne csinálni, hogy elhozzuk Edersont az Atalantától. Elbaszottul jó Mkhi utód lenne, és vele egy elbaszottul komoly kp-nk. 50 milkó körül lehet gondolom (magasabbról indulva az Atalanta részéről).
-
HerfortBalazs
Zirkzee nem lenne rossz, az hogy a Unitednel nem megy neki at semmit nem jelent, ott mindenki lebutul. Bolognaban nagyon jo volt előtte, a tamadasok felepiteseben nagyon hasznosan jatszott. Fiatal is, jatszott az olasz bajnoksagban.
- interfan
Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
En tovabbra sem latom, hogy Pellegrini jo megoldas lenne, de Inzaghi biztosan jobban tudja, es ha erkezik, remeljuk megmutatja miert akarta az edzonk ennyire.
- CsaSzi9294
Vagy csak azért mondja, mert teljesen felesleges reménykedni egy fiatal tehetségben, mivel ligán kívüli és 17 éves. Gyakorlatilag 0 percet kapna.interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
En tovabbra sem latom, hogy Pellegrini jo megoldas lenne, de Inzaghi biztosan jobban tudja, es ha erkezik, remeljuk megmutatja miert akarta az edzonk ennyire.
- CsaSzi9294
Szerintem amúgy max 1 csatár fog jönni. Taremi úgy érzem maradni fog és 1 ligát ismerő játékos jön mellé (pl Zerkzee, Castro, Raspadori, Immobile, Krstovic, Lucca).
- interfan
Itt Zanetti az osszegre gondolt nem a korra, dehat valahol erheto is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.14. 14:06Vagy csak azért mondja, mert teljesen felesleges reménykedni egy fiatal tehetségben, mivel ligán kívüli és 17 éves. Gyakorlatilag 0 percet kapna.interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
Sajnos vagy nem sajnos, de mi nem vagyunk az a csapat aki majd 50 milliokat fizet barkiert, foleg nem az utobbi 5-6 evben nem.
2019 ota a rekord igazolunk Correa 33,3m euro...
- CsaSzi9294
Talán ez idén megdől Henrique érkezésével.
- interfan
Hat vele nem igazan, mert erte max 30m-t kernek, mi meg probaljuk 20m-ra leakuldni.CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.14. 14:21Talán ez idén megdől Henrique érkezésével.
- CsaSzi9294
Bocsásd meg tudatlanságom..interfan írta: ↑2025.05.14. 14:23Hat vele nem igazan, mert erte max 30m-t kernek, mi meg probaljuk 20m-ra leakuldni.
- interfan
Kerdes ha erkezik, talalunk e vele egy jo jatekost, vagy folytatjuk a Dalbert-Kondogbia vonalat.CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.14. 14:24Bocsásd meg tudatlanságom..
Hatha egyszer mi is talalunk egy jo jatekost a francia bajnoksagbol.
- interfan
Lucca erdekes, pont most irtak ujra, hogy targyalunk az Udinesevel a Solet-Lucca paros kapcsan.
Bedobtak ugye ezt a Bony nevet akit irtal, nem tudom vele beljebb lennenk e.
Meg ilyen MU altal eladasra szant Zirkzee, Hojlund.
Nev azert van jopar:
Asensio, F.Torres, Guler, Hojlund, Castro, Pavlidis, Zirkzee, Kristovic, Lucca, Immobile, Bonny
Ebbol a sorbol csak kitudnak 2 ertelmezheto tamadonevet fogni.
- Atosz
Vág vág, de valahogy akkor is megpróbálnám…interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
Frattesi ára csak felfelé megy a döntő góljaival, az ő, és Asllani ára hátha kiadná Ederson nagyját… meg a szoki pár fiatal.
- interfan
Na ja, ez nem rossz otlet, nyerjunk BL dontot Frattesi duplaval, utana hatha elviszi a Real vagy a Chelsea, MU 50m-ert.Atosz írta: ↑2025.05.14. 15:20Vág vág, de valahogy akkor is megpróbálnám…interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
Frattesi ára csak felfelé megy a döntő góljaival, az ő, és Asllani ára hátha kiadná Ederson nagyját… meg a szoki pár fiatal.
Mehet a torokokhoz Zielinski 10m-ert, es 60m = Ederson.
Legyen igy.
Egyebkent nekem ami gyanus az az, amirol az olasz Inter forumokon irnak, hogy ha tenyleg jon Henrique, akkor Dumfries lehet megy.
Ha BL-t nyerunk, akkor Dumfries megitelese is azonnal valtozhat, es maris lehet ra piackepes kereslet.
Chelsea ugyis mindig mindenkit akar, MU-nal is felmerulhet, es kitudja a Liverpool kivel potolja majd vegul Arnoldot.
Megmondom oszinten ezt a Henriquet nem ismerem teljesen jol, de ha latnak benne ennyire valamit, akkor egy:
Dumfries el 40-45m
Henrique be 20-25m
Nem biztos hogy rossz elkepzeles lenne.
Maradna egy 20m is pluszba, amibol meg mas posztot is tudnak erositeni.
-
möszi
Ez így bárennyire is jól hangzik, hatalmas lutri. Henrique nem az a típusú játékos, akire azonnal lehet építeni. Darmian (ha egyáltalán marad) nem igazán jó már a szélen, viszont akkor az egy darab, Henrique lenne a jobb szélen bevethető? Én azt gondolom, hogy inkább Dumfries mellé keresünk embert, azzal, hogy Darmian marad amolyan jolly joker a védelemben. Főleg, ha Bisseck tényleg megy, akkor aztán Darmian egyértelműen a 3-as védelem jobb oldalára kerül.interfan írta: ↑2025.05.14. 15:28Na ja, ez nem rossz otlet, nyerjunk BL dontot Frattesi duplaval, utana hatha elviszi a Real vagy a Chelsea, MU 50m-ert.Atosz írta: ↑2025.05.14. 15:20Vág vág, de valahogy akkor is megpróbálnám…interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48
Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
Mehet a torokokhoz Zielinski 10m-ert, es 60m = Ederson.
Legyen igy.
Egyebkent nekem ami gyanus az az, amirol az olasz Inter forumokon irnak, hogy ha tenyleg jon Henrique, akkor Dumfries lehet megy.
Ha BL-t nyerunk, akkor Dumfries megitelese is azonnal valtozhat, es maris lehet ra piackepes kereslet.
Chelsea ugyis mindig mindenkit akar, MU-nal is felmerulhet, es kitudja a Liverpool kivel potolja majd vegul Arnoldot.
Megmondom oszinten ezt a Henriquet nem ismerem teljesen jol, de ha latnak benne ennyire valamit, akkor egy:
Dumfries el 40-45m
Henrique be 20-25m
Nem biztos hogy rossz elkepzeles lenne.
Maradna egy 20m is pluszba, amibol meg mas posztot is tudnak erositeni.
-
Interfan1000
Jonathan David a transfermarkt szerint 98%os valószínűséggel az Interhez jön! Erről volt most valami friss hír?
- interfan
Transfemarkt tud butasagokat irni.Interfan1000 írta: ↑2025.05.15. 09:19 Jonathan David a transfermarkt szerint 98%os valószínűséggel az Interhez jön! Erről volt most valami friss hír?
Legutobbi hir ez volt az ugyben szerepelt is itt linkkel feljebb:
"
Pedulla szerint az Inter tett ajanlatot korabban, de ezt David elutasitotta mivel anyagilag nem volt megfelelo szamara.
"
- interfan
Ha ez igaz, akkor Soletet orokkre elfelejthetjuk.
Feljelentettek egy Udinese jatekost egy vasarnapi esti szexualis eroszak ugyeben.
https://m.fcinternews.it/rassegna/i-cor ... lla-982308
Udinei forrasok szerint ez a jatekos nem mas mint Oumar Solet.
A rendorseg es az ugyeszseg nyomoz, az Udinese hamarosan felfugesztheti Solet jatekjogat.
https://m.fcinternews.it/focus/i-messag ... sta-982311
Feljelentettek egy Udinese jatekost egy vasarnapi esti szexualis eroszak ugyeben.
https://m.fcinternews.it/rassegna/i-cor ... lla-982308
Udinei forrasok szerint ez a jatekos nem mas mint Oumar Solet.
A rendorseg es az ugyeszseg nyomoz, az Udinese hamarosan felfugesztheti Solet jatekjogat.
https://m.fcinternews.it/focus/i-messag ... sta-982311
-
k.tomi880421
Nem véletlen mondta Zanetti, hogy Mastantuono túl drága nekünk. Érdemes ránézni kik akarják leigazolni: Man C., PSG, Real Madrid, Man U., Chelsea csak, hogy azokról beszéljünk akiknek a pénz nem számít.interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
És a második sorban ott van még: Inter, Milan, Atletico, Barcelona.
Nyilván túl drága mert nem tudunk egy licitháborúba belemenni a fentebb említett csapatok ellen.
Viszont ha el tudnánk adni Frattesit és Asllanit akkor érdemes lenne a befolyt összeggel Atalantát megkörnyékezni egy kis ráfizetéssel Edersonért.
Bár valószínű nem fogunk mert arra a posztra már fix érkező Petar Sucic a Dinamo Zágrebtől viszont akkor el lehetne gondolkodni Nico Paz-on.
- Atosz
Ha Frattesi meg Asllani megy, akkor nem lennénk sokan:k.tomi880421 írta: ↑2025.05.15. 20:16Nem véletlen mondta Zanetti, hogy Mastantuono túl drága nekünk. Érdemes ránézni kik akarják leigazolni: Man C., PSG, Real Madrid, Man U., Chelsea csak, hogy azokról beszéljünk akiknek a pénz nem számít.interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48Jo otlet, csak az vele a baj, hogy ameddig Zanetti arrol beszel, hogy nekunk egy Mastantuono is tul draga, addig nehez mirol beszelni.
Nyilván túl drága mert nem tudunk egy licitháborúba belemenni a fentebb említett csapatok ellen.
Viszont ha el tudnánk adni Frattesit és Asllanit akkor érdemes lenne a befolyt összeggel Atalantát megkörnyékezni egy kis ráfizetéssel Edersonért.
Bár valószínű nem fogunk mert arra a posztra már fix érkező Petar Sucic a Dinamo Zágrebtől viszont akkor el lehetne gondolkodni Nico Paz-on.
Barella Calha Ederson
Sucic Zielinski Mkhi
- PellerG
Ederson 60 milla, plusz benne lehet az Atalanta-feeling is...Atosz írta: ↑2025.05.15. 21:42Ha Frattesi meg Asllani megy, akkor nem lennénk sokan:k.tomi880421 írta: ↑2025.05.15. 20:16Nem véletlen mondta Zanetti, hogy Mastantuono túl drága nekünk. Érdemes ránézni kik akarják leigazolni: Man C., PSG, Real Madrid, Man U., Chelsea csak, hogy azokról beszéljünk akiknek a pénz nem számít.interfan írta: ↑2025.05.14. 12:48
Barella Calha Ederson
Sucic Zielinski Mkhi
Ma De Paul nevét dobták be (néhány év után újra).
- interfan
Gazzetta is bedobta Bonny nevet.
Rajtunk kivul a Napoli is akarja, de az Internel eros es komoly jelolt.
A Parma 20m eurot ker erte, a ket klub kozott a targyalasok mar megkezdodtek.
Rajtunk kivul a Napoli is akarja, de az Internel eros es komoly jelolt.
A Parma 20m eurot ker erte, a ket klub kozott a targyalasok mar megkezdodtek.
- Mazzola
Számunkra létfontosságú meccs előtt áll a Parma. Ha Bonny rúg 2 gólt a Napolinak amivel győznek , ezzel igazolja nagyságát és elkötelezettségét az Inter iránt akkor meg kell venni. Persze Chivunak sem ártana némi motiváció, hogy vért itasson a fiaival.....
- Stankov
J. David azért dobta a vissza a szerződés ajánlatot mert mi semmilyen ügynöki jutalékot nem akartunk (helyes) fizetni.
Érdekes ez az Atleticos vonal én tegnap Molinat olvastam arra az esetre ha L.Henrique nem jönne
Érdekes ez az Atleticos vonal én tegnap Molinat olvastam arra az esetre ha L.Henrique nem jönne
- interfan
Azert valoban beteg dolog 15m euros alairasi penz melle 10m euros ugynoki jutalekot is kerni...
Jaa, es 9m euros eves fizetest...
En nem tudom, hogy az ugynoke bolonditotta meg ezt a Davidet, vagy o magatol, de kicsit megint elojott a tobbet hiszek magamrol mint ami vagyok story.
Elmondja o mekkora Barcelona szurkolo, Barcelona akar igazolni, ez az alma, vagya mindene.
Kiderul a Barcelona nem igazan akarja...
Majd elmondja, ha nem a Barcelona, akkor csakis a Premier Leagube tudja magat elkepzelni.
Haat onnan sem kapdodnak erte...
Most a Napolival targyal, haat igen.
Nem tudom ez a Bonny vonal megoldas e elol.
Nekem valahogy ez a Bonny, Kristovic, Lucca sor nem, de meg Raspadori sem.
Nyilvan kell ket uj csatar, mert mindharom szerencsetlenseget kivagjuk a padrol, es persze a fenti sor ismeri a bajnoksagot, de valahogy en egyikben sem latok semmi pluszt.
- brecsinho
- interfan
Di Marzio es a Sky is megerositi Bonny nevet az Inter kapcsan mint komoly jelolt a csatarposztra.
Szinten a Sky es Di Marzio szerint 4-5 uj erkezo lesz az Interbe nyaron.
A terv az hogy minel elobb meglegyenek az uj jatekosok, es hogy harman mar a Klub VB-re az Inter keretbe legyenek.
Sucic, L.Henrique, es egy uj tamado.
Di Marzio szerint Frattesi tavozhat, erdeklodik a Roma, Napoli, Juventus, Atletico.
A terv az hogy minel elobb meglegyenek az uj jatekosok, es hogy harman mar a Klub VB-re az Inter keretbe legyenek.
Di Marzio szerint Frattesi tavozhat, erdeklodik a Roma, Napoli, Juventus, Atletico.
- interfan
Tobb forras is megerositi, lezarulhat Henrique erkezese.interfan írta: ↑2025.05.16. 17:36 Di Marzio es a Sky is megerositi Bonny nevet az Inter kapcsan mint komoly jelolt a csatarposztra.
Megallapodas szulethetett az Inter es a Marseille kozott, 21m euroert erkezhet a jatekos az Interbe.
2,2m euros eves fizetest kaphat.
Ahogy Di Marzio es a Sky is irta, Sucic es Henrique utan egy csatar erkezesevel szeretnek a 3.erkezot a Klub VB-re.
A csatarnev pedig Di Marzio, Sky, Gazzetta, SportItalia szeint is Bonny.
Parma 20m-t ker, ezt az Inter szeretne csokkenteni, es maximum 15m-t fizetne, vagy 10m + fiatal jatekosok.
- PellerG
Nálam ez így elsőre rendben van.interfan írta: ↑2025.05.17. 06:21Tobb forras is megerositi, lezarulhat Henrique erkezese.interfan írta: ↑2025.05.16. 17:36 Di Marzio es a Sky is megerositi Bonny nevet az Inter kapcsan mint komoly jelolt a csatarposztra.
Megallapodas szulethetett az Inter es a Marseille kozott, 21m euroert erkezhet a jatekos az Interbe.
2,2m euros eves fizetest kaphat.
Ahogy Di Marzio es a Sky is irta, Sucic es Henrique utan egy csatar erkezesevel szeretnek a 3.erkezot a Klub VB-re.
A csatarnev pedig Di Marzio, Sky, Gazzetta, SportItalia szeint is Bonny.
Parma 20m-t ker, ezt az Inter szeretne csokkenteni, es maximum 15m-t fizetne, vagy 10m + fiatal jatekosok.
Ez a három név.
Bonny nem lehet rosszabb, mint a Correa, Arnautovic, Taremi hármas bármelyike.
Di Marzio szerint 4-5 érkező várható, ez alapján maradt még 2 név.