Atosz írta: ↑2025.06.17. 22:13
k.tomi880421 írta: ↑2025.06.17. 19:57
MLK írta: ↑2025.06.17. 15:35
A csúfosan elbukott BL döntő és Inzaghi távozása egy projekt végét jelenti, így remélem bátran belenyúlnak a dolgokba. Ha csak egy-két játékos lesz lecserélve, úgy megint abszolút győzelmi kényszer lesz a csapaton és a kezdő edzőn. Pedig ahogy állunk, korántsem leszünk favoritok az elkövetkező bajnoki cím elnyerésében.
Részemről bárki mehet(ne, ha lenne rá kérő).
Mani kell, és azt lehet Bisseckből próbálják meg kiszedni. A helyére pedig szerintem nem lesz igazolás.
Ha jól sejtem inkább átcsoportosítások várhatóak. Tele vagyunk olyan játékosokkal akik több posztot is tudnak játszani. A védelembe pl. Carlos átsorolható. Szélsőknél pedig gondolom marad Zalevski és jött Henrique.
Darmian eladhatatlan, minimális játékpercekkel a védelemben lesz számszakilag. Ide igazolás lehet, hogy csak akkor lesz, ha más is távozik.
Pavard+De Vrij+Bastoni (kezdő), Darmian+Acerbi+Carlos (csere)
Asllani nem hinném, hogy előrébb fog lépni. Lehet, hogy el is szeretne menni. Zielinskivel és Frattesivel sem számolhatnak. Ide eddig csak Sucic jött, és Mikit sem hinném, hogy idén is kezdő posztra tervezik. Calhában nem tudom mennyi van még. Idén nem veregetném meg a vállát... Ha marad már kifutóban lévő játékosról van szó, ha megy akkor már kettő kezdő poszt üresedne meg. Itt egyelőre csak Barellát látom fix pontnak. A cserék között nincs minőségi pótlás. Ide kell nagyon a pénz.
Thuram nekem idén abszolút csalódás volt, és Martinez is erősen alulteljesített. Ha kell valahol erősíteni az a csatársor, mert rajtuk kívül más nem is volt. Hojlundot semmire sem tartom, de ha a fele bepattan róla, mint aminek kellett volna az előző cserecsatárainkról, már óriási igazolás lenne. A kérdés, hogy ezt egy ifi megtudná-e tenni, pénz befektetés nélkül. Remélem lesz igazolás is, és lesz fiatal beépítés is egyaránt (Hojlund + pl.: Pio E.).
Nem vagyok abban biztos, hogy ha Zielinski vagy Frattesi megkapja a kellő mennyiségű játékidőt nem tudná felvenni Mikhi vagy Calha szintjét egy új edző kezei alatt aki bízik bennük. Azt láthattuk, hogy Inzaghi kezei alatt esélyük se volt annyira Mikhit tolta pedig pl Zielinski míg ide nem került jobb kp volt mint Mikhi a Rómában. Frattesiben meg ugyanúgy ott lenne a lehetőség ha hagyná valaki fejlődni. Véleményem szerint a Mikhi dolgot kell lassan elfelejteni és bár tud nagyon de szerintem inkább már cserének kellene lennie.
Csatárposzton is látszik, hogy próbálunk korrigálni elengedtük a semmirekellő Arnát, áruljuk Taremit és 2 olyan fiatalt akarnánk hozni helyettük akikben van azért potenciál.
Egy szezon alatt biztos, hogy nem fogunk tudni minden idősődő játékosunkat lecserélni akiknek pénzügyileg már nincs értéke viszont az bíztató, hogy eddig a jó korban lévő mag nem akar lépni.
Azt viszont remélem, hogy ebben a szezonban rámegyünk a Scudettóra.
Azért Frattesi fejlődése felől erős kétségeim vannak; egy középső kp, aki képes 6-8 passzal lehozni 90 percet… vállalhatatlan kategória, a fontos góljai ellenére is. Arról nem is beszélve, hogy csak a belső kp jobb oldalán képes játszani, ahol Barella is egyértelműen a legjobb formáját tudja hozni.
Meg kell válni tőle, főleg ha van csapat, aki 30-35 körül kicsengetne érte.
Frattesit szeretem a góljai miatt, és ezt a játékot arra játszák, de szemrebbenés nélkül megválnék tőle ha valaki ajánlana érte egy vállalható összeget. Nálam csereszint.
Asllani ugyancsak, és mostmár Mikhi is. Calhával nem tudom mi lesz, és mi van még benne... Ha menni akar, hiszti lesz, és nulla teljesítmény.
Sucic ismeretlen, valószínűleg padozni fog, Zielinskit pedig még nem is láttuk itt játszani. Barellán kívül itt nincs alapember, és nem látok olyat aki tartós minőséget is jelentene. Nagyon karcsúnak látom a csapatot ebben a szekcióban, és még pletykák sincsenek ide.
Ha egy minőségi és egy fiatal agilis csatár jön, akkor tavalyhoz képest ott már erőlelépés lesz. A védelem még éppen megvan, de mind a kettő, minden frontra karcsú. Viszont a három kulcsfontosságú középpályásnál én eddig egy megbízható, minőségi játékost látok. Ha az a szekció ennyire nincs rendben, akkor bukó minden.
Ha marad kezdőnek Mikhi ennyi idősen és Calha a sérüléseivel akkor én nem ábrándozok Scudettóról.