Írtam: vagy beválik vagy nem. Fiatal, tapasztalatlan, és ekkora terhelést szerintem egyből nem fog bírni.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.22. 14:28Pedig nagyon úgy fest, hogy nem fogunk a kp-ra igazolni. Sucic össszesen nem játszott 90 percet, miből gondolod, hogy nem állná meg a helyét? Komolyan nem értem, egyszer az a baj, ha nyugger jön, máskor meg ha fiatal...
Ha új taktika lesz, oda a pontosan passzoló Mikhy kevés lesz. Kell a sebesség, a védekezni tudás, végig egész meccsen. Remélem ilyen lesz, és én leszek a legboldogabb. De ez Barellával, nálam akkor is csak kettő játékos.
Ebben a rendszerben Mikhyt körbefutják, a lengyelt jószerével még játszani sem láttuk, azt se tudom, hogy menne-e neki, Frattesi ezen a poszton, védekező munkában teljes katasztrófa lenne. Tehát nem Suciccal van bajom, hanem a középpálya minőségével, és a bevethető játékosok számával.
Sommer
Pavard - de Vrij - Bastoni
Dumfries - Barella - Sucic - Dimarco
Thuram - Lookman
Lautaro
Ez papíron jól fest, de szerintem a három csatárból, egyedül Lautaronak lenne értelmezhető mezőnymunkája, és akkor hátra kell lépkedjen (ezért raknám be egyből zöldfülűként Pio-t centernek, hogy Lautaro egy sorral hátrébb legyen).
A kp. két széle szerintem rendben lesz, csak át kell álljanak, de a középső rész vagy beválik Suciccal vagy nem. Védelem közepére is kellene egy új ember. Ha jönne kezdőnek egy Éderson, Sucic meg fiatal titánként melléjük, nyugodtabb lennék.
Na és akkor a cserék:
Martinez
Bisseck - Acerbi - Darmian
Henrique/Zalewski?? - Mikhy - Zieliński - Carlos
Zalewski/Frattesi?? - Bonny
Pio
Ez része nagyon nincs rendben...
Idén nem attól tartok, hogy nem fogunk tudni gólt lőni, hanem hogy nagyon sokat kapunk.