Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

MLK

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: MLK »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.22. 14:28
interfan írta: 2025.07.22. 14:23
VInter101 írta: 2025.07.22. 13:05
Egyetértek! A középpálya nagyon nem néz ki jól! A védekezést kell rendbe rakni! Elengedhetetlen!
Ugyanezt gondolom en is, egy 3-4-2-1 es Barella-Sucic KP-val vegunk lenne ugy ahogy van.
Dumfries-Dimarco vedekezese nem eppen kiemelkedo.
Nem beszelve arrol, hogy Thuram vedomunkaja is 0.
Pedig nagyon úgy fest, hogy nem fogunk a kp-ra igazolni. Sucic össszesen nem játszott 90 percet, miből gondolod, hogy nem állná meg a helyét? Komolyan nem értem, egyszer az a baj, ha nyugger jön, máskor meg ha fiatal...
Írtam: vagy beválik vagy nem. Fiatal, tapasztalatlan, és ekkora terhelést szerintem egyből nem fog bírni.

Ha új taktika lesz, oda a pontosan passzoló Mikhy kevés lesz. Kell a sebesség, a védekezni tudás, végig egész meccsen. Remélem ilyen lesz, és én leszek a legboldogabb. De ez Barellával, nálam akkor is csak kettő játékos.
Ebben a rendszerben Mikhyt körbefutják, a lengyelt jószerével még játszani sem láttuk, azt se tudom, hogy menne-e neki, Frattesi ezen a poszton, védekező munkában teljes katasztrófa lenne. Tehát nem Suciccal van bajom, hanem a középpálya minőségével, és a bevethető játékosok számával.

Sommer
Pavard - de Vrij - Bastoni
Dumfries - Barella - Sucic - Dimarco
Thuram - Lookman
Lautaro

Ez papíron jól fest, de szerintem a három csatárból, egyedül Lautaronak lenne értelmezhető mezőnymunkája, és akkor hátra kell lépkedjen (ezért raknám be egyből zöldfülűként Pio-t centernek, hogy Lautaro egy sorral hátrébb legyen).
A kp. két széle szerintem rendben lesz, csak át kell álljanak, de a középső rész vagy beválik Suciccal vagy nem. Védelem közepére is kellene egy új ember. Ha jönne kezdőnek egy Éderson, Sucic meg fiatal titánként melléjük, nyugodtabb lennék.

Na és akkor a cserék:
Martinez
Bisseck - Acerbi - Darmian
Henrique/Zalewski?? - Mikhy - Zieliński - Carlos
Zalewski/Frattesi?? - Bonny
Pio

Ez része nagyon nincs rendben...

Idén nem attól tartok, hogy nem fogunk tudni gólt lőni, hanem hogy nagyon sokat kapunk.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Én megértem sokatok Calhanoglu esetleges hiánya miatti aggodalmát de azért azt tegyük hozzá hogy a tényleg átlagon felüli passzolási statjain túl amiből a biztonsági labdatartásunk következik nagyon más nekem nem fog hiányozni. A védekezése ezeken kívül nálam kimerült a fixen sárgalapos belépőivel és a sokszor lassú forgolódásai utáni labdavesztésekben. Ez utóbbi a sérülése után nagyon megszaporodott.
Nem 1 gólra emlékszem amit a labdavesztése után kaptunk. Ettől függetlenül persze a rendszerünkben nehezen pótolható játékos de azért a védekezése szerintem bőven nem a legkiemelkedőbb skillje, tehát szerintem lehetne pótolni inkább Asllani miatt tűnik nagyon jónak a török mert a cseréje meg totál súlytalan.
Nekem Susic pont a pontos és váratlan passzai és a visszalépései miatt pont megfelelő helyettesnek tűnik. Azért ezekből már mutatott bőven és ideje a fiatalokra terhet raknunk ahogy mindenhol máshol csinálják.
Máshol miért bírják el míg nálunk senki?
Én ebben nem hiszek. Oda kell rakni és nyomassa!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Janicsár írta: 2025.07.22. 15:31 Én megértem sokatok Calhanoglu esetleges hiánya miatti aggodalmát de azért azt tegyük hozzá hogy a tényleg átlagon felüli passzolási statjain túl amiből a biztonsági labdatartásunk következik nagyon más nekem nem fog hiányozni. A védekezése ezeken kívül nálam kimerült a fixen sárgalapos belépőivel és a sokszor lassú forgolódásai utáni labdavesztésekben. Ez utóbbi a sérülése után nagyon megszaporodott.
Nem 1 gólra emlékszem amit a labdavesztése után kaptunk. Ettől függetlenül persze a rendszerünkben nehezen pótolható játékos de azért a védekezése szerintem bőven nem a legkiemelkedőbb skillje, tehát szerintem lehetne pótolni inkább Asllani miatt tűnik nagyon jónak a török mert a cseréje meg totál súlytalan.
Nekem Susic pont a pontos és váratlan passzai és a visszalépései miatt pont megfelelő helyettesnek tűnik. Azért ezekből már mutatott bőven és ideje a fiatalokra terhet raknunk ahogy mindenhol máshol csinálják.
Máshol miért bírják el míg nálunk senki?
Én ebben nem hiszek. Oda kell rakni és nyomassa!
+1
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

interfan írta: 2025.07.22. 14:42 Sportmediaset szerint a patthelyzet jelenleg megtorhetetlennek nez ki az Inter es az Atalanta kozott Lookman ugyeben.
Az Inter nem tud emelni a 40m-nal, az Atalanta pedig esze agaban nincs eladni a jatekost 40m-ert.
A ket klubnak kell a helyzetet rendezni, kulonben nem lesz uzlet.

Sky es Di Marzio szerint holtpont erkezett el Lookman ugyben.
Mindket fel kitart a sajat allaspontja mellett, az Inter nem tud emelni a 40m euron, az Atalanta pedig minimum 50m-t ker.
Sky szerint nem vilagosak a szandekok, es nem tudni tortenhet e elorelepes az ugyben.
Kozben megszolalt Calhanoglu ugynoke is lezarta a szappanoperat:
Nincsenek targyalasok, Calhanoglu marad az Interben es jovore is az Interben fog jatszani.
Nem tagadom, Calhanoglu kedvenc csapata a Galata, es mindenki arrol almodik, hogy kedvenc csapataban jatszon, de nem kapott ajanlatot, a Galatanak mas tervei vannak, de Calhanoglu elegedett azzal, hogy az Interben maradhat.
Minden pletyka alaptalan volt, es megerositem, Calhanoglu a kovetkezo szezonban is az Interben fog jatszani.
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ter-987479

https://m.linterista.it/primo-piano/cal ... one-168557
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.07.22. 16:45
interfan írta: 2025.07.22. 14:42 Sportmediaset szerint a patthelyzet jelenleg megtorhetetlennek nez ki az Inter es az Atalanta kozott Lookman ugyeben.
Az Inter nem tud emelni a 40m-nal, az Atalanta pedig esze agaban nincs eladni a jatekost 40m-ert.

Mindket fel kitart a sajat allaspontja mellett, az Inter nem tud emelni a 40m euron, az Atalanta pedig minimum 50m-t ker.
Sky szerint nem vilagosak a szandekok, es nem tudni tortenhet e elorelepes az ugyben.
Nincsenek targyalasok, Calhanoglu marad az Interben es jovore is az Interben fog jatszani.
Nem tagadom, Calhanoglu kedvenc csapata a Galata, es mindenki arrol almodik, hogy kedvenc csapataban jatszon, de nem kapott ajanlatot, a Galatanak mas tervei vannak, de Calhanoglu elegedett azzal, hogy az Interben maradhat.
Minden pletyka alaptalan volt, es megerositem, Calhanoglu a kovetkezo szezonban is az Interben fog jatszani.

Na akkor a tavalyi Bayern saga után most a honvágya van Hakannak részt is megnéztük az aktuális török sorozatból.
Ederson is marad ,Xahakát megusztuk.
MLK

Festa írta: 2025.07.22. 17:45 Na akkor a tavalyi Bayern saga után most a honvágya van Hakannak részt is megnéztük az aktuális török sorozatból.
Szerintem végül menni fog. Nem tudom hova, de ahhoz túl nagy kaliber, hogy 25 körüli diszkont áron ne vigye el senki.
interfan

Festa írta: 2025.07.22. 17:45
interfan írta: 2025.07.22. 16:45

Na akkor a tavalyi Bayern saga után most a honvágya van Hakannak részt is megnéztük az aktuális török sorozatból.
Szamunkra szerintem pozitiv, ha marad Calhanoglu.
Na nem azert mert o a vilag legjobbja, sokkal inkabb azert, mert a lehetseges utod nevek egyertelmu visszalepesek lettek volna.

Asllani eladasa kell, es akkor ugymond a KP keszen van.

Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Sucic, Frattesi, Zielinski
MLK

CsaSzi9294 írta: 2025.07.22. 12:47 A Calcio 24 felvázolta a jövő Interét, ami a kezdő 11-et illeti. Ami érdekesség, hogy 3412-es felállással:
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ova-inter/

-----------------Sommer---------------
--------Pavard--Leoni--Bastoni------
-Dumfries--Barella-Sucic-Dimarco-
----------------Lookman--------------
---------Thuram------Lautaro------

Amennyiben sikerül Lookmant is leigazolni, a lap szerint beszélhetünk forradalomról.
Frattesinek lehet meg is van a helye ebben a felállásban Lookman helyén.
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter, es az Atalanta is hatarozottan kitart allaspontja mellett, es egyik fel sem akar engedni.
Atalantanak esze agaban sincs csokkenteni a kereset, az Inter pedig nem tud tobbet fizetni Lookman kapcsan.
Teljes a holtpont, semmi jele az elorelepesnek.

Most hogy a Calhanoglu ugy lezarul, az Internek mar csak a tamado erkezeset kell lezarni, es teljesulhet a vezetes, es Chivu vagya, hogy a keret legyen meg a felkeszules kezdetere.
Tavozo oldalon meg Palacios, Vanheusden, Asllani, Stankovic, Buchanan, Esposito eladasa van hatra.

Az Inter ezzel a 25 fos kerettel kezdheti a 2025-26 szezont:

Sommer, J.Martinez, Di Gennaro

Pavard, Acerbi, Bastoni, Bisseck, DeVrij, Augusto, Darmian

Dumfries, Henrique, Dimarco, Zalewski

Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Sucic, Frattesi, Zielinski

Martinez, Thuram, MrX, Bonny, Esposito
CsaSzi9294

Pedullá, a Stankovicból befolyt összeg után a hétre várja az Inter magasabb ajánlatát, ami megtörheti a holtpontot. Szerinte 45m+5m bónusz lesz. Prioritás az ő legigazolása és úgy gondolja a héten le is lesz zárva az ügy. Ezen kívül említést tesz Leoniról is, akit szerinte továbbra is figyelemmel kísérünk.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ter-leoni/

A Repubblica szerint az Atalanta elfogadna egy 45m+bónusz ajánlatot is.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... nus-987495
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.22. 14:28 Pedig nagyon úgy fest, hogy nem fogunk a kp-ra igazolni.
Igy hogy marad Calhanoglu, mar nem is kerdes hogy nem lesz KP erkezo.

1db tamado erkezese varhato, es a jelenlegi hirek szerint az erkezo mercato a vegere er.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.23. 07:48
CsaSzi9294 írta: 2025.07.22. 14:28 Pedig nagyon úgy fest, hogy nem fogunk a kp-ra igazolni.

1db tamado erkezese varhato, es a jelenlegi hirek szerint az erkezo mercato a vegere er.
Feltéve ha nem fut be ajánlat Bisseckért és esetleg Thuramért. Hosszú még a mercato.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.23. 07:50
interfan írta: 2025.07.23. 07:48

Feltéve ha nem fut be ajánlat Bisseckért és esetleg Thuramért. Hosszú még a mercato.
Ennyi erovel befuthat Barella vagy Bastoniert is, es akkor ok is tavozhatnak.

Lenyeg, hogy nem tervezunk mar eladasokat a korabban emlitett felesleges jatekosokon kivul.
interfan

interfan írta: 2025.07.23. 07:09 Sky es Di Marzio szerint az Inter, es az Atalanta is hatarozottan kitart allaspontja mellett, es egyik fel sem akar engedni.
Atalantanak esze agaban sincs csokkenteni a kereset, az Inter pedig nem tud tobbet fizetni Lookman kapcsan.
Teljes a holtpont, semmi jele az elorelepesnek.
Kozben a Gazzetta is megerositi, mindket fel szilardan kitart az allaspontja mellett, es nem tortent elorelepes.
Egyedul Lookman maga mozdithatja el a targyalasokat, ha sikerul kizsarolnia a tavozasat.
Az Inter kozolte Lookmanel, az o terfelen a labda, es harcolja ki a tavozasat 40m-ert.
Az Inter maximum 2-3m eurot tud emelni ezen a 40m euros ajanlaton, ami meg mindig nagyon messze van az Atalanta altal kert 50m fix + bonuszok osszegtol.
Ha Lookman kitudja zsarolni az eladasat, akkor erkezhet.
Ellenkezo esetben nem.

Corriere szerint is az Oaktree plusz par milliot hajlando emelni, viszont ez meg mindig messze van az Atalanta fix 50m + bonuszok keresetol.
Meg kell erteni a kovetkezo napokban, hogy az uzlet megvalosithato e, vagy sem.
Corriere szerint is az Inter csak abban remenykedik, hogy Lookman kizsarolja a tavozasat, es a jelenlegi teljes patthelyzet megoldodik ezaltal.

Biasin szerint sincs kozeledes, Lookman es ugynoke probalja az Atalantat ravenni, de egyelore suket fulekre talal.
Biasin szerint csak abban az egy esetben kotheto meg az uzlet, ha mindket fel enged, es egy kompromisszumot tudnak kotni a klubok.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Értem, hogy minél több pénzt szeretne kapni az Atalanta hisz ilyen üzlet ez. De azt nem, hogy miért érné meg nekik egy olyan játékost ott tartani aki már tavaly is el akart menni....tavaly ugye komoly ajánlat nem volt érte mégis lépett volna...most van és menne is de mégis keménykednek.
Belemennek a 40-45 millióba /tippre valamennyit mi is emelünk még/ és eladják vagy marad és lehet lesz egy full motiválatlan játékosuk aki majd jövőre lelép 20 millióért kb. egy gyengébb szezon után....
Szóval szerintem hülyék lesznek ha nem engednek az 50-ből és ott tartják inkább. :?
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Az Atalantanal elfelejtik hogy azt 10 milliot amit pluszban kernek Lookmanert mar evekkel ezekőtt megkaptak Gagliardiniert, aki egy Serie C szintű jatekos volt.
Az evszazad üzlete volt nekik.
MLK

Ha valóban ennyi pénz van még a kalapban, az el lesz költve. Lookmanre vagy másra, az majd kiderül.
Alternatívái nem igazán vannak, voltak. Tudásban esetleg Nkunku, de neki a fizetése lehet hogy kétszerese lenne, sérülékeny + ebben a ligában még nem volt. Nico pedig más szint.
Ha (Taremi nélkül) lesz négy csatárunk, az a tavalyi gárdához képest már látatlanban is sokkal jobb. Őket pedig kiegészítheti Frattesi, Henrique és Zalewski is, felállástól függően.
352-re úgy gondolom megvan a csapat, 3421/3412-re pedig majd elválik, hogy a kiegészítő játékosok mit tudnak mutatni.
Elvileg egy főnek még lesz hely a keretben.

352-ben alap, eddigi kezdő.

3421 nálam Pio lenne center poszton, és még egyelőre Hakan a kp-n. De lehet, hogy Sucic ebben a felállásban gyorsan posztriválissá válna

3412-ben pedig Frattesi mehetne a csatárok mögé. Erre a posztra (is) jöhetne Lookman.
CsaSzi9294

Pedullá szerint ma reggel kapcsolatfelvétel volt az Inter, Lookman és az ügynöke között. Hamarosan új ajánlatot tesz az Inter, amivel le is szeretné zárni a dolgot.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... i-lookman/
interfan

Calhanoglu:
Az Inter jatekosa maradok.

Szerzodes hosszabbitas az Interrel?
Igen, beszelni fogunk rola hamarosan.

Martinez?

Mar beszeltunk, profik vagyunk.
Amikor megerkezik nagy olelessel fogjuk egymast udvozlolni, semmi probelma nincsen kozottunk
CsaSzi9294

Mario Giuffredi, Pio Esposito ügynöke: Az Inter elutasította az Atalanta csereajánlatát Espositoért, vagyis egy 50m-s ajánlatot.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... e-offerte/
Festa

CsaSzi9294 írta: 2025.07.23. 14:20 Pedullá szerint ma reggel kapcsolatfelvétel volt az Inter, Lookman és az ügynöke között. Hamarosan új ajánlatot tesz az Inter, amivel le is szeretné zárni a dolgot.
SERIE A szinten nagy fogás lenne Lookman viszont egy erős nyomás,hogy 3 támadò felállás legyen és ne maradjon a 3-5-2.Ez viszont az egész keretre hatással lehet. Remélem ,hogy hamarosan lezárul a történet mert ha érkezik még be is kell építeni az újakat többek között Sucicot.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta: 2025.07.23. 16:20
CsaSzi9294 írta: 2025.07.23. 14:20 Pedullá szerint ma reggel kapcsolatfelvétel volt az Inter, Lookman és az ügynöke között. Hamarosan új ajánlatot tesz az Inter, amivel le is szeretné zárni a dolgot.
SERIE A szinten nagy fogás lenne Lookman viszont egy erős nyomás,hogy 3 támadò felállás legyen és ne maradjon a 3-5-2.Ez viszont az egész keretre hatással lehet. Remélem ,hogy hamarosan lezárul a történet mert ha érkezik még be is kell építeni az újakat többek között Sucicot.
Szerintem Calhanoglu maradásával nem lesz itt 2 fős belső középpálya.
Maximum a 3-4-1-2 lehet így opció, úgy gondolom, pont a törökkel a csatárok mögött.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az a baj ezzel a sok átigazolási hírrel,hogy annyi a kamu,mint égen a csillag.Sztem Calha maradni fog,és túl sok érkező sem lesz.
interfan

Sky es Di Marzio szerint szunetelnek az Atlanta-Inter targyalasok Lookman kapcsan.
Mindket fel kitart a sajat allaspontja mellett, es nem tortenik semmi elorelepes.
Sky szerint nem latszik, hogy az ugyet konnyen meglehetne oldani.
Cupi

interfan írta: 2025.07.24. 05:37 Sky es Di Marzio szerint szunetelnek az Atlanta-Inter targyalasok Lookman kapcsan.
Mindket fel kitart a sajat allaspontja mellett, es nem tortenik semmi elorelepes.
Továbbra is tartom ha tényleg annyira akarjuk és ő is nagyon jönne akkor ha egy kicsit emelünk el fogják engedni.
Tippem most is a 43-45 millió ami a vége lesz majd. ;)
50-et szeretnének érte minimum mi 40-et adnánk. Ha emelünk valamennyit kizártnak tartom, hogy mondjuk 5 millió mínusz miatt inkább ott tartsanak egy duzzogó 2 éve elvágyódó játékost....
interfan

Cupi írta: 2025.07.24. 08:46
interfan írta: 2025.07.24. 05:37 Sky es Di Marzio szerint szunetelnek az Atlanta-Inter targyalasok Lookman kapcsan.
Továbbra is tartom ha tényleg annyira akarjuk és ő is nagyon jönne akkor ha egy kicsit emelünk el fogják engedni.
Tippem most is a 43-45 millió ami a vége lesz majd. ;)
50-et szeretnének érte minimum mi 40-et adnánk. Ha emelünk valamennyit kizártnak tartom, hogy mondjuk 5 millió mínusz miatt inkább ott tartsanak egy duzzogó 2 éve elvágyódó játékost....
Ezzel kapcsolatban tegnap volt egy Gazzetta hir, amit kb ugyanugy ma megismeteltek:

"
Kozben a Gazzetta is megerositi, mindket fel szilardan kitart az allaspontja mellett, es nem tortent elorelepes.
Egyedul Lookman maga mozdithatja el a targyalasokat, ha sikerul kizsarolnia a tavozasat.
Az Inter kozolte Lookmanel, az o terfelen a labda, es harcolja ki a tavozasat 40m-ert.
Az Inter maximum 2-3m eurot tud emelni ezen a 40m euros ajanlaton, ami meg mindig nagyon messze van az Atalanta altal kert 50m fix + bonuszok osszegtol.
Ellenkezo esetben nem.
"
Cupi

interfan írta: 2025.07.24. 08:54

Ezzel kapcsolatban tegnap volt egy Gazzetta hir, amit kb ugyanugy ma megismeteltek:

"
Ellenkezo esetben nem.
"
Pont ezt írtam. 43-45 a tippem ami a vége lesz. Ez nagyjából lefedi amit a GDS is ír /ha igaz egyáltalán mert ez is csak feltételezés/, hogy mennyit tudunk még emelni. ;)
interfan

PellerG írta: 2025.07.23. 17:15 Szerintem Calhanoglu maradásával nem lesz itt 2 fős belső középpálya.
Maximum a 3-4-1-2 lehet így opció, úgy gondolom, pont a törökkel a csatárok mögött.
Mar irja is a Gazzetta, hogy Calhanoglu maradasaval akar uj posztot is kaphat, ami a tamadok mogotti, iranyito poszt lehet, ami ugye az o eredeti posztja volt a Leverkusen es a Milanba is.

Szinten megerositi a Gazzetta amit Calhanoglu maga is elmondott, megkezdodnek a hosszabbitasi targyalasok Calhanogluval.
Az Inter egyelore 2028-ig, es opcioval 2029-ig adna uj szerzodest Calhanoglunak.
CsaSzi9294

Szerintem ha annyira nem közelednének a dolgok, már elengedtük volna és arról szólnának a hírek, hogy Gonzalez edzésre jelentkezik Appianoba... Ha a hírek szerint nem halad az ügy kb egy hete, akkor mégis mire várunk? Tárgyalunk folyamatosan és nem csak Lookmanért, az eladások is pörögnek, lásd Stankovic, akinek az eladásából tudunk majd emelni. Én ugyan azt gondolom, mint Cupi, 45m-ra fel fogjuk vinni a dolgot és ez a köztes ár, amit az Atalantának el kell fogadnia.
CsaSzi9294

Gazzetta a Lookmanhez és Leonihoz szükséges eladási összegeket vizsgálta.
A lap szerint Stnakovic 10 milliója bekerülhet a Lookman bizniszbe, ezzel az OT által adott 40-43m+10, már eléri az Atalanta által kért 50m-t.
Taremiből 8-at, Esposito+Buchanan összesen 15-t, Asllaniért 18-20-at várunk, ezzel bőven meglenne a 35-40m, amit a Parma kér Leoniért.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... nde-tanto/
Szintén Gazzetta, az Inter kész lépéseket tenni Leoniért, amennyiben valamelyik klub hirtelen bejelentkezne érte. Az Inter nem csak Lookmenért, de Leoniért is teljes mértékben versenyben van.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -in-corsa/

CorSera szerint Leoni igazolása augusztus végére várható, addig az Internek el kell adnia játékosokat. A játékos az Intert preferálja, hiába vannak kérői több helyről. Amint rendeződik Lookman saga, ő kerül előtérbe.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ni-novita/

CdS szerint Leoni ügynöke és az Inter vezetés pozitívan zárták a hét eleji találkozót. Az ügynök meghallgatta a csapat ajánlatát és tervét a védő leigazolásához. Leoni beleegyezett, hogy vár még, mert az Intert szeretné, az ajánlat is kielégítő, tetszik is a projeckt, de hozzáteszik, nem fog örökké várni. A klub jelenleg nincs olyan helyzetben, hogy azonnal leigazolja, előbb el kell adnia pár játékost. Viszont, amennyiben Bisseckért befutna egy 35m-s ajánlat, akkor ez változhat.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... variabile/
interfan

PellerG írta: 2025.07.17. 10:00 https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... ni-2125386

Jókat nevetek ezeken a Taremis cikkeken.
Ha ebből a 33 éves, teljesen vége van játékosból ilyen szezon után mi még pénzt látunk, az maga lesz a csoda.
Hogy írhatja le egy újság, hogy 10 mio.
Óriási komolyan.
Pastorello (az ügynöke) amúgy is mestere a végkielégítéses szerződésbontásoknak, megspórolva ezzel a klubok felé a még fennálló több éves fizetéseket.
Ahhggrr.
Egyetertek.
Hogy kepesek leirni, hogy ebbol a vilagvege Taremibol majd 8-10m-t kapunk.
Mar az is csoda lenne, ha nem mi fizetnek erte, es szerzodesbontasos lenne vegkielegitessel.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.24. 10:38
PellerG írta: 2025.07.17. 10:00 https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... ni-2125386

Ha ebből a 33 éves, teljesen vége van játékosból ilyen szezon után mi még pénzt látunk, az maga lesz a csoda.
Óriási komolyan.
Pastorello (az ügynöke) amúgy is mestere a végkielégítéses szerződésbontásoknak, megspórolva ezzel a klubok felé a még fennálló több éves fizetéseket.
Ahhggrr.
Egyetertek.
Mar az is csoda lenne, ha nem mi fizetnek erte, es szerzodesbontasos lenne vegkielegitessel.
Mi mennyit is fizettünk ezért a világtalan Palaciosért? Vagy Correáért? Csak az elmúl időből. :)
Szar igazolások mindenhol vannak és azért a Portoban nem volt ekkora nulla.. Ha nem is 10m-t de 5-8 szerintem reális lehet, 2-3 évre egy török bajnokságban talán tudna alkotni valamit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.07.24. 10:46-kor.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.24. 10:38

Óriási komolyan.
Ahhggrr.
Egyetertek.
Mi mennyit is fizettünk ezért a világtalan Palaciosért? Vagy Correáért? Csak az elmúl időből. :)
Szar igazolások mindenhol vannak és azért a Portoban nem volt ekkora nulla..
Altalaban ilyen uzleteket mi szoktunk kotni. :D

Nyilvan fizessenek erte, de en nagyon meglepodnek ha 1 eurot is kapnank erte.

Nem veletlenul a rengeteg hir, hogy a Besiktasnak ingyen felajanlottuk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.24. 10:46
CsaSzi9294 írta: 2025.07.24. 10:38
Szar igazolások mindenhol vannak és azért a Portoban nem volt ekkora nulla..
Altalaban ilyen uzleteket mi szoktunk kotni. :D

Nyilvan fizessenek erte, de en nagyon meglepodnek ha 1 eurot is kapnank erte.

Nem veletlenul a rengeteg hir, hogy a Besiktasnak ingyen felajanlottuk.
Igazából már az is csoda kategória lesz, ha az Esposito-Buchanan kettősért 15m-t ki tudunk hozni. Nálam ezek a játékosok az kölcsön+opció kategória.
interfan

Bergamoi forrasok bejelentettek, nem eleg a 43m ajanlat Lookman kapcsan, minimum 50m + bonuszok, kulonben nincs uzlet.
Atalanta kitart a kozolt nagyon kemeny allaspontjan.

Milanoi Corsera is megerositi, az Atalantanak nem eleg a 43m ajanlat, az Inter ellenben kozolte, nem tud tovabb emelni.
Eladasok kellenek a nagy minuszok fedezesere.

Gazzetta, Sky is megerositi a korabbi hireket, Lookmannek kell kizsarolnia, hogy elengedjek.
Az Inter nem tud tovabb emelni az ajanlatokon.
CsaSzi9294

Egy kis érdekesség: Az Atalanta hivatalosan is bemutatta a következő szezon mezeit, Lookman nem jelent meg a bemutatón, így a képeken sincs rajta.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ne-maglia/
CsaSzi9294

A SportMediaset szerint Lookman 3,5m-ra csökkentené fizetését az Interrel (4,5-ről), ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az Inter emelje meg a 40m-s ajánlatot.
Találkozott pár Atalanta szurkolóval, ahol könyörögtek neki, hogy maradjon, erre Lookman elérzékenyült, mivel döntése egyértelmű, csak az Intert szeretné.
https://www.fcinternews.it/focus/i-sm-i ... nze-987613
Festa

CsaSzi9294 írta: 2025.07.24. 14:16 A SportMediaset szerint Lookman 3,5m-ra csökkentené fizetését az Interrel (4,5-ről), ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az Inter emelje meg a 40m-s ajánlatot.
Találkozott pár Atalanta szurkolóval, ahol könyörögtek neki, hogy maradjon, erre Lookman elérzékenyült, mivel döntése egyértelmű, csak az Intert szeretné.
https://www.fcinternews.it/focus/i-sm-i ... nze-987613
Ha még a fizetését is csökkentené,hogy hozzánk jöjjön akkor szomorú lenne ha Bergamóban maradna.
Szimpatikus,hogy ennyire ide akar jönni,de volt itt már Dybala meg Bremer saga és az elmúlt években.
CsaSzi9294

Calciomercato szerint az Inter nem akar megállni Lookmannél, Leonit is le akarja igazolni.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... oni-parma/
interfan

Festa írta: 2025.07.24. 14:52
Ha még a fizetését is csökkentené,hogy hozzánk jöjjön akkor szomorú lenne ha Bergamóban maradna.
Szimpatikus,hogy ennyire ide akar jönni,de volt itt már Dybala meg Bremer saga és az elmúlt években.
Na igen, megeltunk mar dolgokat...
Bremer is csak ideakar jonni, csak az Inter, mindenkit elutasit, bla-bla.
Ismerjuk a story veget...
Dybala detto, es hanyszor...
Es most ezek csak az elmult 2-3 ev storyk.

En akkor hiszem el Lookman erkezet, es akkor irom biztosra, ha mar itt van.

Lenyeg, ne huzzuk mar sokaig.

Hirek szerint a tamado erkezese az utolso a keretbe, es onnantol nem varhato ujabb erkezo.
Chivu es a vezetoseg is ezt szeretne, hogy alljon ossze a keret a heten, es a felkeszulest a teljes kerettel kezdjuk akikre szamitunk.
Ez szerintem is nagyon fontos.
interfan

Sportmediaset szerint ha nem tortenik elorelepes Lookman ugyben, es a jelenlegi teljes holtpont es elakadt targyalasok maradnak, akkor az Inter a B terv fele fordul.
Sportmediaset szerint a B terv Chiesa.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.24. 16:04 Sportmediaset szerint a B terv Chiesa.
Végülis most, hogy már nincs Correa, a rehabra is kell igazolni… :problem: :think:
interfan

Romano is megerositi az egyertelmu es vilagos nyilatkozatok utan, hogy Calhanoglu 100% az Inter jatekosa marad.

Az Inter szekhazban jart tobbek kozott Zirkzee es Douglas Luiz ugynoke.
Jelenleg nem szivargott ki semmi, de egyes forrasok szerint Zirkzee is egy Lookman alternativa lehet.
Douglas Luiz kapcsan erdekesseg, hogy nem jelent meg a Juventus edzotaboraban, ahonnan igazolatlanul hianyzott, es a Juventus komoly buntetessel szankcionalja.

Sportmediaset szerint 9m euroert Buchanan a Villareal jatekosa lehet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.24. 18:08
Csodával határos… :shifty:
És ne felejtsük el, hogy ha eladják, további 20%ot kapunk.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.24. 19:24
interfan írta: 2025.07.24. 18:08
Csodával határos… :shifty:
És ne felejtsük el, hogy ha eladják, további 20%ot kapunk.
En arra szamitottam belole lesz valamennyi penz.
Persze azt gondoltam, hogy ilyen 15-20m nem.

26 eves, ez a 9m realis osszeg ha lesz belole valami.

Viszont ilyen 33 eves KO Taremi kapcsan en lehetetlennek latom, hogy majd penzt kapunk belole.
Oruljunk, ha nem nekunk kell neki vegkielegitest fizetni...
interfan

Mercatos merleguk is kicsit rendezodik, es kozelithet a sokat emlegetett -40/50m koruli egyenleghez.

Most Stankovic eladasaval allunk kb -55,5m euroval.
Ha Buchanan tavozasa is hivatalos lesz 8,5m euroval, akkor a mercatos merlegunk -47m euro lenne.
Ami gyakorlatilag kb az a mercatos egyenleg amit emlegettek velunk kapcsolatban.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Es meg ott van S. Esposito es Asllani akikert jöhet penz. Ertük együtt realisan 15-20 millio között lehet szamolni.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.07.24. 20:10 Mercatos merleguk is kicsit rendezodik, es kozelithet a sokat emlegetett -40/50m koruli egyenleghez.

Ha Buchanan tavozasa is hivatalos lesz 8,5m euroval, akkor a mercatos merlegunk -47m euro lenne.
Ami gyakorlatilag kb az a mercatos egyenleg amit emlegettek velunk kapcsolatban.
De akkor hogyan fussa Lookmanra? :crazy:
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.07.24. 20:58 Es meg ott van S. Esposito es Asllani akikert jöhet penz. Ertük együtt realisan 15-20 millio között lehet szamolni.
Na igen, ez meg egy realis osszeg.

Tehat ha innen nezzuk, jo esetben allhatnak egy kb -25m kornyeken a merlegunkkel.
interfan

cuchu11 írta: 2025.07.24. 20:59
interfan írta: 2025.07.24. 20:10 Mercatos merleguk is kicsit rendezodik, es kozelithet a sokat emlegetett -40/50m koruli egyenleghez.

De akkor hogyan fussa Lookmanra? :crazy:
Valoszinu pont ezert vannak azok a teljesen egyontetu hirek, miszerint az Inter ettol a 40-43m-tol tobbet nem tud fizetni.

Most ha onnan indulunk ki, hogy allnank egy kb -25m kornyeken (jo esetben -20m) egy tovabbi Asllani + Esposito eladas utan, akkor ha Lookman kizsarolna a tavozasat 40m kornyeken, ez esetben a mercatos vegso egyenleg olyan -60m kornyeke lehetne.

Ha nem is sokat, de egy kicsit ez elterne az eredeti sokat irt osszegektol, de talan ez a 10m talan nem a vilagvege.
Válasz küldése