Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tombi1986

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Interfan1000 írta: 2025.08.31. 22:40 Van pár tanulság:

-Bisseckről mindig kapunk legalább egy gólt
-Calhanoglu meg Barella már nem a régi
-Lautaro meg nem érdemel ekkora fizetést
Bisseck már tavaly is gyenge volt. Nem értem, hogy miért kell isteníteni.
11-es megzavarta a csapatot.
Nagyon gyenge volt
Törököt adjuk el, mert így nincs értelme, hogy itt legyen.
Szurkolok pedig hiányoznak
Nehéz szezon lesz
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

A játékvezető minek mutatta h beszámolja a hosszabbításba a görcs miatti szimulálást, mikor egyből lefújta? :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Olyan kíváncsi lennék, miért Diouf-ot hoztuk 25-ért és nem egy építkezni tudó ütőképesebb nevet 45-ért a kezdőbe (ennyink lett volna Lookmanre is).
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Bőven van még idő javítani!
Tanulni kell belőle!
Forza Inter!
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.08.31. 22:43 Olyan kíváncsi lennék, miért Diouf-ot hoztuk 25-ért és nem egy építkezni tudó ütőképesebb nevet 45-ért a kezdőbe (ennyink lett volna Lookmanre is).
Egyet értek. Főleg ha még Calhát is eladtuk volna. 15 is mehetett volna a 45höz…
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Igazából csak annyi jut eszembe, hogy a nagy nyári fogadkozások után egy ilyen első félidővel nehéz elszámolni... Persze nekünk a felkészülés el van csúszva, tudtuk, hogy az eleje nehéz lehet, de az első félidő az borzasztó gyenge volt, minden szempontból. A Torino meccset sem biztos, hogy sikerült a helyén kezelni.
Nem tudom, hogy egy hazai Udinese elleni vereség a 2. fordulóban belefér-e... Bár az is kérdés, hogy mibe.

FORZA INTER!!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nyugi, mi vagyunk az Inter, ahol elindulunk ott győzni akarunk! Nem lehet más a cél, mint a triplete. Meglesz az. Csak nehogy úgy, hogy 3 edzőt fogyasztunk el a szezon során.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Otthon egy Udine ellen nem lehet kikapni....tök mind1 a bíró milyen....szánalmas....
Azt is vicc, hogy kb. ellenünk játszák életük formáját a védőik majd pl. egy Sassuolo meg gurít nekik egy 3-ast.....

Most jön majd idegenben a juve ahol 100 éve nem nyertünk...eléggé le fogunk szakadni ha nem hozzuk azt a meccset valahogy. :?

Baromi csalódott vagyok. Én azok közt vagyok akik sajna kételkednek jó döntés volt e a román tehát nem vártam sima bajnoki címet de azt gondoltam ezt az első 2 hazait hozni fogjuk.....
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Interfan1000 írta: 2025.08.31. 22:40 Van pár tanulság:

-Bisseckről mindig kapunk legalább egy gólt
-Calhanoglu meg Barella már nem a régi
-Lautaro meg nem érdemel ekkora fizetést
Az a gond, hogy 1 normális középső védőnk van, Bastoni. Bisseck és Acerbi nem valók a kezdőbe.
Jöhet is Pavard vissza a Juve ellen.
Hátha éjfélig beesik egy jó bekk, Acerbit nem bírom nézni már.😐

Én Calhát kitenném a kezdőből, a Juve ellen a Barella, Sucic, Mikhy kp.-t tenném fel.

Launak legalább van szíve a játékhoz, hajtott végig. Thuram sokkal gyengébb volt ma. Piot itt az ideje többet játszatni.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

INTER-1908 írta: 2025.08.31. 22:42 Hat ezt buktuk idén nem a bajnoki cím lesz a tét a csapatnak hanem a 4
Na azért ilyen messzemenő következtetéseket ne vonjunk le ebből, a bajnoki címért fogunk menni!
Nem mutatott jól a kp, az tény. 2. félidőre jól jöttünk ki nagyon, de kurvára nem volt szerencsénk, főleg Dima góljánál. Ott nagyon vitte a csapatot a lendület. Szögletek gatya, felívelések gatya, ami szintén kurvafura, hogy egy fejpárbajt nem tudtunk megnyerni a colos csatárainkkal, Solet volt, hogy 4 interes közül fejelte el a labdát…
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Dobta a gép a Pazzát.Sajnos ez benne volt az álomrajtban.Ezért nem szeretem az 5,6 gólos győzelmeket,mert utána jön a böjt.Én nem szapulnám most a játékosokat,egyszerűen van ilyen meccs is.Remélem azért a kövi meccsen már fordítunk.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Ma nem volt szerencsénk. A játékvezető is gyenge volt . Chivu sztem jól cserélt és bátor volt. Én ilyen szezonra számítok. Lesznek sima meccseink, illetve ilyen mint a mai, szenvedős, erőlködős. Könnyű gólt kaptunk és lehetett volna még egy-kettő mikor behátráltunk védekezésnél. Dzsúve ellen fixen döntetlent várok. Forza Inter!
CsaSzi9294

Francesco írta: 2025.08.31. 22:47 Nyugi, mi vagyunk az Inter, ahol elindulunk ott győzni akarunk! Nem lehet más a cél, mint a triplete. Meglesz az. Csak nehogy úgy, hogy 3 edzőt fogyasztunk el a szezon során.
Holnap az olasz lapoknál: “Mourinho Milánóba vett lakást” :think: :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ehh, sokszor a kötelezők a legnehezebbek. Az első félidő katasztrófa volt, a másodikban meg hiába volt minden próbálkozása Chivunak, végül nem tudtuk begyötörni az egyenlítést. Azért a 4 támadó tetszett, Inzaghi alatt nem igen láttuk volna ezt. Sucic most nem csillogott annyira, volt szép megoldása de hibái is, Calha gyenge volt, Bare is inkább a 2. félidőben javult valamennyit fel, de azért nem akarom temetni sem Chivut, sem a csapatot. Remélem, hogy összeáll ez idővel.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Nekem nagyon tetszett a mentalitás. Az, hogy 4 támadó volt fent szintén tökös húzás volt. De ilyen bíráskodás mellett nehéz nem frusztráltnak lenni. Sajnos a végére ez is hozzátett, Lautaro is (joggal) elveszítette a türelmét… Ezen a meccsen messze nem érdemeltünk vereséget. Lesz még 36 bajnoki, összességében visszaad majd a karma. Forza Inter!!!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.31. 22:53
Francesco írta: 2025.08.31. 22:47 Nyugi, mi vagyunk az Inter, ahol elindulunk ott győzni akarunk! Nem lehet más a cél, mint a triplete. Meglesz az. Csak nehogy úgy, hogy 3 edzőt fogyasztunk el a szezon során.

Meg lesz Mourinho e fatta is😀😂
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2025.08.31. 22:52 Chivu sztem jól cserélt és bátor volt.
Ez amúgy igaz. Nem szart be és nem csak posztra cserélt. Calha mint írtam, szerintem nem sokat lesz kezdő és tuti, hogy Chivu nem lesz szívbajos padra tenni. Zielinski is beállt a múltkor is, ma is, úgy látszik számít a lengyelre. Bissecket sem hiszem, hogy sűrűn látjuk a kezdőbe, Pavard sokkal biztosabb.
CsaSzi9294

möszi írta: 2025.08.31. 22:56
CsaSzi9294 írta: 2025.08.31. 22:53
Meg lesz Mourinho e fatta is😀😂
Ezektől kitelik. :)
Francesco

Ma amúgy Diouf sokkal jobb teljesítményt nyújtott, ahogyan Henrique is, nem is hibáztak. Biztos azért mert a posztjukon voltak.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Sajnos rosszul lett felmérve a keret.
Calha már levezet, Mikhi vel felváltva játszhatnak,mert max ,ennyit bír el a csapat. Thuram megint gyenge volt ,de ami egyre rosszabb az Carlos Augusto ,se nem gyors,se nem cselez jól, egy szürke középszerű játékos 25 misiért aki megrekedt Monza szinten. Henrique és Diúfra elköltöttünk 45 misit és eddig finoman szólva is gyenge játékosoknak tünnek. Barella lejött és el is fogyott a kreatívitás a csapatból. Védelembe minimum egy kezdőt igazolni kellett volna. Szerintem a top 4 a reális, és az pedig elég kiegyenlített lesz Meglátjuk..
Baggio85

segogabor írta: 2025.08.31. 23:10 de ami egyre rosszabb az Carlos Augusto ,se nem gyors,se nem cselez jól, egy szürke középszerű játékos 25 misiért aki megrekedt Monza szinten.
Ezt most abból a 7 percből szűrted le, amit játszott? :)
Baggio85

Ennek a meccsnek a legnagyobb tanulsága, hogy a 70% senki ellen nem (lesz) elég! És igazából ez nem is annyira edzőkérdés, bár nyilván függ a taktikától is.
Elmondtuk ezt tavaly is sokszor, de inkább tavasszal, amikor a sok meccs miatt megmagyaráztuk magunknak, hogy ez a fáradtság miatt van.
Ha a játékosok az elejétől beletesznek mindent, akkor idén is harcolhatunk nagyobb eredményekért. Ha nem, akkor hamar el fog menni az esély. Az első félidő főleg mentalitásában volt kiábrándító. A második félidő kell, hogy legyen az alap!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2025.08.31. 23:08 Ma amúgy Diouf sokkal jobb teljesítményt nyújtott, ahogyan Henrique is, nem is hibáztak. Biztos azért mert a posztjukon voltak.
Ez de gonosz volt. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.09.01. 07:17-kor.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Nem lesz egyszerű szezon és nem Chivu miatt.
- Acerbi, De Vrij nehezen hozza a szezont
- Bisseck megbízhatatlan
- Di Marco nagyképű, beképzelt és féléve nulla a teljesítmény
- Hakan már rég Törökországban van

Akkor van egyedül esélyünk, ha Diouft sikerül beépíteni. Pavard a tavaly előtti formáját hozza. Csatár poszton valamivel jobb a helyzet.
Amennyiben nem, akkor max. legjobb négy.
PellerG

Tombi1986 írta: 2025.09.01. 07:01 Nem lesz egyszerű szezon és nem Chivu miatt.
- Acerbi, De Vrij nehezen hozza a szezont
- Bisseck megbízhatatlan
- Di Marco nagyképű, beképzelt és féléve nulla a teljesítmény
- Hakan már rég Törökországban van

Akkor van egyedül esélyünk, ha Diouft sikerül beépíteni. Pavard a tavaly előtti formáját hozza. Csatár poszton valamivel jobb a helyzet.
Amennyiben nem, akkor max. legjobb négy.
De nem látom Diouf-ot hova?
Az olvasottak alapján ő Calha mostani posztján játszik.
Én komolyan nem bánnám, ha menne a török még a hátralévő X napban (török mercato).
Ennek így sok értelme nincs, ő fejben már tényleg nincs itt, a 25-ért hozott francia meg nem hinném, hogy nagyon játszana majd erőltetett beépítés nélkül itt.
Még O'Riley is jobb lett volna, ő tud előrefelé játszani, bal lábas belső KP, figyeljük is évek óta.
De nem...
interfan

Cupi írta: 2025.08.31. 22:48 Otthon egy Udine ellen nem lehet kikapni....tök mind1 a bíró milyen....szánalmas....

Most jön majd idegenben a juve ahol 100 éve nem nyertünk...eléggé le fogunk szakadni ha nem hozzuk azt a meccset valahogy. :?

Baromi csalódott vagyok. Én azok közt vagyok akik sajna kételkednek jó döntés volt e a román tehát nem vártam sima bajnoki címet de azt gondoltam ezt az első 2 hazait hozni fogjuk.....
Sajnos igen, barhogyan is de hazai palyan igy kikapni egy Udinese ellen nem lehet.
En ezektol a adjuk be, es majd lesz valami elkepzelestol rosszul vagyok.
Szerintem a Torino elleni gyozelem sem adott realis kepet, es ahogy irta valaki, lehet tulsagosan elhittuk a dolgokat.
(Rugtunk 5 golt 1.59 XG-vel)

Valahogy ugy minden hianyzott, nagyon nem volt ez szep.
Kiemelni negativan barkit valahol felesleges, annyi gyenge teljesitmeny volt.
Acerbi nem valo a kezdobe, sajnos Bisseck is gyenge volt, a sokat szidott es sokak altal eluldozesre varo Pavard azert hianyzott.
KP egy katasztrofa volt...
Calhanoglu kapcsan ez nagyon felo, ismerjuk az elozmenyeket.
Sucic kapcsan meg ezert erdemes varni ez ekkora meg akkora zseni jelzokkel.
Legyen az, de ne 1db meccs utan legyen egy isten, es ne 1db meccs utan legyen egy balfasz, mert egyelore a ket bajnokin ez a kep.
Normalis KP, es normalis KP vedekezes nelkul meg nehez lesz az egesz szezon, sot lehetetlen...
Marotta meg beszelhet arrol, mekkora minoseg a rutinos vedelmunk, dehat-dehat azt is lattuk az elmult honapokban...

En azzal varnek, hogy csak top 4-ert fogunk kuzdeni, de akar ez is benne van.

En tartom, a szezonunkat, es Chivu jovojet a kezdesunk dontheti el.
Nagyon fontos lesz a Juventus meccs, mert ha ne adja a jo eg 3 fordulo utan osszeszedunk egy 6 pontos hatranyt, az borzalmas ranyomhatja a belyeget a folytatasra.

Ertekelesek:

-Calciomercato.it:

Dimarco 6
Dumfries 5,5
Thuram 5,5
Martinez 5,5
Esposito 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Acerbi 5
Barella 5
Mkhitaryan 5
Bisseck 4,5
Sucic 4,5
Calhanoglu 4
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Azert nem kell egyből temetni a csapatot egy szarabb meccs utan, ahogy Scudettot se varni egy 5-0 utan. Valahol a kettő között lesz ennek az Internek az ereje iden.
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.09.01. 07:22 Azert nem kell egyből temetni a csapatot egy szarabb meccs utan, ahogy Scudettot se varni egy 5-0 utan. Valahol a kettő között lesz ennek az Internek az ereje iden.
Igy-igy, ugyanezt gondolom en is.

Volt eddig 6 tetmeccsunk Inzaghi ota, meglehetosen vegyes a kep.

Meglatjuk, a kovetkezo hetekben okosabbak leszunk.
Baggio85

Aludva egyet rá, most is az a gondom, hogy az első félidőben egy olyan csapatot láttam, aki úgy ment ki a pályára, mintha tavaly minimum bajnokságot és BL-t nyertünk volna. Ilyen hozzáállással sehol nem lehet eredményt elérni. A játékosoknak akarniuk kell a sikert és tudniuk kell, hogy milyen szint alá nem mehetnek, ha eredményesek akarnak lenni. Egy Udinese nem győzhet le minket motivációval meg lelelkesedéssel.
Calha helyzetével azért kicsit óvatos lennék. Ő azért sérült volt, edzőmeccsen is kiállították, ő szerintem távol van még a jó formájától.
Persze aztán simán lehet, hogy erre ő idén már nem fog tudni rápörögni, de azért neki (is) adnék még pár meccset. Tudom, addigra bezár a mercato! :)
Francesco

Szerintem a vezetés hozzáállásával, hogy mindenhol menni kell semmit nem elengedve, a kezdő megtartásával, pár idénre gyengébb, fejben máshol lévő játékossal és új, tapasztalatlan edzővel nem lehet elvárás a bajnoki cím. Legalábbis én nem ringatom magam ilyen álmokba, mert nem valós. Ha sikerülne, akkor az egy óriási dolog lenne, de a realitás más. Így néztem a meccset ès nem voltam ideges, ajánlom mindenkinek. Ha már a klub kommunikációja meg egy értelmesebben elköltött átigazolási pénz mást mutat(hat)na.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Francesco írta: 2025.09.01. 07:54 Szerintem a vezetés hozzáállásával, hogy mindenhol menni kell semmit nem elengedve, a kezdő megtartásával, pár idénre gyengébb, fejben máshol lévő játékossal és új, tapasztalatlan edzővel nem lehet elvárás a bajnoki cím. Legalábbis én nem ringatom magam ilyen álmokba, mert nem valós. Ha sikerülne, akkor az egy óriási dolog lenne, de a realitás más. Így néztem a meccset ès nem voltam ideges, ajánlom mindenkinek. Ha már a klub kommunikációja meg egy értelmesebben elköltött átigazolási pénz mást mutat(hat)na.
Ezzel a klub mit mond mint elvárás.... hagyjuk már!
Ha azt nyilatkozna Marotta hogy cél a 4 közé jutni, akkor meg az lenne ami nem méltó hozzánk. Mi az hogy nem bajnokságot nyerni? Sanszos újságírói kérdésre adjak ezt a választ...nem mondhatja hogy nem válaszol rá.

Szerintem a vereség ellenére nem volt rossz meccsünk a tegnapi.
Ez a Solet brutál miket hozott ellenünk. Kb egyedül mentette a meccset az Udinesenek.

Amúgy másnak is feltűnik hogy Thuram rendre rossz megoldást választ egy egy helyzetnel. Túl varial, túl gondol...lő passz helyett vagy fordítva. Mert ha megyünk 2vel azt mondom,, belefér a show,, de mikor így állunk ne komolytalankodjon már.
Nekem vele ez a legnagyobb bajom. Nagy az arca. És olyan mintha nem érezné 3 pont a lényeg nem a flikk flakk cselek.
interfan

Francesco írta: 2025.09.01. 07:54 Szerintem a vezetés hozzáállásával, hogy mindenhol menni kell semmit nem elengedve, a kezdő megtartásával, pár idénre gyengébb, fejben máshol lévő játékossal és új, tapasztalatlan edzővel nem lehet elvárás a bajnoki cím. Legalábbis én nem ringatom magam ilyen álmokba, mert nem valós. Ha sikerülne, akkor az egy óriási dolog lenne, de a realitás más. Így néztem a meccset ès nem voltam ideges, ajánlom mindenkinek. Ha már a klub kommunikációja meg egy értelmesebben elköltött átigazolási pénz mást mutat(hat)na.
En nagyon kedvelem Marottat, szerintem annak, hogy az Inter ilyen eredmenyeket ert el az elmult evekben, annak o az egyik kulcsa.
Viszont valoban kepesek vagyunk sokszor eleg erdekes kommunikaciora...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.09.01. 08:15-kor.
CsaSzi9294

A csapat a régi, de sok mindenben új.
Új edző, új felállások, új cserék, Hakan gatya,
Ne legyünk már olyanok, mint a Milán drukkerek hogy ha győz a csapat, akkor minden fasza ha kikapunk ég a ház. 2. forduló volt csak hajtottunk, ez az Udine kva jól védekezett, kár ezt elvenni tőlük. Bíró is vakon volt, nem hiszem, hogy gyerek kora óta Interes. Ez van, inkább most jöjjön egy ilyen vereség, ezt még lehet magyarázni az új edzővel és a játékkal. A Toro ellen minden összejött, tegnap meg semmi. Én láttam pár pozitív jelet is.Nyugi, nem lesz ez rossz!
Forza Inter! :thumbup:
interfan

Baggio85 írta: 2025.09.01. 07:36 Aludva egyet rá, most is az a gondom, hogy az első félidőben egy olyan csapatot láttam, aki úgy ment ki a pályára, mintha tavaly minimum bajnokságot és BL-t nyertünk volna. Ilyen hozzáállással sehol nem lehet eredményt elérni. A játékosoknak akarniuk kell a sikert és tudniuk kell, hogy milyen szint alá nem mehetnek, ha eredményesek akarnak lenni. Egy Udinese nem győzhet le minket motivációval meg lelelkesedéssel.
Calha helyzetével azért kicsit óvatos lennék. Ő azért sérült volt, edzőmeccsen is kiállították, ő szerintem távol van még a jó formájától.
Persze aztán simán lehet, hogy erre ő idén már nem fog tudni rápörögni, de azért neki (is) adnék még pár meccset. Tudom, addigra bezár a mercato! :)
Tulsagosan is elhittuk 1db bajnoki utan, hogy itt aztan mi csodalatosak vagyunk.
Aztan persze most szembejott a valosag...

Varjunk, par het es kiderul hol is vagyunk valojaban.
Mert az eddigiek alapjan lehet barmelyik veglet is...

6 tetmeccsunk volt, vinni akarjuk tovabb az Inzaghi taktikat, csapatot, stb.
Nagyon vegyes a kep.

Juventus meccs nagy lokest adhat, akar egyik, akar masik iranyba.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Lautaro amúgy mit csinál mostanában? Ha a Toro védői nem adják oda nekünk kétszer a labdát a 16oson belül, akkor se gólja, se gólpassza nincsen…Thuram legalább kiosztott most is egy (majdnem 2) asszisztot, meg lőtt 2 normális akciógólt az első fordulóban!

Mindez úgy h Lautaro bére duplája az övének!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

internaZIOnaLe írta: 2025.09.01. 08:01

Amúgy másnak is feltűnik hogy Thuram rendre rossz megoldást választ egy egy helyzetnel. Túl varial, túl gondol...lő passz helyett vagy fordítva. Mert ha megyünk 2vel azt mondom,, belefér a show,, de mikor így állunk ne komolytalankodjon már.
Nekem vele ez a legnagyobb bajom. Nagy az arca. És olyan mintha nem érezné 3 pont a lényeg nem a flikk flakk cselek.
Persze, tavaly is ezt csinálta sokszor....írtam is korábban, hogy vele kapcsolatban ez nagyon zavaró. Rengeteg olyan szitu volt üresen volt a társ és csak le kellet t volna gurítania erre belevitte 2 védőbe inkább mert cselt akart....ugyanez fordítva, egyedül mehetett volna de nem ő passzolt annak az embernek akin ketten voltak.....
Néha olyan mintha nem gondolkodna.....sokkal jobb játékos lehetne ha ha használná a fejét ezeknél a szituknál. ;)
interfan

Gazzetta ertekeles:

Thuram 6
Esposito 6
Bastoni 5,5
Dimarco 5,5
Barella 5,5
Mkhitaryan 5,5
Bisseck 5
Acerbi 5
Calhanoglu 5
Dumfries 5
Martinez 5
Sucic 4,5
Baggio85

Azért Chivu nyilatkozott pár furát a meccs után, bár nem tudom, hogy a fordítás miatt tényleg így értette-e:
" Cristian Chivu began his analysis of Inter vs. Udinese in front of the DAZN cameras : "The first difficult situation came with a penalty, and we lost our composure and all our motivation. ..." "

"We need to rediscover the enthusiasm we had a few weeks ago."

Wtf? A 2. fordulóra elfogy a lelkesedés meg kapunk egy gólt, aztán nincs motiváció???
interfan

Baggio85 írta: 2025.09.01. 09:25 Azért Chivu nyilatkozott pár furát a meccs után, bár nem tudom, hogy a fordítás miatt tényleg így értette-e:
" Cristian Chivu began his analysis of Inter vs. Udinese in front of the DAZN cameras : "The first difficult situation came with a penalty, and we lost our composure and all our motivation. ..." "

Wtf? A 2. fordulóra elfogy a lelkesedés meg kapunk egy gólt, aztán nincs motiváció???
Valoban ezt mondta Chivu az Olasz szoveg szerint is.

Valahol ertem, mert a csapat magja, leginkabb a kezdo 3. eve egyben van es ugyanaz.
Igy valahol nem meglepo, hogy elveszitik a motivaciot ennyi ido utan.

Az mar mas kerdes, hogy a szakmai stab es az edzo feladata, hogy ezt a motivaciot ujra megtalalja a jatekosokkal.
PellerG

interfan írta: 2025.09.01. 10:10
Baggio85 írta: 2025.09.01. 09:25 Azért Chivu nyilatkozott pár furát a meccs után, bár nem tudom, hogy a fordítás miatt tényleg így értette-e:

Valahol ertem, mert a csapat magja, leginkabb a kezdo 3. eve egyben van es ugyanaz.

Az mar mas kerdes, hogy a szakmai stab es az edzo feladata, hogy ezt a motivaciot ujra megtalalja a jatekosokkal.
Egyelőre kicsit az az érzésem, leginkább Chivu interizmusában bízunk.
Hogy majd motivációval továbbviszi az Inzaghi-irányt.
Lepjen meg, váltsunk 4 védőre, alkosson nagyot.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

PellerG írta: 2025.09.01. 10:14

Calhanoglu borzasztó volt, őt el kellett volna adni mert rajta nagyon látszik, hogy semmi kedve már itt lenni.
PellerG

interfan írta: 2025.09.01. 07:17
Cupi írta: 2025.08.31. 22:48 Otthon egy Udine ellen nem lehet kikapni....tök mind1 a bíró milyen....szánalmas....

Acerbi nem valo a kezdobe, sajnos Bisseck is gyenge volt, a sokat szidott es sokak altal eluldozesre varo Pavard azert hianyzott.
Pont ez itt a gond, hogy Pavard nem hiányzott.
Egyik kutya másik eb alapon vannak szerintem Bisseck-kel.
Mindkettő sokat hibázik, de a francia inkább elkényelmesedett az évek során, nem véletlen hív be már bárkit is Deschamps a francia keretbe is.
Ez is egy nyári hiba, ide nem érkezett egy kezdő szintű védő, Pavardért meg voltak érdeklődők (Galata, Marseille, Lille, Neom, Spurs), ha más nem, 15-20-ért pénzzé lehetett volna tenni.

Ui.: azt meg én is írtó gáznak tartom, hogy Acerbi még mindig fix kezdő lesz, a váltótársa meg a 34 éves De Vrij.
Ezekre a posztokra igazolni kellett volna, a kezdőcsapatba.
És lett volna rá keret.
L.Henrique, Diouf... Én tényleg nem látom, velük mi lesz.
interfan

PellerG írta: 2025.09.01. 10:14

Na igen, en is igy latom amit irsz.
Kerdes mikent es hogyan lesz.
A sorsolas jo, lehetoseg adott, mert ha megvan a jo kezdes, akkor az alapok megvannak.
(Igaz ez az Udinese elleni zako nagyon nem szep)
Ellenben ha rossz a kezdes, azt ismerjuk hany meg hany edzonel...
Francesco

Nézzük a jó oldalát, Chivu nem csatlakozott Mazzarrihoz, aki két győzelemmel kezdett.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Leginkább abban bízunk,hogy az eddig bevált alap csapat,az alap játékával,hozza az eddigit.Csak az a bibi,hogy ez már kifutott,sablonos ,kiismerhető lett.Friss impulzus kellene,de ahhoz meg sok pénz.
Francesco

Egyébként a helyzet az hogy tényleg nem kéne kétségbe esni hiszen két fordulón vagyunk túl, ráadásul egy elég hosszúra nyúlt szezont követően nem sok idejük volt a fiúknak regenerálódni. Ha gond sokkal inkább azzal van hogy baromi nagy kapkodás és koncepciótlanság látszik a klub részéről mind az igazolásokban, mind az edzőkérdésben. Végre újra volt egy olyan szezonunk ahol tudtunk költeni az idő majd eldönti hogy bejönnek-e a számítások, ugyanakkor ahhoz képest milyen neveket dobtak be és kik jöttek…
Lookman/senki
Koné/Diouf
Fabregas/Chivu
közben pedig egy Juve “ingyen” David, Openda, Milan Allegri, Nkunku, hogy csak egy játékos nevet mondjunk.
És bejöhet nálunk Bonny, valamint Pio, csak mikor fognak játszani? Ahogyan Diouf és Henrique helyét sem látom.
Ez a csapat pont olyan, mint tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, csak közben eltelt 3 év és alapból idős volt a keret már akkor is. A pad jobb lett? Tapasztaltabb biztos nem, lendületesebb mindenképp, csak hogyan jutunk el oda, hogy játszanak?
És a fő kérdés Chivu. Szerintem Inzaghi egy zseni és a világ legjobb edzői között van. Volt vele a csapatnak egy karaktere. De ami a legfőbb, hogy sok esetben főként Európában, túlszárnyalta a valós tudását vele a csapat.
Baggio85

Francesco írta: 2025.09.01. 13:00 Nézzük a jó oldalát, Chivu nem csatlakozott Mazzarrihoz, aki két győzelemmel kezdett.
:lol:
Egyébként a 3 meccsből 6 pont benne volt a pakliban, a probléma az, hogy ehhez most Torinóban nyerni kéne...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Baggio85 írta: 2025.09.01. 13:42
Francesco írta: 2025.09.01. 13:00 Nézzük a jó oldalát, Chivu nem csatlakozott Mazzarrihoz, aki két győzelemmel kezdett.
Egyébként a 3 meccsből 6 pont benne volt a pakliban, a probléma az, hogy ehhez most Torinóban nyerni kéne...
Nyerünk! ;)
Amúgy irigylem azok hozzáértését, akik 2 forduló után megmondják a tutit.
Az egyik játékosunk így szar, a másik meg úgy szar.
Úgy látom, hogy mindenki szar...
interfan

cuchu11 írta: 2025.09.01. 13:47
Baggio85 írta: 2025.09.01. 13:42
Nyerünk! ;)
Amúgy irigylem azok hozzáértését, akik 2 forduló után megmondják a tutit.
Az egyik játékosunk így szar, a másik meg úgy szar.
Úgy látom, hogy mindenki szar...
Ez igy van, amikor meg nyerunk, akkor 1 bajnoki utan ekkora meg akkora zseni, es uj csoda XY.

Hat igen. :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hazaérkeztem egy kis csalòdás után,de azért már lelkesebben mint akik már kiesést látnak.
Természetesen nem szabad kihagyni a negatívumokat sem hiszen a fölöttünk (második gyűrű) lévő Udinese tábor le szurkolta a SAN Síró népét.Sajnos Nord nélkül nincs üteme a szurkolásnak és azt nehéz eldönteni,hogy ez mennyire hatott ki a játékokra.Ez a veresség ott a helyszínen egyáltalán nem volt benne a levegőben.
Ami feltűnő volt,hogy Calhanoglu és Bisseck mennyire bizonytalan volt,akik a Torino ellen nem voltak a kezdőben. Dimarco gòljánál pedig nagy volt az ugrálás és ott nem láttuk a másik oldalon,hogy ez el lesz VAR-va.
Sajnos még a cserék után Bonny,Zielnski,C.Augusto sem tudtunk felpörögni és csak mentek a beadasok.
A 85.perc után már sokan elindultak hazafelé ,mert nem hittek még az egyenlítésben sem.

Mindezek ellenére én azt gondolom,hogy egy ilyen botlás után még nem kell elkûldeni Chivu,de az látszik,hogyha nem változtat a tavalyi fix kezdőn akkor nem kevés gondunk lesz az idényben.
Válasz küldése