Szerintem, ami a Scudettot illeti, egészen a végéig minimum 3 csapatos lesz a bajnokság. 12 meccs ment le, a csapatok is szerencsétlenkednek. Bárki, legyen az első, kikaphat egy Pisától is.interfan írta: ↑2025.11.23. 23:41Persze, ezt en is igy gondolom.CsaSzi9294 írta: ↑2025.11.23. 23:33Persze ilyen, de a merdásokat, nem tudom elképzelni, hogy összerakják. Azért nálunk közel sem ekkora a baj..
Csak hat kiemeljuk 3 pontra az 1.hely mikozben az 5.helyen vagyunk, akkor emeljuk ki azt is, hogy a kirohogott lesajnalt, szetesett edzovaltason atesett Juventus is 4 pontra van tolunk.
Nagyon meglepodnek ha ez a Juventus bajnok lenne, mondjuk igaz iden mar kitudja.
A Bologna is 3 pontra van az 1. helytol.![]()
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
VInter101
Csak egy dologban nem értek veled egyet! Hogy szarban vagyunk, szerintem nem vagyunk még szarban! Akkor leszünk, de akkor irtó nagyban ha nem sikerül elérni a BL helyeket!!!segogabor írta: ↑2025.11.23. 23:39 Ez a meccs tökéletes képet nyujtott,hogy mik a problémáink és mekkora szarban is vagyunk.
Van egy Vezetőedzőnk akibe semmi kreatívitás ,semmi tempreamentum nincs.
Inzaghi itt hagyta a taktikáját felírva a táblára , és azt a sémát követjuk zéró meglepetéssel, és rosszabb kiadásban. Szinte minden játékosunk formán kívül van, a kezdőnk már 3-4 napja nyitott könyv , nem vesszük észre ,hogy mindent bal oldalon erőltetünk, a jobb szélső egyet nem tud beadni , hagyjuk ,mert rohadtul felhúztam magam rajta.
Szerdán jön a következő pofon , és majd azután kezd majd mindenki edzőváltásról beszélni.
Az nem megújulás , hanem Inzaghi gyengébb változatú taktika lekoppintás ami most megy ,és kudarcnak van itélve ez az idény így sajnos.
- Festa
Azért az nem segít a nagy meccseken,hogy Sommer kb az első kapuralövésbòl gòlt kap.
Kinti fòrumokon is írják,hogy a derbi a Maingnan-Sommer közti különbségen is mùlott.
Sajnos a svájci egyre kevesebb bravúrt mutat be és a nagy meccseken a kapus teljesítménye is sorsdöntő lehet.
Kinti fòrumokon is írják,hogy a derbi a Maingnan-Sommer közti különbségen is mùlott.
Sajnos a svájci egyre kevesebb bravúrt mutat be és a nagy meccseken a kapus teljesítménye is sorsdöntő lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2025.11.24. 00:34-kor.
- CsaSzi9294
Martineznek lehetőséget kellene adni hosszabb távon. Ha gyenge, nyáron hozni egy jobbat.Festa írta: ↑2025.11.23. 23:50 Azért az nem segít a nagy meccseken,hogy Sommer kb az első kapuralövésbòl gòlt kap.
Kinti fòrumokon is írják,hogy a derbi a Maingnan-Sommer közti különbségen is mùkott.
- Festa
Sajnos 3 nagy rangadòn is kikaptunk.
Érdemes megnézni,hogy ezeken a meccseken az ellenfélnek hány kapuralövése volt és mennyi védése volt Sommernek.Egy rangadòn a kapusuk közötti különbség is sorsdöntő lehet.
Érdemes megnézni,hogy ezeken a meccseken az ellenfélnek hány kapuralövése volt és mennyi védése volt Sommernek.Egy rangadòn a kapusuk közötti különbség is sorsdöntő lehet.
- interfan
En ertem ezt a Sommer "hibaztatast" sokaktol, de nem teljesen ertem mit kellett volna tennie.
Volt egy kapuraloves, vedett, oldalra utotte a labdat, lehetosege sem lett volna ebben a helyzetben masra, vagyis de, nem vedeni es akkor abbol lesz 1-0.
Nagyobb gond volt az, hogy Pulisicrol teljesen lemaradt a vedelem jobboldala.
Volt egy kapuraloves, vedett, oldalra utotte a labdat, lehetosege sem lett volna ebben a helyzetben masra, vagyis de, nem vedeni es akkor abbol lesz 1-0.
- Baggio85
Valóban, ez egy nehéz szituáció volt, ez nem volt egy könnyű "védés".Még Akanjit is elő lehetne venni, hogy Pulisic előbb ért oda. Max. annyit lehetett volna Sommertől csinálni, ha "észleli" a veszélyt, hogy szögletre csúsztatja a labdát. De ez tényleg nem egyértelműen kapushiba.interfan írta: ↑2025.11.24. 07:17 En ertem ezt a Sommer "hibaztatast" sokaktol, de nem teljesen ertem mit kellett volna tennie.
- Baggio85
Egyébként nem azért kételkedem most a Scudettoban, mert sok lenne a 3 pont, nyilván, de van 4 vereségünk 12 meccsen... A BL mellett még simán benne van a maradék 26 meccsen ennyi és azzal biztos nem lesz esélye egy csapatnak sem. Akkora (bár én ezt a szót nem szeretem) roncsderbi azért nem lesz ez az év sem.
És őszintén szólva, jelenleg jobban félek attól, hogy a 4 sem lesz meg, mint hogy nem leszünk bajnokok.
És őszintén szólva, jelenleg jobban félek attól, hogy a 4 sem lesz meg, mint hogy nem leszünk bajnokok.
- interfan
Na igen, es tegyuk azt is hozza, hogy ez azert nem az a vedes volt, hogy eldonthetem hova utom.Baggio85 írta: ↑2025.11.24. 07:30Valóban, ez egy nehéz szituáció volt, ez nem volt egy könnyű "védés".Még Akanjit is elő lehetne venni, hogy Pulisic előbb ért oda. Max. annyit lehetett volna Sommertől csinálni, ha "észleli" a veszélyt, hogy szögletre csúsztatja a labdát. De ez tényleg nem egyértelműen kapushiba.interfan írta: ↑2025.11.24. 07:17 En ertem ezt a Sommer "hibaztatast" sokaktol, de nem teljesen ertem mit kellett volna tennie.
Orult hogy kitudta vedeni.
Itt a nagyobb gond pont az amit irsz, Pulisicrol total lemaradt.
- Festa
Jaj hagyjuk már ezt,hogy szegény Sommer így meg úgy nem volt hibás.interfan írta: ↑2025.11.24. 07:34Na igen, es tegyuk azt is hozza, hogy ez azert nem az a vedes volt, hogy eldonthetem hova utom.Baggio85 írta: ↑2025.11.24. 07:30Valóban, ez egy nehéz szituáció volt, ez nem volt egy könnyű "védés".Még Akanjit is elő lehetne venni, hogy Pulisic előbb ért oda. Max. annyit lehetett volna Sommertől csinálni, ha "észleli" a veszélyt, hogy szögletre csúsztatja a labdát. De ez tényleg nem egyértelműen kapushiba.interfan írta: ↑2025.11.24. 07:17 En ertem ezt a Sommer "hibaztatast" sokaktol, de nem teljesen ertem mit kellett volna tennie.
Orult hogy kitudta vedeni.
Itt a nagyobb gond pont az amit irsz, Pulisicrol total lemaradt.
Juventus és a Napoli meccsen is minden kapu felületét eltaláló lövésből gól lett.
Minden elvesztett meccsen jobb volt az Xg-nk mégis kikaptunk.
Tegnap egy minimum ikszes meccsen sikerült bukni.Lehet,hogy kiismerhető a játékunk,de még mindig sokkal intenzívebb és komplexebb a csapatjátékunk mint az összes többi SERIA A csapatnak.Persze ezt így a hajunkra kenhetjük,de ettől még nem lehet úgy tekinteni,hogy esélyünk sincs ezeken a meccseken.A rangadókhoz rutin is kell a kicsiket megverjük rutinból,de pl a Liverpoolnak bajnok edzővel még ez sem megy most.
Legalább azt ismerhetnénk,hogyha Hakan eszén nem jár túl Maignan tegnap a tizinél akkor más a szájunk íze.
- interfan
Nem szegeny Sommerol van szo, de ezt a meccset egyedul az o nyakaba varrni, haat meglehetosen tulzas.
Mint ahogy az is, hogy a gol kapushiba lett volna.
Vedett egyet, amibol szinten gol lehetett volna, a nagyobb hibat a vedonk kovette el, aki sulyosan lemaradt Pulisicrol.
Ha nem lassabb, es nem marad le, akkor mindenki Sommer nagy vedeserol beszelne...
Vedett egyet, amibol szinten gol lehetett volna, a nagyobb hibat a vedonk kovette el, aki sulyosan lemaradt Pulisicrol.
Ha nem lassabb, es nem marad le, akkor mindenki Sommer nagy vedeserol beszelne...
- Festa
Sajnos a rangadókon a kapus kulcsszereplő és itt tegnap óriási különbség volt Sommer és Maingnan között.interfan írta: ↑2025.11.24. 08:29 Nem szegeny Sommerol van szo, de ezt a meccset egyedul az o nyakaba varrni, haat meglehetosen tulzas.
A Juve ellen sem fér bele,hogy minden kapura menő lövésből gól legyen.
Nála lehet most jött el a korból adódó visszaesés.
-
Interfan1000
Én továbbra is azt mondom, hogy fejben kurva gyenge és dekoncentrált ez a csapat! Lehet itt sajnos bárki az edző...
Tavaly se bírta el Calhanoglu a nyomást a Napoli ellen és kihagyta a büntetőt, pár éve Lautaro hibázott a Milan ellen, mindenki tudja ki lett a bajnok ezekben az években. Gyakorlatilag az összes olyan döntőt elbukjuk, amiknek igazán nagy tétje van...2 BL és 1 EL döntő. Ha a kiesési szakaszokban 11-es rúgásokra kerül a sor, már jobb ha inkább ki se állunk, mert borítékolható, hogy bukni fogunk. Lautaro gyakorlatilag már oda se mer állni a büntetőpontra, annak ellenére h ú a csapatkapitány!
Annyi történt, hogy nekünk bárki ellene kell legalább 10-15 ziccer (lásd nemrég egy Cremonese ellen is), mire meg tudjuk szerezni a vezetést annyira remegnek a lábak az első gólig, a rangadókon viszont egész egyszerűen nincs ennyi lehetőségünk, csak 5-6 helyzet! A védelem meg képes bármikor minden kapura lövésből rendszeresen gólt kapni....vicc!
Tavaly se bírta el Calhanoglu a nyomást a Napoli ellen és kihagyta a büntetőt, pár éve Lautaro hibázott a Milan ellen, mindenki tudja ki lett a bajnok ezekben az években. Gyakorlatilag az összes olyan döntőt elbukjuk, amiknek igazán nagy tétje van...2 BL és 1 EL döntő. Ha a kiesési szakaszokban 11-es rúgásokra kerül a sor, már jobb ha inkább ki se állunk, mert borítékolható, hogy bukni fogunk. Lautaro gyakorlatilag már oda se mer állni a büntetőpontra, annak ellenére h ú a csapatkapitány!
Annyi történt, hogy nekünk bárki ellene kell legalább 10-15 ziccer (lásd nemrég egy Cremonese ellen is), mire meg tudjuk szerezni a vezetést annyira remegnek a lábak az első gólig, a rangadókon viszont egész egyszerűen nincs ennyi lehetőségünk, csak 5-6 helyzet! A védelem meg képes bármikor minden kapura lövésből rendszeresen gólt kapni....vicc!
- interfan
A golrol akkor sem o tehetett egy szemelyben, vedett egy nagyot, es az a vedo akinek Pulisicet kellett volna fognia, csunyan lemaradt.Festa írta: ↑2025.11.24. 08:42Sajnos a rangadókon a kapus kulcsszereplő és itt tegnap óriási különbség volt Sommer és Maingnan között.interfan írta: ↑2025.11.24. 08:29 Nem szegeny Sommerol van szo, de ezt a meccset egyedul az o nyakaba varrni, haat meglehetosen tulzas.
-
P-Inter
Hálátlan ez a kapusposzt, egyszer kéne a lehető legjobban reagálnod egész meccsen, nem sikerül, elővesznek, de ue. a csatárposzton, egyszer állsz kapu előtt üresen, azt mellé-fölé lősz. Hidegvérű 11-es rúgóként pont most hibázni… ejj
Mellesleg, csalódott vagyok, de csak amiatt, hogy ugyanúgy kapunk ki a juve-nápolo-milan hármas ellen. Nem tudom, mi ez, de a szerencse/szerencsétlenség faktornak én ezen a szinten keveset adok.
Nem látom borúsan a helyzetet, de a milan bek@phatja
Ui.: megkövetem magam, Diouf eddigi énjéhez képest pazar volt. Felkészülhetne Henrique …
Mellesleg, csalódott vagyok, de csak amiatt, hogy ugyanúgy kapunk ki a juve-nápolo-milan hármas ellen. Nem tudom, mi ez, de a szerencse/szerencsétlenség faktornak én ezen a szinten keveset adok.
Nem látom borúsan a helyzetet, de a milan bek@phatja
Ui.: megkövetem magam, Diouf eddigi énjéhez képest pazar volt. Felkészülhetne Henrique …
-
Francesco
Sommer...
Nem az a gond, hogy oldalra tolta, hanem az, hogy a nagy csapatok ellen egyetlen bravúrt sem képes bemutatni és majdnem minden gól lesz, amit kapura lőnek. Nyilván elő lehet és elő is kell venni a védelmet, de tegnap a Milan hálóőre volt ékes példa arra, hogy mit jelent egy top kapus, vagy egy top formában védő kapus. Nem voltam kapus soha így Sommer helyezkedését sem tudom megítélni, de az sajnos összességében látszik, hogy nagyon sok gólt kapunk róla idén és ezen meccsek mennek el. Felmerül a kérdés, hogy a védelem irányítását vajon biztos jól látja el? Kevesebbet jön ki, amikor megfoghatná inkább elüti, valahogyan lassabb a reakciója is. Egy bajnoki címért fut csapat nem engedheti meg magának azt, hogy melózik egész meccsen, hogy összejöjjön a gól az ellenfél meg. minden lövéséből betalál. Na ez a baj jelenleg Sommerrel.
A mérkőzésről...
Az szerintem sem jogos, hogy a csapat nem tesz meg mindent és nem megy előre. A Milan egy jó csapat nem egy Lazio és egy piszok jó edzője van, aki ezt tudja, amit tegnap mutattak. Nekünk egy újonc edzőnk van. Volt két kapufánk, meg egy kihagyott tizenegyes és ezen felül is jó pár helyzet, lövés. Szerencséje volt a Milánnak, mert nekik egy lövésből összejött a három pont. A gond sokkal inkább az, hogy bár vannak jó megmozdulásai, de Sucic játéka még messze nem tökéletes és ez főleg annak tükrében igaz, hogy Mikivel összehasonlítva ég és föld. A másik pedig, hogy pár játékosból hiányzik az átütőerő és a váratlan. Mindannyian tudjuk jól kik ezek. Pont azok, akik ilyen meccsen kellene, hogy vezérek legyenek.
A csapat sokkal jobban, kompaktabban nézett ki, mint a Milan, de ilyen a futball. Diouf nagyon tetszett, remélem elkezdenek neki lehetőséget adni, mert van még pár meccs, amin lehet, hogy tudna bizonyítani. Látok benne fantáziát, kár, hogy Bonny nem verte be a visszakészítését. Nincs gond, ez egy ilyen bajnokság sajnos, vagy szerencsére. Egyedül a Milan a kérdés, hogy a heti egy meccsel a következő időkben tudnak e sáfárkodni, mert ahogyan Allegri kinevezése után írtam is, idén ők a favoritok.
Nem az a gond, hogy oldalra tolta, hanem az, hogy a nagy csapatok ellen egyetlen bravúrt sem képes bemutatni és majdnem minden gól lesz, amit kapura lőnek. Nyilván elő lehet és elő is kell venni a védelmet, de tegnap a Milan hálóőre volt ékes példa arra, hogy mit jelent egy top kapus, vagy egy top formában védő kapus. Nem voltam kapus soha így Sommer helyezkedését sem tudom megítélni, de az sajnos összességében látszik, hogy nagyon sok gólt kapunk róla idén és ezen meccsek mennek el. Felmerül a kérdés, hogy a védelem irányítását vajon biztos jól látja el? Kevesebbet jön ki, amikor megfoghatná inkább elüti, valahogyan lassabb a reakciója is. Egy bajnoki címért fut csapat nem engedheti meg magának azt, hogy melózik egész meccsen, hogy összejöjjön a gól az ellenfél meg. minden lövéséből betalál. Na ez a baj jelenleg Sommerrel.
A mérkőzésről...
Az szerintem sem jogos, hogy a csapat nem tesz meg mindent és nem megy előre. A Milan egy jó csapat nem egy Lazio és egy piszok jó edzője van, aki ezt tudja, amit tegnap mutattak. Nekünk egy újonc edzőnk van. Volt két kapufánk, meg egy kihagyott tizenegyes és ezen felül is jó pár helyzet, lövés. Szerencséje volt a Milánnak, mert nekik egy lövésből összejött a három pont. A gond sokkal inkább az, hogy bár vannak jó megmozdulásai, de Sucic játéka még messze nem tökéletes és ez főleg annak tükrében igaz, hogy Mikivel összehasonlítva ég és föld. A másik pedig, hogy pár játékosból hiányzik az átütőerő és a váratlan. Mindannyian tudjuk jól kik ezek. Pont azok, akik ilyen meccsen kellene, hogy vezérek legyenek.
A csapat sokkal jobban, kompaktabban nézett ki, mint a Milan, de ilyen a futball. Diouf nagyon tetszett, remélem elkezdenek neki lehetőséget adni, mert van még pár meccs, amin lehet, hogy tudna bizonyítani. Látok benne fantáziát, kár, hogy Bonny nem verte be a visszakészítését. Nincs gond, ez egy ilyen bajnokság sajnos, vagy szerencsére. Egyedül a Milan a kérdés, hogy a heti egy meccsel a következő időkben tudnak e sáfárkodni, mert ahogyan Allegri kinevezése után írtam is, idén ők a favoritok.
- interfan
Egyebkent ez is kemeny dolog, hogy a 36 eves Mkhitaryan hianyzik a KP-rol.
Ez nem ranezve szomoru, hanem a tobbiekre nezve meglehetosen lealacsonyito.
Sucic is mekkora "zseni", meg "uj Modric", stb.
Hat ezen jelenleg csak nevetni lehet.
Volt 2 jo meccse, azota meg eltelt 2 honap es inkabb hagyjuk is.
Kidolt Mkhitaryan, irtuk micsoda lehetoseg ez Sucicnak, majd most megmutatja.
Hat sok koszonet nem volt Sucic jatekaban.
Vannak olasz forumok, ahol mar inkabb "uj Gagliardini" neven szerepel.
Na ez szerintem meg oriasi tulzas, de legalabb akkor tulzas volt a nyari "zsenizes", es "uj Modricozas".
Surgosen osszekellene kapnia magat, mert ez eddig keves.
Es valoban mindent elmond, hogy a 36 eves Mkhitaryan "hianyzik" a csapatbol.
-
Interfan1000
Egyébként még annyi észrevételem van, hogy Calhanoglu büntetőjénél véletlenül nem futott be Milan játékos a 16-oson belülre az elrúgás pillanata előtt?
- Dan-i-nter
Aki nem Sommer nyakába varja a gólt az nézze meg a helyezkedését Salamakers lövése pillanatában, és hogy milyen rossz ütemben ér a labdához (ami miatt nem is tudja rendesen szélre ütni).
Most, hogy Acerbi mennyire zavarta azzal hogy majdnem beleért azt én meg nem mondom, de azért majd 20m-ről ez nem volt egy olyan lövés amit éppen csak kitolni lehetett.
Most, hogy Acerbi mennyire zavarta azzal hogy majdnem beleért azt én meg nem mondom, de azért majd 20m-ről ez nem volt egy olyan lövés amit éppen csak kitolni lehetett.
-
Interfan1000
Sommert én is nyugdíjaznám, csak az a baj, hogy minden évben foltozgatja a keretet a vezetőség, és most h megoldották a cserecsatár problémát, meg elbaszták a pénzt a Luis Henrique/Diouf párosra (mondjuk nem látta senki előre h nem lesznek jók, meg a francia most végre jól szállt be), nem jutott pénz a védelemre meg a kapusra.
- interfan
INTER-1908 írta: ↑2025.11.23. 22:05 Ezt irtam
Nem ertem a lazio ellen miert lehetett faultolni itt miert nem
INTER-1908 írta: ↑2025.11.23. 22:49 Megerdemelte a Milan teljes mertekben!!!
Oriasi blama Chivutol tudta mindenki hogy mi az egyetlen fegyvere a milannak es abbol kaptuk a golt!!!
Borzalmas taktika volt a mai!
Egy naiv kisgyerek jatszott egy rutinos edzo ellen!
Es kapott egy hatalmas sallert...
Elnezest, hogy igy osszegyujtottem, de igy egyben jobban ertheto.INTER-1908 írta: ↑2025.11.23. 22:51 A golrol tehet Chivu felpalyanal keresni kell a faultot sarga aran is 10. Golunkat kapjuk igy.... es nem vagyunk kepesek tanulni belole!!!
Tolem alljon a leheto legtavolabb az a kobunko, tusko jatek, es az a favagas amit a Lazio ellen csinaltunk.
Volt 26 szabalytalansagunk a Lazio ellen, ami brutalis szam.
Viszont itt jon a szembetuno kulonbseg, tegnap a Milan ellen volt 7 szabalytalnsagunk.
26 a Lazio ellen, 7 a Milan ellen.
-
Interfan1000
Aki számomra értékelhető volt tegnap az Dimarco, Bastoni, Acerbi, Thuram (a 11-es miatt) meg Diouf....a többieket inkább hagyjuk!
-
VInter101
Sommer benne volt a gólban. Helyezett lövés volt, de erő egyáltalán nem volt benne. Rossz helyen állt a lövés pillanatában, ezért csak nyújtozkodva érte el.
Diouf jó volt? Nem volt jó, csak volt pár hasznos labdaérintése, de egyébként elég suta!
Sucic meg ennyire fiatalként egy összeszokott közösségben helytáll! Benne bőven megvan a potenciál! Az hogy nem ő a legjobb? Könyörgöm nem is neki kéne annak lennie!! Barella, Calhanoglu kellene húznia ezt a csapatot nem egy 20 éves új fiúnak, és halkan teszem hozzá hogy nem is kezdett volna ha egészséges Miki!!
Újonc edzőnk van egy olyan ligában ahol az edzők arra utasítják adott esetben a csapatot hogy hol és ki ellen veszitsenek labdát mert az a saját csapatának előny!!!
Az ilyen meccseket rendre elbuktuk Inzaghival is, gyakorlatilag ugyanígy. Lefociztuk az ellenfelet aztán kikaptunk. Addig míg ugyanabba a szarba lépünk bele nagyon nem lehet mást várni! Az olasz ligában területet hagyni az ellenfélnek nem annyira okos dolog, főleg úgy hogy az állás döntetlen. Gyakorlatilag felkínáljuk az ellenfélnek ezt a lehetőséget! Ja és egyébként minden csapatnak adjuk az esélyt ellenben általában csak a jobb csapatok képesek ezeket ki is használni! Az összes olasz edző tudja hogy mit kell csinálni a jelenlegi Inter ellen, nem is kell rá készülniük! Semmi váratlan nincs benne már X éve! A magyar stúdióban lévő "szakértők" mondták a szünetben hogy mi fog történni!
Chivu akkor lenne igazán jó edző ha a saját útját járná, ami nem tudjuk mi mert ez az út Inzaghi útja! Halkan teszem hozzá lehet hogy jobb ha ezt az utat választja!!
Kéne év végén egy megújulás! Új tulajdonos, új vezetők, most folyamatos tűz oltás van, ami csak hellyel közzel működik!
Diouf jó volt? Nem volt jó, csak volt pár hasznos labdaérintése, de egyébként elég suta!
Sucic meg ennyire fiatalként egy összeszokott közösségben helytáll! Benne bőven megvan a potenciál! Az hogy nem ő a legjobb? Könyörgöm nem is neki kéne annak lennie!! Barella, Calhanoglu kellene húznia ezt a csapatot nem egy 20 éves új fiúnak, és halkan teszem hozzá hogy nem is kezdett volna ha egészséges Miki!!
Újonc edzőnk van egy olyan ligában ahol az edzők arra utasítják adott esetben a csapatot hogy hol és ki ellen veszitsenek labdát mert az a saját csapatának előny!!!
Az ilyen meccseket rendre elbuktuk Inzaghival is, gyakorlatilag ugyanígy. Lefociztuk az ellenfelet aztán kikaptunk. Addig míg ugyanabba a szarba lépünk bele nagyon nem lehet mást várni! Az olasz ligában területet hagyni az ellenfélnek nem annyira okos dolog, főleg úgy hogy az állás döntetlen. Gyakorlatilag felkínáljuk az ellenfélnek ezt a lehetőséget! Ja és egyébként minden csapatnak adjuk az esélyt ellenben általában csak a jobb csapatok képesek ezeket ki is használni! Az összes olasz edző tudja hogy mit kell csinálni a jelenlegi Inter ellen, nem is kell rá készülniük! Semmi váratlan nincs benne már X éve! A magyar stúdióban lévő "szakértők" mondták a szünetben hogy mi fog történni!
Chivu akkor lenne igazán jó edző ha a saját útját járná, ami nem tudjuk mi mert ez az út Inzaghi útja! Halkan teszem hozzá lehet hogy jobb ha ezt az utat választja!!
Kéne év végén egy megújulás! Új tulajdonos, új vezetők, most folyamatos tűz oltás van, ami csak hellyel közzel működik!
-
Janicsár
Amugy nézzétek meg a tizinél Mignyon hogy felkinálja Chalhának a jobb sarkot ahova szokta rúgni. Már ott éreztem hogy nem fog menni és azon agyaltam egy pro biztos látja ezt ha ott van és hogy dönt ilyenkor.
-
cuchu11
Én nem akarom Sommer nyakába varrni, de ebben a gólban vastagon benne volt.Dan-i-nter írta: ↑2025.11.24. 09:44 Aki nem Sommer nyakába varja a gólt az nézze meg a helyezkedését Salamakers lövése pillanatában, és hogy milyen rossz ütemben ér a labdához (ami miatt nem is tudja rendesen szélre ütni).
Ez egy gyenge lövés volt, simán fogni kellett volna.
Az a baj, hogy az eddigi 3 rangadó egyikén sem tudott Sommer pluszt hozni.
10 kapura lövésből 8 gól. Édeskevés
- Festa
A klub VB-t,BL-t és a bajnokságot is idevéve Chivunak az Inter padján nem volt még döntetlenje!!!
Erre lehet mondani ,hogy kit érdekel mert nem tipszmixelek ,de talán ez sem véletlen.
Az rendben van,hogy nyerni akarunk viszont a nagyok ellen vagy tegnap a Milán ellen is túl nyílt volt a játékunk.
Gyakorlatilag egy jòl megjátszott kontrával könnyű ellenünk ziccerbe kerülni mert kb Acerbi marad hátul.
A 3 rangadòn mindig az ellen szerezte meg a vezetést,de a Juventus ellen legalább fordítani tudtunk.
Thuram és jòpofa gyerek,hogy lenyilatkozta ,hogy a Milán a legjobb kontra csapat a Real után,de akkor azért egy nem worldclass szélsők sem hatástalanítani miközben Leao meg nem okozott megoldhatatlan feladatot.
Erre lehet mondani ,hogy kit érdekel mert nem tipszmixelek ,de talán ez sem véletlen.
Az rendben van,hogy nyerni akarunk viszont a nagyok ellen vagy tegnap a Milán ellen is túl nyílt volt a játékunk.
Gyakorlatilag egy jòl megjátszott kontrával könnyű ellenünk ziccerbe kerülni mert kb Acerbi marad hátul.
A 3 rangadòn mindig az ellen szerezte meg a vezetést,de a Juventus ellen legalább fordítani tudtunk.
Thuram és jòpofa gyerek,hogy lenyilatkozta ,hogy a Milán a legjobb kontra csapat a Real után,de akkor azért egy nem worldclass szélsők sem hatástalanítani miközben Leao meg nem okozott megoldhatatlan feladatot.
- interfan
Ha mar szobakerult Inzaghi, es az o bajnoki rangados merleg, akkor erdemes megnezni a pontos mutatokat:VInter101 írta: ↑2025.11.24. 10:43 Az ilyen meccseket rendre elbuktuk Inzaghival is, gyakorlatilag ugyanígy. Addig míg ugyanabba a szarba lépünk bele nagyon nem lehet mást várni! Az olasz ligában területet hagyni az ellenfélnek nem annyira okos dolog, főleg úgy hogy az állás döntetlen. Gyakorlatilag felkínáljuk az ellenfélnek ezt a lehetőséget! Ja és egyébként minden csapatnak adjuk az esélyt ellenben általában csak a jobb csapatok képesek ezeket ki is használni! Az összes olasz edző tudja hogy mit kell csinálni a jelenlegi Inter ellen, nem is kell rá készülniük! Semmi váratlan nincs benne már X éve! A magyar stúdióban lévő "szakértők" mondták a szünetben hogy mi fog történni!
Inzaghival:
- 2021/22:
Pontatlag: 1,67
Szerzett pont: 36/20 pont
Gyozelemi arany: 35%
- 2022/23:
Pontatlag: 1,50
Szerzett pont: 36/18 pont
Gyozelemi arany: 41%
- 2023/24:
Pontatlag: 2,50
Szerzett pont: 36/30 pont
Gyozelemi arany: 75%
- 2024/25:
Pontatlag: 1,59
Szerzett pont: 36/19 pont
Gyozelemi arany: 33%
Chivu:
-2025/26:
Pontatlag: 1,20
Szerzett pont: 15/6 pont
Gyozelemi arany: 40%
Na most ebbol is pontosan latszik, hogy ezek az 1,5-1,7 pontatlagok sem voltak elegek a Scudettohoz.
Amikor bajnokok lettunk, volt egy 2,5 pontatlagunk es 75% gyozelmi mutatonk a rangadokon.
Iden meg ezt az 1,5-1,7 pontatlagot sem tudjuk hozni, es van kemeny 1,2 pontatlagunk rangadokon.
Ez edeskeves, es rettento gyenge...
- hvmetal
Én azt vártam Susictól , hogy ebben az emlékezetből játszó Interben majd folyamatosan 6,5-ös mutatókat hoz.
A csapat adott , nem érte trauma , edzőnk profi.
Ha így fogja folytatni minden meccs után kiírom, hogy mennyire szar , még , hogy az új Modric...
Majd én megmutatom
A csapat adott , nem érte trauma , edzőnk profi.
Ha így fogja folytatni minden meccs után kiírom, hogy mennyire szar , még , hogy az új Modric...
Majd én megmutatom
- hvmetal
Marha gyenge az olasz foci . Ha ezt mi megnyerjük , csak ezt fogja erősíteni . Normál esetben nagyon messze lennénk mi ettől .
Forma Mi !
Forma Mi !
-
VInter101
interfan írta: ↑2025.11.24. 12:41Nem lényeg szerintem hogy ki mennyi pontot hozott!VInter101 írta: ↑2025.11.24. 10:43 Na most ebbol is pontosan latszik, hogy ezek az 1,5-1,7 pontatlagok sem voltak elegek a Scudettohoz.
Amikor bajnokok lettunk, volt egy 2,5 pontatlagunk es 75% gyozelmi mutatonk a rangadokon.
Iden meg ezt az 1,5-1,7 pontatlagot sem tudjuk hozni, es van kemeny 1,2 pontatlagunk rangadokon.
Az elvarasainkkal van a baj, mert az nem reális!
A vezetőség hozott egy null kmes edzőt! Ez azt mutatja hogy bajnokságot akarunk nyerni????? Nekem nem! És elárulom hogy a játékosoknak sem!
Chivunak nincs saját elképzelése erről az egészről, ami egyébként érthető hiszen most kezdett edzősködni! Ehhez képest ha hozza a BL helyet az nem rossz!
- interfan
Ez olyan, hogy ennek a feltolt vedelemnek is megvannak a maga elonyei, de a hatranyai is.Festa írta: ↑2025.11.24. 12:30 Az rendben van,hogy nyerni akarunk viszont a nagyok ellen vagy tegnap a Milán ellen is túl nyílt volt a játékunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.11.24. 13:34-kor.
-
möszi
Mikor írod már le végre, hogy Akanji tehet róla? Kerülgeted itt, név nélkül "arról a védőről, akinek fognia kellett volna Pulisicet"-ről beszélsz, de mindenki tudja, hogy utálod Akanjit és őt szeretnéd hibásként megjelölni...interfan írta: ↑2025.11.24. 08:46A golrol akkor sem o tehetett egy szemelyben, vedett egy nagyot, es az a vedo akinek Pulisicet kellett volna fognia, csunyan lemaradt.Festa írta: ↑2025.11.24. 08:42Sajnos a rangadókon a kapus kulcsszereplő és itt tegnap óriási különbség volt Sommer és Maingnan között.interfan írta: ↑2025.11.24. 08:29 Nem szegeny Sommerol van szo, de ezt a meccset egyedul az o nyakaba varrni, haat meglehetosen tulzas.
- interfan
Egyebkent erdemes akar azt is megnezni, hogy a Juventus-Allegri Serie A-t leuralo era ota hogyan is neztek ki a bajnok csapat es edzo pontatlagai rangadokon:VInter101 írta: ↑2025.11.24. 12:56Nem lényeg szerintem hogy ki mennyi pontot hozott!interfan írta: ↑2025.11.24. 12:41 Na most ebbol is pontosan latszik, hogy ezek az 1,5-1,7 pontatlagok sem voltak elegek a Scudettohoz.
Az elvarasainkkal van a baj, mert az nem reális!
A vezetőség hozott egy null kmes edzőt! Ez azt mutatja hogy bajnokságot akarunk nyerni????? Nekem nem! És elárulom hogy a játékosoknak sem!
Chivunak nincs saját elképzelése erről az egészről, ami egyébként érthető hiszen most kezdett edzősködni! Ehhez képest ha hozza a BL helyet az nem rossz!
2024/25 Conte: 1,667
2023/24 Inzaghi: 2,500
2022/23 Spalletti: 2,250
2021/22 Pioli: 2,250
2020/21 Conte: 2,000
2019/20 Sarri: 1,834
Most iden ezeknek kozeleben csak Allegri es Conte van.
Gasperininek pl el kell kezdeni rangadokat nyerni, mert ha nem, akkor nagyon hamar az elso helybol otodik lesz, naluk ugye most jonnek a nagyobb meccsek.
Iden egyebkent igy allnak:
Allegri: 2,200 pontatlag, 15/11 szerzett pont
Conte: 2,000 pontatlag, 9/6 szerzett pont
Chivu: 1,200 pontatlag, 15/6 szerzett pont
Ezek latjuk donto tenyezok lehetnek a Scudetto sorsat illetoen.
- hvmetal
Ezt az évet szerintem Allegri behúzza.
Hozta volna velünk is .
Nem hiszem , hogy jók lehetnénk idén Chivuval rangadókon . Szar , de el kell fogadni.
Conte , Allegri és még Spal is ( de csak jobb napon) simán megeszi.
Kérdés meddig kell számolni Chivuval , ha sokáig , tud e ebben fejlődni.
Tavalyi vereségek a Milantól kevésbé magyarázhatóak.
Allegri tudása ellensúlyozza a Milán hiányosságait.
Nekünk pont az edző a gyenge pontunk . Így vágtunk neki a szezonnak . Aki k.rvának áll ne csodálkozzon , hogy ....
Hozta volna velünk is .
Nem hiszem , hogy jók lehetnénk idén Chivuval rangadókon . Szar , de el kell fogadni.
Nekünk pont az edző a gyenge pontunk . Így vágtunk neki a szezonnak . Aki k.rvának áll ne csodálkozzon , hogy ....
-
Janicsár
Szerintem érdemes lenne feltenni magunkban a kérdést, hogy melyik lenne a jobb:
-Azt a játékot hozni amit a milan, szenvedősen 1-1 kontrával de megruházni a riválisok többségét vagy
- Szépen játszva, a nagy potenciál ígéretével, egész jó arányban hozva a kis csapatokat de a rangadók elengedésével.
Az hogy a bajnokság kinek lesz meg azt még korai feszegetni, ne felejtsük hogy milyen pontelőnyöket voltunk már képesek elbukni mi is teljesen középszerű csapatokkal szemben.
Én azt mondom bármikor fordulhat a kocka a mi játékunkban benne van hogy elkezdjük hozni a nagy meccseket is és nem vagyunk lemaradva. Kellemetlenek ezek az eredmények de én csak egyetlen dolgot tudok ami aggaszt az pedig a mentális része. Kicsit mintha Lautaro aurája mindenkire ráragadt volna legalábbis a kezdőben.
Lau annyira labilis mentálisan hogy neki tényleg 10 helyzet kell egy gólhoz, lőni meg nem mer vagy nincs helye pedig bizonygatta eleget hogy a tudása megvan hozzá.
Üde színfolt nekem Susic, Zielinski és Diuf volt tegnap.
Ők mintha megunták volna a teszetoszáskodást és akartak volna valamit mikor bejöttek. Érdemes visszanézni a Lengyel mozgásait is. Szinte mind kezdeményező és támadó mozgások voltak de mivel mindenki hátrafelé passzolgat észre sem vették.
Nekem az az érzésem hogy ideje lenne felborítani a kezdőt kicsit
-Azt a játékot hozni amit a milan, szenvedősen 1-1 kontrával de megruházni a riválisok többségét vagy
- Szépen játszva, a nagy potenciál ígéretével, egész jó arányban hozva a kis csapatokat de a rangadók elengedésével.
Az hogy a bajnokság kinek lesz meg azt még korai feszegetni, ne felejtsük hogy milyen pontelőnyöket voltunk már képesek elbukni mi is teljesen középszerű csapatokkal szemben.
Én azt mondom bármikor fordulhat a kocka a mi játékunkban benne van hogy elkezdjük hozni a nagy meccseket is és nem vagyunk lemaradva. Kellemetlenek ezek az eredmények de én csak egyetlen dolgot tudok ami aggaszt az pedig a mentális része. Kicsit mintha Lautaro aurája mindenkire ráragadt volna legalábbis a kezdőben.
Lau annyira labilis mentálisan hogy neki tényleg 10 helyzet kell egy gólhoz, lőni meg nem mer vagy nincs helye pedig bizonygatta eleget hogy a tudása megvan hozzá.
Üde színfolt nekem Susic, Zielinski és Diuf volt tegnap.
Ők mintha megunták volna a teszetoszáskodást és akartak volna valamit mikor bejöttek. Érdemes visszanézni a Lengyel mozgásait is. Szinte mind kezdeményező és támadó mozgások voltak de mivel mindenki hátrafelé passzolgat észre sem vették.
Nekem az az érzésem hogy ideje lenne felborítani a kezdőt kicsit
- interfan
Az szerintem is ugyvan, hogy Allegri a Serie A legjobb edzoje.hvmetal írta: ↑2025.11.24. 14:22 Ezt az évet szerintem Allegri behúzza.
Hozta volna velünk is .
Ha o nem lenne, ez a Milan valahol ugyanott lenne ahol tavaly.
Juventusnal toltott 2. ciklusanak munkaja is most latszik, hogy mennyire nagy dolog volt, amikor mar nincs ott es mennyire szetestek es gyengek...
Viszont ez a Milan keret azert finoman szolva is gyenge.
Konkretan nincs centeruk.
Ilyen Saelemaekersek szaladgalnak a kezdobe, es hat Gabbia sem eppen egy vilagmegvalto, nem beszelve Pavlovicrol aki minden meccsen csinal egy okorseget.
Persze a keret gyengeseget ellensulyozza Allegri olasz szinten "top" tudasa, de ez azert egy bajnoki cimhez nem biztos hogy eleg lesz.
- hvmetal
Nem kell senkit lenézni. Spalból , Pioliból is bajnokot csináltunk.
Az, hogy a rangadókat támadó általi , vagy védő általi góllal nyerik mellékes . Ők hozzá ígyis , mi Thuramékkal sem. Tavaly edzò nélkül vertek minket.
1 csapatot a teljesítménye minősíti , nem a benne rejlő lehetőség.
Ott van akarat egy jó edzővel.
Nálunk nincs. Holott a Barelláknak még bőven bizonyítani kellene.
Engem nem lepne meg , ha a török mardása bontotta volna meg az egységet. Ami maradt Inzaghi out után
Az, hogy a rangadókat támadó általi , vagy védő általi góllal nyerik mellékes . Ők hozzá ígyis , mi Thuramékkal sem. Tavaly edzò nélkül vertek minket.
1 csapatot a teljesítménye minősíti , nem a benne rejlő lehetőség.
Ott van akarat egy jó edzővel.
Nálunk nincs. Holott a Barelláknak még bőven bizonyítani kellene.
Engem nem lepne meg , ha a török mardása bontotta volna meg az egységet. Ami maradt Inzaghi out után
- lucky0
Amúgy kevés szó esett arról hogy Calha labdavesztéséből kaptuk a gólt, majd a tizit is kihagyta. Nem az ő meccse volt. Ettől persze még világklasszis.
Csak azért említettem ezt most meg, mert pl. Dioufnak is volt egy labdavesztése egy korábbi meccsünkön, amiből gólt kaptunk, de annak nem volt mérkőzést befolyásoló jelentősége, aztán a fórumon mégis szét lett kapva a srác, mekkora balfasz stb.
Csak azért említettem ezt most meg, mert pl. Dioufnak is volt egy labdavesztése egy korábbi meccsünkön, amiből gólt kaptunk, de annak nem volt mérkőzést befolyásoló jelentősége, aztán a fórumon mégis szét lett kapva a srác, mekkora balfasz stb.
- interfan
En nagyon remelem, hogy szerdan verjuk az Atleticot.
Nyilvan egy esetleges gyozelem a Derby eredmenyet mar nem valtoztatja meg, de egy "nagy meccs" gyozelem meg ha az nem is bajnoki, azert legalabb eloszor megmutatna, hogy igenis kepesek lehetunk "nagy" csapatok ellen is eredmenyt elerni.
Leginkabb a jatekosok fejeben billenhetne at valami akar, hogy megmutattuk, komoly meccsen is tudunk nyerni nem csak kiscsapatok ellen.
BL szempontjabol meg nagyon fontos lenne, hogy az elso 8 hely meglegyen.
Tavaly eleg volt a 16 pont a 8.helyhez, iden ez boven lehet, hogy 18 pont is lesz.
Nyilvan a rajatszasbol is tovabb lehet menni, dehat kitudja ki jonne ott szembe, es ha nagy pechunk van, akar meg egy "top" csapat is lehetne az.
Penzugyileg is szamitana a legjobb 8 hely egyike, de fontos lenne szerintem elkerulni a rajatszast.
Nalam biztosan kezdene Bisseck.
Valamint jo lenne a KP-n is frissiteni egy kicsit, es hat ez az Augusto mint jobb WB otlet is szornyu volt.
Nyilvan egy esetleges gyozelem a Derby eredmenyet mar nem valtoztatja meg, de egy "nagy meccs" gyozelem meg ha az nem is bajnoki, azert legalabb eloszor megmutatna, hogy igenis kepesek lehetunk "nagy" csapatok ellen is eredmenyt elerni.
Leginkabb a jatekosok fejeben billenhetne at valami akar, hogy megmutattuk, komoly meccsen is tudunk nyerni nem csak kiscsapatok ellen.
BL szempontjabol meg nagyon fontos lenne, hogy az elso 8 hely meglegyen.
Tavaly eleg volt a 16 pont a 8.helyhez, iden ez boven lehet, hogy 18 pont is lesz.
Nyilvan a rajatszasbol is tovabb lehet menni, dehat kitudja ki jonne ott szembe, es ha nagy pechunk van, akar meg egy "top" csapat is lehetne az.
Penzugyileg is szamitana a legjobb 8 hely egyike, de fontos lenne szerintem elkerulni a rajatszast.
Nalam biztosan kezdene Bisseck.
Valamint jo lenne a KP-n is frissiteni egy kicsit, es hat ez az Augusto mint jobb WB otlet is szornyu volt.
- interfan
Most ez megint nem arrol fog szolni, hogy ez jo egy vagy rossz.
Ezt a fordulot megnezve, beadas szamok:
Inter: 32
Roma: 14
Bologna: 11
Milan: 10
Napoli: 9
Par gyoztes top klub ugyanezen a hetvegen:
Arsenal: 15
PSG: 14
Chelsea: 13
Bayern: 11
Barcelona: 6
-
Interfan1000
Nekem nincs bajom a beadásokkal, de mikor Augusto csak annyit csinál az egyik oldalon, hogy mindig visszagurítja a labdát, akkor ez kevés, mert simán levédekezik a másik szélt!
Bartesaghira nyugodtan rá lehetett volna tenni Luis Henriquet is, csak gondolom be voltunk szarva, hogy védekezésben nem segít rá Leaora, akit így ki is vettünk sokszor a játékból.
Bartesaghira nyugodtan rá lehetett volna tenni Luis Henriquet is, csak gondolom be voltunk szarva, hogy védekezésben nem segít rá Leaora, akit így ki is vettünk sokszor a játékból.
- Cupi
Mennek a milan oldaláról a rajtunk röhögések de az külön fájó volt látni, hogy valahol kiírrták, hogy 580 napja nem győztük le őket.
Ami igazán kemény ez alatt volt 6 meccsünk rá és nem sikerült.....
Voltunk mélyen a 2010-es években de mégsem emlékszem olyanra ilyen sok derbyn nem tudtuk volna zsinórban elkenni a szájukat.
Nem tudom az a fóbia most mitől van. Szuperkupa tudom nem sokat ér de ha ott összejön a döntő ellenük akkor kötelező lenne már végre nyerni ellenük.
Voltunk mélyen a 2010-es években de mégsem emlékszem olyanra ilyen sok derbyn nem tudtuk volna zsinórban elkenni a szájukat.
Nem tudom az a fóbia most mitől van. Szuperkupa tudom nem sokat ér de ha ott összejön a döntő ellenük akkor kötelező lenne már végre nyerni ellenük.
- interfan
Azert az kemeny, hogy micsoda gyulolet cunami zudul a birora, hogy tizenegyest itelt az Internek.
Rengeteg szakerto, ex biro, mindenki megszolalt, hogy ha ezert buntetot adtak, akkor meccsenkent 10 buntetot kellene itelni, mert Thuram mar reg elrugta a labdat amikor a labara leptek.
Es ezekhez hasonlo millio meg egy szamban...
Most mar Rocchi is megszolalt, es elmondta Thuram valoban elrugta a labdat, es valoban hibaztak mar a jatekvezetok hasonlo helyzetben, es iteltek jogtalan buntetoket.
Viszont ez most megitelese szerint jogos volt.
Rengeteg szakerto, ex biro, mindenki megszolalt, hogy ha ezert buntetot adtak, akkor meccsenkent 10 buntetot kellene itelni, mert Thuram mar reg elrugta a labdat amikor a labara leptek.
Most mar Rocchi is megszolalt, es elmondta Thuram valoban elrugta a labdat, es valoban hibaztak mar a jatekvezetok hasonlo helyzetben, es iteltek jogtalan buntetoket.
- PetR
- Kapcsolat:
Nagyon érdekes ez, én angolul szoktam nézni a meccseket, pont azért mert szakmaibbak, felkészültebbek általában, és most a kommentátor duó is azt mondta rá hogy egyértelmű büntető. Igaz, hiányolták a sárgát Lautaro könyöklésénél, és a pirosat Acerbi féle Leao hajhúzásnál. Tudtommal - javítsatok ha tévedek - a jelenlegi szabályok szerint mindegy, hogy elrúgtad-e már a labdát, ha faultolnak közvetlenül utána akkor azt be kell(ene) fújni.interfan írta: ↑2025.11.25. 16:26 Azert az kemeny, hogy micsoda gyulolet cunami zudul a birora, hogy tizenegyest itelt az Internek.
Nem tudom, hogy az AI mennyire up-to-date a szabályokban (jelen esetben innen: https://www.theifab.com/laws/latest/the ... troduction , és innen: https://www.thefa.com/football-rules-go ... hatgpt.com dolgozik), de szerinte is büntető a szituáció eredménye.
"A labda játékban van-e?
→ Igen, mert a csatár elrúgta, és az repül.
A szabálytalanság a játékszituáció része-e?
→ Igen, mert a védő a lövést próbálta blokkolni, és csak kicsit késett, ezért a becsúszó/rántaposó mozdulat a lövéssel szorosan összefügg.
A kontakt közvetlenül a lövés pillanata után történt-e?
→ Igen — és ilyenkor a játékvezetők ezt a lövés részeként kezelik."
- interfan
Nekem itt az a bajom, hogy tortenik egy itelet, es egybol gyakorlatilag teljes olasz media, szakertok, szurkolok az Interre tamadnak emiatt.PetR írta: ↑2025.11.25. 17:27Nagyon érdekes ez, én angolul szoktam nézni a meccseket, pont azért mert szakmaibbak, felkészültebbek általában, és most a kommentátor duó is azt mondta rá hogy egyértelmű büntető. Igaz, hiányolták a sárgát Lautaro könyöklésénél, és a pirosat Acerbi féle Leao hajhúzásnál. Tudtommal - javítsatok ha tévedek - a jelenlegi szabályok szerint mindegy, hogy elrúgtad-e már a labdát, ha faultolnak közvetlenül utána akkor azt be kell(ene) fújni.interfan írta: ↑2025.11.25. 16:26 Azert az kemeny, hogy micsoda gyulolet cunami zudul a birora, hogy tizenegyest itelt az Internek.
Nem tudom, hogy az AI mennyire up-to-date a szabályokban (jelen esetben innen: https://www.theifab.com/laws/latest/the ... troduction , és innen: https://www.thefa.com/football-rules-go ... hatgpt.com dolgozik), de szerinte is büntető a szituáció eredménye.
"A labda játékban van-e?
→ Igen, mert a csatár elrúgta, és az repül.
A szabálytalanság a játékszituáció része-e?
→ Igen, mert a védő a lövést próbálta blokkolni, és csak kicsit késett, ezért a becsúszó/rántaposó mozdulat a lövéssel szorosan összefügg.
A kontakt közvetlenül a lövés pillanata után történt-e?
→ Igen — és ilyenkor a játékvezetők ezt a lövés részeként kezelik."
Ellenben amikor az Inter ellen hibaznak, arrol sok esetben ugyanez a gyakorlatilag teljes kozeg semmit nem beszel.
Hibak mindenhol lesznek, neha ezek a hibak minket segitenek, neha ezek a hibak minket hatraltatnak.
Hosszutavon nagyjabol egal lesz belole.
Nekem az nem tetszik, hogy az egyikrol beszelek, ellenben a masikrol nem.
Magyarul ha mar egy 30%-ban velemenyes eset tortenik, es az Inter javara dontenek, akkor egybol igy meg ugy az Inter.
Viszont ha ez forditott story, es az Inter karara tevednek, akkor meg megy a lapitas.
Tudom, tudom az olasz futball mar csak ilyen, es nem vagyunk Olaszorszag kedvencei, egesz egyszeruen imadjak az Intert tamadni mindenhonnan.
Viszont szerintem ez akkor sem egy fair dolog.
- interfan
Sky szerint kikerulhet a kezdobol a gyengo teljesito Sucic es Augusto, helyettuk lehetoseget kaphat Zielinski es Henrique.
Chivu elmondta Thuram kapcsan ovatosnak kell lennunk, es ertekeljuk bevetheto e kezdokent.
Hirek szerint ha nem, akkor Esposito kezdhet elol.
Vedelem kozepen pedig a kerdes Acerbi vagy DeVrij.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi/DeVrij-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram/Esposito-Martinez
Milan elleni ujabb bukas utan szerintem most nagyon fontos lenni nyerni.
Lelektanilag is rengeteget erne, hogy megmutatnank kepesek vagyunk nagy csapatot is legyozni, es ezzel a jatekosok is elhinnek, hogy van keresnivalonk es tudunk nyerni nagyok ellen is.
Valamint latjuk mennyire szoros az eleje, iden siman benne van, hogy akar 17-18 pont is kell a 8.helyhez, szoval ezert is lenne fontos egy gyozelem.
Nem lesz egyszeru, de ezen a szinten ha akarunk barmit es barhol, el kell kezdeni nagy meccseket is nyerni, mert anelkul vegunk van.
Chivu elmondta Thuram kapcsan ovatosnak kell lennunk, es ertekeljuk bevetheto e kezdokent.
Hirek szerint ha nem, akkor Esposito kezdhet elol.
Vedelem kozepen pedig a kerdes Acerbi vagy DeVrij.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi/DeVrij-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Thuram/Esposito-Martinez
Milan elleni ujabb bukas utan szerintem most nagyon fontos lenni nyerni.
Lelektanilag is rengeteget erne, hogy megmutatnank kepesek vagyunk nagy csapatot is legyozni, es ezzel a jatekosok is elhinnek, hogy van keresnivalonk es tudunk nyerni nagyok ellen is.
Valamint latjuk mennyire szoros az eleje, iden siman benne van, hogy akar 17-18 pont is kell a 8.helyhez, szoval ezert is lenne fontos egy gyozelem.
Nem lesz egyszeru, de ezen a szinten ha akarunk barmit es barhol, el kell kezdeni nagy meccseket is nyerni, mert anelkul vegunk van.
-
R9.
en x-nek is orulnek
atletico zsinorban 5 meccset nyert most
atletico zsinorban 5 meccset nyert most
- interfan
Tobb okbol is azt gondolom, hogy most nem az X.
Es itt a hangsuly sok szempontbol a "most" szon van.
- 1:
Megint jon egy "nagy meccs" es megint az lenne, hogy nem tudtunk nyerni.
Az meg hagyjan, hogy az olasz media mit muvel, de ez egy ido utan a jatekosokban is benne lesz.
Az hogy egyszeruen nem tudunk nyerni nagy meccseken, ez pedig okozhat egy psziches gondot.
- 2:
Valahogy azt a 17-18 pontot el kellene erni, hogy biztos legyen az elso 8 hely egyike.
Ez azt jelenti nekem, hogy a maradek 4 meccsen kellene egy minimum 5-6 pont.
Nyilvan nem lebecsulve az Atleticot, de irod nyertek 5 meccset zsinorban.
Csak hat mindig erdemes megnezni ki volt az ellenfel:
Betis, Sevilla, Royal Union, Levante, Getafe.
Persze nem 20. osztalyu csapatok, de azert nem a leheto legerosebb 5 ellenfel.
Peldaul elotte jatszottak az Arsenal ellen, es Arsenal-Atletico 4-0.
Ez most nem az Atletico ellen szol, de szerintem pont most van az a pillanat, igy a Milan elleni ujabb bukas utan, hogy nekunk nyerni kell.
Egy gyozelem adhat egy hatalmas lokest, es pontosan tudjuk mennyit szamit ez a fejekben.
Ellenben egy vereseg, vagy X, megint csak azt hozna elo, hogy ujra nem tudtunk nagy meccset nyerni, BL egyenensagi tovabbjutas is egyre necesebb, maradt meg 3 nagy meccs mi lesz ott, stb.
Szoval gyozelemre fel.
- hvmetal
Chivuból nem lesz prime Mourinho hirtelen, ha ma nyerünk.
Nem tudom neked milyen elvárásaid vannak amúgy.
Egy X nagyon jó lenne . A pontok számítanak , többin felesleges lovagolni. Itt most nem a csapat , hanem az edző építkezik. Állhatnánk sokkal szarabbul is. Nem fogunk nyerni semmit idén Chivuval . Egyszerűen ő baromi kevé még. Kérdés , hogy meddig kap türelmet , illetve mire hivatott a képességei alapján.
Allegri, Conte , Simeone megeszi jelenleg. Ha ez nem fog változni nem lesz itt hosszú karrierje. ( 2 évnél több. )
Nem fogják kirúgni tõrténelmi szar tangadós mérleggel se , amíg a BL helyeken vagyunk , illetve nem szaladunk bele a késbe a BL-ben .
Ez már nem a tavalyi csapat.
Egy X nagyon jó lenne . A pontok számítanak , többin felesleges lovagolni. Itt most nem a csapat , hanem az edző építkezik. Állhatnánk sokkal szarabbul is. Nem fogunk nyerni semmit idén Chivuval . Egyszerűen ő baromi kevé még. Kérdés , hogy meddig kap türelmet , illetve mire hivatott a képességei alapján.
Allegri, Conte , Simeone megeszi jelenleg. Ha ez nem fog változni nem lesz itt hosszú karrierje. ( 2 évnél több. )
Nem fogják kirúgni tõrténelmi szar tangadós mérleggel se , amíg a BL helyeken vagyunk , illetve nem szaladunk bele a késbe a BL-ben .
- interfan
Irod hogy a "pontok szamitanak".hvmetal írta: ↑2025.11.26. 08:25 Chivuból nem lesz prime Mourinho hirtelen, ha ma nyerünk.
Pontosan ezt irtam.
17 pont valoszinu minimum kell, ehhez kell meg minimum 5 pont.
Ha nem nyerunk egyetlen meccset sem a maradek 4-bol, akkor ez nem lesz meg.
Es itt van az, hogy a "pontok szamitanak".
Ha nincs eleg pontunk, nincs elso 8 hely egyike...
Pont most kellene nyerni, es javitani a Milan elleni bukas utan.
Jatekosok is elhinnek, hogy kepesek vagyunk nyerni, es a BL elso 8 hely egyike egy lepesre kerulne tolunk a legvegere.
Azzal meg nem ertek egyet, amit irtal:
"Nem fogunk nyerni semmit idén Chivuval".
Miert ne nyerhetnenk?
Latjuk a Serie A tobbi rivalis csapatat, azert nem BL-t akarunk nyerni...
Masik meg amit szinten nem ertek Te toled, hogy Chivu:
"Egyszerűen ő baromi kevé még"
Ha baromi keves Chivu, akkor mit keres itt?
Ne legyen mar egy Inter edzo "baromi keves", es ne legyen mar az, hogy "nem fogunk nyerni semmit idén Chivuval".
Az Inter azert Inter, raadasul ebben a minosegi Serie A-ban, hogy miert ne lehetne meg a Scudetto.
Chivu meg ha Inter edzo, akkor nem "baromi kevés ő".
Szakmai vezetes szerint biztosan nem "baromi keves Chivu ide", mert idehoztak, leultettek, es biztak benne, es biznak is benne ahogy elmondjak visszahoditja a Scudettot iden.