matyinter írta: ↑2026.01.12. 12:49
Meccs hevében nyilván minden más.
Szerintem nagy gond nincs, látva a keretet, a nyarat, a pénzügyi helyzetet, stb szerintem nincs olyan nagy baj. Amit többen írtak, ez a csapat ennyire képes, és ez NEM bántás. Ez a szintünk, nincs évente 200 Milla átigazolásra, meg ilyesmi, ahhoz képest azért nem állunk olyan szarul. Se most, se mondjuk az elmúlt 5 évben. Bárcsak a 10-es években lettünk volna ennyire szarok, öregek stb, amikor Kuzmanovicsok meg ezer név száguldott a pályán.
Szóval drukkoljunk, és mindent bele, de legyünk reálisak. A realitás a BL továbbjutás, és még egy kör, a bajnokságban meg a végéig ott lenni a bajnoki címért. Aztán meglátjuk.
De ez megint viszonyitas kerdese.
Mert nezd, ha a BL-t nezzuk, akkor valoban igazad van, hogy:
"nagy gond nincs, látva a keretet, a nyarat, a pénzügyi helyzetet.
Es abban is, hogy:
"A realitás a BL továbbjutás, és még egy kör"
Egyszoval ha a BL szinthez viszonyitunk, teljesen jogos, es igaz, hogy ez a realis, es hogy "ez a csapat ennyire képes".
Ez oke, ez a BL viszonyitas, mert latjuk ot a rivalisokat.
De nezzunk korbe a Serie A-ba, az mar egy nagyon mas szint.
Ott egyaltalan nem ertek egyet azzal, hogy "ez a csapat ennyire képes"...
Melyik rivalis kerete jobb?
Melyik rivalis erosebb mint mi?
Melyik rivalis kepes tobbre?
Itt nem City, Bayern, PSG szinteket kell megelozni, hanem Napoli, Milan, Juventus szinteket.
Es ez sokszor irtam mar, nem a Napoli es tarsaik "lenezese", hanem az Inter dicserete.
Mert ez az Inter igenis erosebb mindegy olasz rivalistol keretben.
Tenyleg erdemes megnezni a Napoli keretet, Milan keretet.
Olyan jatekosok vannak ott a kezdobe, akik nalunk meg a padra sem fernenek oda...
Ki cserelne keretet ezekkel a csapatokkal?
Tegyuk a szivunkre a kezunket, haaat eleg irrealis azt mondani, hogy a Napoli vagy a Milan kerete erosebb.
Es most ez nem arrol szol, hogy "nincs évente 200 Milla átigazolásra", mert ennek ehhez semmi koze.
Nekem az akkor is realitas, hogy ez az Inter ebben a Serie A-ban bajnok lehessen.
Mert igenis van ez a keret annyival jobb mint a rivalisok.