Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2026.01.12. 07:51 Sajnos ők úgy látszik, olyan régóta nélkülözik a sérülteket, hogy ez a keret is összeállt mostanra
Nekem nem ugy tunik, hogy a fel kezdot nelkulozo Napoli huu de nagyon osszeallt volna...

Csak az elmult 4 forduloban:

Napoli-Verona: 2-2
Udinese-Napoli: 1-0

Arrol pedig ne is beszeljunk, hogy tavaly ilyenkor a Napolinak a mostanihoz kepest +5 pontja volt.
(Amivel most vezetnek a bajnoksagot)
Annak a Napolinak aki tavaly rekordalacsony pontszammal lett bajnok...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interes dràma volt tegnap mindez élőben.Nem volt kiemelt koreo a Nőre részéről csak sàl meg zàszlólengetés de a hangulat így se volt rossz.A meccsen viszont végig azt lehetett érezni, hogy Conte jobban felkészítette a csapatât és mi a nagy akaràs miatt idegesek vagyunk.Ők kezdtek dinamikusabban és gyakorlatilag az első tàmadàsból rúgtunk gólt.Thuram leràntàsa szerintem pirosat ért volna,de tudjuk Doveri végig nem nekünk fújt a meccsen.Viszont Conte pirosa egy gólörömmel ért fel.Nagyon elgurult nàla a gyógyszer.Hakan nagyjából ugyanabban az időszakban rúghatta a tizit mint a derbi , ezért nem voltam benne 100% biztos,hogy berúgja,de ràm càfolt.Mctominayt viszont màsodik alkalommal sem tudtunk rendesen fogni.2-2 is elmaradt a győzelem,de voltak azért biztató jelek csak Chivu rutintalan még a nagycsapatok ellen Miki viszont nagyon jól szàltt be a meccsbe ha a kapufàja bemegy akkor kb meccs embere viszont én Bonnyt sokkal előbb hoztam volna be .Benne volt energia viszont Thruam màr fàradt. Ez van.A hangulat viszont paràdé volt.
interfan

segogabor írta: 2026.01.11. 22:49 Chivu nyilatkozata: Nagyon jók voltunk,büszke vagyok a fiúkra . Sajnos nem volt szerencsénk ,jobban kell összpontosítanunk.
Henriqie? Remekül játszott , igaz zavarja a labda ,de már javulnak a beadásai , már csak két métert téveszt
Hosszú a bajnokság , megyünk tovább a következő meccsre koncentrálunk
Rangadók: Úgy döntöttem nem nyerünk egyet se,annyira tisztelek mindenkit is
Sokat nem tevedtel. :D

Chivu:
Nagyon magas szinvonalu meccset jatszottunk, mindket csapat nyerni akart.
Akanji jo meccset jatszott, kivaloan fogta Hojlundot, nagyszeru teljesitmenyt nyujtott.
Nincs mit felronom a jatekosoknak, nagyon jok voltunk, nyerni akartunk, kuzdottunk.
Kivalo hozzaallassal jatszottunk, es nagy akarattal hogy nyerjunk.
Masodik felido eleje nehez volt, de utana mienk volt a kezdemenyezes, es jott is a tizenegyes.
Kis csalodas, hogy tovabbra sem nyertunk nagy meccset, de folyamatosan fejlodunk, es elorelepunk, es megyunk a vegso celert.
Scudettot illetoen 4-5 csapat is ott van par pontra.
Nem hibaztatom a sracokat, a Napoli egy minosegi ellenfel, mindent megtettunk, vegul a dontetlen jogos eredmeny.
Elegedett vagyok a latotakkal es a mentalitassal.
Mindent beleadtunk, es probaltunk nyomast gyakorolni a Napolira, akik egy kivalo csapat, es barki ellen kepesek nyerni.
Contet nem figyeltem, en az Interre osszpontositok.
De Conte megmutatta mekkora edzo is, a gyozelmei trofeai magukert beszelnek, az olasz futball vilagaban vezeto szerepe van.
Mi fiatalok edzok csak csodalni tudjuk Contet, es tanulni tole.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

interfan írta: 2026.01.12. 09:28
segogabor írta: 2026.01.11. 22:49 Chivu nyilatkozata: Nagyon jók voltunk,büszke vagyok a fiúkra . Sajnos nem volt szerencsénk ,jobban kell összpontosítanunk.
Henriqie? Remekül játszott , igaz zavarja a labda ,de már javulnak a beadásai , már csak két métert téveszt

Chivu:
Akanji jo meccset jatszott, kivaloan fogta Hojlundot, nagyszeru teljesitmenyt nyujtott.
Nincs mit felronom a jatekosoknak, nagyon jok voltunk, nyerni akartunk, kuzdottunk.
Masodik felido eleje nehez volt, de utana mienk volt a kezdemenyezes, es jott is a tizenegyes.
Kis csalodas, hogy tovabbra sem nyertunk nagy meccset, de folyamatosan fejlodunk, es elorelepunk, es megyunk a vegso celert.
Nem hibaztatom a sracokat, a Napoli egy minosegi ellenfel, mindent megtettunk, vegul a dontetlen jogos eredmeny.
Mindent beleadtunk, es probaltunk nyomast gyakorolni a Napolira, akik egy kivalo csapat, es barki ellen kepesek nyerni.
De Conte megmutatta mekkora edzo is, a gyozelmei trofeai magukert beszelnek, az olasz futball vilagaban vezeto szerepe van.
Engem borzasztóan zavar ez a mellébeszélés , Chivu továbbra is tök nélkül van, Akanjit le kellett volna kapni 2.félidőben elején ,mikor Hojlund kiugrott egyből elején. De ugyanaz a nóta minden rangadón , sajnálom ,hogy ide jutottunk.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Interfan: Naponta írod, hogy nem nyertünk rangadót.
Van valami mini bajnokság ahol ez alapján osztják ki az érmeket? 1. helyen vagyunk.
Chivut is állandóan szapulod holott kb te voltál a legnagyobb hangadó, hogy kevés lesz ő ide, és hamar ki fogják rúgni.
Téged még nem láttalak elégedettnek lenni, győztes meccs után is nem mi vagyunk jók, hanem az ellenfél volt szar.
15 játékost elzavarnál kb, szar a stáb, szar az edző, minden szar.
Az ember feljön olvasni a kommenteket és kb olyan érzése van mintha véletlenül mondjuk a Fiorentina oldalán járna.
Írják itt többen is, hogy be kell látni sajnos csak ennyit tudunk.
Se a Milan, se a Juve, se a Napoli nem focizott le minket, sőt kb mindegyik meccsen jobbak voltunk.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Ha valamit tanulni szeretne Chivu Contetol akkor tanítsa meg védekezni a csapatot! Mondjuk ezzel már kb 4 éve adós Inzaghi és Chivu is. Nem történt semmi, csak a szokásos Inzaghi dolog. Játékban mondhatni rendben voltunk ellenben ha minőségi az ellenfél akkor jönnek a gólok. Mindkét gólnál a teljes csapat mozizott.
Szerintem nem tragédia a tegnapi döntetlen, és kisebb csoda hogy Chivuval itt tartunk. A keret nagy része le van eresztve, ha elmegy Calhanoglu na akkor leszünk jó nagy bajban! Barellára rá sem lehet ismerni, Bastoni előre nagyon jó, ellenben védekezni azt nem tud illetve pontosabban tud csak a hibái mellé még flegma is. Tegnap Lautaro is értékelhetetlen volt. Eddig nem hittem benne de már kezdek, meg lehet nyerni a Scudettot ha hozzuk azon meccsek nagy százalékát ahol mi vagyunk az esélyesek! A többiek rengeteg pontot buktak "kötelező" győzelmeknél! Mi nem, remélem ez így is marad! Forza INTER!!
interfan

FEKA84 írta: 2026.01.12. 09:49 Interfan: Naponta írod, hogy nem nyertünk rangadót.
Van valami mini bajnokság ahol ez alapján osztják ki az érmeket? 1. helyen vagyunk.
Chivut is állandóan szapulod holott kb te voltál a legnagyobb hangadó, hogy kevés lesz ő ide, és hamar ki fogják rúgni.
Téged még nem láttalak elégedettnek lenni, győztes meccs után is nem mi vagyunk jók, hanem az ellenfél volt szar.
15 játékost elzavarnál kb, szar a stáb, szar az edző, minden szar.
Sajnos rosszul emlekszel, nem en voltam a "hangado", hogy kit es mikor fognak kirugni. ;)
Es arrol sem en irok, hogy szar mindenki, osszes jatekos, edzo, stb.
De nyugi, en nem haragszom, es meg veletlenul se veszem magamra.
Volt mar ilyen nem igaz? Ugye Diouf? :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Jovan Interfanitic Special League

"Se a Milan, se a Juve, se a Napoli nem focizott le minket, sőt kb mindegyik meccsen jobbak voltunk."

+ úgy,hogy végig tiszteltük őket !
Meccsről meccsre azon dolgozunk,hogy magunkat is tudjuk.

Vállalható az X. Mindegy kinek hány pontja volt 1919-ben, illetve,hogy ki volt a kezdő. Nem sokszor vertük sajna a Juvét. Emlékszem,hogy Zaccheronival, Farinosokkal sikerült. Joséval meg nem igazán.
FEKA84

Ha a rangadókat bukjuk akkor azért vagyunk szarok, ha a kötelező meccseket buknánk akkor meg azért, szóval itt csak a 100%-os teljesítmény ami egyeseknek elfogadható lenne.
19 forduló után vezetjük a bajnokságot, de kevés.
57 pontnál is lenne valami tuti ami lehúzza a hangulatot.
interfan

VInter101 írta: 2026.01.12. 09:54 Ha valamit tanulni szeretne Chivu Contetol akkor tanítsa meg védekezni a csapatot! Mondjuk ezzel már kb 4 éve adós Inzaghi és Chivu is.
Ez egy erdekes tema amugy.

Bajnoksagban Inzaghival:

- 2021/22:
Kapott golok: 32
Kapott golatlag meccsenkent: 0,84
Pontszam: 84
Bajnoki helyezes: 2.hely

- 2022/23:
Kapott golok: 42
Kapott golatlag meccsenkent: 1,10
Pontszam: 72
Bajnoki helyezes: 3.hely

- 2023/24:
Kapott golok: 22
Kapott golatlag meccsenkent: 0,57
Pontszam: 94
Bajnoki helyezes: Scudetto

- 2024/24
Kapott golok: 35
Kapott golatlag meccsenkent: 0,92
Pontszam: 81
Bajnoki helyezes: 2.hely

- Chivuval iden a bajnoksagban:
Kapott golok: 17
Kapott golatlag meccsenkent: 0,89
interfan

segogabor írta: 2026.01.12. 09:48
interfan írta: 2026.01.12. 09:28

Chivu:
Engem borzasztóan zavar ez a mellébeszélés , Chivu továbbra is tök nélkül van, Akanjit le kellett volna kapni 2.félidőben elején ,mikor Hojlund kiugrott egyből elején. De ugyanaz a nóta minden rangadón , sajnálom ,hogy ide jutottunk.
Vannak erdekes nyilatkozataink az egyszer biztos.
Es tenyleg kicsit olyan, hogy pont amit irsz, kb elore tudni miket fogunk mondani.
hvmetal

FEKA84 írta: 2026.01.12. 10:04 Ha a rangadókat bukjuk akkor azért vagyunk szarok, ha a kötelező meccseket buknánk akkor meg azért, szóval itt csak a 100%-os teljesítmény ami egyeseknek elfogadható lenne.
Nem te túlzol inkább ?
Milán,Napoli,Napoli,Juve,Madrid,Pool. 1 pont.
Nem 6-7pont miatt megy a durci, 1 megszerzett pontért.
Ha jön egy edző,olyan csapattal aminek a kerete nem 150 millióval ér kevesebbet, nekünk annyi.
Nem tudom meddig tartható,hogy verünk mindenkit az ötödiktől lefelé. Azért De Boer,Strama,Leonardo 3massal is tudtunk rangadót nyerni.Lehet most születik meg a román Guardiola, de az,hogy nincs kiállása,"töke" aggasztó. Ezt,hogy lehet fejleszteni?
interfan

hvmetal írta: 2026.01.12. 09:56 + úgy,hogy végig tiszteltük őket !
Meccsről meccsre azon dolgozunk,hogy magunkat is tudjuk.
Ez de jo. :D :D
Festa

Ami edzői múlt tekintetében különbsêg van Conte és Chivu között azt nehéz eltüntetni pàr meccs alatt.A parókàs jobban készítette fel a csapatàt és több alapember hiànya sem làtszott. Nagyon szerettem volna győztes meccset làtni,de azért így sem vagyok összetörve.Cc-nek voltak hibài pl Bonny sokkal előbb jöhetett volna vagy akàr Esposito,de egy fiatal edző aki tud tanulni a hibàiból.Ha csak nem akarnak majd a világ legnagyobb edzői hozzánk jönni, akkor én hagynàm dolgozni akkor is ha mondjuk csak 4.helyen végez a csapat. Persze lehet úgyis nyerni scudettot, hogy egyetlen rangadót sem nyerünk a többiek meg keresztbe verik egymást,de nekem a legfontosabb az, hogy végig harcban legyünk a bajnoki cimért.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Szerintem azt kell belátni, hogy azok a játékosok, akik 2-3 éve a különbséget jelentették és a hátukon vitték a csapatot, azok (a koruk miatt is) ma már ugyanarra a teljesítményre nem képesek és/vagy kicsit meg is rekedtek a fejlődésben.
Lehet most azon elmélkedni, hogy ha a két edzőt megcseréljük, akkor tegnap biztosan nyerünk-e, csak felesleges.
Elképzelhető, hogy Chivu (fizikálisan) rosszabbul készíti fel a csapatot, de én pl. többet vártam, vagy legalábbis többet reméltem azoktól a játékosainktól, akik a Parma ellen pihentek vagy kevesebbet játszottak.
Viszont azt is fel kell ismerni, hogy ezek a játékosok nem csak tegnap maradtak el teljesítményben a várakozástól, így ezt már nehezebb lenne egy-egy meccsre vagy kiragadott esetre kivetíteni.
És akkor tényleg tegyük hozzá, hogy: "HAHÓ, 3 ponttal vezetjük a bajnokságot!" :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Most jon 5 egyszerubb meccs, amin ha hozzuk a 15 pontot ami persze nem konnyu, akkor az a 3 pont sztem mar 5-6 lesz inkabb es utana fog jonni a juventus
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Elsők vagyunk. Edzőváltás mint olyan elég komolytalannak tűnik.

Ami szembetűnő, hogy Bisseck a nagy meccseken rendre hibázik. Nem véletlenül nem volt alapember Inzaghinál sem. Akanjinak is komoly helyezkedési hibái vannak és egy az egyben erőcsatárokkal szemben kevésnek tűnik nekem. Ebben szerintem hibázott tegnap Chivu, mert Acerbi hasznosabb lett volna a dán ellen, mivel párharc erősebb mint a svájci. A ThuLa kettőst is előbb le kellett volna kapnia. Nem ment nekik tegnap. Viszont azt gondolom Chivu nem annyira makacs mint elődjei és tud, illetve fog tanulni a hibáiból. Őszintén szólva nem gondoltam volna hogy 2026-ban még ő lesz az edzőnk. Én bízom benne, nekem kellemes meglepetés eddig. Előbb utóbb rangadókat is nyerünk majd vele. Forza Chivu, Forza Inter!
Festa

Baggio85 írta: 2026.01.12. 10:38 Szerintem azt kell belátni, hogy azok a játékosok, akik 2-3 éve a különbséget jelentették és a hátukon vitték a csapatot, azok (a koruk miatt is) ma már ugyanarra a teljesítményre nem képesek és/vagy kicsit meg is rekedtek a fejlődésben.
Lehet most azon elmélkedni, hogy ha a két edzőt megcseréljük, akkor tegnap biztosan nyerünk-e, csak felesleges.
Elképzelhető, hogy Chivu (fizikálisan) rosszabbul készíti fel a csapatot, de én pl. többet vártam, vagy legalábbis többet reméltem azoktól a játékosainktól, akik a Parma ellen pihentek vagy kevesebbet játszottak.
Viszont azt is fel kell ismerni, hogy ezek a játékosok nem csak tegnap maradtak el teljesítményben a várakozástól, így ezt már nehezebb lenne egy-egy meccsre vagy kiragadott esetre kivetíteni.
És akkor tényleg tegyük hozzá, hogy: "HAHÓ, 3 ponttal vezetjük a bajnokságot!" :D
Benned küzd egy negatív is a pozitív szemlélet.Most kicsit a negatívabb van elől .Én bâr a tizi utàn nagyon bíztam benne, hogy győztes rangadót làtok,de ez sajnos nem jött össze.Mondjuk így is van olyan amit lehet+an értékelni mondjuk Esposito vagy Bonny fejlődése vagy Zielinski újrafelfedezése.Egy ennyire rutintalan edzőnél szerintem nem lehet kötelezően elvàrni, hogy verje a több évtizedes múlttal rendelkező edző kollêgài viszont azt igen, hogy tanuljon a hibàibóp.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

14meccs óta nem vertük a juve,milan,napoli trót,szóval ez nem csak Chivu szindróma..még van idén 2esélyünk,nagyon remélem megverjük a csalókat és a milant is végre.De ha véletlenül ott is csak ikszek lesznek és közben megnyerjük a scudettot,azért lehet örülni? :roll:
Baggio85

Festa írta: 2026.01.12. 11:04
Baggio85 írta: 2026.01.12. 10:38 Szerintem azt kell belátni, hogy azok a játékosok, akik 2-3 éve a különbséget jelentették és a hátukon vitték a csapatot, azok (a koruk miatt is) ma már ugyanarra a teljesítményre nem képesek és/vagy kicsit meg is rekedtek a fejlődésben.
Benned küzd egy negatív is a pozitív szemlélet.Most kicsit a negatívabb van elől .Én bâr a tizi utàn nagyon bíztam benne, hogy győztes rangadót làtok,de ez sajnos nem jött össze.Mondjuk így is van olyan amit lehet+an értékelni mondjuk Esposito vagy Bonny fejlődése vagy Zielinski újrafelfedezése.Egy ennyire rutintalan edzőnél szerintem nem lehet kötelezően elvàrni, hogy verje a több évtizedes múlttal rendelkező edző kollêgài viszont azt igen, hogy tanuljon a hibàibóp.
Lehet, hogy ez tényleg így jön át valakinek, de nem (teljesen) erről van szó. :) Én nem azt mondom, hogy a csapat megye2 szinten van, hanem, hogy így, ez a csapat ennyit tud. Még egyszer mondom: EZ NEM KEVÉS! De egy (kicsivel több, mint) fél szezon eredményei ezt mutatják számomra. Ezért gondolom azt is, hogy ebből a bajnokságból jelenleg mi kihoztuk a maximumot.
Reálisan próbálom látni, hogy ennek a csapatnak mik a határai, nem csak a tegnapi meccs alapján.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2026.01.12. 11:36-kor.
Festa

Baggio85 vagy egyszerűen csak kiismerték a csapat jàtékàt.Tudjàk mikor fog beindulni szélén Dimarco vagy Bastoni illetve Bonny talàn ezért hoz színt cseréként.+LH egy öbizalomvesztett jàtékos aki nem tudja azt hozni amiért leigazoltuk.Nagy meccseken Allegri,Conte Simeone valahogy jobban àttudja adni azt energiát ami benne van mint Chivu most.Ezek momentumok (kapufàk is) amelyek eldöntik ezeket a meccseket. Mondjuk ilyen momentum lenne ha 2-1nél mondjuk Sommer bemutat egy olyan bravúrt amit a Barca ellen összejött.
FEKA84

hvmetal írta: 2026.01.12. 10:19
FEKA84 írta: 2026.01.12. 10:04 Ha a rangadókat bukjuk akkor azért vagyunk szarok, ha a kötelező meccseket buknánk akkor meg azért, szóval itt csak a 100%-os teljesítmény ami egyeseknek elfogadható lenne.
Nem te túlzol inkább ?
Ha jön egy edző,olyan csapattal aminek a kerete nem 150 millióval ér kevesebbet, nekünk annyi.
Nem tudom meddig tartható,hogy verünk mindenkit az ötödiktől lefelé. Azért De Boer,Strama,Leonardo 3massal is tudtunk rangadót nyerni.Lehet most születik meg a román Guardiola, de az,hogy nincs kiállása,"töke" aggasztó. Ezt,hogy lehet fejleszteni?
Már miért lenne annyi? Láttál idén 1 olyan meccset is ahol lefociztak minket?
Egyszerűen nincs szerencsénk eddig a rangadókon szerintem. Ahogy azt sem tudjuk meddig tartható az 5.-től lefelé, hogy verünk mindenkit, azt se tudjuk meddig tartható, hogy ne nyerjünk rangadót.

Amúgy nekem ez is fura, hogy az utolsó 10 fordulós mérlegünk a bajnokságban 8 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség és milyen negatív hangulat van a fórumon.
interfan

Baggio85 írta: 2026.01.12. 07:51 2. félidőre valószínűleg kicsit el is fáradtunk
Baggio85 írta: 2026.01.12. 10:38 Elképzelhető, hogy Chivu (fizikálisan) rosszabbul készíti fel a csapatot

Erdekes amugy ez a kerdes is, es valahogy ez mentalis dolog, koncentracio, lelki tenyezo, fizikai tenyezo, fogalmam sincs, de eleg sokat mondo dolgok az alabbiak:

Az meg hagyjan, hogy ha barmikor hatranyba kerultunk, vegul mindig kikaptunk.
De ott van most mar a 3.meccs, hogy elonybol sikerul bukni (2 vereseg, 1X).
Es van egy 4-5. meccsunk is, ahol szinten vereseg lett a vege X-rol.

Na de ott ez a meccsek vege kerdeskor:

Mindossze 1x (Verona meccs) sikerult a 80.perc utan szerzett gollal nyerni egy meccset.

Ellenben mar van 4 meccsunk, ahol a 80. perc utan buktunk el, es lett a vege 3X vereseg, es 1X dontetlen.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Meccs hevében nyilván minden más.
Szerintem nagy gond nincs, látva a keretet, a nyarat, a pénzügyi helyzetet, stb szerintem nincs olyan nagy baj. Amit többen írtak, ez a csapat ennyire képes, és ez NEM bántás. Ez a szintünk, nincs évente 200 Milla átigazolásra, meg ilyesmi, ahhoz képest azért nem állunk olyan szarul. Se most, se mondjuk az elmúlt 5 évben. Bárcsak a 10-es években lettünk volna ennyire szarok, öregek stb, amikor Kuzmanovicsok meg ezer név száguldott a pályán.

Szóval drukkoljunk, és mindent bele, de legyünk reálisak. A realitás a BL továbbjutás, és még egy kör, a bajnokságban meg a végéig ott lenni a bajnoki címért. Aztán meglátjuk.
interfan

matyinter írta: 2026.01.12. 12:49 Meccs hevében nyilván minden más.
Szerintem nagy gond nincs, látva a keretet, a nyarat, a pénzügyi helyzetet, stb szerintem nincs olyan nagy baj. Amit többen írtak, ez a csapat ennyire képes, és ez NEM bántás. Ez a szintünk, nincs évente 200 Milla átigazolásra, meg ilyesmi, ahhoz képest azért nem állunk olyan szarul. Se most, se mondjuk az elmúlt 5 évben. Bárcsak a 10-es években lettünk volna ennyire szarok, öregek stb, amikor Kuzmanovicsok meg ezer név száguldott a pályán.

Szóval drukkoljunk, és mindent bele, de legyünk reálisak. A realitás a BL továbbjutás, és még egy kör, a bajnokságban meg a végéig ott lenni a bajnoki címért. Aztán meglátjuk.
De ez megint viszonyitas kerdese.
Mert nezd, ha a BL-t nezzuk, akkor valoban igazad van, hogy:
"nagy gond nincs, látva a keretet, a nyarat, a pénzügyi helyzetet.
Es abban is, hogy:
"A realitás a BL továbbjutás, és még egy kör"

Egyszoval ha a BL szinthez viszonyitunk, teljesen jogos, es igaz, hogy ez a realis, es hogy "ez a csapat ennyire képes".
Ez oke, ez a BL viszonyitas, mert latjuk ot a rivalisokat.

De nezzunk korbe a Serie A-ba, az mar egy nagyon mas szint.
Ott egyaltalan nem ertek egyet azzal, hogy "ez a csapat ennyire képes"...
Melyik rivalis kerete jobb?
Melyik rivalis erosebb mint mi?
Melyik rivalis kepes tobbre?

Itt nem City, Bayern, PSG szinteket kell megelozni, hanem Napoli, Milan, Juventus szinteket.
Es ez sokszor irtam mar, nem a Napoli es tarsaik "lenezese", hanem az Inter dicserete.
Mert ez az Inter igenis erosebb mindegy olasz rivalistol keretben.
Tenyleg erdemes megnezni a Napoli keretet, Milan keretet.
Olyan jatekosok vannak ott a kezdobe, akik nalunk meg a padra sem fernenek oda...
Ki cserelne keretet ezekkel a csapatokkal?
Tegyuk a szivunkre a kezunket, haaat eleg irrealis azt mondani, hogy a Napoli vagy a Milan kerete erosebb.
Es most ez nem arrol szol, hogy "nincs évente 200 Milla átigazolásra", mert ennek ehhez semmi koze.

Nekem az akkor is realitas, hogy ez az Inter ebben a Serie A-ban bajnok lehessen.
Mert igenis van ez a keret annyival jobb mint a rivalisok.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Ki kellene gyűjteni valakinek, hogy az előző két évben a Roma, Milán, Juve, Napoli, Inter mennyit költött játékos vásárlásra.

Nekem erre nincs időm sajnos, de gyanítom, hogy a legkevesebbet mi költöttünk új játékosokra. Az Angol, Német, Olasz első osztályban az első 6 csapatot tekintve többet költ minden évben mindegyik átigazolásokra mint mi. Ehhez képest versenyképesek vagyunk a Bl-ben és a bajnokságban.
interfan

lucky0 írta: 2026.01.12. 13:12 Ki kellene gyűjteni valakinek, hogy az előző két évben a Roma, Milán, Juve, Napoli, Inter mennyit költött játékos vásárlásra.

Nekem erre nincs időm sajnos, de gyanítom, hogy a legkevesebbet mi költöttünk új játékosokra. Az Angol, Német, Olasz első osztályban az első 6 csapatot tekintve többet költ minden évben mindegyik átigazolásokra mint mi. Ehhez képest versenyképesek vagyunk a Bl-ben és a bajnokságban.
Nem az a lenyeg ki mennyit kolt, hanem az hogy milyen minosegben.

Csak ket pelda:
- Chelsea 2023 nyara ota -1 milliard euroval all a mercaton.
- MU:
12 ev alatt - 1 milliard 700 millio euroval all a mercaton.

Edesmindegy mennyit koltesz, ha szakmailag 0 vagy.
Elkoltheted a vilag osszes penzet, lasd MU es Chelsea, ha sportszakmailag nem ertesz hozza.
Hozzaertest penzen nem vehetsz.

Csak magamat tudom ismetelni:
"

Itt nem City, Bayern, PSG szinteket kell megelozni, hanem Napoli, Milan, Juventus szinteket.
Es ez sokszor irtam mar, nem a Napoli es tarsaik "lenezese", hanem az Inter dicserete.
Olyan jatekosok vannak ott a kezdobe, akik nalunk meg a padra sem fernenek oda...
Tegyuk a szivunkre a kezunket, haaat eleg irrealis azt mondani, hogy a Napoli vagy a Milan kerete erosebb.
Es most ez nem arrol szol, hogy "nincs évente 200 Milla átigazolásra", mert ennek ehhez semmi koze.

Nekem az akkor is realitas, hogy ez az Inter ebben a Serie A-ban bajnok lehessen.
"
Baggio85

Festa: igen, ez simán benne van, hogy kiismerték a játékunkat, sőt... De tovább megyek: a játékosok is beleunhatnak, hogy mindig ugyanaz a felállás, ugyanaz a taktika. Nem tudom, hogy nálunk ez történik-e, de érzékelhető, hogy a csapat jelenleg nem tudja átlépni a saját árnyékát.

Azért az is érdekes, amikor a Gazzetta arról ír, hogy ez az Inter védelem nem alkalmas a Scudettora. Nyilván vannak problémáink hátul (is), de akkor melyik csapaté alkalmas? A Napolié, aki ugyanannyi gólt kapott? Vagy a Milan-Juve párosé, akik 2 illetve 1 góllal kaptak csak kevesebbet? Jelenleg a Roma-Como kettősé a legjobb védelem, de szerintem nem vállalok túl nagy rizikót, ha azt mondom, hogy bajnok egyik sem lesz. Rómának félszezonnál van 7 veresége...
matyinter

interfan írta: 2026.01.12. 13:00

Es abban is, hogy:

Egyszoval ha a BL szinthez viszonyitunk, teljesen jogos, es igaz, hogy ez a realis, es hogy "ez a csapat ennyire képes".

TM keret érték. Szerinted az idei Barella vagy Basto ér 50-60 milliót? Nem, nagyon nem.
Az, hogy a keret értéke a legmagasabb a "nevek" miatt még nem jelenti azt, hogy mondjuk Barella kétszer, háromszor jobb, mint a torkom tudja ki játszik az ellenfeleknél.
Nincs olyan nagy különbség teszem azt egy 20 VS 50 Millios játékos közt feltétlenül.
interfan

matyinter írta: 2026.01.12. 14:16
interfan írta: 2026.01.12. 13:00

Es abban is, hogy:

TM keret érték. Szerinted az idei Barella vagy Basto ér 50-60 milliót? Nem, nagyon nem.
Az, hogy a keret értéke a legmagasabb a "nevek" miatt még nem jelenti azt, hogy mondjuk Barella kétszer, háromszor jobb, mint a torkom tudja ki játszik az ellenfeleknél.
Nincs olyan nagy különbség teszem azt egy 20 VS 50 Millios játékos közt feltétlenül.
Itt senki nem TM ertekekrol beszelt, hanem eleve a keretek kozotti minosegrol.
Ismetlem a Napoliba/Milanba olyan jatekosok vannak a kezdobe, akik nalunk jo esellyel a padra sem fernenek oda.
hvmetal

Cseszheted a keretet,ha Barella,Bastoni nem hasznosabb,mint a Napoli/Milan gyengébb játékosa.
Fontosabb a teljesítmény,mint a (vélt) tudás.
Kínaiak alatt volt 1-2 jó üzlet. Marottának szobrot akartak állítani. Sárgák már lehet böriben. Marotta itt. De itt van Henrique,Susic,Diouf és előrelépés,hogy a 2 fiatal van elől. Mindjárt tavasz,igazán pluszt még nem adtak hozzá,de már ennek is örül az ember.

Derbiken okosan kéne játszani. Nem a Psg,Barca vagyunk. Azért kaptunk ki 6ból 5x,mert balf.szok voltunk. Szerencséért tenni kell. Mi lefociztuk az ellenfeleket,ők meg elhozták a 3 pontot. Érdemes lenne nézni kinél volt valós tudatosság. Az erőforrások rossz felhasználása,ha mindig 75 percig jobbak vagyunk, mentálisan,vagy fizikálisan összeesünk a maradék 15 percben.
Ebben a csapatban nincs akkora tartás,gyilkos ösztön. Ha Martinez,Thuram szar napot fog ki, bízhatunk a lengyelben, vagy a törökben.
Jelenleg jó pénzért én simán eladnám akár Barellát is. Tartogathatjuk ezt a pár játékost,de nem látni miből lenne pénz. BL siker után egyszer már beszívtuk így. Rá is ment 10 év. Szerintem gáz van,mert nem 1 játékos kell. Kérdés mi a cél. Elvergődhetünk még így 1-2 évet kergetve a scudettot,BL pénzt, de megy az idő. A klasszisaink is már lassan 30 évesek. Adott volt minden, de azt se lehet elmondani róluk,hogy legalább többszörös olasz bajnokokká váltak volna.
Edző váltáson felesleges gondolkodni. Ők sem teszik. Értelmes arc ide sem jönne, el sem viselné ezt a bohóckodást. Nem is Chivu itt a legnagyobb gond. Fel kell valakit bérelni a rangadók utolsó 20 percére. Materazzit. Amit a kicsik ellen csinál az szép.
Valahol az is fura,hogy 3-4 rangadós vereség után már 20 agyturkászt fogadunk fel. Olyan tákolós ez a jelenlegi időszak. Valahogy ne dőljön össze a ház.
Valami hiányzik a csapatból, de a tavalyiból is hiányzott.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem nagyjából ugyanolyan erős a kezdő 11ünk mint a Milan, Napoli kettősnek…aki ezt nem látja be, az véleményem szerint nagyon elfogult.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Most őszintén egy Pulisic-Leao kettős mennyivel rosszabb mint Lautaro-Thuram?
Vagy egy Calhanoglu-Barella-Zielinski hármas egy McTominay-Anguissa-De Bruyne sortól?

Én egyik esetben sem vagyok meggyőződve arról, hogy mi vagyunk a jobbak! :D
interfan

Interfan1000 írta: 2026.01.12. 14:30 Szerintem nagyjából ugyanolyan erős a kezdő 11ünk mint a Milan, Napoli kettősnek…aki ezt nem látja be, az véleményem szerint nagyon elfogult.
Hat nem tudom, en nem gondolnam ezt elfogultsagnak.
Szerintem egesz egyszeruen jobb es erosebb az Inter kerete.

- Nezzuk meg a tegnapi Napolit...

Milinkovic-Sommer?
Beukema-Bisseck?
Rrhami-Akanji?
Juan-Bastoni?
Di Lorenzo-Henrique?
Lobotka-Barella?
Politano-Calhanoglu?
McTominay-Zielinski?
Spinazzola-Dimarco?
Elmas-Martinez?
Hojlund-Thuram?

Haat honnan nezem...
De nagyon minimum 7-4 az allas nekunk, vagy inkabb 8-3...
Kispadot el se kezdjuk...

- Milan ellen:

Maignan-Sommer?
Tomori-Akanji?
Gabbia-Acerbi?
Pavlovic-Bastoni?
Saelemaekers-Augusto?
Fofana-Barella?
Modric-Calhanoglu?
Rabiot-Mkhitaryan?
Bartesaghi-Dimarco?
Pulisic-Martinez?
Leao-Thuram?

Hat nem tudom, de itt sem hinnem, hogy a 7-4 vagy 8-3 "elfogult" gondolkozas lenne felenk.

En ertem, hogy szeretjuk szidni jatekosainkat, de azert lebecsulni nem biztos, hogy erdemes oket, foleg Milan vagy Napoli viszonyitasban.
interfan

Baggio85 írta: 2026.01.12. 13:48 Festa: igen, ez simán benne van, hogy kiismerték a játékunkat, sőt... De tovább megyek: a játékosok is beleunhatnak, hogy mindig ugyanaz a felállás, ugyanaz a taktika. Nem tudom, hogy nálunk ez történik-e, de érzékelhető, hogy a csapat jelenleg nem tudja átlépni a saját árnyékát.

Azért az is érdekes, amikor a Gazzetta arról ír, hogy ez az Inter védelem nem alkalmas a Scudettora. Nyilván vannak problémáink hátul (is), de akkor melyik csapaté alkalmas? A Napolié, aki ugyanannyi gólt kapott? Vagy a Milan-Juve párosé, akik 2 illetve 1 góllal kaptak csak kevesebbet? Jelenleg a Roma-Como kettősé a legjobb védelem, de szerintem nem vállalok túl nagy rizikót, ha azt mondom, hogy bajnok egyik sem lesz. Rómának félszezonnál van 7 veresége...
Milyen durva egyebkent belegondolni par dologba.

Barella es Bastoni 7 eve Inter jatekosok, ez a 7. szezonjuk Inter mezben.
Ezalatt a 7 szezon alatt csakis kizarolag egy es egyetlen taktikaban jatszottak az Internel:
3-5-2.
Barellanal 316 meccs es 24200 perc ota csakis 3-5-2.
Bastoninal 281 meccs es 22000 perc.
De Martineznel se semmi a helyzet, aki 8 eve Inter jatekos, es ebbol a 8 szezonbol konkretan 7 teljes szezont csakis 3-5-2-ben jatszott.
25400 perc, ebbol 23700 perc csakis 3-5-2-ben.
De vegig lehetne menni szinte a teljes kereten:
- Dimarco 5. szezonja ez
- Calhanoglu szinte 5.szezonja
- Dumfries detto 5.szezonja
- Acerbinek 4.szezonja
- Mkhitaryan 4. szezonja
- Augusto 4.szezonja
- Thuram 3.szezonja
- Es meg sorolhatnank...

Es mindenki csakis egyetlen egy taktikaban.
Most itt nem ez a kerdes, hogy ez jo, vagy rossz, ez egy egyszeru tenykerdes.

2.reszre meg, pont errol irtam, latni kell kik a rivalisok.
Es ne mondja mar nekem senki, hogy ez a Milan, ez a Napoli, ez a Juventus, ez a Roma barmibe erosebb tolunk...
Baggio85

interfan írta: 2026.01.12. 14:54
Baggio85 írta: 2026.01.12. 13:48 Festa: igen, ez simán benne van, hogy kiismerték a játékunkat, sőt... De tovább megyek: a játékosok is beleunhatnak, hogy mindig ugyanaz a felállás, ugyanaz a taktika. Nem tudom, hogy nálunk ez történik-e, de érzékelhető, hogy a csapat jelenleg nem tudja átlépni a saját árnyékát.

2.reszre meg, pont errol irtam, latni kell kik a rivalisok.
Es ne mondja mar nekem senki, hogy ez a Milan, ez a Napoli, ez a Juventus, ez a Roma barmibe erosebb tolunk...
Egyrészről vezetjük is a bajnokságot, ez azt igazolja, amit mondasz. Akkor tulajdonképpen mi a gond?
Másrészről viszont az a probléma, hogy olyan dolgokkal akarjuk magunkat meggyőzni, ami egyszerűen a pályán nem jön elő, nem látszik! Olyan mint az xG: mondhatja nekem bárki, hogy 3al kellett volna nyernie egy csapatnak, ha közben 2-vel kikapott...
Hiába gondoljuk azt, hogy a Barella-Bastoni kettős Olaszországban a TOP-5, ha nem veszed észre a hiányukat, ha nem játszanak, mert annyival nem tesznek hozzá többet, mint egy Mkhy/Sucic vagy C. Augusto kettős. Most ez lehet nagyon túlzás, de a lényeg ez, hogy huzamosabb ideje nem bizonyítjuk már a pályán a (vélt) erőfölényünket a rangadókon. És ez nem lehet sajnos véletlen.
Az a baj, hogy ez most bántásként hathat a két említett játékos esetében, pedig "imádom" mindkettőt, rengeteget tettek az Inter-ért, de ha ők a pályán nem hozzák, ami vélhetően bennük van, akkor nincs előnyünk senkivel szemben. Kuzmanovic meg Gargano, meg társaik esetében soha nem volt ilyen problémánk, mert tőlünk nem vártunk semmit, vagy legalábbis nem sokat. :D
De a mostaniakban ennél mindannyian tudjuk, hogy több van (volt?).
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Arra jöttem rá,Bissecknek más poszton kéne játszania,nem védőként.Ahhoz túl lezser.Mondjuk egy vkp poszt feküdne neki,tudván,hogy mögötte ott a védelem.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

FEKA84 írta: 2026.01.12. 11:37
Nem te túlzol inkább ?
Egyszerűen nincs szerencsénk eddig a rangadókon szerintem. Ahogy azt sem tudjuk meddig tartható az 5.-től lefelé, hogy verünk mindenkit, azt se tudjuk meddig tartható, hogy ne nyerjünk rangadót.

Amúgy nekem ez is fura, hogy az utolsó 10 fordulós mérlegünk a bajnokságban 8 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség és milyen negatív hangulat van a fórumon.
A szerencse a mellé áll,aki tesz érte.
matyinter

Senki nem mondja, hogy papíron nem a miénk a legjobb keret, de azért lehet javítani, és frissíteni, illetve a kicsit gyengébb (papíron) nem feltétlenül rosszabb.
Lehet enni minden vasárnap rántott húst krumplipürével, ami kurva jó, de azért néha kell elé egy jó gulyásleves, vagy helyette egy csirkepaprikás.
Igazából kb 6-8 éve ugyanaz a taktikánk, könnyű kiismerni, de erőből, klasszisból megoldjuk. De ez eddig sem volt feltétlenül elég és egyre kevésbé lesz, mert hát hányszor ki lett emelve, milyen idős a keret.
Nekem a bajom még mindig az, hogy nagyon kevés fiatal játékos jött az elmúlt 10 (inkább több) évben, akiből mi csináltunk nagy játékost. Bár azért ebben lett fejlődés bőven. (Kivéve persze a Bastoni, Barella, Lautaro sort, akik nagy igazolások voltak.)

Tényleg Frattesit látjuk még Inter mezben, vagy a legnagyobb bukások közt lesz végül? Kb el is felejtettem, hogy itt van...
Festa

Tàvol áll tőlem,hogy Lajos Henriket védjem,de sajnos nàla is igaz lehet eddig az Inter not for everyone.
Nem ügyetlen sràc, technikailag semmivel nem rosszabb mint Dumfries,de annyira paràzik, hogy nem hiàba kapja meg a labdát nem meri sem beadni sem cselt csinálni.Pedig az ő posztján lehetne megnyerni a meccset làsd Dumfries sokszor tavaly a gólszerzésben jeleskedett és nem a cselezésben.

Ahogy Taremi mint tavalyi újonc sokàig nem tudott gólt szerezni és aztán màr kapura tenni sem merte a labdát úgy nem mert Luis H sem rendesen előre jàtszani.Talàn egy Lecce elleni gól vagy gólpassz àttörné a gàtlàsokat.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

vaskalap írta: 2026.01.12. 15:56
FEKA84 írta: 2026.01.12. 11:37
Nem te túlzol inkább ?

A szerencse a mellé áll,aki tesz érte.
En nem értem ezeket a "nem nyertunk rangadokat"
Es akkor mi van a milan meg nyert es 3 ponttal le vannak maradva...
A végén az lesz a bajnok aki több pontot szerez nem az aki több rangadot nyer...
interfan

hvmetal írta: 2026.01.12. 14:30 Derbiken okosan kéne játszani. Nem a Psg,Barca vagyunk. Azért kaptunk ki 6ból 5x,mert balf.szok voltunk. Szerencséért tenni kell. Mi lefociztuk az ellenfeleket,ők meg elhozták a 3 pontot. Érdemes lenne nézni kinél volt valós tudatosság. Az erőforrások rossz felhasználása,ha mindig 75 percig jobbak vagyunk, mentálisan,vagy fizikálisan összeesünk a maradék 15 percben.
Ebben a csapatban nincs akkora tartás,gyilkos ösztön. Ha Martinez,Thuram szar napot fog ki, bízhatunk a lengyelben, vagy a törökben.
Jelenleg jó pénzért én simán eladnám akár Barellát is. Tartogathatjuk ezt a pár játékost,de nem látni miből lenne pénz. BL siker után egyszer már beszívtuk így. Rá is ment 10 év. Szerintem gáz van,mert nem 1 játékos kell. Kérdés mi a cél. Elvergődhetünk még így 1-2 évet kergetve a scudettot,BL pénzt, de megy az idő. A klasszisaink is már lassan 30 évesek. Adott volt minden, de azt se lehet elmondani róluk,hogy legalább többszörös olasz bajnokokká váltak volna.
Edző váltáson felesleges gondolkodni. Ők sem teszik. Értelmes arc ide sem jönne, el sem viselné ezt a bohóckodást. Nem is Chivu itt a legnagyobb gond. Fel kell valakit bérelni a rangadók utolsó 20 percére. Materazzit. Amit a kicsik ellen csinál az szép.
Valahol az is fura,hogy 3-4 rangadós vereség után már 20 agyturkászt fogadunk fel. Olyan tákolós ez a jelenlegi időszak. Valahogy ne dőljön össze a ház.
Valami hiányzik a csapatból, de a tavalyiból is hiányzott.
Igen valahogy ezen a mentalis dologgal is tenni kellene valamit.
Nyilvan korabban is volt, hogy buktunk elonyrol, de ez az idei szezonra meg inkabb elojott.
Hatranybol keptelenek vagyunk forditani ebben a szezonban, pont mi, akikre az idei szezonig az volt az igaz, hogy barmikor kepesek vagyunk felallni es megforditani a meccset.
Es hat ez a meccsek veget elbukjuk story sincs rendben.

Hatha a 20 "agyturkasz" tud ezen valtoztatni. :D
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Egyszerűen másképp kellene játszani olyan csapatok ellen akik tudnak támadást vezetni. Csak hát van 1 játékunk és kész. Az működik a kicsik (ellen eddig egész jó százalékban), a minőség ellen már nem igazán. Addig nincs baj amíg hozzuk a kicsik ellen a meccseket!!
Hosszútávon meg igen lesz baj, már réges régen koncepciót kellett volna váltani! Ez a semmivel sem gazdálkodunk jól(lehetne sorolni), semminek sincs felelőse dolog nagyon komolyan fog visszaütni! És sajnos közeledik ez az idő.
Forza INTER!
interfan

A serult Calhanoglu helyett Zielinski jatszhat, valamint pihenot kaphat Akanji, igy visszaterhet a kezdobe Acerbi.
Valamit Martinez, es Dimarco is pihenhet, es helyettuk Bonny es Augusto kaphat lehetoseget.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Henrique-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Augusto
Thuram-Bonny
interfan

Sky szerint Diouf kaphat lehetoseget ma a jobb WB poszton.
En ennek orulnek, hatha mutatna valamit, es akar bejatszhatna magat a kezdobe is.
Emberunknek van eddig konkretan 71 perce a Serie A-ban, szoval legalabb lehetoseget azt kaphatna vegre.
interfan

Akanji vegul nem pihen.

Hivatalos kezdo:

Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Diouf-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Augusto
Thuram-Bonny
interfan

A "bivalyeros" nagyon "osszeallt" Napoli Grande Antonioval most a Parma ellen jatszott 0-0-at hazai palyan. :D
Elmult 6 fordulo = 18/9 pont.
Udinese, Verona, Parma = 9/2 pont.

:D
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Adja a TV meccset?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.01.14. 20:27 A "bivalyeros" nagyon "osszeallt" Napoli Grande Antonioval most a Parma ellen jatszott 0-0-at hazai palyan. :D

Ez ránk nézve is ciki....mi meg nem bírtunk velük hazai pályán. :?
De nézzük a jó oldalát. Ha nyerünk mégis hozunk rajtuk pontokat csak max pár nappal később. ;)
Baggio85

interfan írta: 2026.01.14. 20:27 A "bivalyeros" nagyon "osszeallt" Napoli Grande Antonioval most a Parma ellen jatszott 0-0-at hazai palyan. :D

Szerencsére 3 naponta, a sok sérülttel azért ők sem tudják mindig hozni ugyanazt a teljesítményt.
Nagyon ki kellene ma használni!
Válasz küldése