En probaltam finoman fogalmazni, dehat igen, ma is pocsek a jatekunk.
Eddig megusztuk, de mi barmikor kepesek vagyunk bukni.
Kell a 2. gol, ket golos hatranybol ez a Fiorentina mar nem fog visszajonni.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
En probaltam finoman fogalmazni, dehat igen, ma is pocsek a jatekunk.
Nálam most telt be a pohár Thuram kapcsán végleg… itt ordítozok a tv előtt, hogy “csak passzold már oda bárkinek bazdmeg!!!”, erre eladja nyilván az ellenfél 16osán belül, ami után 1 passzból majdnem gólt kapunk (Kean kiugratás, Sommer kijövetel), a következőnél meg kisárgázza Augustot… szánalmas teljesítményt rak le megint… Félidőben kapnám is le a picsába, jöhet Bonny.
Na igen, mi multhet szombat delutan jatszottunk utoljara.Francesco írta: ↑2026.03.22. 21:39 Elkeserítő teljesítmény egy harmat gyenge csapat ellen, amelyiknek 6 nap alatt ez a 3. meccse. Mi 8 napja játszottunk utoljára. Megint semmi elképzelés nem látszik az első 10 percet leszámítva, de akkor is inkább a Fior volt zavarban. Az az ember érzése, hogy nincs edzője a csapatnak. Mondjuk most tényleg nincs.
Egy percig nem fogok sírni utána, ha sikerül normális összeggel kiszállni belőle.Atosz írta: ↑2026.03.22. 21:41Nálam most telt be a pohár Thuram kapcsán végleg… itt ordítozok a tv előtt, hogy “csak passzold már oda bárkinek bazdmeg!!!”, erre eladja nyilván az ellenfél 16osán belül, ami után 1 passzból majdnem gólt kapunk (Kean kiugratás, Sommer kijövetel), a következőnél meg kisárgázza Augustot… szánalmas teljesítményt rak le megint… Félidőben kapnám is le a picsába, jöhet Bonny.
Kolarov a meccs elott:
Teljesen nyugodt vagyok, az Inter remekul teljesit.
Latom az edzeseken a csapatot, emiatt is nyugodt es bizakodo vagyok.
Ma remek alkalom a Fiorentina ellen, hogy megmutassuk mennyire jol tudunk jatszani, ahogy azt tettuk egesz evben.
Agresszivak leszunk, es nagy elszantsaggal lepunk palyara.
Azért túlzásokba ne essünk… Nem hinném, hogy egy kiesés elől menekülő Fiot otthon ennyire le kéne becsülni. Jönnek ki emberig egész meccsen (amíg bírják), jó kerettel. Ha meg lesz a 3 pont, én elégedett leszek. Valóban kisebb gödörben a csapat, de túlzásnak érzem Chivu ócsárolását.
Sajnos nem úgy tűnik,hogy megcáfolják ezt. Mi itt nem nyerünk bajnokságot,, ezzel az edzővel. Lehet szélsőséges a véleményem , kívanom ,hogy cáfoljom rám a Mester , újra nézhető focit lássunk az Intertől.Atosz írta: ↑2026.03.22. 22:01Azért túlzásokba ne essünk… Nem hinném, hogy egy kiesés elől menekülő Fiot otthon ennyire le kéne becsülni. Jönnek ki emberig egész meccsen (amíg bírják), jó kerettel. Ha meg lesz a 3 pont, én elégedett leszek. Valóban kisebb gödörben a csapat, de túlzásnak érzem Chivu ócsárolását.
Az a szomorú a jelenleg Taremi szintű Thuram helyett bejön egy hatalmas középszer Bonny és kb. ugyanazt csinálja mint a francia...nem tud labdát átvenni, megtartani sem és kb. ennyi.
Ez így van de az a baj az utóbbi meccseket látva én most nehezen hiszem el a Roma-t megverjük.
Összességében véve jól focizott szerintem, de jogos. Bisseck még tényleg az az ember volt, akin lehetett látni az energiát és az elszántságot. Nyilván ő nagyon ott akar lenni a VB-n. És azért szépen bejatszotta magát a kezdőbe, és ez nagy munka, én nagyon bírom a csávót, pedig neki is azért voltak hibái, de egyre jobb.
Összességében nézve szerintem se szar a helyzet, ha ezt mondják a szezon elején, hogy van 6 pont előny 30 meccs után, biztos, hogy itt a fórumon is mindenki aláirta volna. Egyszerűen, csak vannak aggasztó dolgok, amiért mindenki fél, hogy talán bukható a dolog.brecsinho írta: ↑2026.03.22. 23:03 Nem tudom azért ennyira siralmasan nem látom a helyzetet..ugye azt várta kb mki,hogy karacsonyt se éri meg Chivu,ehhez képest 8meccs van vissza és 6pont az előny,ráadásul napoli-milan lesz,azért még mindig bőven a kezünkben a sorsunk.
Az elmúlt pár meccs tényleg szarul nézett ki és a szerencse meg a birok se éppen mellettünk álltak,de nem nagyon lehet egy szezont hullámvölgy nélkül lehozni. Ez a március nem a mi hónapunk volt,de remélem ezzel a maival nemcsak a hónap hanem a nyeretlenseg is véget ér..jöjjön vissza Lautaro,szivják fel magukat a srácok erre a pár meccsre és a húsvéttal feltámadunk mi is.
Forza Inter!!