Varjunk meg azert azzal, hogy az Atalanta kitart e 60m mellett.Dan-i-nter írta: ↑2026.06.04. 19:14Persze, csak Palestráért nem 45-öt kérnek az itt a gond. 60m-t meg nem fogunk (nem is szabad) kiadni érte.interfan írta: ↑2026.06.04. 18:18
Nekem nem is kellene Cambiaso, nincsenek azert kimagaslo szamai, hogy o igy meg ugy "top" jatekos.
Jo helyen van a Juventusba.
26 eves, Palestra meg 21.
Ha egy Cambiaso 30m vs Palestra 45m, akkor nalam nincs kerdes, hogy Palestra.
Dodo meg szinten nagyon jo helyen van a Fiorentinaban, tovabbi sok sikert ott neki.
Cambiaso jó korban lévő, olasz válogattott játékos egy nálunk kulcsfontosságú posztra, 30m ajándék lenne mai árak mellett, főleg hogy még 3 évre szól a szerződése.
Vele nem vennénk "zsákbamacskát", és szerintem egy támadóbb taktikában mint a miénk jobban ki is tudna bontakozni (arról nem beszélve, hogy 2 lábas szóval akár bal oldalon is lehet játszatni).
Dodo full középszer, ő tényleg kb Fio szint (és sokszor még onnan sem tűnik ki).
Volt itt Wesley is írva, ő játéka nekem is tetszett amikor láttam, de 25-ért vette a Roma, most 40 a TM értéke, szóval valszeg érinthetetlen kategória.
Gondolj bele, milyen logikus ervet tudsz mondani, hogy ne engedjenek semmit a 60m-bol?
Palestra azert nem Lookman.
Lookman azert egy bizonyitott valaki volt, tudni lehetett, hogy a nyakukon is marad, akkor is elobb/utobb elviszi valaki.
Ellenben Palestra tetelezzuk fel a "nyakukon marad".
Es mivan ha nem hozza azt amit varnak tole?
Akkor a mostani 60m keres, jovore ilyenkor lehet 20-25m lesz, ez oriasi bukta lenne.
Nem logikusabb eladni most, ugymond "kockazat" nelkul pl 45m-ert?
Szerintem de.
Az hogy most izmoznak, az egyertelmu, mert junius eleje van, hivatalosan meg el sem kezdodott a mercato.
De szamomra nincs logikus erv, hogy egy Palestra kapcsan ne engedjek, es mindvegig 60m-t kerjenek.
Szoval szerintem erkezni fog, 45m korul, ez az Atalanta szamara is logikus lepes es uzlet.