Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dan-i-nter írta: 2026.06.04. 19:14
interfan írta: 2026.06.04. 18:18
Nekem nem is kellene Cambiaso, nincsenek azert kimagaslo szamai, hogy o igy meg ugy "top" jatekos.
Jo helyen van a Juventusba.
26 eves, Palestra meg 21.
Ha egy Cambiaso 30m vs Palestra 45m, akkor nalam nincs kerdes, hogy Palestra.

Dodo meg szinten nagyon jo helyen van a Fiorentinaban, tovabbi sok sikert ott neki.
Persze, csak Palestráért nem 45-öt kérnek az itt a gond. 60m-t meg nem fogunk (nem is szabad) kiadni érte.

Cambiaso jó korban lévő, olasz válogattott játékos egy nálunk kulcsfontosságú posztra, 30m ajándék lenne mai árak mellett, főleg hogy még 3 évre szól a szerződése.
Vele nem vennénk "zsákbamacskát", és szerintem egy támadóbb taktikában mint a miénk jobban ki is tudna bontakozni (arról nem beszélve, hogy 2 lábas szóval akár bal oldalon is lehet játszatni).

Dodo full középszer, ő tényleg kb Fio szint (és sokszor még onnan sem tűnik ki).

Volt itt Wesley is írva, ő játéka nekem is tetszett amikor láttam, de 25-ért vette a Roma, most 40 a TM értéke, szóval valszeg érinthetetlen kategória.
Varjunk meg azert azzal, hogy az Atalanta kitart e 60m mellett.

Gondolj bele, milyen logikus ervet tudsz mondani, hogy ne engedjenek semmit a 60m-bol?

Palestra azert nem Lookman.
Lookman azert egy bizonyitott valaki volt, tudni lehetett, hogy a nyakukon is marad, akkor is elobb/utobb elviszi valaki.

Ellenben Palestra tetelezzuk fel a "nyakukon marad".
Es mivan ha nem hozza azt amit varnak tole?
Akkor a mostani 60m keres, jovore ilyenkor lehet 20-25m lesz, ez oriasi bukta lenne.

Nem logikusabb eladni most, ugymond "kockazat" nelkul pl 45m-ert?
Szerintem de.
Az hogy most izmoznak, az egyertelmu, mert junius eleje van, hivatalosan meg el sem kezdodott a mercato.
De szamomra nincs logikus erv, hogy egy Palestra kapcsan ne engedjek, es mindvegig 60m-t kerjenek.
Szoval szerintem erkezni fog, 45m korul, ez az Atalanta szamara is logikus lepes es uzlet.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Anonym alkesz írta: 2026.06.04. 19:46
Ne legyünk naívak, Cambiaso ugyanúgy 60 millió euró minimum, ha mi igazolnánk le. Olasz klubok jól le akarnak húzni minket, ha a Juventus akarna igazolni tőlünk a kezdőből, mi is le akarnánk húzni őket, ez így van rendjén.
Nem volt arról szó, hogy nagyon kell nekik a pénz és kiárusítanak? Nem hinném, hogy 60-at várnak érte.
interfan írta: 2026.06.04. 20:41 ...
Hogy mi a logikus és mit művelnek Bergamo-ban ha rólunk van szó az szerintem két különböző világ. Kb mindenki tudta, hogy Juric-csal le fognak égni, erre a "bajnoki rivális" kifejezés margójára izmoztak velünk, majd adták el Lookmant sokkal rosszabb feltételekkel Madridba.

Nyiltan kimondták töbször is hogy nem engednek az 50m-ból, szerintem naivitás az ellenkezőjében hinni, főleg a közelmúlt történései alapján, meg hogy pályán sem éppen vagyunk olyan jó viszonban az Atalantával (bár mióta Gasp ment onnan ez talán kissé kevésbé szempont).

Ettől függetlenül én örülni fogok Palestra-nak is ha jön, de mai piacon ha sikerül Cambiaso-t 30-35 körül elhozni, nekem az is jó megoldás. A lényeg hogy jól legyen pótolva Dumfries, és lehetőleg ne az átigazolási szezon végéig sz*rozzunk ezzel a poszttal.
interfan

Dan-i-nter írta: 2026.06.04. 20:49 Hogy mi a logikus és mit művelnek Bergamo-ban ha rólunk van szó az szerintem két különböző világ. Kb mindenki tudta, hogy Juric-csal le fognak égni, erre a "bajnoki rivális" kifejezés margójára izmoztak velünk, majd adták el Lookmant sokkal rosszabb feltételekkel Madridba.

Nyiltan kimondták töbször is hogy nem engednek az 50m-ból, szerintem naivitás az ellenkezőjében hinni, főleg a közelmúlt történései alapján, meg hogy pályán sem éppen vagyunk olyan jó viszonban az Atalantával (bár mióta Gasp ment onnan ez talán kissé kevésbé szempont).

Ettől függetlenül én örülni fogok Palestra-nak is ha jön, de mai piacon ha sikerül Cambiaso-t 30-35 körül elhozni, nekem az is jó megoldás. A lényeg hogy jól legyen pótolva Dumfries, és lehetőleg ne az átigazolási szezon végéig sz*rozzunk ezzel a poszttal.
Junius elso napjai vannak, hivatalosan meg mercatos sincs, szerintem az a naivitas, ha azt gondoljuk csakis 50-60m-ert adjak el.

Sokkal-sokkal tobbet veszithetnek ha nem engednek, mint nyerhetnek ha rajtuk marad.
Ez ismetlem mar nem a Lookman story, nagyon nem.
Lookmanen minimalisat buktak, Palestrat oriasit bukhatnak ha rajtuk marad, es nem ugy alakul a jovoev ahogy varjak...
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

interfan írta: 2026.06.04. 20:41
interfan írta: 2026.06.04. 18:18
Nekem nem is kellene Cambiaso, nincsenek azert kimagaslo szamai, hogy o igy meg ugy "top" jatekos.
Jo helyen van a Juventusba.
26 eves, Palestra meg 21.
Ha egy Cambiaso 30m vs Palestra 45m, akkor nalam nincs kerdes, hogy Palestra.

Dodo meg szinten nagyon jo helyen van a Fiorentinaban, tovabbi sok sikert ott neki.
Persze, csak Palestráért nem 45-öt kérnek az itt a gond. 60m-t meg nem fogunk (nem is szabad) kiadni érte.

Cambiaso jó korban lévő, olasz válogattott játékos egy nálunk kulcsfontosságú posztra, 30m ajándék lenne mai árak mellett, főleg hogy még 3 évre szól a szerződése.
Vele nem vennénk "zsákbamacskát", és szerintem egy támadóbb taktikában mint a miénk jobban ki is tudna bontakozni (arról nem beszélve, hogy 2 lábas szóval akár bal oldalon is lehet játszatni).

Dodo full középszer, ő tényleg kb Fio szint (és sokszor még onnan sem tűnik ki).

Volt itt Wesley is írva, ő játéka nekem is tetszett amikor láttam, de 25-ért vette a Roma, most 40 a TM értéke, szóval valszeg érinthetetlen kategória.

Gondolj bele, milyen logikus ervet tudsz mondani, hogy ne engedjenek semmit a 60m-bol?

Lookman azert egy bizonyitott valaki volt, tudni lehetett, hogy a nyakukon is marad, akkor is elobb/utobb elviszi valaki.

Akkor a mostani 60m keres, jovore ilyenkor lehet 20-25m lesz, ez oriasi bukta lenne.

Szerintem de.
Az hogy most izmoznak, az egyertelmu, mert junius eleje van, hivatalosan meg el sem kezdodott a mercato.
De szamomra nincs logikus erv, hogy egy Palestra kapcsan ne engedjek, es mindvegig 60m-t kerjenek.
Szoval szerintem erkezni fog, 45m korul, ez az Atalanta szamara is logikus lepes es uzlet.
Palestra túlértékelt. Jól csinálják, hogy kitartanak a kért ár mellett. Évről évre jól megszedik magukat, amíg van verseny a játékosaik iránt
Anonym alkesz

Dan-i-nter írta: 2026.06.04. 20:49
Ne legyünk naívak, Cambiaso ugyanúgy 60 millió euró minimum, ha mi igazolnánk le. Olasz klubok jól le akarnak húzni minket, ha a Juventus akarna igazolni tőlünk a kezdőből, mi is le akarnánk húzni őket, ez így van rendjén.
Nem volt arról szó, hogy nagyon kell nekik a pénz és kiárusítanak? Nem hinném, hogy 60-at várnak érte.
Hogy mi a logikus és mit művelnek Bergamo-ban ha rólunk van szó az szerintem két különböző világ. Kb mindenki tudta, hogy Juric-csal le fognak égni, erre a "bajnoki rivális" kifejezés margójára izmoztak velünk, majd adták el Lookmant sokkal rosszabb feltételekkel Madridba.

Hát azért nagyon nem kell nekik a pénz, látható hogy kiemelkedően ők költenek a legtöbbet a bajnokságban már ezer éve....
Amíg ennyire gazdag náluk a tulajdonos addig nagy problémájuk nem lesz.
És mostantól a Como is ilyen lesz.
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.04. 20:57

Szerintem de.
Palestra túlértékelt. Jól csinálják, hogy kitartanak a kért ár mellett. Évről évre jól megszedik magukat, amíg van verseny a játékosaik iránt
De miert tartananak ki?
Azert mert eltelt a juniusbol 4db nap.
A mercato hivatalosan 1 honap mulva kezdodik.
Ha augusztus kozepe lenne, es 1,5 honapja menne a Palestra "saga", akkor megertenem a "kitartanak" szot.
De igy, hogy kb 3 napja megy, nem igazan ertem mirol beszelunk.

Szerintem meg Cambiaso az aki sokkal inkabb "tulertekelt", es nem gondolom, hogy en Palestrat ertekelnem tul.
Ez a 30m az amit max er Cambiaso, nem veletlenul aruljak ennyiert.
Sok sikert neki, nekunk pont jo lesz a Palestra.
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.04. 21:02

Hát azért nagyon nem kell nekik a pénz, látható hogy kiemelkedően ők költenek a legtöbbet a bajnokságban már ezer éve....
Varj, mi egy es ugyanazon csapatrol beszelunk?
Azaz az Atalantarol???

Mert ha igen, akkor nem tudom ezt a mondatotad ertelmezni:
"látható hogy kiemelkedően ők költenek a legtöbbet a bajnokságban már ezer éve...."

Nem tudom melyik parhuzomas univerzumba koltik ok a legtobbet, de hogy nem a mienkbe az egyszer biztos...

Tavaly pl nullas mercatot zartak, azelott szinten nullas mercato, azelott meg +80m, azelott +25m.
Magyarul 4 ev alatt nem hogy beletettek penzt a csapatba, hanem kivettek 105m eurot.
Ez inkabb a nem a legtobbet, hanem a legkevesbbet kolto verseny 1.helyzetje.
Anonym alkesz

interfan írta: 2026.06.04. 21:03

Szerintem de.
De miert tartananak ki?
Ha augusztus kozepe lenne, es 1,5 honapja menne a Palestra "saga", akkor megertenem a "kitartanak" szot.

Szerintem meg Cambiaso az aki sokkal inkabb "tulertekelt", es nem gondolom, hogy en Palestrat ertekelnem tul.
Mert nem csinálják jól?
Minden évben le tudnak húzni valakit, mert komoly érdeklődés van a játékosaik iránt.
Tavaly Reteugui 62 millió, előtte Koopmeiners 60 millió, Hojlund 80 millió, Romero 54 millió.
Premier League klubok érdeklődnek Palestra iránt, miért kérjenek 40 milliót érte?

Cambiaso is túlértékelt, City-hez közel volt de 70 millió túlzás.
Az összes Serie A klub jól csinálja, hogy megduplázza a játékos értékét, ha Premier League klub érdeklődik.
Ott van pénz
Anonym alkesz

interfan írta: 2026.06.04. 21:08
Anonym alkesz írta: 2026.06.04. 21:02

Varj, mi egy es ugyanazon csapatrol beszelunk?
Azaz az Atalantarol???

Mert ha igen, akkor nem tudom ezt a mondatotad ertelmezni:
"látható hogy kiemelkedően ők költenek a legtöbbet a bajnokságban már ezer éve...."

Nem tudom melyik parhuzomas univerzumba koltik ok a legtobbet, de hogy nem a mienkbe az egyszer biztos...

Tavaly pl nullas mercatot zartak, azelott szinten nullas mercato, azelott meg +80m, azelott +25m.
Magyarul 4 ev alatt nem hogy beletettek penzt a csapatba, hanem kivettek 105m eurot.
Ez inkabb a nem a legtobbet, hanem a legkevesbbet kolto verseny 1.helyzetje.
Rubentusról. Ők költik a legtöbbet
Anonym alkesz

Nem fogok utánanézni, de 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy az elmúlt 10-15 évben kiemelkedően ők költenek legtöbbet átigazolási összegreés fizetésekre is. Csak gyökér lúzerek
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.04. 21:11
interfan írta: 2026.06.04. 21:03

De miert tartananak ki?

Mert nem csinálják jól?
Minden évben le tudnak húzni valakit, mert komoly érdeklődés van a játékosaik iránt.
Tavaly Reteugui 62 millió, előtte Koopmeiners 60 millió, Hojlund 80 millió, Romero 54 millió.
Premier League klubok érdeklődnek Palestra iránt, miért kérjenek 40 milliót érte?
Az hogy ki erdeklodik es ki nem, ez az amit soha nem tudunk meg.
Newcastlet leszamitva pont azt irtak, nem akarja sem a City, sem a Pool, sem az Arsenal.
Innentol meg marad az Inter vagy a Newcastle, es allitolag az Interbe akar jonni Palestra.

Megtartani felesleges, sokkal nagyobbat bukhatnak ha marad, mint ha eladjak az Interbe 45m-ert.
Ettol fuggetlenul johet meg a Liverpool, es rohogve letehetik a 60m-t, es akkor nincs mirol beszelni, de azert jelenleg a helyzet nagyon nem igy all.
Anonym alkesz

Meglátjuk, ők adnak el a legjobban. Nagyon jól csinálják....
Kapusuk ára is az egekben van. Ők inkább megtartják a játékosaikat, ha nem fizetik ki amit kérnek.
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.04. 21:24 Meglátjuk, ők adnak el a legjobban. Nagyon jól csinálják....
Kapusuk ára is az egekben van. Ők inkább megtartják a játékosaikat, ha nem fizetik ki amit kérnek.
Azert ez se teljesen igaz, mert Lookman kapcsan nem hogy 50m-t nem kaptak, meg 40m-t sem...
Es megtartani sem tudtak mar sokaig.

Ettol fuggetlenul nyilvan meglatjuk mi lesz.
Anonym alkesz

interfan írta: 2026.06.04. 21:27
Anonym alkesz írta: 2026.06.04. 21:24 Meglátjuk, ők adnak el a legjobban. Nagyon jól csinálják....
Azert ez se teljesen igaz, mert Lookman kapcsan nem hogy 50m-t nem kaptak, meg 40m-t sem...
Es megtartani sem tudtak mar sokaig.

Ettol fuggetlenul nyilvan meglatjuk mi lesz.
Mert lejáróban volt a szerződése és semmiképpen nem akart hosszabbítani. Palestrának mikor jár le?
interfan

Gasperini:
Az Inter csinalhat amit akar, Mancini marad a Romaba.
Ezt mar meg is mondtam Mancininek is, szoval azt Inter tehet amit csak akar, ha a jatekos maradni akar, akkor marad is.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2026.06.04. 21:37 Gasperini:
Ezt mar meg is mondtam Mancininek is, szoval azt Inter tehet amit csak akar, ha a jatekos maradni akar, akkor marad is.
Csak úgy is legyen :) nagyon nem örülnék neki
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Annyira nem fos játékos Mancini ill. fiatal korában Inter drukker volt nem véletlen, hogy a 23-as számot magára tetováltatta hisz nyilatkozott is arról, hogy Materazzi a példaképe akinek ez volt a mezszáma. Jelenleg a Rómában ezt a mezszámot is viseli. Nem fogok a kardomba dőlni ha nem jön viszont nem értem honnan ez a frusztráció az Atalanta és a volt Atalanta alkalmazottak részéről felénk mint Gasperinitől. :D

Viszont ha megnézem az elmúlt egymás elleni 15 meccs eredményeit máris rájövök az okokra.

Az utolsó 15 meccs:
11 Inter győzelem
4 döntetlen
0 Atalanta győzelem

28 rúgott gól és 9 kapott gól
+19 a gólkülönbség. :D :D :D

Nyilván Gasperininek egyéb okok is fájhatnak részünkről. :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ha már a Roma, a korábban felhozott Pellegrini és Celik kikerült a képből?

Nem tűntek rossz megoldásnak.
interfan

mike írta: 2026.06.05. 06:30
Ha már a Roma, a korábban felhozott Pellegrini és Celik kikerült a képből?

Nem tűntek rossz megoldásnak.
Mindkettohoz foggal-korommel ragaszkodik a Roma.

Hosszabbitas nem tortent egyelore, de Pellegrini allitolag kozel hozza.
Az Interen kivul a Napoli, Juventus, es kisebb PL csapatok erdeklodnek.
De a Roma mindenkeppen megakarja tartani.

Celiket az Interen kivul vinne a Juventus, es a Galara-Fener paros 6-7m euros fizetessel csabitja.
Roma szinten megakarja tartani.
interfan

Gazzetta szerint az Internel ha nem lesz "nagy" nev tavozo, akkor a posztra erkezok igy nezhetnek ki:

Kapus: Provedel (2-3m)
KH: Solet (25m)
KP: Jones (25m)
Jobb WB: Palestra (45m)

Henrique es Frattesi akiket mindenkeppen elakarunk adni, beloluk 40-45m korul varunk.
Valamint a Pavard-Asllani parosbol is tovabbi 20m eurot szeretnek osszesen.
Szinten elado a Cocchi, Topalovic, Kamate, Berenbruch sor, beloluk is remelunk par millio eurot.

Igy nezhetne ki az Inter keret ezen cikk alapjan:

J.Martinez, Provedel, Di Gennaro

Bisseck, Akanji, Bastoni, Solet, DeVrij

Palestra, Diouf, Dimarco, Augusto

Barella, Calhanoglu, Jones, Zielinski, Sucic, Mkhitaryan

L.Martinez, Thuram, Esposito, Bonny?/MrX
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2026.06.05. 08:24 Gazzetta szerint az Internel ha nem lesz "nagy" nev tavozo, akkor a posztra erkezok igy nezhetnek ki:

Henrique es Frattesi akiket mindenkeppen elakarunk adni, beloluk 40-45m korul varunk.
Szinten elado a Cocchi, Topalovic, Kamate, Berenbruch sor, beloluk is remelunk par millio eurot.

Kis Stankot még hiányolnám....de amúgy ez részemről rendben lenne
interfan

internaZIOnaLe írta: 2026.06.05. 08:32
interfan írta: 2026.06.05. 08:24 Gazzetta szerint az Internel ha nem lesz "nagy" nev tavozo, akkor a posztra erkezok igy nezhetnek ki:

Kis Stankot még hiányolnám....de amúgy ez részemről rendben lenne
Egyebkent ha tudnank eladni, es kapnak ertelmezheto penzt az elado Henrique, Frattesi, Pavard, Asllani, Cocchi, Topalovic, Berenbruch, Kamate sorbol, akkor meg lehet A.Stankovic visszavasarlasa + maradasa is beleferne.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Bonny helyett ha jönne valaki az álom lenne. :D Nekem nagy csalódás a pali....hozzáállása is felcseszett, hogy több olyan meccse is volt amikor sétálgatott és látszott rajta ma épp nincs kedve focizni. :( Sokszor a technikai megoldásai is olyan suták voltak. Nem érzem azt, hogy ő fejlődne. Persze ha marad akkor tévedjek és nyomjon egy erősebb szezont. ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2026.06.05. 08:24

Ezt elég szűknek érzem főleg wb poszton ,oda azért nem ártana még egy játékos, úgy meg pláne hogy Augusto szokott cb is játszani.
Legjobb ha olyan érkezne aki mindkét szélén tud, Cambiaso akár de személy szerint Maehle hoznám a kiesett Wolfsburból, olcsó, rutinos ,ismeri a ligát és a felállást is
interfan

Cupi írta: 2026.06.05. 08:38

Bonny helyett ha jönne valaki az álom lenne. :D Nekem nagy csalódás a pali....hozzáállása is felcseszett, hogy több olyan meccse is volt amikor sétálgatott és látszott rajta ma épp nincs kedve focizni. :( Sokszor a technikai megoldásai is olyan suták voltak. Nem érzem azt, hogy ő fejlődne. Persze ha marad akkor tévedjek és nyomjon egy erősebb szezont. ;)
Bonny kapcsan pont az a gond amit irt egy par napos hir, hogy az Inter arulja, eladna, de csakis par kiscsapat erdeklodott, akik kozel sem fizetnenek erte annyi penzt mint amennyiert az Inter vette.

Na most ha ezt vegig gondoljuk, kapnank erte 10-15m-t?
Abbol meg kit veszel?
Ez itt a gond...

Ennyire gyenge szezonja csak nem lesz ujra, ha meg igen, akkor jovore is 24 lesz, szoval hatha egy 10m-t akkor is lehetne erte kapni.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nem néz ki ez rosszul. Ne feletsük el, hogy mi nem építkező fázisban vagyunk. Nekünk elég szinten tartani a a csapatot és ügyesen igazolási időszakról, igazolási időszakra némileg fiatalítani a keretet. Ez a sok távozóval és Jones, Palestra, Solet érkeztével meg is történik, helyesebben folytatódik. Arra nincs mód, hogy annyira belenyúljanak a csapatba, hogy BL esélyesek legyünk a bajnokságban meg így is a legerősebbek vagyunk.
Jövőre megy a Calha, Miki, De Vrij hármas, majd az ő pótlásukat kell megoldani, de ott már Stankovic is képbe kerülhet remélhetőleg és szépen 6 átigazolási időszak alatt lehet egy átalakítást végezni. Jó az út.
interfan

Gazzetta szerint Iraola ugyanugy nem szamit Jonesra, Chivunal pedig ha Kone nem lehetseges, akkor Jones az elsoszamu nev.
Az Inter hamarosan 25m euros hivatalos ajanlatot tehet a Liverpoolnak.

SportItalia szerint az Atalantat nem erdekli Topalovic, igy a 42m + Cocchi + Topalovic = Palestra ajanlatot visszadobtak.
Viszont Cocchi erdekes lehet az Atalanta szamara, igy az Inter a napokban egy 45m + Cocchi = Palestra ajanlatot tehet.
Valamint az Atalanta 10%-os tovabbertekesitesi reszedest kaphat Palestra kapcsan.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2026.06.05. 08:54
Ennyire gyenge szezonja csak nem lesz ujra, ha meg igen, akkor jovore is 24 lesz, szoval hatha egy 10m-t akkor is lehetne erte kapni.
Bonny kapcsán pár gondolat. 22 éves. 4. számú támadónak jött. Annyit is játszott. Az elején mikor megkapta a bizalmat, akkor jól nézett ki, aztán elfelejtette Chivu és ott valami megtört és szétesett nála. A számai ettől függetlenül ennyire peremember és fiatal támadóként nem rosszak:

48 meccs 7 gól, 9 gólpassz

Ha a BL-t leveszem, ahol 10 meccsen kapott kemény 282 percet (és adott így is 3 gólpasszt), akkor

38 meccs 7 gól, 6 gólpassz

Mindezt 1393 perc alatt. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 36 percet volt a pályán.
Teljes meccsre vetítve ez végig játszott 15 meccset jelentene.

Ezért érdemes megnézni a gól/perc, assziszt/perc mutatóját is.

2,21 meccsenként lőtt gól és 2,57 percenként adott asszisztot.

Ha utóbbihoz a BL-t is hozzáveszem, akkor az asszisztálási mutatója 2,067-re ugrik.

Tehát ezek a számok nem rosszak. A hozzáállása és a technikai képességei erősen fejlesztésre szorulnak.

Tényleg csak összehasonlításként:

Esposito 48 meccs 10 gól, 6 assziszt - 2,51 meccsenként jött a gól és 4,19 meccsenként az assziszt
Thuram 44 meccs 18 gól 9 assziszt - 1,77 meccsenként jött a gól és 3,55 meccsenként az assziszt.

Előbbi 25 meccsnyi játékidőt kapott, utóbbi pedig 32 meccsnyi játékidőt. Bonny ugye 15 meccsnyit.

Szóval ezek azért árnyalják a képet. Fejben kéne rendbe rakni és technikai edzéseket végeztetni vele. Persze a rendszeres játéklehetőség 4. számú csatárnak még így is problémás lehet az ő fejlődése szempontjából.

Lehet a kölcsön lenne a legjobb megoldás valahova, ahol fix kezdő és nem egy kiesés elől menekülő csapat.
MLK

Az eladásokra leszek nagyon kíváncsi.
Stankót pedig én is hiányolom, nálam ő lenne az első a listán. Nem szeretném, hogy elherdálják főleg úgy, hogy akár még a védelemben is bevethető lenne, ahova azért még kellene egy ember és nem Dimarconak vagy Carlosnak kellene beugrania.

Viszont, ha jól emlékszem 2 évig él a visszavásárlási opciónk, így egy évet még eltölthetne a belgáknál. Jövőre pedig jöhetne vissza Calha helyére.

Aminek még nagyon örülnék, az egy lábbal is magabiztos kapus.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Nem létezik olyan madár aki a Henriqe + Frattesi párosert 40 millát adna....
Ha a 2 elmegy 20 ba mar az ev uzlete de a realitás a max kölcsön es mi fizetjük a fizetésük felét...
interfan

Hivatalosan eltuk a visszavasarlasi jogunkkal A.Stankovic kapcsan, igy mostantol az Inter jatekosa.

Az Internek most el kell dontenie, hogy epit ra, es marad, vagy eladja magasabb osszeggel.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Stankovic remélem marad és nem fizetünk Jonesért...az angol meg jöjjön jövőre ingyen az örmény helyére.
interfan

Interfan1000 írta: 2026.06.05. 13:13 Stankovic remélem marad és nem fizetünk Jonesért...az angol meg jöjjön jövőre ingyen az örmény helyére.
Egyetertek, A.Stankovicnak maradnia kell, minden teren raszolgalt.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2026.06.05. 13:25
Interfan1000 írta: 2026.06.05. 13:13 Stankovic remélem marad és nem fizetünk Jonesért...az angol meg jöjjön jövőre ingyen az örmény helyére.
Egyetertek, A.Stankovicnak maradnia kell, minden teren raszolgalt.
igy van
bekell epiteni
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ha marad a török, akkor Hakan, Barella, Zielinski, Sucic, Stankovic, HM és a középpálya szerintem rendben is van. Persze lehetne erősebb, mélyebb is, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez van. A két fiatal is szokná a helyzetet, a közeget és ha ég a ház még ott van Diouf, vagy LH, ha maradnak, plusz az ifik közül is lehet választani.

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Florentino Pérez, a 79 éves regnáló elnök első körben José Mourinho szerződtetésével válaszolt, a 63 éves trénert Álvaro Arbeloa utódjának szánja, most pedig előrukkolt egy 150 millió eurós igazolással.

Kedden nyilvánosságra hozzuk annak a sztárnak, egy igazi galaktikusnak a nevét, akit 150 millió euróért leszerződtetünk. Ez lesz a Madrid történetének legnagyobb igazolása. De mielőtt elkezdődnének a találgatások, annyit elárulok, hogy nem Michael Oliséről van szó, és nem is a Premier League-ből érkezik. A Bayern München focistáját nagyon nagyra becsülöm, de nem őt akarjuk szerződtetni.

– jelentette be Pérez a Marca szerint.

Szerintetek van rá esély, hogy az a titokzatos játékos Frattesi? Jól jönne az a 150 millió. :D ;)
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Cupi írta: 2026.06.05. 14:06 Florentino Pérez, a 79 éves regnáló elnök első körben José Mourinho szerződtetésével válaszolt, a 63 éves trénert Álvaro Arbeloa utódjának szánja, most pedig előrukkolt egy 150 millió eurós igazolással.

Kedden nyilvánosságra hozzuk annak a sztárnak, egy igazi galaktikusnak a nevét, akit 150 millió euróért leszerződtetünk. Ez lesz a Madrid történetének legnagyobb igazolása. De mielőtt elkezdődnének a találgatások, annyit elárulok, hogy nem Michael Oliséről van szó, és nem is a Premier League-ből érkezik. A Bayern München focistáját nagyon nagyra becsülöm, de nem őt akarjuk szerződtetni.

Szerintetek van rá esély, hogy az a titokzatos játékos Frattesi? Jól jönne az a 150 millió. :D ;)
Szerintem Lui Henriki vagy Tucu Correa a titokzatos játékos :D :lol: :yawn:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2026.06.05. 13:08 Hivatalosan eltuk a visszavasarlasi jogunkkal A.Stankovic kapcsan, igy mostantol az Inter jatekosa.

Az Internek most el kell dontenie, hogy epit ra, es marad, vagy eladja magasabb osszeggel.
Helyes.
Maradjon csak itt, és triplázza meg az értékét.
A faterja nagy kedvencem volt, örülnék ha ő is azzá válna.
Semmi értelmét nem látom Curtis Jones-ért fizetni, ha egyszer itt van a kis Stanko
MLK

Tőlem jöhet Jones is, csak ő is maradjon :)
Fiatal még, kezdőként biztosan nagy lenne neki a kabát, de Calha váltására lenne lehetőségünk egy saját nevelés beépítésére. Dimarconál is bevált a visszahozatal. Kellenek azok a játékosok akiknek kötődése is van klubhoz, az pénzben nem mérhető.
interfan

Francesco írta: 2026.06.05. 09:18 Szóval ezek azért árnyalják a képet.

Lehet a kölcsön lenne a legjobb megoldás valahova, ahol fix kezdő és nem egy kiesés elől menekülő csapat.
Na most hogy tovabb arnyaljuk ezt a vegtelen szinu szinskalat, mert hat tudjuk az orok bolcsesseget, a nem fekete vagy feher dolgot.

En azert emlekeszem itt tavaly olyan "vitara", hogy Bonny a keves golt rugo Parmaba rugta a keves golt, na majd a sok golt rugo Interbe mennyit fog.
Es Martinez meg Thuram voltak emlegetve, hogy hozhatja azt majd Bonny amit ok az elejen, stb.
Na most ehhez kepest Bonny nem igazan rugott tobb golt, meg ha kevesebbet is jatszott.
De most ezt tegyuk is felre.

Ami a lenyeg, Bonny a bajnoksagban rugott 5db golt.
Ebbol 4 golt rugott november 9-ig, a 11. forduloig.
Maradek 6,5 honapban, 26 fordulo alatt sikerult neki 1db gol.
Ha nincs a szezon elso 3 honapja, akkor egy Taremi, Arnautovic, Correa szintu szezont hoz, mert a 6,5 honap = 1db gol az az a szint...
Es meg azt se mondhatjuk, hogy keveset jatszott.
26 fordulobol 23x volt elerheto, ebbol 5X kezdokent, 16x pedig cserekent lepett palyara.
Lejatszott 720 percet a bajnoksagban es rugott 1db golt ezalatt a 6,5 honap alatt.

Mindemelle Inter jatekosokat nezve:

-Atlagok alapjan: 23/20.hely
-Whoscored statok alapjan: 23/20.hely
-Sofa statok alapjan: 23/17.hely
-Fotmob statok alapjan: 17/17.hely

Mindemelle a csatarokat nezve:

-Legkevesebb kapuraloves meccs atlagba
-Legkevesebb kaput talalo loves meccs atlagba
-Legkevesebb pontos passz egy meccses atlagba
-Legkevesebb fontos passz egy meccses atlagba
-2.legkevesebb szereles egy meccses atlagba
-Legkevesebb kozbeavatkozas egy meccses atlagba
-Legkevesebb tisztazas egy meccses atlagba

Vegezetul pedig az 5db bajnoki golja:
(Nyilvan minden gol ugyanolyan fontos, de azert megis)

-Torino ellen 4-0-nal az 5.gol az ove
-Cremonese meccs 4-1 egy gol 3 golpassz, irjuk be neki
-Roma ellen 0-1 gyoztes gol, szinten irjuk be
-Lazio ellen 1-0-nal a 2. gol az ove
-Pisa ellen 4-2-nel az 5. gol az ove

Egyszoval az 5 goljabol ketto nem osztot vagy szorzott.
2 meccs volt amire lehet azt mondani, o kellett.
Ez a ket meccs is oktober 4-en, es oktober 18-an volt.
Utana konkretan semmi a teljes Serie A szezont nezve.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha mar arnyaljuk a kepet, akkor ezzel az arnyattal is erdemes szamolni.

Barhonnan is kozelitem, ez nem volt egy sikeres szezon neki.
Csak a szeptember-oktoberi kezdes valasztotta el attol, hogy Taremi-Correa szintu szezont hozzon...
(Hozzaallast es technikai "tudasat" most hagyjuk is)

Ahogy fent irtam, nem adnam el, mert gondolhatjuk ha csak "kis csapatok" erdeklodnek mennyi penzt kaphatnank.
10-15m-t jo esetben, rossz esetben ingyen kolcson + sima opcio.
Ennyibol meg nem lehet potolni, mert kit kapsz manapsag 10m-ert?
Mlacicot meg Jakirovicot vagy hogy a jo egbe hivjak ezeket a "zseniket" (meg ha mas poszt is).
Kolcson sem jo, kit hozol helyette 0 eurobol?
Maradjon, mert ha ugyanilyen nem eppen jo szezont zar, sokat nem bukhatunk rajta.
Az meg igaz, hogy 23 eves, fejlodhet, es hat kell is neki fejlodnie, mert ez eddig ide nagyon keves.
Bizok benne ettol csak jobb lesz jovore.
interfan

Cupi írta: 2026.06.05. 14:06 Florentino Pérez, a 79 éves regnáló elnök első körben José Mourinho szerződtetésével válaszolt, a 63 éves trénert Álvaro Arbeloa utódjának szánja, most pedig előrukkolt egy 150 millió eurós igazolással.

Nagy kope ez a Perez, nem Olise, meg veletlenul se.
Most meg bejelentette szo szerint mindenki, minden orszagban, hogy Olisert tett a Real 150m euros ajanlatot.
Ennek az oka, hogy Nevest akartak, de Parizsbol megmondtak neki felejtsd is el, es Joao is elkuldte oket.
Igy most improvizalni kell, es hiaba jelenti be nem Olise, megis Olise lesz az akiert megy az ajanlat.
Hat na. :D

Hoeness meg nemreg elmondta, "hiaba akarja a Real, nem fogjak tudni megszerezni Oliset.
Nem fogjuk eladni 150m-ert, de meg szerintem 200m-ert sem."

Mikor jon vajon a 200m+ ajanlat Olise kapcsan a Realtol.?
Hat igen, probaljuk meg minden evben a minden letezo "sztart" leigazolni, es minden evben koltsuk el a vilag osszes penzet, hatha abbol csapat lesz. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.06.05. 19:07-kor.
interfan

Udinese sportigazgatoja:
Nem tudom az Intert erdekli e Solet, de egyelore nem kezdtek konkret targyalasokat.
Mas csapatok konkretabb lepeseket tettek mint az Inter.
interfan

Gazzetta szerint tovabbra sem zarult le a Bernardo Silva ugy, es az Inter meg mindig bizik a megszerzeseben.
Kiemelik egy vilagklasszis igazolas lenne, amivel az egesz vilag az Interre figyelne, emiatt az Oaktree is engedte az ujabb emelt ajanlatot, mivel az Inter brand novekedest is hozhatna Silva erkezese.
Chivu szamara is tokeletes lenne.
Nagyon nehez, szinte lehetetlen az uzlet, de kitudja mi tortenik.
B.Silva miutan visszautasitott a Bayern, Liverpool, Chelsea, Arsenal ajanlatot, es ugynezki a Juventust is, ugynezett ki a Barcelona jatekosa lesz, de egyelore meg sem tortent bejelentes.
Legfrisebb hirek szerint Silva csak a VB utan hozhatja meg a donteset az Inter, Real, Barcelona, Atletico, es a gigaszi fizeteseket kinalo Usa, Szaudi, es Torok csapatok kozul.
interfan

Marotta:

Palestra?

Kedveljuk ot, de az Atalanta jatekosa, tulzas az Interhez kotni Palestrat.
Igaz Dumfries pont errol a posztrol tavozik, es nekunk potolni kell, de Palestra kapcsan meg csak egy korai szakaszban vagyunk.
Meglatjuk mi tortenik.

A.Stankovic marad vagy eladja az Inter?

Nagyszeru szezont produkalt, ezert eltunk a visszavasarlasi opcionkkal. Ezzel a dontessel anyagilag megvedtuk magunkat.
De meglatjuk mit hoz szamara a jovo.
Korai meg barmit mondani, ertekelni fogjuk a helyzetet.

J.Martinez marad es kezdo lesz?

Ez az edzo dontese.
Az biztos, hogy marad az Interben.

Chivu hosszabbitasa?

Megtortent, kovetkezo napokban mar hivatalos is lesz.
interfan

Sky szerint Marotta szavai utan eleg vilagos, az Inter varja az ajanlatokat A.Stankovic kapcsan.
Stankovic maradni szeretne, de az Inter feladozna ot.

Romano szerint a Brentford es a Newcastle erdeklodott, az Inter 40m eurot var A.Stankovicert, de egyelore nem erkezett ajanlat.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Nagyon gáz lenne ha egyből eladnánk anélkül, hogy legalább az edzőtáborban kipróbáltuk. Tavaly Esposito-val is ez volt, pénzt akartunk, aztán 1-2 meccs alapján meggyzőte a vezetőséget. Remélhetőleg Stanko is megkapja a bizonyítási lehetőséget.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: Tegnap, 16:18 Sky szerint Marotta szavai utan eleg vilagos, az Inter varja az ajanlatokat A.Stankovic kapcsan.
Stankovic maradni szeretne, de az Inter feladozna ot.

Romano szerint a Brentford es a Newcastle erdeklodott, az Inter 40m eurot var A.Stankovicert, de egyelore nem erkezett ajanlat.
Nekünk kell a zsé mert szerintem Chivu elmondta neki kiforrottabb játékos kell azaz olyan mint CJ vagy Kone.
Sztankovics tehetséges,de kockázatot hiába fiatalokat edzett korábban ,nem akar vállalni.

3-4 érkező lehet és a mag egybe marad szerintem ez komoly előny lehet,de egy jól cselező ember egyelőre nagyon hiányzik.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Provedelről szólnak megint a hírek elvileg Ő fog jönni Josep Martinez mögé 4-5m euró lenne az átigazolási díja. Provedel csak 31 éves és Josep Martinez se annyira megbízható, hogy ne tudná Őt kiszorítani az olasz. Őszintén én egy picit csalódott lennék ha Pagliuca, Peruzzi, Frey, Toldo, Júlio César, Handanovic, Sommer sor után egy ilyen ilyen kapus kettőssel vágnánk neki a szezonnak. Nyilván Martinez mikor játszott a szezonban nem volt rossz de nem hozott olyan extrát mint azok a szintű kapusok akik az elmúlt 30 évben védték az Inter kapuját. Akkor inkább hozzuk el De Geát vagy nem tudom. Ha egy Fenerbahce le tud igazolni egy Édersont a Cityből 10 millióért akkor azért nekünk is kellene, hogy legyen valami éppkézláb ötletünk erre a posztra.
MLK

Kapus kérdésben teljesen egyetértek. Első pont, végy egy jó kapust...
Provedelt nem véleményezem, Martinez meg lábbal nem jó. De Gea szerintem vonal kapus, és Onana után nem véletlenül Sommer lett hozva. Az utolsó játékos a kapu előtt, aki részt tud venni a játékban.
Onana nem tudom mennyire vált sz.rrá, de kölcsönbe ide is tudna jönni.

Ha Palestrán meg sokáig szórakozik az Atlanta, tenni kell egy erős ajánlatot Carnessechire.
MLK

Ha Stankó megy pl. Tonali helyére, akkor már nem lesz esélyünk visszavásárolni a PL-ből.

Ha 40-ért eladják és beválik (+9,5-23+40=) 26,5 milliót fogunk realizálni egy olyan poszton játszó focistáért, akinek pár év múlva többszöröse lesz az értéke. Persze ha beválik.

Ha kapna egy évet és nem válik be, akkor se bukunk rajta semmit, sőt. Egyelőre 13,5 millió van benne.

Sokszor leírtam már, de kötődik a klubhoz, és olyan posztokon tud játszani amire már most is szükség van, nem hogy egy év múlva.
Válasz küldése