Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

mike írta: 2026.07.09. 17:09 Khalaili állítólag megvan, 28 millió körülit írnak.

Eléggé sokallom. Dumiért 20 körül kaptunk, szóval nem vészes, de akkor is kockázatos ez a pali.
Az a "baj", hogy ennyiert ez van.
25m eurot fizetunk erte, nagyjabol ennyi volt Henrique, Diouf, Bonny is.

Manapsag mar 20-25m-ert igazolni kis tulzassal lehetetlen.
Lattuk ebben a kategoriaban a tobbi nevet:
Bellanova, Cuffy, Dodo.
Ezekhez a nevekhez kepest nem hiszem, hogy rosszabb Khalili.

Az mondjuk egy erdekes kerdes, hogy ha volt Palestrara 50m, akkor utanna miert a 25m euros kategoria jon...
interfan

PellerG írta: 2026.07.09. 16:00
Atosz írta: 2026.07.09. 14:23
interfan írta: 2026.07.09. 12:46 A korabban nalunk is felmerult Arthur Atta 40m-ert (bonuszokkal) a Fiorentinaba igazol.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/f ... me-2251888
Wow, azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy 40et kihúznak belőle. Bár szerintem fanki játékos.
Tegnap még az Aston Villa tűnt biztosnak, állítólag Emery külön kérése lett volna.
Es itt most nem egy PL klub fizet 40m-t egy Atta kapcsan, hanem a Fiorentina, es mi meg csodalkozunk, hogy Jonesert 40m-t ker a Liverpool.

Ma egesz egyszeruen az a helyzet, hogy 40m egy alap osszeg, es egy Fiorentina is szo nelkul kifizeti ezt.
Az arak egyszeruen itt kezdonek.

Az persze egy orok dillemma, hogy ha van 50m eurom, akkor ezt elkoltom egy minosegi (vagy legalabb annak gondolt jatekosra), vagy veszek belole 25-25m-ert ket kevesbe ismert jatekost, akikert se komoly verseny, se felhajtas, semmi nincs.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

mike írta: 2026.07.09. 17:09 Khalaili állítólag megvan, 28 millió körülit írnak.

Eléggé sokallom. Dumiért 20 körül kaptunk, szóval nem vészes, de akkor is kockázatos ez a pali.
Szkeptikus vagyok vele kapcsolatban és nem az az igazolás ami után pezsgőt bontunk de cáfoljon rám és legyen erősítés. ;)
Az az igazság, hogy klasszis meg potenciális klasszis jelölt fiatalokra nincs esélyünk így ebből a 20 millió körüli vonalból kell találni valakit.
Azért valahol szomorú, hogy amikor még az olasz bajnokság a topon volt akkor ezek a játékosok egy középcsapat padjára sem fértek volna oda. :? Most meg ugye a bajnok és kupagyőztes klub örül, hogy meg tudott szerezni egy izraeli arcot a belga ligából. ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

lucky0 írta: 2026.07.09. 17:07 Facebookon olvastam Khalaili "Here we go"! 25 Misi plusz bónuszokat fizetünk érte elvileg. Örülünk?
Ez ugyan semmit sem jelent, de nekem nagyon pozitív megérzéseim vannak.
Lehet azért is, mert kicsit Hakimi-búrája van 🤣
PellerG

interfan írta: 2026.07.09. 17:36
Atosz írta: 2026.07.09. 14:23

Wow, azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy 40et kihúznak belőle. Bár szerintem fanki játékos.
Tegnap még az Aston Villa tűnt biztosnak, állítólag Emery külön kérése lett volna.
Es itt most nem egy PL klub fizet 40m-t egy Atta kapcsan, hanem a Fiorentina, es mi meg csodalkozunk, hogy Jonesert 40m-t ker a Liverpool.

Ma egesz egyszeruen az a helyzet, hogy 40m egy alap osszeg, es egy Fiorentina is szo nelkul kifizeti ezt.

Az persze egy orok dillemma, hogy ha van 50m eurom, akkor ezt elkoltom egy minosegi (vagy legalabb annak gondolt jatekosra), vagy veszek belole 25-25m-ert ket kevesbe ismert jatekost, akikert se komoly verseny, se felhajtas, semmi nincs.
30 + bónuszokat fizet a Fior.
Olyan nagyon sok bónusz feltétel teljesülése azért nem várható egy nem acélos kerettel, Grossoval a padon 🤣
interfan

PellerG írta: 2026.07.09. 19:28
interfan írta: 2026.07.09. 17:36

30 + bónuszokat fizet a Fior.
Olyan nagyon sok bónusz feltétel teljesülése azért nem várható egy nem acélos kerettel, Grossoval a padon 🤣
Na jo, de lehet a 10m mar a kieses elkerulese eseten jar is, es onnantol 40m. :D

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/f ... me-2251888

Ez az amirol fogalmunk sincs....

Egy biztos, az Udinese bonuszokkal egyutt akar 40m eurot kaphat, ami nagyon nem keves penz, es latjuk egy kozel sem befutott jatekosert fizetnek ennyit.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Anan Khalaili 's imminent arrival at Inter represents a historic moment for Israeli football. The player's father, Majdi Khalaili, spoke about it in an interview with Haaretz , confirming the deal's completion and the family's enthusiasm.

"Anan has always believed he belonged at this level, but for him it's not over yet. He believes he can do even more. His dream is Liverpool. Even if Barcelona called him, he'd choose Liverpool. He wants to play at Anfield, even if San Siro has more spectators. Inter? It won't be easy. "

Hát ez egy érdekes nyilatkozat apukától. :D
Meg az is amikor megemlíti, hogy a Napoli, Newcastle, Ipswich sort sikerült megelőznünk a leigazolásáért. :D

Bízzunk benne, hogy ha nem is egy Hakimi, de egy Dumfries-szerű pályafutásra alkalmas lesz kék-feketében.
Mondjuk a szurkolók szívébe nem így szokták belopni magukat az új játékosok! :)
interfan

Baggio85 írta: 2026.07.09. 19:50 Anan Khalaili 's imminent arrival at Inter represents a historic moment for Israeli football. The player's father, Majdi Khalaili, spoke about it in an interview with Haaretz , confirming the deal's completion and the family's enthusiasm.

"Anan has always believed he belonged at this level, but for him it's not over yet. He believes he can do even more. His dream is Liverpool. Even if Barcelona called him, he'd choose Liverpool. He wants to play at Anfield, even if San Siro has more spectators. Inter? It won't be easy. "

Hát ez egy érdekes nyilatkozat apukától. :D

Bízzunk benne, hogy ha nem is egy Hakimi, de egy Dumfries-szerű pályafutásra alkalmas lesz kék-feketében.
Mondjuk a szurkolók szívébe nem így szokták belopni magukat az új játékosok! :)
Hat na, jo kezdes. :D
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

PellerG írta: 2026.07.09. 19:26
lucky0 írta: 2026.07.09. 17:07 Facebookon olvastam Khalaili "Here we go"! 25 Misi plusz bónuszokat fizetünk érte elvileg. Örülünk?
Nem csak a búrája hasonlít hanem a játékstílusa, elég jó egy- az egyben, 21 éves még csak de rúgott pár nagy gólt, jól lát a pályán a védekezését kell fejleszteni ill. ugye nagy bajnokságban még nem játszott így zsákbamacska. Bár a BL-ben is megállta a helyét. A szakértők szerint amúgy nagy tehetség. És ami még nagyon fontos, hogy a saját posztjára jön nem úgy mint LH aki RW volt mindig is. Chivu elvileg direkt Őt kérte oda a Palestra biznisz meghiusulása után ha megadja neki a játékperceket akkor van benne lehetőség. Szerintem ha nem egy arab-izraeli játékos lenne akkor több csapat is sorban állna érte.
interfan

En Pavardot megtartanam.
Ertem hogy Marseillbe bukott, ertem hogy magas a fizetese, ertem hogy Chivuval osszebalhezott, ezek mind vilagos dolgok.
De ha eladni sem tudjuk, es 10m eurot sem beszedni erte, akkor miert ne maradhatna.
Egyaltalan nem volt o annyira rossz nalunk, persze fiatalabb nem lesz, dehat Acerbik is hany evesek voltak.
Kolcsonadni meg ugy, hogy a fizetese felet mi alljuk sok ertelme nincs.

Bisseck, Akanji, Bastoni, Pavard, Chalobah + a "jolly" Augusto, es kesz is a vedelem.
PellerG

interfan írta: 2026.07.09. 21:08 En Pavardot megtartanam.
Ertem hogy Marseillbe bukott, ertem hogy magas a fizetese, ertem hogy Chivuval osszebalhezott, ezek mind vilagos dolgok.
De ha eladni sem tudjuk, es 10m eurot sem beszedni erte, akkor miert ne maradhatna.
Egyaltalan nem volt o annyira rossz nalunk, persze fiatalabb nem lesz, dehat Acerbik is hany evesek voltak.
Kolcsonadni meg ugy, hogy a fizetese felet mi alljuk sok ertelme nincs.

Bisseck, Akanji, Bastoni, Pavard, Chalobah + a "jolly" Augusto, es kesz is a vedelem.
Én nem tartanám itt.
De gondolom hétvégén jön a kerethirdetés a felkészülés kezdetére, ha ott nem lesz a listán, biztos, hogy menni fog.
Baggio85

Az a baj, hogy Pavard szerintem már azzal elvágta magát, hogy "sérülten" elment padbol-ozni Theoékkal míg a többiek amerikában kínlódtak.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Baggio85 írta: 2026.07.09. 21:39 Az a baj, hogy Pavard szerintem már azzal elvágta magát, hogy "sérülten" elment padbol-ozni Theoékkal míg a többiek amerikában kínlódtak.
Szerintem nem baj. Egy ilyen ember nem való semelyik csapatba!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta: 2026.07.09. 17:37

Szkeptikus vagyok vele kapcsolatban és nem az az igazolás ami után pezsgőt bontunk de cáfoljon rám és legyen erősítés. ;)
Az az igazság, hogy klasszis meg potenciális klasszis jelölt fiatalokra nincs esélyünk így ebből a 20 millió körüli vonalból kell találni valakit.
Szerintem L Henrique sokkal inkább buktának látszott, már a bejelentésekor sem értettük mit akarunk vele.

Khalailinak legalább ez a posztja. RWB prototípus, teljesen a Hakimi, Dumfries vonal. Nem itt kell majd megtanulnia, ez bíztató.
Nála az a kérdés hogy megugorja-e a magasabb szintet a belga liga után. A BL-ben nagyon jó volt, így azért bizakodhatunk is.
interfan

VInter101 írta: 2026.07.09. 22:08
Baggio85 írta: 2026.07.09. 21:39 Az a baj, hogy Pavard szerintem már azzal elvágta magát, hogy "sérülten" elment padbol-ozni Theoékkal míg a többiek amerikában kínlódtak.
Hibazni mindenki hibazik, nalunk a teljesitmenyevel sosem volt gond.
Ha nem tudjuk eladni, akkor semmi ertelme kolcsonadogatni ugy, hogy a fizetese felet meg mi alljuk.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2026.07.10. 05:24
Ha nem tudjuk eladni, akkor semmi ertelme kolcsonadogatni ugy, hogy a fizetese felet meg mi alljuk.
Egyetértek. Bastoni, Akanji, Pavard hármas nem lenne gyenge hátul.
Szerintem rájött, hogy elrontott mindent, és lecsúszik egy újabb VB éremről. Nem beszélve a tavalyi duplázásról. Amennyiben maradt volna, válogatottba is behívta volna Deschamp.
Mi a helyzet a Chelsea-s igazolással?
Középpálya is nagyjából rendben van, nem feltétlenül kell Jones-t 40 millióért leigazolni.
interfan

Tombi1986 írta: 2026.07.10. 06:31
interfan írta: 2026.07.10. 05:24
Egyetértek. Bastoni, Akanji, Pavard hármas nem lenne gyenge hátul.
Szerintem rájött, hogy elrontott mindent, és lecsúszik egy újabb VB éremről. Nem beszélve a tavalyi duplázásról. Amennyiben maradt volna, válogatottba is behívta volna Deschamp.
Mi a helyzet a Chelsea-s igazolással?
Középpálya is nagyjából rendben van, nem feltétlenül kell Jones-t 40 millióért leigazolni.
Kezdokent azert nem feltetlenul szamolnek Pavardal, elkezdett o mar sajnos visszaesni, viszont egy megbizhato teljesitmenyre akar kepes lehet, akarcsak Akanji.

Nalam Bastoni lenne az egyetlen fix pont.
Es a maradek 2 kezdo posztra meg ott lenne a Bisseck, Chalobah, Akanji, Pavard sor, azaz lehetne egy egeszseges verseny.

KP szerintem is "kesz":

Barella, Calhanoglu, Stankovic, Zielinski, Sucic, Mkhitaryan

En sem latom szukseget Jones erkezesenek.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Beszélünk itt arról, hogy a foci üzlet, a játékos vásárlás befektetés is lehet, amortizáció stb. Ez a madár meg egy nap alatt lenullázta magát, az értékét. A klubnak óriási bukta, a játékos meg.... Egyébként azt sem tudom elképzelni, hogy kiposztoljon valaki egy olyan fotót, mint ő. Szerintem szándékosan tette, és tuti az ügynöke is benne volt.
Látni nem szeretném a klubnál többet, sőt, az ilyen helyzetekben szankcionálásnak kellene történnie.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

https://www.fcinternews.it/focus/foto-k ... no-1013384

A táska érdekes, de legalább nem szoknyanadrágban van.
interfan

interfan írta: 2026.07.08. 12:53 Addig oruljunk amig Brozovic nem tema, most tettek ki a Szaudiaktol, es ingyen igazolhato.
Ido kerdese, hogy ilyen horvat vercerni, vagy pecsenyi, vagy pecsenye lap bedobja az o nevet is. :D :D
Ha minket nem is, de a Realt bedobta a Svajci Sky, es Spanyol forrasok.
Ami szerint a Real akarja Brozovicot, Mourinho kulon kerese, es 1 eves szerzodest ajanlottak neki.
interfan

Khalaili apja interju reszlet:

Nem ez a fiam utolso nagy igazolasa.
Mindig is tudta, hogy a legmagasabb szintre tartozik.
Hisz abban, hogy tobbre is kepes, es az alma a Liverpool.
Khalaili az Anfielden akar jatszani, meg akkor is ha a Meazaban tobb nezo van, ha a Barcelona hivna, akkor is a Liverpoolt valasztana.
Inter a vilag legjobb 8 csapatanak egyike, ket BL dontot is jatszottak, nagy lesz a nyomas, de a fiam tudja hogy kell ezt kezelni.
Kemeny es bonyolult targyalas volt, majdnem meg is hiusult az uzlet.
Az Ipswich szerette volna meg, 30m eurot fizettek volna, de a fiam azt mondta, o azt Intert valasztja.
Fiam a kezdobe fog jatszani, senki nincs olyan szinten aki az o posztjan felvehetne vele a versenyt.
Chivu felhivta, es mondta kezdokent szamol vele.
Mindenki biztos lehet benne, hogy nem ez lesz az utolso nagy igazolasa a fiamnak.
Korantsem voltak egyszeru heteink, de a fiam vegig nyugodt volt, soha nem lattam meg ennyire nyugodt embert mint ot.
Felhivtam es elmondtam neki kesz az uzlet az Interrel, o meg annyit mondott huha, es aludt.
https://www.calciomercato.com/liste/int ... 431547906b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.07.10. 11:13-kor.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

interfan írta: 2026.07.10. 10:40
interfan írta: 2026.07.08. 12:53 Addig oruljunk amig Brozovic nem tema, most tettek ki a Szaudiaktol, es ingyen igazolhato.
Ido kerdese, hogy ilyen horvat vercerni, vagy pecsenyi, vagy pecsenye lap bedobja az o nevet is. :D :D
Ha minket nem is, de a Realt bedobta a Svajci Sky, es Spanyol forrasok.
Ami szerint a Real akarja Brozovicot, Mourinho kulon kerese, es 1 eves szerzodest ajanlottak neki.
Igen, én is szeretnék egyes Disney világokban élni, meg milliárdos lenni. De ezek a "hírek" már túlzások :D
interfan

interfan írta: 2026.07.10. 11:03 Khalaili apja interju reszlet:

Khalaili az Anfielden akar jatszani, meg akkor is ha a Meazaban tobb nezo van, ha a Barcelona hivna, akkor is a Liverpoolt valasztana.
Inter a vilag legjobb 8 csapatanak egyike, ket BL dontot is jatszottak, nagy lesz a nyomas, de a fiam tudja hogy kell ezt kezelni.
Az Ipswich szerette volna meg, 30m eurot fizettek volna, de a fiam azt mondta, o azt Intert valasztja.
Fiam a kezdobe fog jatszani, senki nincs olyan szinten aki az o posztjan felvehetne vele a versenyt.
Mindenki biztos lehet benne, hogy nem ez lesz az utolso nagy igazolasa a fiamnak.
Korantsem voltak egyszeru heteink, de a fiam vegig nyugodt volt, soha nem lattam meg ennyire nyugodt embert mint ot.
Felhivtam es elmondtam neki kesz az uzlet az Interrel, o meg annyit mondott huha, es aludt.
Remeljuk ez az onbizalom jo dolog, es valoban ekkora tudasa van Khalailinek.
Meglatjuk, hajra lehet bizonyitani eloszor az Interben.
VInter101

interfan írta: 2026.07.10. 11:13
interfan írta: 2026.07.10. 11:03 Khalaili apja interju reszlet:

Láttál te már önbizalom hiányos arab férfit?? Kötve hiszem! Úgy nőnek fel hogy mindenki körülöttük ugrál! Tisztelet a kivételnek!
interfan

VInter101 írta: 2026.07.10. 11:36
Láttál te már önbizalom hiányos arab férfit?? Kötve hiszem! Úgy nőnek fel hogy mindenki körülöttük ugrál! Tisztelet a kivételnek!
Szerintem ennek semmi koze a vallashoz, rengeteg "nagykepu vagy onbizalommal teli" focistat latni akinek semmi koze az arab kulturahoz.
Valamint az araboknal is vannak "szereny" jatekosok, mint ahogy masoknal is.

Egy a lenyeg, bizonyitson Inter mezben, es a palyan legyen klasszis ne a szavak teren.
Utanna meg mehet az almai Liverpooljaba 120m-ert. :D
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2026.07.10. 11:46
Szerintem ennek semmi koze a vallashoz, rengeteg "nagykepu vagy onbizalommal teli" focistat latni akinek semmi koze az arab kulturahoz.

Egy a lenyeg, bizonyitson Inter mezben, es a palyan legyen klasszis ne a szavak teren.
Ezeket az apja nyilatkozta nem pedig ő. Kezeljük is úgy szerintem. Nekem pozitívak az érzéseim vele kapcsolatban. Hakimi 2.0. 😁

Amikor megegyezés volt és felhívta az apja azt mondta: Nah ez szuper. Majd visszafeküdt aludni... legalábbis én így olvastam.
interfan

lucky0 írta: 2026.07.10. 12:06
interfan írta: 2026.07.10. 11:46

Ezeket az apja nyilatkozta nem pedig ő. Kezeljük is úgy szerintem. Nekem pozitívak az érzéseim vele kapcsolatban. Hakimi 2.0. 😁
Azert nem egy fuggetlen ember az apja tole, csak tud egymast rola. :D

Ennyi a lenyeg, legyen belole Hakimi, legyen igazad, utanna meg mehet az almai csapataba mondjuk 150m-ert. :D

Dumfries iden mar nem volt valami jo, viszont elozo evekben azert voltak kiemelkedo idoszakai, szoval kell azert tudni potolni Dumfriest is.
Hajra, itt a nagy lehetoseg.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nekem is jó érzésem van vele kapcsolatban, szerintem be fog válni.
A kapus poszt miatt jobban aggódom
interfan

Nem csak Khalaili, hanem a visszatero Asllani es Pavard is atesett a kotelezo orvosi vizsgalatokon.
Pavardot kerdeztek marad e az Inter jatekosa, amire azt valaszolta:
"Ha szamitanak ram, akkor igen".
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Alakul a dolog,azért nem annyira tragikus ez a mercato,mint amit az "újságírók,bloggerek,véleményformálók" sugallnak...

Provedel - voltak jó szezonjai,bár egy ideje sérült, de Martinez mellett lesz még egy opció,aki lábbal is jó, védjen a jobb!

Hakimi :lol: vagyis Khalaili - nem igazán láttam még,de elég nagy a hypeja, fiatal,van BL tapasztalata is,ja és fele annyi az ára,mint az egy felnőttszezonos Palestranak..reméljük beválik,kíváncsian várom mit tud a srác

Alex Stankovic - ha csak fele akkora karriert fut be,mint apuci,már akkor is jól jártunk..csak kapja meg az esélyt,én bízom benne,hogy Chivu itt tartja,mégiscsak volt edzője és együtt játszottak Dekivel

Chalobah - bár még nem hivatalos,de úgy tűnik hozzánk akar jönni,az ilyet szeretjük. Emlékeim szerint majd minden évben felmerült a neve,most végre összejöhet.Egy komolyabb védőt mindenképp hozni kell,reméljük beválik

A nyugdíjas sor kirakása megtörtént (mondjuk én Mikitől is búcsúztam volna..), Dumfriest kivásárolták,de amúgy is menni akart:30éves, ráadásul tavaly már a fél szezont kihagyta, ebben ennyi volt. Várom a további eladásokat,mert még sokan vagyunk (Frattesi,Asslani,Pavard, Diouf/LH stb.), aztán meglátjuk mi marad a kasszában (vagy esetleg valakit még elvisznek),annak függvényében jöhet még néhány igazolás.

Forza Inter!!
interfan

SportItalia szerint tovabbra is sikertelen Henrique eladasa, es egyelore erdeklodes sincs erte.
Az Internel egyertelmuek egy jobb WB-nek tavoznia kell Khalaili erkezese miatt, es ez lenne Henrique.
Viszont ha Henriquetol tovabbra sem tud megszabadulni az Inter, elokerulhet Diouf piacra dobasa is.

Kicsit off, es nyilvan velunk ezer hoztak szoba, de Romano bejelentette "here we go" Adeyemi a Barcelona jatekosa.
22m fix + 7m bonusz.
Ez azert jo osszeg egy Adeyemi kapcsan.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.07.10. 18:02 SportItalia szerint tovabbra is sikertelen Henrique eladasa, es egyelore erdeklodes sincs erte.
Az Internel egyertelmuek egy jobb WB-nek tavoznia kell Khalaili erkezese miatt, es ez lenne Henrique.
Viszont ha Henriquetol tovabbra sem tud megszabadulni az Inter, elokerulhet Diouf piacra dobasa is.

Kicsit off, es nyilvan velunk ezer hoztak szoba, de Romano bejelentette "here we go" Adeyemi a Barcelona jatekosa.
22m fix + 7m bonusz.
Ez azert jo osszeg egy Adeyemi kapcsan.
Lehet a Dortmundot meghatotta az, hogy a kért kezdő árat sokallta a Barcelona ezért azt mondták ok akkor itt van kb ingyen. :D

Khalailire visszatérve valahogy nekem is picit jobb érzésem van vele kapcsolatban mint pl. LH-val kapcsolatban mikor leigazoltuk. LH egy RW volt mindig is míg Khalaili pont azon a poszton érzi jól magát amire játékost kerestünk. Nyilván belga bajnokságból jön van benne kockázat viszont a szakértők szerint nagy tehetség Ő illetve a BL-ben is megállta a helyét. Jól cselez, jó az egy v egyben, jól ad be, jó a rúgótechnikája van önbizalma. Én reménykedem abban, hogy be fog vállni.
PellerG

Ederson megbukott az orvosin, nem megy a MU-hoz.
A hírek szerint lehet csak meggondolták magukat az angolok, mert közben megveszik Andrey Santost a Chelseatől.
45 millióért vitték volna.
Ennyit amúgy érne ő nekünk?
De gondolom Percassi 60-t kérne tőlünk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2026.07.11. 08:33-kor.
interfan

PellerG írta: 2026.07.10. 23:31 Ederson megbukott az orvosin, nem megy a MU-hoz.
A hírek szerintehet csak meggondolták magukat az angolok, mert közben megveszik Andrey Santost a Chelseatől.
45 millióért vitték volna.
Ennyit amúgy érne ő nekünk?
De gondolom Percassi 60-t kérne tőlünk...
A MU akar Santoson kivul meg egy KP-t, ezt irjak Angol forrasok is, es ezt irja Romano is.
Szoval az, hogy Santos erkezese miatt "meggondoltak magukat" tobb mint valoszinutlen.
Eleve Casemiro tavozott, Ugarte meg kidolt egy evre, szoval egyertelmu, hogy legalabb 2 KP-t akarnak.
Ment is az 50m fix + 10m bonusz ajanlatuk a Romanak Koneert.
Plettenbergh szerint akar ujabb orvosi is johet Ederson ugyben, es ha azon atmegy akkor a MU jatekosa lehet megis Ederson.
Angol forrasok kiemelik, mivel Ederson egeszsegugyi allapotaban a MU nem biztato dolgokat talalt az orvosin, ezert most mar Kone az elsoszamu celpont.
interfan

Mekkora szerencse, hogy nem kopasz, es kerekfeju, mert akkor Jonathan "buraja" lenne, es akkor lehet "negativ" megerzeseink lennenek. :D :D
Baggio85

interfan írta: 2026.07.11. 06:24
Mekkora szerencse, hogy nem kopasz, es kerekfeju, mert akkor Jonathan "buraja" lenne, es akkor lehet "negativ" megerzeseink lennenek. :D :D
Mondjuk Joni-nak echte Maicon-búrája volt, aztán kicsit más színvonalat képviselt, de bízzunk benne tényleg, hogy most máshogyan lesz! :D
Baggio85

Na Khalaili (egyelőre) megbukott az orvosin, ki a következő név a noteszben? :D
VInter101

Kone baromi jó játékos! Eddig nem nagyon láttam de amit a VBn mutat az kiemelkedő!
interfan

Baggio85 írta: 2026.07.11. 11:02 Na Khalaili (egyelőre) megbukott az orvosin, ki a következő név a noteszben? :D
Valoban aki el es mozog bejelentette, Khalaili megbukott az orvosi vizsgalatokon.
Ezt megerositi Romano, Di Marzio, Sky, Gazzetta, Pedulla, SportItalia, Sportmediaset, Corsera, FcInter1908 sajat forrasai, Ansa, FcInternews sajat forrasi, es szo szerint mindenki, meg az Izraeli forrasok is bejelentettek.
Az Olasz Szovetseg tovabbi vizsgalatokat kert, az Inter jelenleg merlegeli a helyzetet, azonnali felmondasa az igazolasnak, vagy a tovabbi vizsgalatok elvegzese.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Nem megbukott, hanem a coni részéről nem voltak jelen a vizsgálatnal..mert valami leállás van náluk. Ezért majd meg kell ismételni a dolgot.

Azért ez nagyon más így mint ha még bukott volna!!
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

internaZIOnaLe írta: 2026.07.11. 15:01 Nem megbukott, hanem a coni részéről nem voltak jelen a vizsgálatnal..mert valami leállás van náluk. Ezért majd meg kell ismételni a dolgot.

Igen, a sikertelen vizsgálat elvégzés, és a bukott vizsgálat között azért némi különbség észrevehető :D
Baggio85

internaZIOnaLe írta: 2026.07.11. 15:01 Nem megbukott, hanem a coni részéről nem voltak jelen a vizsgálatnal..mert valami leállás van náluk. Ezért majd meg kell ismételni a dolgot.

Valóban, most valami ilyenről írnak, bár nem teljesen világos a dolog, hogy a további vizsgálatok betervezett vizsgálatok voltak, csak a CONI miatt még nem lettek elvégezve, vagy valami indokolja, hogy plusz vizsgálatok ezek, amiket el kell végezni. Keddig okosabbak leszünk állítólag.
interfan

Baggio85 írta: 2026.07.11. 15:53 Valóban, most valami ilyenről írnak, bár nem teljesen világos a dolog, hogy a további vizsgálatok betervezett vizsgálatok voltak, csak a CONI miatt még nem lettek elvégezve, vagy valami indokolja, hogy plusz vizsgálatok ezek, amiket el kell végezni. Keddig okosabbak leszünk állítólag.
Szivproblemakat talalt a Coni vizszgalat tegnap, ezert nem adtak meg az orvosi engedelyt.

Ujabb vizsgalatokat rendeltek el, de mivel hetvegen nincs a Coni, ezert legkorabban hetfon lehet uj vizsgalatot vegezni.

Ez a jelenlegi helyzet.

https://www.fcinter1908.it/ultimora/kha ... li-visite/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... gnale-che/

Romano szerint innenntol mar nem is az Intere a dontes (igaz ok visszalephetnek), mivel ha a megismetlelt hetfoi szovetsegi (Coni) vizsgalat ujra szivproblemakat allapit meg, akkor nem adnak neki orvosi engedelyt, es a Khalaili-Inter uzlet hivatalosan is meghiusul.
Romano es Moretto kiemeli, most Khalaili egeszsege az elso es legfontosabb nem pedig az Inter uzlet megvalosulasa vagy meghiusulasa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.07.11. 17:23-kor.
Baggio85

interfan írta: 2026.07.11. 17:12
Baggio85 írta: 2026.07.11. 15:53 Valóban, most valami ilyenről írnak, bár nem teljesen világos a dolog, hogy a további vizsgálatok betervezett vizsgálatok voltak, csak a CONI miatt még nem lettek elvégezve, vagy valami indokolja, hogy plusz vizsgálatok ezek, amiket el kell végezni. Keddig okosabbak leszünk állítólag.
Szivproblemakat talalt a Coni
Mondjuk ezt így konkrétan nem írják le sehol.
interfan

Baggio85 írta: 2026.07.11. 17:20
interfan írta: 2026.07.11. 17:12
Szivproblemakat talalt a Coni
Mondjuk ezt így konkrétan nem írják le sehol.
Konkretan ezt irjak:

"Khalaili effettuerà un altro ecocardiogramma nella giornata di lunedì"

Azaz a Coni ujabb szivultrahatrang vizsgalatokat irt elo Khalaili kapcsan.
Ugyanez a fenti cikk leirja, Olaszorszagban az egyik legszigorubb a szivvel kapcsolatos orvosi betegsegek megitelese, igy ha az engedelyt a szovetseg a megismetelt orvosi utan sem adja meg, akkor az uzlet hivatalosan is meghiusul.

Sky szerint Khalaili kornyezete nyugodt, es biznak abban, hogy az ujabb vizsgalatok utan amit a Coni kert (ujabb szivultrahang vizsgalat) minden jol alakul.

"Come detto è il CONI e non l'Inter a chiedere nuovi esami. In particolare, il Comitato Olimpico Nazionale Italiano avrebbe domandato a giocatore di sottoporsi a un altro ecocardiogramma."

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ma-1013474

Gazzetta pedig ezt irja:

"Secondo quanto riporta però la Gazzetta dello Sport, non è arrivato per il momento il via libera dall'Istituto di Medicina dello Sport del CONI, che anzi ha richiesto ulteriori approfondimenti sullo stato di salute del calciatore."

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... to-1013465

Romano ezt irja:

"La notizia del giorno è sicuramente il fulmine a ciel sereno su Anan Khalaili: il CONI ha infatti richiesto ulteriori accertamenti prima di procedere col tesseramento con l'Inter.
l’operazione Khalaili è in bilico e desta preoccupazione: l’Inter non può decidere, la vicenda è solo tra le mani del CONI per un verdetto puramente medico."

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ico-inter/
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Biabiany hogy tudta ezeket abszolválni? :D
interfan

Janicsár írta: 2026.07.11. 18:18 Biabiany hogy tudta ezeket abszolválni? :D
Nem mindig sikerult neki, 2014-ben szivproblemaval megbukott az orvosin es nem lett a Milan jatekosa, az uzlet akkor meghiusult.

Mibol maradtak ki szegenyek. :D
interfan

Sky arrol ir, hogy Olaszorszagban a sportolo egeszseget mindennek fele helyezik, a szivbetegseg legkisebb jelenenel ujabb es masodik vizsgalatok rendel el a szovetseg.
Ennek a vizsgalatnak a lenyege, hogy megallapitsak a problema enyhe, vagy genetikai ami testmozgassal sulyosbodik, eselteg egy kisebb mutettel orvosolhato.
2011-ben ilyen tortent Cassanoval, aki egy kisebb szivmuteten esett at, majd folytathatta a palyafutasat.
Azonban elofordulhat, hogy a vizsgalatok nem mutatnak megnyugtato eredmenyt, es ilyenkor nem kap engedelyt az adott sportorlo, es a pacemaker nem engedelyezett Olaszorszagban.
Khalailit helyzetet fel kell merni, es a kovetkezo napokban kiderul megkapja e az engedelyt.
Ha nem, akkor az Inter teljesen mas okbol mint Palestra esetben, de uj jobb WB utan kell neznie.

https://www.fcinter1908.it/ultimora/kha ... e-cassano/
interfan

Pedulla es a SportItalia szerint egyelore tiszteletlenseg lenne mas jatekorol beszelni Khalaili egeszsegi allapota miatt, de az Internel ujra felmerulhet Belghali neve akit mar januarban is figyeltek.
Ugyanugy aranylag olcson megszerezheto mint Khalaili, es a fizetese sem sok, a Verona 15-20m korul ker erte.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2026.07.11. 21:30 Pedulla es a SportItalia szerint egyelore tiszteletlenseg lenne mas jatekorol beszelni Khalaili egeszsegi allapota miatt, de az Internel ujra felmerulhet Belghali neve akit mar januarban is figyeltek.
Ugyanugy aranylag olcson megszerezheto mint Khalaili, es a fizetese sem sok, a Verona 15-20m korul ker erte.
Komolyan mondom hihetetlen ami velünk történik. Sorozatos balszerencse, el vagyunk átkozva a mercatokat illetően. Valaki nagyon bökdösheti a kék-fekete voodoo babákat.
Válasz küldése