Alakul a dolog,azért nem annyira tragikus ez a mercato,mint amit az "újságírók,bloggerek,véleményformálók" sugallnak...
Provedel - voltak jó szezonjai,bár egy ideje sérült, de Martinez mellett lesz még egy opció,aki lábbal is jó, védjen a jobb!
Hakimi

vagyis Khalaili - nem igazán láttam még,de elég nagy a hypeja, fiatal,van BL tapasztalata is,ja és fele annyi az ára,mint az egy felnőttszezonos Palestranak..reméljük beválik,kíváncsian várom mit tud a srác
Alex Stankovic - ha csak fele akkora karriert fut be,mint apuci,már akkor is jól jártunk..csak kapja meg az esélyt,én bízom benne,hogy Chivu itt tartja,mégiscsak volt edzője és együtt játszottak Dekivel
Chalobah - bár még nem hivatalos,de úgy tűnik hozzánk akar jönni,az ilyet szeretjük. Emlékeim szerint majd minden évben felmerült a neve,most végre összejöhet.Egy komolyabb védőt mindenképp hozni kell,reméljük beválik
A nyugdíjas sor kirakása megtörtént (mondjuk én Mikitől is búcsúztam volna..), Dumfriest kivásárolták,de amúgy is menni akart:30éves, ráadásul tavaly már a fél szezont kihagyta, ebben ennyi volt. Várom a további eladásokat,mert még sokan vagyunk (Frattesi,Asslani,Pavard, Diouf/LH stb.), aztán meglátjuk mi marad a kasszában (vagy esetleg valakit még elvisznek),annak függvényében jöhet még néhány igazolás.
Forza Inter!!