Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Tombi1986
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Roma is 4 góllal verte a Fiorentinát Firenzében
- interfan
- sorger=giallo
Már egyértelművé vált, ezen az oldalon a mennyiség a minőség ellenében elv az iránymutató, némi írástudatlansággal és infantilis arroganciával fűszerezve. Ebben aktív módon én természetesen nem kívánok részt venni, maradok tehát passzív olvasó. Adminok, a ti feladatotok lenne az igénytelenség felszámolása, de legalábbis a gyomlálása. Kitartást hozzá!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- interfan
Gazzetta szerint Jones mar keszen all a jatekra.
Cagliari ellen eselyes, hogy a kispadrol beszallva mar kap jatekperceket.
Spence all a legtavolabb a jatektol, eronlete meg nem az igazi, es tobb edzesre van szuksege.
Egyenileg edz jelenleg, keves az esely, hogy a Cagliari ellen a padon ott lehessen.
Napoli ellen lehet a keretben Spence, Gazzetta szerint a kezdo szoba sem johet, de cserekent kaphat perceket.
Napoli ellen a Gazzetta szerint Stones akar kezdhet is, de nem lesz konnyu kiszoritani Akanjit.
https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... nce-tempo/
Cagliari ellen eselyes, hogy a kispadrol beszallva mar kap jatekperceket.
Spence all a legtavolabb a jatektol, eronlete meg nem az igazi, es tobb edzesre van szuksege.
Egyenileg edz jelenleg, keves az esely, hogy a Cagliari ellen a padon ott lehessen.
Napoli ellen lehet a keretben Spence, Gazzetta szerint a kezdo szoba sem johet, de cserekent kaphat perceket.
Napoli ellen a Gazzetta szerint Stones akar kezdhet is, de nem lesz konnyu kiszoritani Akanjit.
https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... nce-tempo/
-
R9.
mi tortent?sorger=giallo írta: ↑Tegnap, 10:29 Már egyértelművé vált, ezen az oldalon a mennyiség a minőség ellenében elv az iránymutató, némi írástudatlansággal és infantilis arroganciával fűszerezve. Ebben aktív módon én természetesen nem kívánok részt venni, maradok tehát passzív olvasó. Adminok, a ti feladatotok lenne az igénytelenség felszámolása, de legalábbis a gyomlálása. Kitartást hozzá!
FORZA INTER!!!
- PetR
- Kapcsolat:
Kedves Sorger,sorger=giallo írta: ↑Tegnap, 10:29 Már egyértelművé vált, ezen az oldalon a mennyiség a minőség ellenében elv az iránymutató, némi írástudatlansággal és infantilis arroganciával fűszerezve. Ebben aktív módon én természetesen nem kívánok részt venni, maradok tehát passzív olvasó. Adminok, a ti feladatotok lenne az igénytelenség felszámolása, de legalábbis a gyomlálása. Kitartást hozzá!
FORZA INTER!!!
régi motoros vagy Te is köztünk, ezért is próbáltam kicsit másképpen közelíteni a dolgokhoz, azonban akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba. Sajnos az utóbbi hozzászólásaid nagy része offtopik és kötekedés volt más fórumtársad irányába, ezért is kaptál figyelmeztetést. A szabályzat egyértelmű (Szankciók rész), és mindenkire vonatkozik. Én elfogadom, ha nincs meg a szimpátia, nem kötelező mindenkit kedvelni. Erre van is megoldás, tudod tiltani az adott felhasználót, és nem fogod látni a hozzászólásait. Amennyiben ez számodra nem megfelelő, akkor marad a passzív olvasás.
Olyan régen kellett moderálni, örülnék ha nem térnénk vissza ezekhez az időkhöz.
-
DM22
Megértem az adminokat és téged is. Csak azért írok hogy tudd, nem vagy egyedül. Ugyanakkor bizonyos szint alá nem érdemes menni, mert akinek szól a mondandód, az úgysem érti / nem akarja érteni.sorger=giallo írta: ↑Tegnap, 10:29 Már egyértelművé vált, ezen az oldalon a mennyiség a minőség ellenében elv az iránymutató, némi írástudatlansággal és infantilis arroganciával fűszerezve. Ebben aktív módon én természetesen nem kívánok részt venni, maradok tehát passzív olvasó. Adminok, a ti feladatotok lenne az igénytelenség felszámolása, de legalábbis a gyomlálása. Kitartást hozzá!
FORZA INTER!!!
- interfan