Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Hatalmas grautla, hogy döntőben a csapat!! :D Nagyon kemény volt, szívinfarktus kerülgetett az utolsó 10 percben!
Még alig hiszem el, hogy döntőben vagyunk! :D
Capitano meg remélem felemeli a BL trófeát Madridban ;)
Forza Inter
InterRob75

Hozzászólás Szerző: InterRob75 »

Először is gratulálok a CSAPAT-nak. Ez a CSAPAT igy is megmuttata ,hogy ilyen körülmények között is tovább tud jutni.
Mourinho 3 év alatt igért Bl Döntő közelébbe kerülő csapatot és még emlékszek arra amit Eto mondott a bemutatáskor BL fog nyerni a Csapattal. Akkor mosolyogtam Rajta , de most már közel vagyunk hozzá. Capitano Zanetti mindenképpen megérdemelné ahogy a többi játékos is.(Ballotelli ?? :lol: azért örült rendesen Eto-val a meccs végén...)

FORZA GRANDE INTER!!!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Igggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!! Megcsináltuk!!!!!!
Ez a csapategység diadala volt!!!!!!!!
Irány Madrid!!!!!!!!!! :D
Sokk alatt vagyok szal többet nem igazán tudok most írni!!!!!!
Busquets fiú meg lehúzhatja magát a wc-n a színészkedésével!!! :mrgreen:

Jó éjt mindenkinek!!!

FORZA INTER!!! :twisted:
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Szerintem Balotelli nagyon oda fogja tenni magát most hogy bl döntőn játszhasson... mondjuk lazio ellen egy mester 3-assal megelégednék :D
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Gratula a csapatnak! Látom nem én vagyok az egyetlen aki még nem bír aludni :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

INTER!!! MADRID! INTER!!!

HANGROBBANÁS!

FORZA INTER!!!
gabiastra

Hozzászólás Szerző: gabiastra »

Nah ez aztan volt egy meccs....
Az elejen.....mocsok messi a reklamtablanak Maicont....hat egyreszt jott, hogy bemossak neki, masreszt meg orultem, mert lattam, hogy ideges!!!
Chivu nem nagyon erezte, hogy hol a helye a palyan....volt, hogy tulsagosan kihuzodott szelre.....aztan hala Istennek feljavult....s cambival egyutt, jol megoldottak az "elso fal" tartasat...
....motta, hat meg ott mindenki latta, hogy mi volt...
huuuu.....ha veletlenul bekapjuk a masodik golt.....hat az csakis Muri hibaja lett volna, mert egy dolog, hogy szinte tokeletes volt a taktika, de MUNTARIt MIERT KELLETT BEHOZNI?????????nem ertem....az utobbi idoben, azonnali kiallitasokrol, s ongolokrol hires....s ha be is bizonyosodott.....hisz pique goljanal O "RAGADT BE"!!!!....persze lehet igy sem volt less...de nagy hiba volt reszerol...nagyon antipatikus ez a muntari, s remelem ezek utan nem erolteti ot sem, meg Balotellit sem Mourinho.
nekem a meccs emberi CAPITANO....volt olyan, hogy Alves 1 az 1 be, lenduletbol vezethette ra a labdat....s 9 a 10 vedobol, biztos fosott volna, de IL CAP. leszerelte, hogy a kissrac elgondolkodott azon, hogy inkabb nem probalkozik, mert meg annyira elbenazza a dolgokat, hogy Dunga fulebe jut:P:))
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Istenem de jó ilyen napra ébredni.
Majd 20 éve vagyok Interista, és állandóan azzal zrikáltak hogy nemzetközi szinten
gyengék vagyunk. Hát most bekaphatják :mrgreen:
HŐSIES tett volt, ahogy José is mondta :)
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Meccsv elott meggondoltam magam es megsem vettem fel a mezemet. Gondoltam a dontore tartogatom :)
Azt hiszem elmondhatjuk, hogy egy nagyon rossz meccsen vagyunk tul, ami azert hozott izgalmakat. A biro is szarul vezette, de legalabb partatlanul volt szar.
Az elejen a Barca olyan volt, mintha nem is akart volna tamadni, a kozeppalyan gurigazott. Kesobb meg nem tudott. Mi a kialaitas utan azt jatszottuk amit kell. ez egyertelmuen kiharcolt tovabbjutas voot. Gratula a csapatnak :)
A vegen milyen felallasunk volt mar? Muntari volt a leginkabb eloretolva :)
5-4-0-0-0 :)
A masodik"golnal" egy pillanatra belemfagyott a szar is.
De ott vagyunk a dontoben!!!!!!!!!!!!!!!!!! Micosda CSAPAT
.
Valami angol streamen neztuk, es a kommntator olyan lelkesedessl kozvetitett, mintha egy snooker meccs lett volna.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

1. R9...Ezt képet nem kellett volna,megrugdaltam a számítógépet,a sunyi ge..láda:)Mocskos férgesét...Még jó ,hogy messze volt...

2.Most néztem meg,te jó Isten mekkorát védett J.Cesar Messi lövésénél az első félidőben.Hihetetlen.Mindkét hiba az idényből elfelejtve,soha többé nem akarok rá emlékezni.

3.Ezt még most sem hiszem el.Csípjen meg valaki.Alig aludtam,ma meg melózni kellett jönni:)

4.Lenne egy nagy kérésem,légyszi ha valaki tud egy videót ami az utsó 5 percről szól és Mourinhoról meg a fiúk "ünnepléséről".Megköszönném ha kiírná:)
Annyira izgultam,hogy nem tudtam figyelni.Csak járkáltam és lerágtam az ujjam:)

5.Nem mutatták totálba"azért megyek a Barcaba,hogy BL-t nyerek az Interrel nem lehet"pofáját???Azt is megnézném....

Pont ezt mondtam 6ból 5 meccset meg kell nyerni.Egyet elbukhatunk egy góllal:)A Parma viszont sokat tehet azért,hogy ne legyen rajtunk akkora nyomás 2 római kiruccanásunk alkalmával:)

Grazie Inter.FORZA INTER
Campione

Nia írta:1. R9...Ezt képet nem kellett volna,megrugdaltam a számítógépet,a sunyi ge..láda:)Mocskos férgesét...Még jó ,hogy messze volt...

4.Lenne egy nagy kérésem,légyszi ha valaki tud egy videót ami az utsó 5 percről szól és Mourinhoról meg a fiúk "ünnepléséről".Megköszönném ha kiírná:)
Annyira izgultam,hogy nem tudtam figyelni.Csak járkáltam és lerágtam az ujjam:)

A kép szerintem zseniálisan elkapott pillanat.

4.-hez én is csatlakoznék. Rohadt stream a meccs végén váltott Thai-Box-ra, és lemaradtam az ünneplésről. :(
Nia

Campione írta:

Zseniális,de már akkor is felhúzott:)Rohadék:)pfuuuuuuuu

de ez a bíró.Egyébként nem vagyok boszorkány,de sejtettem ezt a kiállítást.Bár először Muntarira gondoltam,aztán Mottára.Sejtettem,hogy bíró pajtás ránkkattan.De sebaj,ez már a múlt:)Így sem nyertek 2 góllal:)

Csak Motta nem lesz a döntőben???Nem nagyon tudtam figyelni a sárgákra.Ezt majd megnézem a Barca tévében is izgalom és ujjrágás nélkül:)
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Nia írta:
Campione írta:

Zseniális,de már akkor is felhúzott:)Rohadék:)pfuuuuuuuu

de ez a bíró.Egyébként nem vagyok boszorkány,de sejtettem ezt a kiállítást.Bár először Muntarira gondoltam,aztán Mottára.Sejtettem,hogy bíró pajtás ránkkattan.De sebaj,ez már a múlt:)Így sem nyertek 2 góllal:)

Csak Motta nem lesz a döntőben???Nem nagyon tudtam figyelni a sárgákra.Ezt majd megnézem a Barca tévében is izgalom és ujjrágás nélkül:)

Úgy tudom Zanetti, Maicon, Eto'o és Samuel volt veszélyben a sárgák miatt de Mottán kívül mindegyikük ottlesz. Aztán javítsatok ki ha a tévedek.
Nia

benito92 írta:

Úgy tudom Zanetti, Maicon, Eto'o és Samuel volt veszélyben a sárgák miatt de Mottán kívül mindegyikük ottlesz. Aztán javítsatok ki ha a tévedek.

Az szuper ha így van.Köszönöm.
Bár Motta hiányozni fog,szerintem nagyon jó lett.Egyáltalán nem haragudtam és nem haragszom rá:)Szuper csapat.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Énis szerettem volna ha jáccik a döntőben, rászolgált az utóbbi időben, sajnálom szegényt meccs utáni ünnepléskor a pályán is látszott rajta mennyire sajnálja pedig aztán nincs mit. Majd biztos lesz a drága bosnyák barátunkról is valami videó majd keresgélek énis ha lesz időm :)

Hálát adok istennek amiért ebbe a századba születtem és ennek részese lehetek minden Interistával együtt. Valami hihetetlen hogy mekkora tartása van ennek a csapatnak.
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Barcelona megkapta a belgától a segítséget, Pique éljen vele boldogan. Poklot igért, a nézők szinházban voltak, mert semmi szúrkolás a himnusz eléneklésén nem volt. 2500-5000 nerazzurri leszurkolta őket.
70 perc emberhátrányban, így se sikerült máshogy feltörni a reteszt, csak egy lesgóllal, de ennek még utánanézek.
Messi. K.jó zsugás, de olyan csapdát kapott, hogy nagyon mocorogni sem tudott.
Bojan 3* veszélyesebb volt mint Ibra, aki fontos meccsen becsődöl általában.
Adogattak, járatták körbe a labdát, Jose megmutatta, hogyan kell levédekezni xy támadót.
Barcelona olyan tanácstalan volt, mint szüz gyerek első bevetés elött.

J.Cesarnak 2 védenivalója volt, egyszer emberfelettit védett, másik szimpla Xavi lövés volt.

Jose szavai: "Nem csak a bőrünket, hanem a vérünket is kitettük a pályára."

Motta kiállítása nevetséges volt, a vállát érte, viszont Chivu Messi lerugása piros volt.

Döntőt megkellene nyerni, különben nem ér semmit az egész!
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

azt hiszem az itt leírtakhoz már érdembelit nem igazán tudok hozzátenni... meg aztán amúgy sem tudnám leírni mindazt ami a fejemben van, mert ez az egész szezon több mint hihetetlen eddig is. és mi jön még... most kell egy óriási hajrá mindenkitől!!! 5 meccsre vagyunk a mennyországtól... :!:
Campione

Találtam videót.

http://www.youtube.com/watch?v=M553ia_Kru8

1:30-nál éredekes :)
mike

Campione írta:Találtam videót.

http://www.youtube.com/watch?v=M553ia_Kru8

1:30-nál éredekes :)

José mekkorát rajtol a sípszóra, fantasztikus a pali :lol:
Balotellit csak annyit láttam hogy Etoo-val ölelkezett.
Az öntözés meg mekkora bunkóság... mintha az lenne hogy elég az ünnepből, húzzatok haza ;)
Nia

Laci78 írta:
Döntőt megkellene nyerni, különben nem ér semmit az egész!

Ne haragudj,de ezzel nem értek egyet.Annak ellenére sem,hogy el sem tudom képzelni,hogy a cél előtt bukjunk el:)

Nagyon nagy év ez.Akárhogy is alakul.Minden,mindenhol a saját kezünkben van.Ennél jobbat el sem tudok képzelni:)Bár a triplázást igen:)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

"I can guarantee you one thing. Next year I will return to play at the Camp Nou. "-Mourinho

Ezzel vajon mire utalt? :shock: :? Remélem nem arra, hogy jövőre a Real edzője lesz!!!
Campione

mike írta:Balotellit csak annyit láttam hogy Etoo-val ölelkezett.

Pont Dulifulira gondoltam. Ezek szerint valami mégis lappang benne. Az öröme nem mű volt, hanem igazi. Vagy ha nem, akkor életmű Oscart neki.

kicsit off:
A védekezéssel kapcsolatban olvastam egy érdekeset a Zonalmarkingon http://www.zonalmarking.net/2010/04/28/ ... o-tactics/
Arrigo Sacchi bemutatta annak idején (amikor a Milan edzője volt), hogy 5 jól szervezett játékos útját tudja állni 10 szervezetlennek. Fogta a Galli, Tassotti, Costacurta, Baresi, Maldini kvintettet, és felküldte ellenük a klub 10 legjobb támadóját, pl. Gullit, van Basten, Rijkaard, Ancelotti, Donadoni. A 15 perces meccs gól nélkül zárult.
Na. Valami ilyesmi volt tegnap is.
Poli

Hozzászólás Szerző: Poli »

Látom nagy a boldogság itt a fórumon, én is nagyon örülök a továbbjutásnak. HATALMAS elégtétel ez Ibrahimoviccsal szemben, aki BL-t nyerni ment a Barcelonába és azokkal szemben is akik kételkedtek az Inter erejében és tartásában, és a Barcelona továbbjutását biztosra vették! Nagyon büszke vagyok és remélem a végső győzelem is meglesz a csapatnak! Elnök, játékos, edző és szurkolótábor is egyaránt megérdemelné!

FORZA INTER!!!
Nia

Baggio85 írta:"I can guarantee you one thing. Next year I will return to play at the Camp Nou. "-Mourinho

Ezzel vajon mire utalt? :shock: :? Remélem nem arra, hogy jövőre a Real edzője lesz!!!

Utána azt mondta,mert Barcelona mindig örömet okoz neki,nem???Akkor itt egy másik:)

"Megérdemeltünk volna a döntetlent, ha Pandev is játszhatott volna, nyerhettünk volna."

"Életem legnagyobb győzelme. A legszebb nap az életemben, szebb, mint amikor BL-t nyertem a Portóval."

"A vérüket adták a játékosaim, míg a barcások előre ittak a medve bőrére. Mi most iszunk."

"Hősökből áll a csapat, amelyet edzek. Mindenkié ez a győzelem, azoké, akik játszottak és akik nem, a szurkolóké, aki velünk együtt szenvedték ki a sikert."

"Azt üzenem a drukkeinknek, gyertek ki elénk a repülőtérre Milánóba, gyertek el Rómába, egy másik fináléra a Lazio ellen, és a kupadöntőre, ahol a Roma az ellenfél."

"Feszült hangulatot teremtettek, ez a siker teljesen hihetetlen, az unokáinknak is mesélni fogunk erről a továbbjutásról."

"Figo köszönetet mondhat nekem, most már nem ő a leggyűlöltebb ember Barcelonában."

"Nyerünk vagy nem nyerünk a döntőben, ez a csapat sikercsapat Európában. Ha most nem nyerjük meg, megnyerjük jövőre. Külön öröm, hogy egy kicsit én is hozzájárulhattam ennek az együttesnek a felépítéséhez."

"Louis van Gaal? Ő az egyik mesterem. Gratuláltam neki sms-ben az elődöntő után, biztos vagyok benne, hogy gondol majd rám, s viszonozza a gesztust."

"Balotelliben nem bízhattam, egy ilyen fontos mérkőzéshez nincs meg a taktikai érzéke."

"Az olasz futballt tisztelem, de nem szeretem, a csapatomat, a játékosaimat szeretem."

"Most el kell felejtenünk egy kicsit a BL-t és a bajnokságra kell koncentrálnunk."

"SH"
mike

"ha most nem nyerjük meg, megnyerjük jövőre"

Ez jól hangzik :)

de inkább idén :mrgreen:
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

A döntőt kötelező lesz megnyerni, már csak azért is mert rühellem a németeket.
Nem gondoltam volna, h idáig juthat a csapat, de JoseM ismét bizonyította zsenialitását. Persze jobb lett volna támadófocival túljutni a Barcan, mert így még több embernek lett unszimpatikus a csapat. Azért 10 emberrel 65 percig emberhátrányban lenni a Barca ellen és csak 1 gólt kapni az se semmi. Jó, h Balotelli nem játszott mert ezt a diadalt csak csapatemberekkel lehetett elérni és ő nem az.
Biztos nagyon elfáradtak a játékosok. Vasárnapig regenerálodni kellene mert létfontosságú meccs lesz az SS elleni. Nekem a scudetto fontosabb mint a bl megnyerése.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Bombastico írta:A döntőt kötelező lesz megnyerni, már csak azért is mert rühellem a németeket.
Nem gondoltam volna, h idáig juthat a csapat, de JoseM ismét bizonyította zsenialitását. Persze jobb lett volna támadófocival túljutni a Barcan, mert így még több embernek lett unszimpatikus a csapat. Azért 10 emberrel 65 percig emberhátrányban lenni a Barca ellen és csak 1 gólt kapni az se semmi.

Ne is mond sok beképzelt barcás már mondták nekem h anti focival meg ilyenek,nem tudják elviselni h kiestek,én mindegyiknek csak ennyit mondtam h nekünk csapatunk van nektek meg 10 játékosotok+Messitek
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Valdes lehet autogrammért rohant Joséhoz. :lol:
Ez a Buziqetcc egy igazi nulla, igazi volt Mottanak, ez egy szinészválogatott. Brekeke meg megfosztotta Mottat élete meccsétől.
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

inter.it-en azt látom, hogy Lucio is kapott egy sárgát, akkor ő is kihagyja a döntőt? Az már keményebb, mint Motta hiánya.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Tehát : Ibra azért ment Barcelonába, hogy nyerjen BL-t. Hát nem fog.
10 emberrel küzdöttünk kb 1 órán át. A hazaiak nem tudtak gólt lőni , csak 1 -et. 5000 szurkolónk jobban nyomta mint a hazaiak.
Milánóban 3 gólt lőttünk !
Az a gól amit a bíró megad !!!! Az a nem gól :D amit nem ad meg !
Óriási győzelem !!! Erre a világ felkapja a fejét.
Még mindig nem akarom elhinni ...........jaj Istenem ! Ez csoda !
FORZA INTER !!!
Bombastico

Ipa írta:inter.it-en azt látom, hogy Lucio is kapott egy sárgát, akkor ő is kihagyja a döntőt? Az már keményebb, mint Motta hiánya.

Sajnos kapott sárgát. Majd Chivu játszik megint Samuel mellett. :)
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Sajnos kapott sárgát. Majd Chivu játszik megint Samuel mellett.

Rossz hírem van.. :D Igaz,hogy Lúció kapott sárgát,de ő egyszer már el volt tiltva,magyarán törlődtek a sárgái,így ez volt neki az 1. Tehát semmi akadálya,hogy játszon a döntőben,max a sérülés..
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Igen Lúcio ugy néz ki kapott sárgát, de első meccsen nem.

Veszélyeztett pedig már nem volt, mert a ruszkik ellen már letöltötte büntetését.
Komax

Szerintem Lucio játszhat , ez volt neki az első sárgája. CSKA ellen mintha el lett volna tiltva.

Az a jelenet megvan: a 2. fi. kezdete előtt ismételték. Pep magyaráz Ibranak, José meg odaállt mögé és mondta hogy mit mondjon neki. :lol:
patyi65

Hozzászólás Szerző: patyi65 »

Szép volt FIÚK :D
Annak idején Nagyon nem örültem az Eto'o, Ibra cserének. Azt hittem Eto'o nem fog megélni az Olasz bajnokságban. Hála Istennek tévedtem. Már régebben feltűnt, de ezek után merem csak kimondani, most így Eto'oval lettünk, igazán CSAPAT. És még mennyi pénzt is kaptunk mellé a Barcától, úgy mellékesen :D
Köszi a Fiúknak ezt a szép estét :D
Bombastico

interlaci írta:
Sajnos kapott sárgát. Majd Chivu játszik megint Samuel mellett.

Rossz hírem van.. :D Igaz,hogy Lúció kapott sárgát,de ő egyszer már el volt tiltva,magyarán törlődtek a sárgái,így ez volt neki az 1. Tehát semmi akadálya,hogy játszon a döntőben,max a sérülés..

Hát akkor tündérmesébe illő, h csak Motta fog hiányozni jelen állás szerint.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Azért elég gyorsan bekapcsolták az öntözőberendezést meccs után. Nem nagyon akarták, h örömködjünk. :)
Zseniális volt fiúk lányok!Hihetetlen bravúr!
Forza Inter! :)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem JC is kihagyja a döntőt :!: Most kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

DaNi írta:Szerintem JC is kihagyja a döntőt :!: Most kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:

mé nem hisztek nekem már este megmondtam hogy csak Motta nem játszhat :D

íme a meccs előtte jelentés az uefa.com-ról:
Inter
Out: Davide Santon (knee), Francesco Toldo (leg)
Doubtful: Goran Pandev (thigh)
Suspended: Dejan Stanković
Misses next match if booked: Samuel Eto'o, Maicon, Walter Samuel, Javier Zanetti
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Julio azért nem lesz eltiltva,mert 3 sárgánál van eltiltás,neki pedig csak a 2. volt:) Tehát valóban,csak Motta nem játszhat,bár azt nyilatkozta ő is,h szeretne ott lenni a döntőben a pályán,és törlik az eltiltását.Bár nem hiszem,mivel a bajoroknál is van eltiltott,ráadásul az egyik legjobbjuk..
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Csakhogy Ribery kiállítása teljesen jogos volt, ez meg...
Bár teljesen biztos vagyok, h nem fogják törölni a lapot, de majd Motta buzdít a padról öltönyben! :)
Laci78

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hihetetlen statisztika basszús, de mi megyünk Madridba! :lol:
Laci78

DaNi írta:Szerintem JC is kihagyja a döntőt :!: Most kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:

Csak Motta hagyja ki. Akkor kiirták volna misses next match, de nem írták ki. :D
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Laci78 írta:

Csak Motta hagyja ki. Akkor kiirták volna misses next match, de nem írták ki. :D

Motta azt reméli, hogy az UEFA a videófelvétel alapján törli az eltiltását! Volt már ilyen a történelem során.. szóval, akár törölhetik is! Busquets eljátszotta a nagyhalált.. mindegy megszívták :D
Stankovic viszont lesz. Ribéry pedig nem :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hihetetlen meccs volt,de még hihetetlenebb,hogy döntőt játszunk.Most már ha idáig jutottunk,ráadásul ilyen ellenfeleken keresztül,nyerni kell!Mou.-ról csak annyit,pedig nem szoktam dicsérgetni,No.1 a szakmában!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Nem emlékszem ,hogy lett volna olyan amikor eltörölték volna az eltiltást :? Az mindenesetre jó előjel ,hogy Ribéry nem lesz
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Szép volt!
Laci78 írta:

És amúgy is döntők előtt törlődnek a sárga lapok, szóval ha valaki sárgák miatt lenne eltiltva, játszhat a döntőben.
Komax

05.02. Lazio - Inter
05.05. Roma - Inter
05.09. Inter - Chievo
05.16. Siena - Inter
05.22. Bayern - Inter

A Május sem lesz unalmas. :)
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Végülis, ha a Bayernt is legyőzzük a döntőben, akkor elmondhatjuk, hogy Európa 3 legerősebb bajnokságának (persze az olasz is az :D ) három legerősebb csapatát győztük le (Chelsea az angol, a Barcelona a spanyol, a Bayern a német bajnokságot vezeti és jó eséllyel meg is nyerik) tehát teljesen megérdemelten hódítanánk el a BL-trófeát.
Az már csak hab a tortán, hogy az olaszt meg mi vezetjük, jó eséllyel mi is nyerjük :D
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

BL döntő 2010., a helyszín: Madrid, Bernabeu stadion. Ahonnan tavaly elküldték többek között Robbent és Sneijdert, mert talán velük nem látták biztosítottnak a BL döntőbe jutást, most meg ők mosolyognak majd a kezdőkörben. Néha annyira bírom Valdanót! :lol:
Válasz küldése