Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Víctor04

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

hvmetal írta:Egri Viktor?
jól nyomtad,bírtam ahogy a Motta gól vissza nem játszásáról vélekedtél :)

Egri koma csak a druszám :) Amennyire nem volt szimpatikus régen a pacák, mostanában talán az ő közvetítését hallgatom a legszívesebben 8-)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Végre rangadót nyertünk, erre mourinho ideje óta nem volt példa. Hatalmas grat a csapatnak, védelem fantasztikus volt lucio-samuel még mindig a világ egyik legjobb védő párosa. Zanetti is ennyi idő vert mindenkit a milanbol, maicon régi önmagát idézte. Milito is visszatér a 2010es formájába. Cambiasso és motta pedig nagyon jók együtt.
Valamint hatalmas elismerés ranierinek, hihetlen hogy össze szedte a védekezést, nagatomo is különös okból fogva védekezett, és maicon támadott inkább, ami hatalmas húzása volt ranierinek. Az egész csapat nagyon egybe van, és ezért is ranierit kell dicsérni. Cambiasso is elmondta, hogy ranieri hitt bennünk és most ezt ők bizonyitják mindenkinek. Le a kalapal mindenki előtt.
Grazie ragazzi. FORZA INTER!!!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Jól játszottunk és megérdemeltük a győzelmet, a Milan csak kontrázni próbált.
De azért fogtam a fejem amikor Ranieri meglépte a Ricky-Chivu cserét. Ranieri ezekbe legalább annyiszor bukik bele, mint ahányszor bejön. Most bejött.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Meg kell,hogy mondjam,az öreg nagyon összerakta a tegnapi taktikát.Tényleg olyan volt a védekezésünk mint Mou alatt.Teljesen kikapcsoltuk a pato-ibra duót.Támadásban,ill. annak szervezésében viszont elég szegényes volt a kép,azért azt lehet látni,hogy Alvareznek ez még sok.Bizom Sneijder visszatérésében,és abban,hogy kap előre egy Eto'o szintü támadót maga mellé.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

RenciDavid írta:a Milan csak kontrázni próbált.
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez egy erős túlzás? Szerintem azzal sikerült megnyerni a meccset, hogy csapatként jobban funkcionáltunk és Milito villanása mindent eldöntött.

FORZA INTER!!!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

sorger=giallo írta:
PellerG írta:Abszolút nem értek egyet sorgerre, hogy az 1. félidő egyértelműen az övék volt!
Szerintem azért feléjük billent a mérleg nyelve, de szerencsére ezt a sportot gólra szokás játszani és most csak az számít, hogy győzött az Inter, az mindegy, hogy milyen módon. Egy újabb nagyon fontos lépést tett a csapat a felzárkózás útján.

FORZA INTER!!!

bizony, hogy golra játszák. amiböl nekünk 2 is volt, igaz az egyik les helyzetböl született (a játékvezetö szerint). a milan még egy les golig sem jutott. azt játszottuk amiben a legjobbak vagyunk talán az egész világon, azért a 2-0 jobban nézett volna ki, de a 3 pont a fontos!! meghogy a milan kikapott :twisted:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Végre helyre állt a rend. Nyertünk egy rangadót, a legfontosabbat. Az előttünk álló csapatok (Laziot kivéve) pontokat buktak a hétvégén. 6pontra van az éllovas az már-már lőtávol.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Komax írta:Végre helyre állt a rend. Nyertünk egy rangadót, a legfontosabbat. Az előttünk álló csapatok (Laziot kivéve) pontokat buktak a hétvégén. 6pontra van az éllovas az már-már lőtávol.

most kellene a tavalyihoz hasonló téli transfereket produkálni, ezúttal egy Montolivo, Tevez/xy csatár meg azért egy fiatalabb (u27) védő sem ártana, Ranocchia mellé, Chivu bár tegnap nem volt rossz (se jó) de inkább felejtős, Cordobát hagyjuk, vkit oda is hozni kellene. bajnoki-kupa-bl menetelést a Lucio-Samuel öregecske kettős már biztos nem fogja úgy bírni mint 2 éve Josénál.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Ranieri-nek kezdik elhinni a játékosok, hogy amit kitalál azt meg tudják oldani a pályán.

Taktikailag kezd az egész összeálni, és elképesztően küzdött tegnap a csapat. Nem emelek ki senkit sem, mert mindenki aki a pályán volt odatette magát.

Zsinórban 6 (!!) győztes meccsnél járunk, a rossz hír viszont hogy a továbbiakban is folytatni kell nem szabad kikapni, mert 6 vereséggel állunk...

Örülök sneijder visszatérésének is, neki is könnyebb lesz, hogy végre van a csapatnak egy másik irányító alternatívája Alvarez, nyugodtan rotálhatja őket Ranireri.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

A suliban szinte mindenki gratulál(t)
Hú baromi jó érzés !!

FORZA INTER !!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Pfu nagy élmény volt, szervezett volt a védelem , ez pedig Ranieri dícsérete!
Talán van esélyünk a Scudettora még mindig, de nem fér bele sok botlás! A dobogó a minimum! Ha van egy kis esze a vezetőségnek és az edzői stábnak a Bajnokok Ligáját teljesen háttérbe szorítja a bajnokság érdekében, ugyanis ha nem lesz meg a dobogó, ezáltal a BL, akkor az évekre letaszíthatja a klubot a szűk elitről.
Dobogó, BL negyeddöntő, a minimális elvárás. Egy esetleges Coppa győzelem mint tavaly Leoval, nem lenne rossz!

A tegnapi meccsről
JC- jó formában van, Seedorf és Robinho lövésénél észnél volt!
Maicon- ezúttal remekül védekezett, és jól ment fel a támadásokhoz is
Samuel- még mindig nagyon jó az öreg, ő az igazi Fal
Lucio-Samuellel felfalták Ibrát
Nagatomo- a frászt hozza rám, iszonyat szeleburdi, tegnap is volt sok pontatlansága, Chivu még mindig sokkal megbízhatóbb nála
Cambiasso- rengeteg pontatlan passza volt az első félidőben, de szerencsére sok labdát szerzett
Zanetti- a meccs legjobbja volt az én szememnben, még 2-3 évig szerintem tud ezen a magas szinten játszani, mert még mindig tökéletes a fizikuma
Motta- szokás szerint észrevehetetlen volt, de hasznosan játszott
Alvarez- hullámzó volt a játéka, eleinte nem ment neki , majd kezdett belejönni, viszont a végére elfáradt, szerintem mind fizikálisan mind fejbe kevés még egy derbihez
Pazzini- nagy mezőnymunkát végzett, küzdött hajtott, de a képességei behatároltak, helyzetbe se tudott kerülni, és ez picit aggasztó, mert kontrára játszott Ranieri márpedig Pazzini statikus játékával teljesen alkalmatlan erre a taktikára
Milito- nem sok mindent csinált , eldöntötte a derbit :lol: Imádom ezt a csókát, biztos vagyok benne, hogy végleg visszajön az önbizalma, és tud produkálni egy 15gólos szezont!

Alig várom , hogy Forlán 100%os legyen, nagyobb szükségünk van rá , mint SNeidjerre !
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

intertomega írta:A suliban szinte mindenki gratulál(t)
Hú baromi jó érzés !!

FORZA INTER !!!

Tomega te még akkor is lelkes vagy ha nem nyerünk.Hát még most milyen jó lehet neked.:)
Komax

20recoba írta:Zanetti- a meccs legjobbja volt az én szememnben, még 2-3 évig szerintem tud ezen a magas szinten játszani, mert még mindig tökéletes a fizikuma.
2-3 éve is ugyanezeket mondtuk róla, remélem 2-3év múlva is ugyanezeket fogjuk mondani. :D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Komax írta:
20recoba írta:Zanetti- a meccs legjobbja volt az én szememnben, még 2-3 évig szerintem tud ezen a magas szinten játszani, mert még mindig tökéletes a fizikuma.
2-3 éve is ugyanezeket mondtuk róla, remélem 2-3év múlva is ugyanezeket fogjuk mondani. :D

Tényleg hihetetlen ez az ember...azt már megszoktuk hogy úgy fut le huszonéveseket ahogy akar..de hogy mindezt egy milan ellen is meg tudja csinálni...csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla...
Süti

Injoc írta:csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla...

Ráadásul gólpasszt is adott tegnap.

Azt nyilatkozta, hogy még nem gondolkozik a befejezésen, még játszani szeretne.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Süti írta:
Injoc írta:csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla...

Ráadásul gólpasszt is adott tegnap.

Azt nyilatkozta, hogy még nem gondolkozik a befejezésen, még játszani szeretne.

Ilyen fizikummal nemcsoda ha még nem gondolkozott el a visszavonuláson, nem is emlékszem hogy volt-e valaha is sérült.
Süti

És azért lehet (kell is) őt szeretni-tisztelni, mert az összes eddigi edzője szerint példamutató a hozáállása az edzéseken is.

Az hogy ő még mindig ezen a szinten játszik, azért maximálisan megdolgozik nap mint nap.
Festa

Azért Ranieriben az idegesített korábban,hogy volt olya meccs amikor pl .szünetben lehozta Zaratét vagy Alvarezt.
Vagy amikor a Juve ellen a szünetben behozta Castaignost.
Ott néha azt éreztem,hogy nem tudja az öreg mit akar.
Nem úgy tegnap.Szerintem CR a derbyre készülvén elővette a 2010-es BL menetelésünk videoit.
A Samuel-Lucio páros Zanettivel és Cambiassoval kiegészülve akkor láttam utoljára ilyen jól helyezkedni.
Annak idején a Barca elleni meccseken is megöltük Ibrát,ahogy tegnap is.
Hiába volt a lendület meg a fiatalság Boatengnél meg Patonál a rutin legyőzte őket.

Remélem a tegnapi nap fordulópont volt a csapat életében.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

[quote="20recoba"] Ha van egy kis esze a vezetőségnek és az edzői stábnak a Bajnokok Ligáját teljesen háttérbe szorítja a bajnokság érdekében, ugyanis ha nem lesz meg a dobogó, ezáltal a BL, akkor az évekre letaszíthatja a klubot a szűk elitről.
Dobogó, BL negyeddöntő, a minimális elvárás. Egy esetleges Coppa győzelem mint tavaly Leoval, nem lenne rossz!

Én ezzel nem értek egyet. A BL-ben menjünk amíg tudunk, küzdjünk, mutassuk meg magunkat. Ott minden meccs élmény, persze ha versenyképesek vagyunk, és nem mint tavaly a Schalke párharcban. Marseille-veréssel és szerencsésebb sorsolással elnézném a csapatot április-májusig.

A Coppa-t kéne szerintem most félretennünk. Mindenki B csapattal kezd. Mi megnyertük tavaly is. A keretünk, rotálási lehetőségeinket véve nem bő, így én ott pihentetném az alapcsapatot.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Derby után Zanetti-t Nagatomo karlendítéssel (képzeletben kard) vágta. Erre Egri mondta, hogy a szamuráj szétvágta a Milant. :) Nagy kommentátor, él a játékkal, egész meccsen.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

hazafi írta:Derby után Zanetti-t Nagatomo karlendítéssel (képzeletben kard) vágta. Erre Egri mondta, hogy a szamuráj szétvágta a Milant. :) Nagy kommentátor, él a játékkal, egész meccsen.

Tény, hogy sokszor mond humoros dolgokat, de összességében Egri is csak egy a sok középszeű, "eltűnök a meccs közben fél órára, majd a gólnál nagyot sikoltok" kategóriájú kommentátor közül.... Viszont Nagatomo kétségkívül
kettévágta a Milant!:)
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

Nekem Egri kommentjei közül az tetszett a legjobban amikor kb a 87.percben Zanetti sprintelt egyet a labdával a milan 16osáig és akkor mondta "Zanetti, Ő a félidőben biztos h tüdőt cserélt mert ez kettővel nem lehet bírni..." :D óriási volt :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Nekem meg az adta, amikor azt mondta, hogy Ibra meglovagolta Samuelt, elvégre is nem olyan rég még csapattársak voltak... :D
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Inter-Genoa, formazioni ufficiali:

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Ranocchia, 4 Zanetti; 37 Faraoni, 19 Cambiasso, 18 Poli, 20 Obi; 10 Sneijder; 30 Castaignos.
A disposizione: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 8 Thiago Motta, 11 Alvarez, 22 Milito, 28 Zarate, 55 Nagatomo.
Allenatore: Claudio Ranieri.
inter89

Hozzászólás Szerző: inter89 »

Üdv!
Ma sok sikert a csapatnak!!
Tudna valaki adni egy sopcast linket a meccsről?Vagy valami más jól működő linket,ahol lehet jó minőségbe nézni a meccset?Előre is kösz!
Forza Inter!!
kolesnorbi

Hozzászólás Szerző: kolesnorbi »

Stefano Ny.

Hozzászólás Szerző: Stefano Ny. »

inter89 írta:Üdv!
Ma sok sikert a csapatnak!!
Tudna valaki adni egy sopcast linket a meccsről?Vagy valami más jól működő linket,ahol lehet jó minőségbe nézni a meccset?Előre is kösz!
Forza Inter!!

Digisport hu
http://online.livesport.cc/index.php
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=3
RAI2
http://www.rai.tv/dl/RaiTV/diretta.html ... =Rai%20Due
http://realtvsport.com/channel.php
Digisport 2 ro (p2p: Sopcast)
sop://broker.sopcast.com:3912/111686
sop://broker.sopcast.com:3912/111378
TRT HD
mms://95.0.159.138/TRTHD
ESPN uk
http://www.premier--streams.net/
http://mypremium.tv
inter89

kolesnorbi írta:http://www.footplus1.com/ch1.htm Viszonylag jó.

Kösz!!
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Maicon!!!
Ez gyors volt :D és nagyon szép is!
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Az nem volt csúnya! :o :D
inter89

Mekkora góóóóóllll Maicon!!!!!!!!!!! :lol:
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Il Colosso :-D

Csak így tovább!
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Kucka igazolja klasszisát ,még egy jó passza nem volt. XD
sly89

2. félidőben meg lehetne próbálni a 4-2-3-1 et, most lehetne kisérletezni, mert a Genoa-t nem érzem olyan veszélyesnek
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

ez a Kucka gyerek tényleg iszonyatosan gyenge.nem az hogy nem játszik jól.sehogyse játszik.
Obi se annyira meggyőző de azért akar.védekezésben kicsit jobban oda kéne figyelnie.
azért örülök hogy a fiatalok játszanak.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

ez a Castagnois gyerek engem halálra idegesít!tudom fiatal még de hol van Cou,Obi vagy Faraonihoz képest?iszonyat gyenge.
Azt sem értem miért nem 4-3-1-2 játszuk Zaratét ennyire nem utálhatja CR
sly89

húúú ez ki lett játszva POLI!!!
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

nagyon nagy játék volt:]
Poli!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Basszus Poli mekkora játék volt! :-)
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Pont írni akartam,hogy Polit jobb játékosnak tartom Kuckánál. És szerencsére bizonyítja is. :) Szép gól volt ez is.
sly89

Igen, ha Motta eltiltott lesz a Lazio ellen, szerintem meg lehetne próbálni helyette Polit.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Katasztrófa amit Sneijder művel. Állítom egyetlen párharcot se nyert még meg... Reméljük formába lendül vasárnapra.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

kiscivis írta:Katasztrófa amit Sneijder művel. Állítom egyetlen párharcot se nyert még meg... Reméljük formába lendül vasárnapra.

nem is kezdetném.jót tenne neki egy kis verseny Rickyvel. Castaignos,Zarate nagyon gyenge.
közben gól
nv azért egy Capitano szóló most is lett a végére
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

azért látszott is Sneijderen, hogy inkább csak próbálgatta magát. Biztos meg van ennek is az oka. Szerintem is Poli jó helyettese lehet Mottának. Alvarez játéka nekem ebben a 10 percben is kiemelkedő volt.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

szerintem Sneijdernek annak ellenére h nem ment a játék nagyon akart próbálkozott az tény h nem az Ő meccse volt de nem volt rosszabb a (barátságos) meccs színvonalánál...
a meccs egyetlen pozitívuma Poli játéka volt a Lazio ellen simán kezdetném CR helyében emellett pedig remélhetőleg pontot tett a kucka ügy végére
a továbbjutás megvan vasárnap pedig nyerni kell a Lazio ellen
Forza Inter!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Kár a bekapott gólért, de a lényeg, hogy megvan a továbbjutás.

FORZA INTER!!!
Festa

Stankov írta:ez a Castagnois gyerek engem halálra idegesít!tudom fiatal még de hol van Cou,Obi vagy Faraonihoz képest?iszonyat gyenge.
Azt sem értem miért nem 4-3-1-2 játszuk Zaratét ennyire nem utálhatja CR

Nekem is gyenge a Cast gyerek!Nem értem,hogy került ide.Remélem eldobjuk kölcsönbe és érkezik valami normális csatár. a helyére.
A meccs pozitívuma,hogy megszületett az idény legszebb bombája(Maicon) és legszebb akciógólja(Maicon,Obi,Poli) is.
Persze ez csak jó kis edzőmeccs volt.Sneijder meg ennyi kihagyás után nem is volt olyan rossz.
Komax

Sima meccs volt, szép gólokkal. Ranieri defenzív taktikájának Coutinho issza meg a levét. Iszonyat tehetséges, de még mindig pofátlanul fiatal, ezért lehet hogy taktikailag még éretlen. Sneijder visszatérésével még ennyi lehetőséget sem fog kapni, mint eddig Alvarez mellett.
Komax

Inter-Lazio jan.22. 20.45 Digisport - élő
Napoli-Inter jan.25. 20.45 Digisport plus - élő
Lecce-Inter jan.29. 15.00 Digisport - élő
Válasz küldése