hvmetal írta:Egri Viktor?
jól nyomtad,bírtam ahogy a Motta gól vissza nem játszásáról vélekedtél
Egri koma csak a druszám
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
hvmetal írta:Egri Viktor?
jól nyomtad,bírtam ahogy a Motta gól vissza nem játszásáról vélekedtél
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez egy erős túlzás? Szerintem azzal sikerült megnyerni a meccset, hogy csapatként jobban funkcionáltunk és Milito villanása mindent eldöntött.RenciDavid írta:a Milan csak kontrázni próbált.
sorger=giallo írta:Szerintem azért feléjük billent a mérleg nyelve, de szerencsére ezt a sportot gólra szokás játszani és most csak az számít, hogy győzött az Inter, az mindegy, hogy milyen módon. Egy újabb nagyon fontos lépést tett a csapat a felzárkózás útján.PellerG írta:Abszolút nem értek egyet sorgerre, hogy az 1. félidő egyértelműen az övék volt!
FORZA INTER!!!
Komax írta:Végre helyre állt a rend. Nyertünk egy rangadót, a legfontosabbat. Az előttünk álló csapatok (Laziot kivéve) pontokat buktak a hétvégén. 6pontra van az éllovas az már-már lőtávol.
intertomega írta:A suliban szinte mindenki gratulál(t)
Hú baromi jó érzés !!
FORZA INTER !!!
2-3 éve is ugyanezeket mondtuk róla, remélem 2-3év múlva is ugyanezeket fogjuk mondani.20recoba írta:Zanetti- a meccs legjobbja volt az én szememnben, még 2-3 évig szerintem tud ezen a magas szinten játszani, mert még mindig tökéletes a fizikuma.
Komax írta:2-3 éve is ugyanezeket mondtuk róla, remélem 2-3év múlva is ugyanezeket fogjuk mondani.20recoba írta:Zanetti- a meccs legjobbja volt az én szememnben, még 2-3 évig szerintem tud ezen a magas szinten játszani, mert még mindig tökéletes a fizikuma.
Injoc írta:csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla...
Süti írta:Injoc írta:csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla...
Ráadásul gólpasszt is adott tegnap.
Azt nyilatkozta, hogy még nem gondolkozik a befejezésen, még játszani szeretne.
hazafi írta:Derby után Zanetti-t Nagatomo karlendítéssel (képzeletben kard) vágta. Erre Egri mondta, hogy a szamuráj szétvágta a Milant.Nagy kommentátor, él a játékkal, egész meccsen.
inter89 írta:Üdv!
Ma sok sikert a csapatnak!!
Tudna valaki adni egy sopcast linket a meccsről?Vagy valami más jól működő linket,ahol lehet jó minőségbe nézni a meccset?Előre is kösz!
Forza Inter!!
kolesnorbi írta:http://www.footplus1.com/ch1.htm Viszonylag jó.
kiscivis írta:Katasztrófa amit Sneijder művel. Állítom egyetlen párharcot se nyert még meg... Reméljük formába lendül vasárnapra.
Stankov írta:ez a Castagnois gyerek engem halálra idegesít!tudom fiatal még de hol van Cou,Obi vagy Faraonihoz képest?iszonyat gyenge.
Azt sem értem miért nem 4-3-1-2 játszuk Zaratét ennyire nem utálhatja CR