"A Juventus állandóan arról beszél, hogy mi történt a pályán, a pályán, pályán. Nos, az Inter a pályán verte meg őket."
Wáhááá mekkora alázás
http://www.azzurri.co.hu/Inter/Strama-a ... eg-a-Juvet
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Injoc írta:Vicces amúgy ez a tegnap este, mert szerintem ha nem kapunk gólt az elején nem játszottunk volna ilyen jól. Ahogy Milito is nyilatkozta a szünetben felhúzták magukat és hát láttuk az eredményt
Van CSAPATUNK csupa nagy betűvel...

Dan-i-nter írta:
Ez a kép egyszerűen zseniális. Mintha Capitano azt mondaná: Na most ugassál csaló banda!
Danubius68 írta:nagyszeru gyozelem volt, remeljuk ez lessz az elso nagy siker ebbe az evben sok mas is lessz. szerinetem , STRAMA nagyszeru munkat csinal neM csak taktikajlag da foleg az jatekosok agyaban.
lehet hogy ott magyarban nem beszeletek rolla, de volt egy polemika STRAMA es MAROTTA koszot,
a JUVE vezeto azt mondta meccs elot hogy az inter megy torinoban es konnyelmuen veszi a meccset mivel a "tridente" tesi fel , erre STRAMA azt mondta hogy ezek az ironinak nincs helye es ok kemenyen dolgozatak erre a meccsre es igaza volt.....tessek dott. MAROTTA itt van a gondatlan INTER
Nerazzurri írta:Livaján pedig egyáltalán nem látom, hogy bizonyítani szeretne. Ha lehetőséget kap, akkor elvárható lenne, hogy felszántsa a pályát..
Nerazzurri írta:Ez a Pereira kolléga ezzel a teljesítménnyel a Vidi kispadjára sem nagyon férne be.
Livaján pedig egyáltalán nem látom, hogy bizonyítani szeretne. Ha lehetőséget kap, akkor elvárható lenne, hogy felszántsa a pályát..
psn írta:Nerazzurri írta:Ez a Pereira kolléga ezzel a teljesítménnyel a Vidi kispadjára sem nagyon férne be.
Livaján pedig egyáltalán nem látom, hogy bizonyítani szeretne. Ha lehetőséget kap, akkor elvárható lenne, hogy felszántsa a pályát..
nem erőlteti meg magát, az biztos.. mudi miért lett lecserélve ?
Nerazzurri írta:Ez a Pereira kolléga ezzel a teljesítménnyel a Vidi kispadjára sem nagyon férne be.
Festa írta:Guarin frédy lehet Európa legjobb box to box játékosa ha nem akar minden meccsen bomba gólt lőni.
Lehet,hogy szólt neki Cassano,hogy figyelj haver ne rúgd már fel a lelátóra a pöttyöst minden meccsen,inkább majd adok a lábadra egy forintos(lirás) zsugát "
A következő hetekben nagy kérdés lehet,hogy viseljük majd a Rano-Samuel páros hiányát.
Silvestre szerintem minden meccsen összehoz egy tizenhatos körüli szabadrúgást az ellenfélnek.
Jonathan magához képest nem volt rossz,de nem véletlenül nem kezdő a komoly meccseken.
Egyébként nagyon profin lehoztuk a meccset.Annyit adtunk ki magunkból ami kellett,
Ami meg a támadójáték hatékonyságát jelzi az a tény,hogy az elmúlt 4 meccsünk mindegyikén 3 gólt rúgtunk.
Danubius68 írta:Festa írta:Guarin frédy lehet Európa legjobb box to box játékosa ha nem akar minden meccsen bomba gólt lőni.
Lehet,hogy szólt neki Cassano,hogy figyelj haver ne rúgd már fel a lelátóra a pöttyöst minden meccsen,inkább majd adok a lábadra egy forintos(lirás) zsugát "
A következő hetekben nagy kérdés lehet,hogy viseljük majd a Rano-Samuel páros hiányát.
Silvestre szerintem minden meccsen összehoz egy tizenhatos körüli szabadrúgást az ellenfélnek.
Jonathan magához képest nem volt rossz,de nem véletlenül nem kezdő a komoly meccseken.
Egyébként nagyon profin lehoztuk a meccset.Annyit adtunk ki magunkból ami kellett,
Ami meg a támadójáték hatékonyságát jelzi az a tény,hogy az elmúlt 4 meccsünk mindegyikén 3 gólt rúgtunk.
...vagy pedig addig a meddig rano-samuel nem jonnek vissza, akkor megint 4sre kene vissza menni, juan es silvestre kozepen pereira es zanetti szelsok ( nagatomo jo szelso de inkab kozep pajai szelsonek jobban latom) es cambiasso szukseg eseten vissza huzodni vedekezesre.......ps: remelem ertheto mert lehet hogy magyarul nem tudom hogy igy mondjak
intertomega írta:Danubius68 írta:Festa írta:Guarin frédy lehet Európa legjobb box to box játékosa ha nem akar minden meccsen bomba gólt lőni.
...vagy pedig addig a meddig rano-samuel nem jonnek vissza, akkor megint 4sre kene vissza menni, juan es silvestre kozepen pereira es zanetti szelsok ( nagatomo jo szelso de inkab kozep pajai szelsonek jobban latom) es cambiasso szukseg eseten vissza huzodni vedekezesre.......ps: remelem ertheto mert lehet hogy magyarul nem tudom hogy igy mondjak
Kedves Danubius! Igen egyetértek Veled Nagatomoval kapcsolatban. Inkább följebb kellene játszatni. Vannak itt a fórumon akik el akarják küldeni a kis japcsit pedig hajt, küzd és elöl veszélyes hátul meg megbízhatatlan.
A tegnapi meccs góljai nagyon szépek voltak. Főleg a harmadik.![]()
FORZA INTER !!!
Nagyon jegeli Őt Strama. Pláne hogy nincs se Wes, se Cou. Igaz a Pala-Mili-Cassa hármast minek megbontani amikor ilyen hatékonyak.mike írta: Ricky,