Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Injoc

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Injoc »

...Stramaccioni végül a Juventus mezén található "30 sul campo", azaz "30 a pályán" feliratra is odaszólt egyet.

"A Juventus állandóan arról beszél, hogy mi történt a pályán, a pályán, pályán. Nos, az Inter a pályán verte meg őket."

Wáhááá mekkora alázás :D!!!

http://www.azzurri.co.hu/Inter/Strama-a ... eg-a-Juvet
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

A meccs másnapján kicsit lenyugodva az jut eszembe, hogy lassan több, mint 15 éve vagyok Inter szurkoló, láttam rengeteg nagy győzelmet, de komolyan mondom, a tegnapi napon olyat láttam az INTER-től, amit még a 15 év alatt egyszer sem. Bár volt sok technikai hiba elől is, hátul, és ebből a szempontból ez messze nem volt egy tökéletes meccs, de - és ezt tegnap már írtam - amilyen tudatossággal, minden körülményt kizárva, motiváltan, okosan, soha fel nem adva lejátszotta a csapat ezt a meccset, az egyedülálló volt!!!

Viszont a neheze csak most jön, mert innentől bizony bajnokesélyesnek léptünk elő, és ezzel már egy új helyzettel kell megbirkóznia a csapatnak. De ha ez a fegyelmezettség megmarad, még bármi is lehet...

FORZA INTER!!!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Ez így igaz :D
Injoc

Vicces amúgy ez a tegnap este, mert szerintem ha nem kapunk gólt az elején nem játszottunk volna ilyen jól. Ahogy Milito is nyilatkozta a szünetben felhúzták magukat és hát láttuk az eredményt :D
Van CSAPATUNK csupa nagy betűvel...
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Injoc írta:Vicces amúgy ez a tegnap este, mert szerintem ha nem kapunk gólt az elején nem játszottunk volna ilyen jól. Ahogy Milito is nyilatkozta a szünetben felhúzták magukat és hát láttuk az eredményt :D
Van CSAPATUNK csupa nagy betűvel...

a juvenak mar nagyon erett a bukta eddig is. Ez meg csak hab a tortan hogy otthon kaptak 3 golt. Arrol nem is beszelve, hogy hazai palyan egy lesgolig jutottak csak... Szerintem nyertunk volna egyebkent is, a juve folyamatosan benazta a helyzeteiket. Bar errol ertelmetlen beszelni az eredmeny tukreben. :D A szunet meg egyertelmuen jot tett a csapatnak.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Hát gyerekek, az első félidőt láttam csak sajnos, de felvételről pótolom. Először is ez a puzsér gyerek néha mondott félig meddig "igazakat" az interről, de mikor Morattira azt mondta, hogy "12éves hülye gyerek, gombfocizik" hát, nézzük meg az ő juvéját! Azt elismerhetjük, hogy jó pár helyzetet kihagyott a juve, és akár már 2-vel is mehettek volna, de nem így lett és ez a lényeg! Gratulálok a csapatnak, és csak így tovább, remélem ez a forma megmarad a szezon végéig!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Még mindig álomszerű ez a győzelem. Ki gondolta volna ezt, még sokan a dobogó elérését is irreális célnak vélték. Most meg 1pontra vagyunk a nagy juventustól. Ha valami, akkor ez a győzelem adhat megfelelő lökést a folytatásra. És igen ha így folytatjuk harcban lehetünk a bajnoki címért. Az egész csapat, és Strama előtt is le a kalappal. Óriási amit csináltunk.
Viszont ami a sportklub művel, amellett nem lehet szó nélkül elmenni. Behívják mint állandó szakértő, ezt a röhejes benitot. Ez nem szakértő, hanem egy féreg. Amit írt Zanettiről a szánalmas blogján, hányinger. Nem 1 sőt nem 2 jóérzésű ember nagyon komolyan leszólta, sőt még durvábbat is kapott. És ez nevezi magát szakértőnek, elmehet ő a jó büdös fa.... A serie a legnagyobb játékosáról, aki már 800 meccsen túl van. Sőt nem hogy a seria a, a világ labdarúgásának egyik legnagyobbja alakja Zanetti. Ezzel ez a féreg benito csak is magát minősítette. Aki még egy hatalmas vicc az puzsér. Mit képzel ez magáról. Miket mond a juverol. Marchisiot világklasszis játékosnak állítja be, na ne vicceljünk már, könyörgöm. Vidal szerinte legalább 60-70m eurót ér, röhej, a negyedét éri kb. Pirlo szerinte aranylabdát érdemek, kérdem én akkor Zanetti mit érdemelne. Aranyszobrot, de azt meg is fogja kapni, nem úgy mint Pirlo az aranylabdáját. Egy Asamaohrol áradozik, amikor az égvilágon semmit nem csinál meccsek óta.
Szóval ezt nem engedhetné meg magának a sportklub. Mert a juve szurkolókon kívül, mindenki undorítónak találja ezt. Akkor inkább jöjjön Horti, mint ez a segg Puzsér.
Vissza az interhez. Tényleg hatalmas siker volt ez. De menni kell tovább, és nem elbízni magunkat. Atalanta ellen idegenben nem lesz egyszerű, de akkor ér sokat ez a győzelem ha nyerünk ott is. Utána pedig jön hazai meccs a cagliari ellen, nagyon remélem sokan lesznek a mecssen, mert ez a csapat megérdemli.
Csütörtökön pedig vár ránk egy EL meccs, a partizán ellen belgrádban. Szinte biztosan csere csapat játszik majd, a meghatározó játékosok pihennek majd.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Kép

Ez a kép egyszerűen zseniális. Mintha Capitano azt mondaná: Na most ugassál csaló banda! :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Dan-i-nter írta:Kép

Ez a kép egyszerűen zseniális. Mintha Capitano azt mondaná: Na most ugassál csaló banda! :D

Cambiasso meg mint ha táncolna, lehet meccs előtt az aranyesőt hallgatták, arra táncolt egyet :D :D :D
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Livaja is nyomja ott hátul, már csak a csizma hiányzik róluk. Zanetti meg a muzsikusoknak mondja, húzd rá cigány...
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ide lehet irni panaszkodos emailt a közvetitésröl:
web@sportklub.tv
Injoc

http://fedenerazzurra.com/2012/11/04/as ... gliavento/

Ha ez nem sárdobálás a partjelző részéről, akkor Tagliaventonak lesz mit megmagyaráznia...
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Csak most néztem meg felvételről. 1-0-nál azt hittem megint nem jön össze, de szerencsére elszomorították a puzsért. A legszebb, hogy az Inter vetett véget a giuve sorozatának. Lucio kár, hogy nem volt részese a vereségnek. Sok nehéz meccs vár még a csapatra Napoli, Lazio stb. Ha az első 3-at elérik év végén, akkor nem leszek csalódott. Grazie Inter!
Danubius68

Hozzászólás Szerző: Danubius68 »

nagyszeru gyozelem volt, remeljuk ez lessz az elso nagy siker ebbe az evben sok mas is lessz. szerinetem , STRAMA nagyszeru munkat csinal neM csak taktikajlag da foleg az jatekosok agyaban.
lehet hogy ott magyarban nem beszeletek rolla, de volt egy polemika STRAMA es MAROTTA koszot,
a JUVE vezeto azt mondta meccs elot hogy az inter megy torinoban es konnyelmuen veszi a meccset mivel a "tridente" tesi fel , erre STRAMA azt mondta hogy ezek az ironinak nincs helye es ok kemenyen dolgozatak erre a meccsre es igaza volt.....tessek dott. MAROTTA itt van a gondatlan INTER :D
e.szabi

Danubius68 írta:nagyszeru gyozelem volt, remeljuk ez lessz az elso nagy siker ebbe az evben sok mas is lessz. szerinetem , STRAMA nagyszeru munkat csinal neM csak taktikajlag da foleg az jatekosok agyaban.
lehet hogy ott magyarban nem beszeletek rolla, de volt egy polemika STRAMA es MAROTTA koszot,
a JUVE vezeto azt mondta meccs elot hogy az inter megy torinoban es konnyelmuen veszi a meccset mivel a "tridente" tesi fel , erre STRAMA azt mondta hogy ezek az ironinak nincs helye es ok kemenyen dolgozatak erre a meccsre es igaza volt.....tessek dott. MAROTTA itt van a gondatlan INTER :D

A félszeművel nem kell foglalkozni. :D Beszéli a marhaságait folyamatosan. Strama ért a játékosok nyelvén, ez nagyon fontos. Emellett taktikailag is rugalmas, kiszámíthatatlan. Biztos, hogy nagyon elismert edző lesz. Akiben én látom ezt a pluszt az Strama, Montella, talán Conte.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Megosztana valaki egy linket??
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Süti írta:Megosztana valaki egy linket??

sop://broker.sopcast.com:3912/137202
http://faffostream.tk/
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

:)
köszi
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

csak nekem böki kapásból a szemem az a jonathan-silvestre jobb oldal ? :D
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

pár gólt pakolhatnánk nekik h elkussoljanak az IQ-harcos hazai szurkolók...
psn

jézus guarin mekkora bomba volt! lassan van olyan löket a lábában mint robi carlosnak volt :))
Dan-i-nter

Úr Isten ez a Jonathan mekkora egy rakás ****. Rugótechnikája vetekszik Pazziniéval. Még, hogy Maicon utódja, megfigyelőink ezt eléggé elnézték.
PetR
Kapcsolat:

Handanovic aztak*rva. :D 2 ekkora mentés 1 percen belül. Hihetetlen ez a pali.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Ez a Pereira kolléga ezzel a teljesítménnyel a Vidi kispadjára sem nagyon férne be.
Livaján pedig egyáltalán nem látom, hogy bizonyítani szeretne. Ha lehetőséget kap, akkor elvárható lenne, hogy felszántsa a pályát..
PetR
Kapcsolat:

Nerazzurri írta:Livaján pedig egyáltalán nem látom, hogy bizonyítani szeretne. Ha lehetőséget kap, akkor elvárható lenne, hogy felszántsa a pályát..

Egyedül van elől, Pereira, Jonathan nem nagyon tudják érdemben segíteni szélről, és Guarín nem egy irányító. Normális labda nélkül nem is fog tudni bizonyítani. Mondjuk egyszer passzolhatott volna Guarínnak helyzetben, de megpróbálkozott egy lövéssel - nem volt jó ötlet. Várjuk meg hátha bejön Pala akivel össze tudna játszani.
Dan-i-nter

Szamuráj nem tudom melyik poszton játszik, mert csak a felénél csatlakoztam be, de azonal hátrahoznám Jobb bekknek, mert amit a Brazil csinál, az katasztrófa.
psn

Nerazzurri írta:Ez a Pereira kolléga ezzel a teljesítménnyel a Vidi kispadjára sem nagyon férne be.
Livaján pedig egyáltalán nem látom, hogy bizonyítani szeretne. Ha lehetőséget kap, akkor elvárható lenne, hogy felszántsa a pályát..

nem erőlteti meg magát, az biztos.. mudi miért lett lecserélve ?
PetR
Kapcsolat:

psn írta:
Nerazzurri írta:Ez a Pereira kolléga ezzel a teljesítménnyel a Vidi kispadjára sem nagyon férne be.

nem erőlteti meg magát, az biztos.. mudi miért lett lecserélve ?

Nem láttam csak mikor már lent volt kabátban... Remélem nem komoly.
Bele kellene húznunk, jöjjön Palacio.

Jön is, de Naga helyett? Jonathan gyengébb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2012.11.08. 22:10-kor.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nem vesszük komolyan ezt a meccset.Előre kell jönnie valakinek(Mondjuk Palacio)
Livaja ma nagyon kevés.Kicsit sajnálom,hogy Alvarez nem lett nevezve.Pont az ilyen meccseken lendülhetne formába.
Festa

Palacio továbbra is adu ász! Guarin meg kezdi összeszedni magát.
Takarékosan,de remélem meglesz a meccs.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Palacio :)
PetR
Kapcsolat:

Palacio megint villant, most mellel. :D Guarín megcsinálta előtte azért...
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Handanovic nagyon jó hogy itt van :)
PetR
Kapcsolat:

Palaaaa 2!!!
Guarín 2 assziszt!
Festa

RODRIGÓL!!!!! Palacio nyerő csere volt.Mióta visszajött a sérüléséből majdnem mindegyik meccsén betalált illetve a Bologna ellen nem mert ott 2 gólpasszt adott. ;)

Úgy néz ki meglesz a 10. idegenbeli győzelmünk zsinórban!!!Ez azért nem kis teljesítmény.
PetR
Kapcsolat:

GUARÍN. A. MECCS. EMBERE.
Nem kérdéses.

Az ezüstérem teljesítményben Handáé, nagyokat mentett, a harmadik pedig szerintem Juan. :)

Jonathan és Silvestre közül nem tudom melyikük volt a rosszabb (a gólt előbbiről kaptuk). :?
Pereira szerintem a végére feljavult, védekezésben, és még támadásban is egy kicsit.
Strama is jól döntött a félidős cserével.

Jó éjt, Forza Inter!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2012.11.08. 23:20-kor.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Azért nagyon kellett ez a csere (Palacio), előtte gyakorlatilag nulla volt a csapat.

FORZA INTER!!!
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Megvan a továbbjutás. Ha nem ilyen defenzíven kezd a csapat akkor már az első félidőben vezethettek volna. Strama még időben kapcsolt a félidei cserével és a lehető legjobbat húzta Palacioval. Az argentín tűnik a legjobb igazolásnak, megérte azt a tizen pár millió eurót. Guarin és Handanovic is dícséretet érdemel. Cassano csereként is adott egy gólpasszt, még sprintet is bevállalt. Mudingayi sérüléséről majd írhatna valaki! Forza Inter!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Továbbjutás ezzel behúzva. 10. győzelmünk zsinórban, és szintén 10. idegenbeli győzelem zsinórban. Káprázatos számok, rég éltünk már át ilyet.
Nem volt valami csoda meccs ez a mai, de könnyeden nyertünk.
Kikel emelni Handat, aki hatalmasakat védett. Még az első félidőbe ha nincs ő, 2 góllal is mehetett volna a partizan. Hihetetlen a pali, meg az a magabiztosság amit sugározz, hatalmas.
Guarint pedig mintha kicserélték volna, na ez az igazi Guarin. Meccsek óta nagyon jól játszik, meccs legjobbja volt ma. Ezért hoztuk őt ide, és végre tudásához mérten játszik. 2gólpassz és 1gól. Egy ilyen Guarinre hatalmas szükségünk van.
Palacio pedig nyerő csere volt. Nagyon nagy igazolás volt ő, nem kérdés. Egyre inkább belejön, 2gól. Nyerő ember volt ő.
Strama a második félidőre átállt 3védőre, Cambi ment hátra. Valószínű ezzel tesztelte ezt a hármast. Mivel Rano és Samuel sérülései miatt, ők fognak játszani.
Szép, és könnyed győzelem volt. De most jöhet a sokkal fontosabb feladat a bajnokságban, az atalanta. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Hatalmas probléma Ranocchia és Samuel egyszerre való sérülése. Nem tudom mennyire lesz stabil a Silvestre-Cambiasso-Juan védő hármas. A juve elleni győzelem így érhet igazán sokat ha megverjük az atalantat. Minden évben megnehezítik a dolgunkat, vlószínű ez most sem lesz másként. Nyerni kell, főleg a juve következő meccseit tekintve lenne nagyon fontos.
FORZA INTER!!!
psn

böszme erős a csapat most :)) fájó belegondolni, mi lett volna, ha strama előbb jön, lehet most a BL-ben menetelnénk így.. remélem ez még tényleg csak az út eleje, mert ha ennél is jobb lesz a csapat, jövőre újra triplázunk és akkor Capitano is nyugodt szívvel vonulhat vissza :P
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Kár a bekapott gólért, de a lényeg, hogy győzött a csapat. Viszlát mindenkinek!

FORZA INTER!!!
Danubius68

tegnap este latam egy nagy csapatot es meg mondom szerintem mert:
a juventusszal adtak 100% ez vilagos, tegnap szerintem ez csak egy 50-60%, figyeltek tobbet hogy ne kapjanak (persze par veszely volt de istenem ez tortenhet) , es mikor az alkalom jott akkot kegyetlenek voltak :D
az utolso gol az egy lazitas volt.
persze egy gyozelem a partizannal (akkor is a szerb bajnokok) az nem a ev szazad esemenye de jol volt a hogyan ki alakult.
FORZA INTER!!
Festa

Guarin frédy lehet Európa legjobb box to box játékosa ha nem akar minden meccsen bomba gólt lőni.
Lehet,hogy szólt neki Cassano,hogy figyelj haver ne rúgd már fel a lelátóra a pöttyöst minden meccsen,inkább majd adok a lábadra egy forintos(lirás) zsugát "

A következő hetekben nagy kérdés lehet,hogy viseljük majd a Rano-Samuel páros hiányát.
Silvestre szerintem minden meccsen összehoz egy tizenhatos körüli szabadrúgást az ellenfélnek.
Jonathan magához képest nem volt rossz,de nem véletlenül nem kezdő a komoly meccseken.
Egyébként nagyon profin lehoztuk a meccset.Annyit adtunk ki magunkból ami kellett,
Ami meg a támadójáték hatékonyságát jelzi az a tény,hogy az elmúlt 4 meccsünk mindegyikén 3 gólt rúgtunk.
Danubius68

Festa írta:Guarin frédy lehet Európa legjobb box to box játékosa ha nem akar minden meccsen bomba gólt lőni.
Lehet,hogy szólt neki Cassano,hogy figyelj haver ne rúgd már fel a lelátóra a pöttyöst minden meccsen,inkább majd adok a lábadra egy forintos(lirás) zsugát "

A következő hetekben nagy kérdés lehet,hogy viseljük majd a Rano-Samuel páros hiányát.
Silvestre szerintem minden meccsen összehoz egy tizenhatos körüli szabadrúgást az ellenfélnek.
Jonathan magához képest nem volt rossz,de nem véletlenül nem kezdő a komoly meccseken.
Egyébként nagyon profin lehoztuk a meccset.Annyit adtunk ki magunkból ami kellett,
Ami meg a támadójáték hatékonyságát jelzi az a tény,hogy az elmúlt 4 meccsünk mindegyikén 3 gólt rúgtunk.

...vagy pedig addig a meddig rano-samuel nem jonnek vissza, akkor megint 4sre kene vissza menni, juan es silvestre kozepen pereira es zanetti szelsok ( nagatomo jo szelso de inkab kozep pajai szelsonek jobban latom) es cambiasso szukseg eseten vissza huzodni vedekezesre.......ps: remelem ertheto mert lehet hogy magyarul nem tudom hogy igy mondjak
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Danubius68 írta:
Festa írta:Guarin frédy lehet Európa legjobb box to box játékosa ha nem akar minden meccsen bomba gólt lőni.

...vagy pedig addig a meddig rano-samuel nem jonnek vissza, akkor megint 4sre kene vissza menni, juan es silvestre kozepen pereira es zanetti szelsok ( nagatomo jo szelso de inkab kozep pajai szelsonek jobban latom) es cambiasso szukseg eseten vissza huzodni vedekezesre.......ps: remelem ertheto mert lehet hogy magyarul nem tudom hogy igy mondjak

Kedves Danubius! Igen egyetértek Veled Nagatomoval kapcsolatban. Inkább följebb kellene játszatni. Vannak itt a fórumon akik el akarják küldeni a kis japcsit pedig hajt, küzd és elöl veszélyes hátul meg megbízhatatlan.
A tegnapi meccs góljai nagyon szépek voltak. Főleg a harmadik. ;)
FORZA INTER !!!
Danubius68

intertomega írta:
Danubius68 írta:

Kedves Danubius! Igen egyetértek Veled Nagatomoval kapcsolatban. Inkább följebb kellene játszatni. Vannak itt a fórumon akik el akarják küldeni a kis japcsit pedig hajt, küzd és elöl veszélyes hátul meg megbízhatatlan.
A tegnapi meccs góljai nagyon szépek voltak. Főleg a harmadik. ;)
FORZA INTER !!!

igen pontosan igy a hogy mondod, tavaj ez problema volt de mivel most vannak a ki hatul tudnak vedekezni, nagatomo jatszhat elob es tamadni es foleg a kontrakra nagyon hasznos a csapatnak
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Handának köszönhetjük, hogy nem égtünk meg. Továbbjutottunk ezzel a EL csoportkör letudva, ahogy a RKnak is. Jó szar meccs lesz majd a RK-Inter, sérültjeinknek jó lesz majd felhozómeccsnek.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Handa világklasszis, sajnálom Juliót, meg örök kedvenc lesz, de minőségileg nem gyengültünk a kapuban, sőt Handa mostmár magabiztosabb is.

Ha Guarín így lépeget előre, Stramának komoly gondjai lesznek hogy kit hagyjon ki, ott van elöl Palacio, Milito, Cassano, ott lesz Sneijder, Ricky, Coutinho, Guarín.

10 győzelem, Cassano sprint :lol:
Nem gondoltam volna a nyár közepén hogy ilyen szép idény elé nézünk :)
e.szabi

No, azért várjunk még ezzel. Egyelőre jól haladunk, de ez még csak az építkezés legeleje.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

mike írta: Ricky,
Nagyon jegeli Őt Strama. Pláne hogy nincs se Wes, se Cou. Igaz a Pala-Mili-Cassa hármast minek megbontani amikor ilyen hatékonyak. :)
Válasz küldése