Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Marco

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Marco »

PetR írta:
Marco írta:Gargano mekkora kapufa, nem is tudtam h ilyet is tud a kis uru xd

Bezzeg 1 az 1ben kapus ellen nem tudta betekerni normálisan...

Azért h megvédjem kicsit ott ki volt szorulva szélre már, meg Cambi se verte be a még nagyobb helyzetét. Sztem Gargano ma nem rossz. Pedig én se vagyok rajongója.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Ez eddig ugyanaz a fos amit 2 honapja jatszunk. Elkepzelestelen 0. Palacio meg Milito mintha ott se lenne. Annyira sem veszelyesek a kapura mint nagyanyam.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Nem tudom hova tenni ezt a Gargano fiút. Iszonyat sok labdát szerez, ma még jól is játssza meg őket. Lő egy kapufát meg volt még 1 gólszerzési lehetősége, de a gólt meg róla kaptuk.
Cambiasso nagyon kell a középpályára ő jelenti a különbséget! Kuzmát érzem ma egy kicsit kevésnek.
Mennyivel másabb amikor Milito leköt 2 védőt, Pala és Cassano pedig kedvére kevergethet. A védekezésünk ma is gyenge, de legalább támadunk.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Marco írta:
PetR írta:

Azért h megvédjem kicsit ott ki volt szorulva szélre már, meg Cambi se verte be a még nagyobb helyzetét. Sztem Gargano ma nem rossz. Pedig én se vagyok rajongója.

Igaz, nem mondtam hogy rossz (bár nem is jó annyira), de jó lett volna ha belövi ő is és Cambi is. :) De hát nem középcsatárok.
Injoc

realevil írta:Ez eddig ugyanaz a fos amit 2 honapja jatszunk. Elkepzelestelen 0. Palacio meg Milito mintha ott se lenne. Annyira sem veszelyesek a kapura mint nagyanyam.

Szerintem ezt most nem látod jó. Ma több gólszerzési lehetőségünk volt kis túlzással mint az elmúlt 3 meccsen összesen. Milito ahogy az várható volt formán kívül van de legalább leköt 2 ember.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PetR írta:

Nem csatár,de ha minden meccsen így játszana előrébb tartanánk.
A gól ingerlően amatőr hiba volt ,előtte már Acerbi majdnem beköszönt.
Viszont értékelem,hogy nem kellett sokat várni az újabb vezetésre.

Az első félidő legjobbja Cassano.Gargano és Zanetti csinált valamit.
Milito és Palacio nagyon gyenge volt.Jót tenne a csapat lelkének egy több gólos győzelem.
Meg ha nem kapnánk minden kis csapattól legalább 2 gólt a San Siroban.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Továbbra se csípem ezt a Garganot. Annak ellenére, hogy tud hasznosan játszani, nagyon sokszor hozza olyan helyzetbe a csapatot, hogy gólt kapunk belőle, vagy csak a szerencsén múlik, hogy nem.
Nem tudom melyik meccsen, de tisztán emlékszem(talán Roma), hogy 3szor adta el úgy a labdát, hogyha gól lesz belőle, egy szót se szólhatnánk.

Ma is ő ment a játékossal utolsó 7 méteren meg magára hagyta, hadd fejeljen simán a kapuba :S
Kb mint az első Roma meccsen, de akkor még lehetett arra fogni, hogy nincs összeszokva a többiekkel.
realevil

Injoc írta:
realevil írta:Ez eddig ugyanaz a fos amit 2 honapja jatszunk. Elkepzelestelen 0. Palacio meg Milito mintha ott se lenne. Annyira sem veszelyesek a kapura mint nagyanyam.

Szerintem ezt most nem látod jó. Ma több gólszerzési lehetőségünk volt kis túlzással mint az elmúlt 3 meccsen összesen. Milito ahogy az várható volt formán kívül van de legalább leköt 2 ember.

Lehet csak en latom igy de szerintem ez eleg gyaszos eddig. Ha nyerunk nyilvan orulok en is mint mindenki mas, de egy fio vagy milan ellen ez iszonyatos keves lesz.
realevil

Na Milito csak ram cafolt :D
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

ez nagy játék volt!
PetR
Kapcsolat:

MILITOOOOO de örülök most ennek! :D
sly89

A két visszatérő összehozott egy gólt :)
Remélem nem adjuk le a 2 gólos előnyt
Marco

Nem értem amúgy azokat akik Zanettit kitennék a kezdőből, rendben h neki is voltak mostanában gyengébb meccsei, de még mindig hihetetlen ahogy fel le zakatol és szinte nem tudják lefutni se.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Deki melegít, de minek? Miért nem lehet behozni Alvarezt ? ...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

eddig jó
nektek is szar a stream? van,hogy 1 perc alatt bejön 5 képkocka
hvmetal

volt olyan honlap régen,hogy athatednet vagy valami ilyesmi. tele volt stream linkkel. Tudja valaki a pontos címet,vagy más streamet? Végre lövünk 1 meccsen több gólt is,nem vagyunk hátrányba,és nézhetetlen
sly89

Nekem ez megy most, mivel a Sopcastos leállt: http://www.rojadirecta.me/goto/vertigoe ... m/p/d.html
Marco

hvmetal írta:volt olyan honlap régen,hogy athatednet vagy valami ilyesmi. tele volt stream linkkel. Tudja valaki a pontos címet,vagy más streamet? Végre lövünk 1 meccsen több gólt is,nem vagyunk hátrányba,és nézhetetlen

http://socsportslive.com/?fgrgegerd
hvmetal

Marco írta:
hvmetal írta:volt olyan honlap régen,hogy athatednet vagy valami ilyesmi. tele volt stream linkkel. Tudja valaki a pontos címet,vagy más streamet? Végre lövünk 1 meccsen több gólt is,nem vagyunk hátrányba,és nézhetetlen

http://socsportslive.com/?fgrgegerd

köszi
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Remélem következő meccs elött Stramanak fizetnek a srácok egy örömlányt meg pár felest,hogy kividuljon.
realevil

Azert orulok, hogy a masodik felidoben nem totymorgott mindenki mint az elsoben. Kb pont az ellentete lett.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tettünk egy fontos lépést, főleg a többi meccs eredménye miatt.
Lazio 1pontra, Milan mögöttünk 2-re, Fio pedig 4-re.
De még borzasztó nehéz meccsek jönnek. De most erről a meccsről beszéljünk.
Chievo is megfelelő partner volt ezen a meccsen.
Vissza kellene állni végleg a 4védőre. Elfelejteni azt a szar 3-5-2.
Zanetti klasszis teljesítményre képes még jobbhátvédként. Ez az igazi posztja, itt kell játszatni. Látjuk mennyit segít még ő, mindez 39évesen, egy legenda.
Rano-Juan páros stabil volt hátul, de Nagatomo szerintem gyenge balhátvédként.
Középpályás védekezés borzasztó gyenge volt az elején, majd kicsit azért helyreállt.
Cambiassot is kikel emelni ma. Milito legalább gólt lőtt, Palacio kicsit szürke volt.
Cassano meg nálam meccs embere. Gól, gólpassz, és jó passzok. Hatalmas szükség van rá.
Közel vagyunk a BL helyhez (1pont), de a következő 3 bajnoki sok mindenre választ ad. Fio-Inter, Inter-Milan, Catania-Inter.
Nagyon remélem maradunk végleg a 4 védőnél.
Menni kell előre.
hvmetal

Nekem egy kérdésem lenne csak ezek után

Csak engem kap el a röhögő görcs,ha meglátom Schelottot? Az a mozgás,az a fej :D :D
realevil

Azon csodalkozok, hogy cassano vegig palyan volt es most Strama se varialta agyon a felallast a cserekkel.
hvmetal

Fura Strama viselkedése. Lehet azt hitte motort kap,aztán lett belőle bicikli,amit heti 2szer használhat.

Utolsó 20 percet láttam, az időt jól húztuk. Kár,hogy Ricky nem 18-20 éves. Azért vannak hiányosságai. Stankot jó volt újra látni. Néha elfér a középpályára a szerb vér,fog ő még akasztani 1-2őt Inter mezben. Amúgy nekem Guarin nem hiányzott. Hiába ő a legjobb emberünk Cassano és Juan mellett. Egy jobb Alvarez. Mert sokszor nem csapat játékos. Nagatomo vagy jó,vagy az év szerencsétlenje.
Festa

interfan írta:Tettünk egy fontos lépést, főleg a többi meccs eredménye miatt.
Lazio 1pontra, Milan mögöttünk 2-re, Fio pedig 4-re.
De még borzasztó nehéz meccsek jönnek. De most erről a meccsről beszéljünk.
Chievo is megfelelő partner volt ezen a meccsen.
Vissza kellene állni végleg a 4védőre. Elfelejteni azt a szar 3-5-2.
Zanetti klasszis teljesítményre képes még jobbhátvédként. Ez az igazi posztja, itt kell játszatni. Látjuk mennyit segít még ő, mindez 39évesen, egy legenda.
Rano-Juan páros stabil volt hátul, de Nagatomo szerintem gyenge balhátvédként.
Középpályás védekezés borzasztó gyenge volt az elején, majd kicsit azért helyreállt.
Cambiassot is kikel emelni ma. Milito legalább gólt lőtt, Palacio kicsit szürke volt.
Cassano meg nálam meccs embere. Gól, gólpassz, és jó passzok. Hatalmas szükség van rá.
Közel vagyunk a BL helyhez (1pont), de a következő 3 bajnoki sok mindenre választ ad. Fio-Inter, Inter-Milan, Catania-Inter.
Nagyon remélem maradunk végleg a 4 védőnél.
Menni kell előre.

Eddig úgy voltam vele,hogy nem csak a taktika számít hanem a játékosok motivációja.Lásd elmúlt meccsen rengeteg kimaradt helyzet.Viszont ha a középpálya normálisan védekezik akkor JJ+Ranocchiának kell bizalmat szavazni.Egy Chivu inkább kolonc már a csapat nyakán.Amíg Samuel nem épül fel addig szerintem visszaállunk 4 védőre ami amúgy 3 helyett ugye 5 sajnos.
Gargano ma volt a legjobb az idényben persze így is sok hibája volt.Kuzmanovic nekem Sztankovic méltó utódja.
Milito rúgott gólt ez jó amúgy meg formán kívül volt,de Palacionak még ennyi sem sikerült.Rodrigo legnagyobb sikere az volt a meccsen,hogy a hordágyról sikerült visszakocognia a pályára.:)

Cassano volt ma a csapat vezére.Osztogatott ,gólt lőtt és irányított labdával és verbálisan is.
Alvarez nem volt rossz,de látszott,hogy az önbizalma nagyon alacsony szinten van.
Schelotto eddig elkerülhetetlenül az a tipikus Serie A átlag játékos aki inkább női Inter drukkerek között hódit "Latin lover" kinézetével.Remélem rám cáfol.

Pozitívum,hogy gyorsan reagáltunk a kapott gólra.
Viszont majdnem egy félidőnk volt a 4.gólra és az sehogy sem jött össze.
Pedig lehetőségünk volt bőven.Minden fejben dől el.Van még hova fejlődni
A lényeg a 3 pont volt most pedig jöhet a maratoni cluj meccsek valamint 2 bajnoki derby a 3.helyért.
Dris

így hogy elől ennyire nincs választási lehetőség én Nagatomot szélső támadóként venném számításba és Pereira lenne a balhátvéd mert ahhoz jobban ért.
ha nem is sziporkáztunk de ez kell a többi meccsen is.támadni meg nyomni.
azt amúgy nem értem hogy miért nem próbálkoznak többet távoli lövésekkel.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Én sokat bántottam Garganot,de ma szerintem nem játszott rosszul,leszámítva a gólt...Többször is kék mezesnek passzolt,amiért felnézek rá..:-)
Cambit is többször kritizáltam,viszont ma látható volt,hogy nélküle nincs középpályás védekezés.
Én egy kicsit most pozitívabban látom a dolgokat,pl úgy érzem,hogy Stanko visszatérése pozitív töltetet adhat a rangadókra.Zanetti végre a helyén játszott és szerintem kiválóan,belőle már nem szabad bohócot csinálni a középpályán... Ricky még lehet jó,szerintem játszatni kellene.Pl. szerintem Pala kurva lassú,helyette valahogy bekerülhetne.(mondjuk ő sem gyors...)Schelottot ki lehetne próbálni a középpályán,egy meccs után ne temessük,ráadásul ő nem védő!Cassano jól játszott,remélem alakulgat az erőnléte.
Guarin ha beáll a sorba,hasznos lehet,remélem így lesz.
PetR
Kapcsolat:

Nem volt rossz meccs, de van még hova fejlődni. Reméljük hogy megtaláljuk a nyerő formációt. :)

Forza Inter! Jó éjt!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Pinci írta:Gargano ma Többször is kék mezesnek passzolt,amiért felnézek rá..:-)
Ezen percekig röhögtem...

Viszont Dejan szerintem már csak az oldalvonal mellől segítsen a fanatizmusával, a tudásával, stb. Remek motivátor, de a mozgása és a technikája szerintem már erősen megkopott.

FORZA INTER!!!
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Ha szegény Palacion múlik akkor tegnap sem nyerünk. :?
Voltak a meccsnek kifejezetten szép pillanatai, de az első 20 perc a gólt leszámítva katasztrófa volt. Miért kell a vezetés után hazai pályán átadni a kezdeményezést a Chievonak?

A nap kérdése: Acerbi mivel magyarázza azt a bajuszt?
Injoc

A kérdés már csak annyi hogy hogy fognak megosztozni a középpályán a srácok. Cambiasso és Guarín helyét én elég biztosnak érzem de ott van Gargano, Kuz, és Kovacic is. Nem beszélve Obiról és Schelottoról.
Félek hogy Kovacic erőltetve lesz ami nem biztos hogy eredményesség tekintetében jót tesz a csapatnak. Bár a Kolozsvár ellen megnézném...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Kicsit olyan olyan érzése volt az embernek, hogy ha a Senioroknak van kedvük játszani, akkor egész jól megy a csapatnak. Szépen erőből az ellenfél fölé kerekedtünk, kombinatív játékban sem volt hiány. Ez a hátránya ha formációt vált egy csapat a szezon derekán, sajnos látható volt az első félidőben a beívelésnél, hogy gondot okoz, hogy is osszák el az embereket a védők. Az ötösön kétszer is tisztán fejelhetett a Chievo, amiből ugye amiből gól is lett. Az biztos, hogy edzőbuktatásról nincs szó. Nekem tetszett amit láttam tegnap a csapattól, a pár védelmi megingást leszámítva. Ha Strama a formaidőzítést mostanra időzítette, akkor jó úton haladunk. :D

Ami nagy előnyünk lehet a Kolozsvárral szemben, hogy a román bajnokság még nem indult el, nincsenek játékban. Digisport 1 élőben adja a meccset.
Festa

Komax írta:Kicsit olyan olyan érzése volt az embernek, hogy ha a Senioroknak van kedvük játszani, akkor egész jól megy a csapatnak. Szépen erőből az ellenfél fölé kerekedtünk, kombinatív játékban sem volt hiány. Ez a hátránya ha formációt vált egy csapat a szezon derekán, sajnos látható volt az első félidőben a beívelésnél, hogy gondot okoz, hogy is osszák el az embereket a védők. Az ötösön kétszer is tisztán fejelhetett a Chievo, amiből ugye amiből gól is lett. Az biztos, hogy edzőbuktatásról nincs szó. Nekem tetszett amit láttam tegnap a csapattól, a pár védelmi megingást leszámítva. Ha Strama a formaidőzítést mostanra időzítette, akkor jó úton haladunk. :D

Ami nagy előnyünk lehet a Kolozsvárral szemben, hogy a román bajnokság még nem indult el, nincsenek játékban. Digisport 1 élőben adja a meccset.

A védekezésről annyit,hogy a Chievonak a gólon kívül egy helyzete volt és maradjunk annyiban,hogy az elmúlt időszakban most játszottunk a legjobban.Ami nem csak a formáción múlt hanem a koncentráción( lásd Zanetti elfutásai,Cassano labdái valamint Gargano előretörései) .Talán ennyiben igaz lehet amit írsz,hogy a kulcsjátékosok ha megrázzák magukat akkor a többieket is feltudják húzni magukhoz.A következő 2 meccs sorsdöntő lehet a Bl helyért.Szép lenne ha amit a kicsik elhullajtottunk a közvetlen riválisaink (Milán,Fo) hoznánk be. Egy cluj elleni győzelem pedig jó turbó lenne az önbizalomnak+ Alvarez is kezdhetne végre.
Én továbbra is azt gondolom,hogy Rickyben sokkal több a tartalék csak jó helyen kell játszatni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Tegnap végre jól játszottunk, az elmúlt meccsekhez képest legalábbis klasszisokkal jobban!igaz hogy kellett hozzá egy gyengén játszó Chievo is, de ennyi helyzetet nem mostanában dolgoztunk ki, mint tegnap!sztem ezt a formációt kellene erőltetni stramának! Az öreg Capitano jobb hátvéd poszton még mindíg világklasszis, elképesztő mit összefutott tegnap!néha mikor megindult labdával a társaknak idejük sem volt hogy beérjenek a beadására!(mint Dombi Tibi fénykorában :D ) Amíg samu sérült én nem erőltetném a háromvédős rendszert, de félek attól hogy a Fio ellen ismét az öreg román barátunkat láthatjuk majd a védelem tengelyében!nagyon nehéz sorozat jön,remélem egy kis önbizalmat merítettek a fiúk és bedaráljuk a lilákat, majd jöhet a derby győzelem!megmondom őszintén az EL nem érdekel mert a megnyerésére sajnos nem sok esélyt látok és csak annak lenne igazán értelme, mert úgy tudnánk szép pénzt kaszálni, nem beszélve a trófeáról! Így hogy nincs nagy sansz rá sztem inkább a bajnokságra kellene koncentrálni és az olasz kupára!
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

tegnap már nem voltunk olyan rosszak DE az első gól kapushiba volt a második szögletből jött egyedül Milito gólja volt az amire azt lehet mondani h akció előzte meg persze volt előtte és utána is helyzetünk ( ezért mondom h nem voltunk olyan rosszak) csak látni kell h még mindig szenvedünk amikor focizni kell nem véletlen h az első 6 csapat ellen egyedül a Laziotól kaptunk ki a többit vertük míg az utolsó 6 ellen már messze nem ilyen szép a mérleg
Ahol nem nekünk kell focizni hanem a megszerzett labdákból 5 passzal eljutni a saját 16tól az ellenfél kapujáig az megy de amikor támadni kell és nyomni ezerrel ott elfogyunk. Szép volt Rano gólja ( és még annál is fontosabb) de ha mondjuk az a fejes fölé ment volna most lehet h megint Strama lenne a hibás és szar lenne a csapat
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Festa írta:az elmúlt időszakban most játszottunk a legjobban.

Idén mindenképp, főleg a végén, amikor már felszabadultak voltak.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Csak remélni tudom, hogy marad a 4 védős felállás. Több okból is.
Chivu ijesztően gyenge, nem Inter szint. Életveszély őt a kezdőbe tenni.
Zanetti jobbhátvéd poszton még mindig klasszis.
Ehhez a kerethez egy 4-3-3, talán 4-3-1-2 illik a legjobban.
Zanetti jobboldalt lehozza, Rano-Juan páros stabil középen, baloldalra meg Nagatomo és Pereira is ott van.
Középpályás védekezés miatt, láttuk mennyire fontos Cambiasso és Gargano játéka. (Siena ellen Zanetti-Kuzma, teljesen 0 védekezés volt)
Guarin visszatér majd, mindenképpen a középpálya közepén kell játszatni.
(Nem irányítóként, amit már megtett Strama párszor)
Talán egy Gargano-Cambi-Guarin középpálya lenne a legjobb, vagy Gargano helyett Kuzma.
A Tridente elől jól működik, de ha irányítóval játszunk, akkor Kovacic lehetne. 4-3-1-2-ben.
Szóval mindenképpen maradni kell ennél.
De félek Strama a Fiorentina ellen visszatér a 3-5-2 taktikához. Chivuval a védelembe. Ez nem csak Chivu miatt lenne óriási hiba. Zanetti sem a posztján játszana, szélsőink nincsenek.
psn

Kovacic meddig sérült, nem tudni ?
Dris

Kolozsvár elleni keret:
Portieri: Handanovic, Belec, Dalle Vedove

Difensori: Silvestre, Ranocchia, Juan Jesus, Pereira, Jonathan, Nagatomo

Centrocampisti: Pasa, Garritano, Benassi, Cambiasso, Gargano, Guarin, Alvarez, Zanetti, Kovacic

Attaccanti: Cassano, Milito, Palacio

kíváncsi vagyok hogy csupa fiatallal állunk-e fel vagy komplett kezdő lesz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

psn írta:Kovacic meddig sérült, nem tudni ?

eddig volt :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A Fiorentina ellen így kezdenék:

Handanovic-Zanetti,Ranocchia,Juan,Pereira-Guarín,Kuzmanovic,Cambiasso-Palacio,Milito,Cassano

Így holnap a Kolozsvár ellen nálam:

Handanovic-Zanetti,Ranocchia,Juan,Nagatomo-Guarín,Gargano,Benassi-Alvarez,Kovacic-Palacio
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

PellerG írta:A Fiorentina ellen így kezdenék:

Handanovic-Zanetti,Ranocchia,Juan,Pereira-Guarín,Kuzmanovic,Cambiasso-Palacio,Milito,Cassano

ez lenne a legjobb
psn

Mai kezdő (tetszetős)
4-3-3: Handanovic, Zanetti-Ranocchia-Juan-Pereira, Guarin-Gargano-Cambiasso, Alvarez-Milito-Cassano
Végre kezdőben Ricky, remélem végre megmutatja, hogy ott a helye :)
Festa

psn írta:Mai kezdő (tetszetős)
4-3-3: Handanovic, Zanetti-Ranocchia-Juan-Pereira, Guarin-Gargano-Cambiasso, Alvarez-Milito-Cassano
Végre kezdőben Ricky, remélem végre megmutatja, hogy ott a helye :)

psn a szívemből szóltál.Játszatni kell Rickyt és lesz egy újabb " téli igazolásunk".
Én sima 2-0 várok ma.Szerintem a Cluj még nincs formában hiszen még nem dübörög a "dák" bajnokság.
psn

Néztétek már a sorsolást? Ha a románokat verjük, a Tottenham-Lyon győztesével játszunk, utána meg nagy valószínűséggel az Atleticot kapjuk :\
PetR
Kapcsolat:

Jónak tűnik a kezdő! :) Nyerni kell!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2013.02.14. 19:33-kor.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

psn írta:Néztétek már a sorsolást? Ha a románokat verjük, a Tottenham-Lyon győztesével játszunk, utána meg nagy valószínűséggel az Atleticot kapjuk :\

Én úgy tudom, hogy a legjobb 8 között újból sorsolnak. Ott alakulnak ki a párosítások a döntőig.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

matrix23 írta:
psn írta:Néztétek már a sorsolást? Ha a románokat verjük, a Tottenham-Lyon győztesével játszunk, utána meg nagy valószínűséggel az Atleticot kapjuk :\

Én úgy tudom, hogy a legjobb 8 között újból sorsolnak. Ott alakulnak ki a párosítások a döntőig.

Én is így tudom.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Kezdők:

INTER (4-3-1-2): Handanovic; Nagatomo, Ranocchia, Silvestre, Pereira; Gargano, Kovacic, Cambiasso; Guarin, Milito, Cassano. All. Stramaccioni

CLUJ (5-4-1): Felgueiras; Ivo Pinto, Cadù, Piccolo, Rada, Sepsi; Hora, Godemeche, Muresan, Camora; Rui Pedro. All. Paulo Sergio
Válasz küldése