Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

Na megnéztem a digi oldalán lehet nézni a kupaátadást meg a Grande Festát!!!!
Szép volt Eto'o ;)
Benitez első kupája megvan:)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

minek húzza még ezt a bíró, úgy is eldőlt :)
tomeee89

Hozzászólás Szerző: tomeee89 »

És meg van ez a kupa is!!! FORZA NERAZZURIIIII!!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

GRAZIE RAGAZZI!!! 2. félidőben már egészen jól játszottunk!

FORZA INTER!!!
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Beninho sikere :)
(Benitez :: Mourinho)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Szép volt Fiuk! Forza INTER!
:)
DSanton39

a kupaátadást azért megvárhatták volna.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

DSanton39 írta:a kupaátadást azért megvárhatták volna.

mit vársz az undorító digi sporttól. :evil: :evil:

egyébként jobbak voltunk, megérdemelt győzelem volt.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

realevil írta:Azért Coutinhora kíváncsi lettem volna... :roll:

Szerintem ez jól is van így, h nem játszott. Végülis ez a meccs a 09-10-es szezon eredményei miatt volt és Coutinho akkor még nem szerepelt nálunk. Nem volt köze ahhoz, h játszhasson ezért a kupáért a csapat.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Jól játszottunk főleg a második félidőben! Ezzel megvan a negyedik! Egy ilyennel jövő héten is kiegyeznék!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Az elején kicsit megijedtem, főleg az 1. kapott gól után hogy hű ez a feltolt védelem így nem lesz jó, (ettől továbbra is tartok egy kicsit) de aztán Pandev gólja után nagyon magabiztosan kezdtünk többnyire játszani. Jó meccs volt. :)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Szép volt srácok! Szegény Totti lassan lelkibeteg lessz :twisted:

Forza Nerazzuri!
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Gratulálok!
gabri

Hozzászólás Szerző: gabri »

Jók lesztek idén is. Rafa jó edző.
Gratulálok nektek!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Tetszett a játék, bár csak a második félidőt láttam. Rómával nem tudom mi van, de még nagyon formán kívül vannak, hihetetlen miket csináltak néha hátul :D
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

gabri írta:Jók lesztek idén is. Rafa jó edző.
Gratulálok nektek!

Köszi a gratulációt !
Az INTER ismét bizonyított ! Féltem ,hogy a rómaiaknak elszáll az agyuk de hála Istennek most nem történtek olyan szörnyűségek mint a fővárosban.
A győzelem jogos de voltak olykor bosszantó pontatlanságok - rossz passzok - amihez nem vagyunk hozzászokva de hát az idény legelején vagyunk... :D
Valaki még korábban egy másik fórumon (NS) kérdezte , hogy nem unalmas mindent nyerni ?
Hát valahogy egy kicsit sem unalmas. Sőt :lol: :lol: nagyon élvezetes dolog !
Védelmünk olykor megingott de ezt leszámítva megérdemelt sikert arattunk.
FORZA INTER !!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Későn értem haza,gyorsba bekapcsoltam a TV-t,és pont Pandev rúgja a gólunkat.Na mondom innen már nincs kecmec,hát nem is volt.A 2. félidőben abszolut jobbak voltunk,helyenként pazar játékkal,ami viszont feltünt,hogy a védelem néha elég hajmeresztő dolgokat produkált.Jó úton haladunk tovább!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tegnap néztük a digin jó páran a meccset.A "hangulat" semmit sem változott a sporttvhez képest.Itt is el volt eresztve,hogy idén már nem leszünk bajnokok.
A minőségről annyit,hogy a kommentátor(már nem tudom ki volt)azt mondja az 50.!!! percben,hogy a 86.-ban beálló Materazzi szépen szerelt.Mondom lehet,hogy én vagyok hülye,de Zanetti helyére Stankovic jött és a tetkó király nincs ott :)Mellesleg akkor a CSK karszalag is rajta virított volna Cuchu helyett.
A meccsről,jó volt gyönyörű gólpasszott adtak a lúzerek,akiket ez után át kellene keresztelnem.Eto'o-val és Militoval jók vagyunk most elől.Rafa kitalált valamit.Persze ebből még nem vonunk le semmit,majd pár meccs múlva.Mexes megint elég nagy görény volt,Taddei-el együtt.Totti meg megint didergett a csúcson 20 percig,aztán hamar kiolvadt.Mondom ha egyszer oda bekerülsz...

4-ből 4 szép volt.

Sajnálom egy kicsit az Atleticot,de nem jöhet össze nekik sem minden.

off.ma egyébként játszik a másik két örök vesztes :)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Nem is emlékszem ilyenre, hogy Esteban lett volna a csapatkapitány, mert ha nincs Zenetti a pályán, ami igazán nem sűrűn fordul elő, akkor Córdoba viseli, vagy ha esetleg ő sem szerepel, akkor Marco.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nia írta:Tegnap néztük a digin jó páran a meccset.A "hangulat" semmit sem változott a sporttvhez képest.Itt is el volt eresztve,hogy idén már nem leszünk bajnokok.
A minőségről annyit,hogy a kommentátor(már nem tudom ki volt)azt mondja az 50.!!! percben,hogy a 86.-ban beálló Materazzi szépen szerelt.Mondom lehet,hogy én vagyok hülye,de Zanetti helyére Stankovic jött és a tetkó király nincs ott :)Mellesleg akkor a CSK karszalag is rajta virított volna Cuchu helyett.
A meccsről,jó volt gyönyörű gólpasszott adtak a lúzerek,akiket ez után át kellene keresztelnem.Eto'o-val és Militoval jók vagyunk most elől.Rafa kitalált valamit.Persze ebből még nem vonunk le semmit,majd pár meccs múlva.Mexes megint elég nagy görény volt,Taddei-el együtt.Totti meg megint didergett a csúcson 20 percig,aztán hamar kiolvadt.Mondom ha egyszer oda bekerülsz...

4-ből 4 szép volt.

Sajnálom egy kicsit az Atleticot,de nem jöhet össze nekik sem minden.

off.ma egyébként játszik a másik két örök vesztes :)

Sneijder szerintem tegnap is jó volt. A Goal.com szerint a holland kapta Eto'o után a legjobb osztályzatot.
Tegnap Messi a Sevilla ellen dobott egy mesterhármast ,de én nem adnám egy olyan támadónak aki a Vb-ről 0 rúgott gólal tért haza.

Amúgy az első gólunk ritka nagy hiba volt,de Pandev a legjobb helyen állt.
A második góluknál amit Lúcio csinállt azaz,hogy felment Róma tizenhatosáig is ott passzolt Militonak -az középhátvédektől ritkán láthat megmozdulásó volt.
A harmadik gólunkhoz meg Taddei töketlensége kellett.

Összeségében az eredményén kivül a játékkal is elégedettek lehetünk.
Az el kell ismerni,hogy a látványoság terén van még mit javulni,de idővel majd ez kialakul.
Rafa mesternek megvan a koncepciója mégha ez elsőre nem is tűnik drasztikusan másnak mint Mourinho játékfelfogása volt.

És végül egy jó hír. a pénteki Atlético elleni meccset a a Tv2-is közvetiti majd.
( Az tényleg botrány,hogy A digi a kupaátadást már nem adta)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Egy pár észrevétel:
Egyszerűen nem értem, miért nem küzd meg a Sport Tv az általa 10 éve közvetített és forradalmasított olasz bajnokság közvetítési jogaiért.
Helyette skót, és angol 2 bajnokság meccsei vannak képernyőn. Az előbb belenéztem a mai angol 2 meccsükbe, kommentátor(Méhes): "nagyon remélem, hogy ez a szörnyűség nem folytatódik a 2. félidőben, és valami focira emlékeztetőt is láthatunk majd, mindenesetre megkérem önöket, hogy amit eddig láttak azt felejtsék el, bár biztos nem lesz nehéz". Akkor minek, ezt látatlanban is sejthettük, hogy az angol 2 pl a küzdésről, és nem a játékról híres.

Most a Digin "élvezhetjük" majd a SerieA meccseket, gondolom nem ritkán majd csúsztatva, mivel angol bajnokikat is közvetítenek, és olyan sziporkákkal mint a Nia által is említett Materazzi-s eset, vagy a szokásos alap tudnivalók rossz közlése.
Az előbb Newcastle meccsen David Moyes Everton edző ült a lelátón, azt mondja: "és itt ül O'leary is, a Newcastle elnöke".
Nem tudom. Persze én is biztos, hogy többször is hibáznék! De azért olyan dolgokból, amikből minimális utánajárással fel lehetne készülni, azt miért nem lehet megtenni? Ezt nem értettem soha.
DSanton39

nem tudják megfizetni az elit bajnokságokat, mert a Digi túl magasra tette a mércét. kb mintha a City vagy Real licitálna egy játékosra a Valencia mellett.

a színvonal pedig mindenhol esik, egyszerűen nem néznek utána a dolgoknak, Várhidiék összekeverik az ex-sevillai Adrianot az ex-Interessel. Horváth Feri, Luca Cigarinit argentinnek nézte, és "szigarínizte", persze gondolom ez ügyben is repültek a mailek, mert tegnap estére már megtanulta kimondani a nevét, és nem egyszer hangsúlyozta hogy az "olasz".
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

PellerG írta:Egy pár észrevétel:
Egyszerűen nem értem, miért nem küzd meg a Sport Tv az általa 10 éve közvetített és forradalmasított olasz bajnokság közvetítési jogaiért.

gondolom mert picikét sokba került a magyar NB1...
nem véletlenül nyomatják ennyire
és vélhetően a holland a francia a skót meg az angol másodosztály picit olcsóbb mint az olasz :)
és perpillanat ugye mindenki elvan alélva a Barcától, ahogy tegnap is a 4-0 közben, és a Madrid meg mégiscsak 'a' Madrid...
szóval az olaszt ejtették...
így jártunk. bár kétségtelenül én is eléggé értetlenül szemlélem hogy a digi megvesz mindent miközben nyilvánvaló hogy ekkora lefedettség mellett a reklámidejei bőven nem hozzák vissza a pénzt
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

Miért kell a digi műsorpolitikáján rágodni! Január óta lett volna mindenkinek lehetősége valami megoldást találni (műholdas digi), akinek annyira fontos , hogy a tv-ben lássa a meccseket.
Lehet inkább a Sport tv-vel van a baj aki évekkel ezelött elvesztette az angol bajnokságot , most meg az olaszt, de ezért a "színvonalas" magyarért ki tud fizetni 4 milliárdot.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

digi ráadásul a csőd szélén áll :D rengeteg hitelt vettek fel nem rég
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

R9. írta:digi ráadásul a csőd szélén áll :D rengeteg hitelt vettek fel nem rég

Az túlzás, h csőd szélén állnak, ezt csak mi szeretnénk. Tény, h többet költöttek főként hitelből mint amennyi a bevételük, ezért nemn is oylan régen tőkemelést eszközöltek. Még elég biztos lábakon áll a cég, viszont hosszútávon muszáj lesz növelniük a lefedettségüket, különben halálra vannak ítélve.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

persze, így hogy 3000 ft nekem pl az összes csatorna, telefon meg 30 megás net

ebből nem fognak jól kijönni :D
Toldo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Toldo »

Szerintem a Digi simán megél a nyagyvárosokból...
Itt ugy 2 éve feltúrták az egész várost és bekábelezték....
a város jelenlegi összetétele kb 60% digi, 34% UPC, 14% t-home, 2% egyéb....
(azóta vannak upc-s akciók....)
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

szocske11 írta:Miért kell a digi műsorpolitikáján rágodni! Január óta lett volna mindenkinek lehetősége valami megoldást találni (műholdas digi), akinek annyira fontos , hogy a tv-ben lássa a meccseket.

Rajtam kívül még 3man élnek a háztartásban és csak Én akarok Inter meccset nézni!Nem olyan könnyű egyeztetni! Ráadásul meglévő két éves szerződést nem 5 ft ba kerülne felrúgni plusz az egyik ismerősömnek fél év telt el megrendeléstől a beszerelésig! Gondoltam majd nézem a digi netes oldalán de Tegnap ott se tudtam! Nekem nem fontos , hogy TV be nézzem, de már a neten se tudom!! Csak egyszerűen felháborít a helyzet engem és még sztem több forumozót is! Egyáltalán nem "rágódunk" ezen , hogy a Te szavaiddal éljek csak bosszant a dolog , legalábbis engem!!! Bocsánat az OFF-ért!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Így az OFF után, kicsit visszatérve a tegnapi meccsre: Hajmeresztő volt néhány mozdulat a középső védőinktől. Remélem tényleg csak pillanatnyi formahanyatlásról volt szó. :?
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Intertobi írta:
szocske11 írta:Miért kell a digi műsorpolitikáján rágodni! Január óta lett volna mindenkinek lehetősége valami megoldást találni (műholdas digi), akinek annyira fontos , hogy a tv-ben lássa a meccseket.

Rajtam kívül még 3man élnek a háztartásban és csak Én akarok Inter meccset nézni!Nem olyan könnyű egyeztetni!

Nálam hasonló a helyzet. Csak magam miatt nem rúghatok fel mindent.

Más. Mivel nem láttam a meccset éppen ezért nem hagy nyugodni az, hogy Capitanot lecserélte Benitez a szünetben. Ha nem sérült vagy ilyesmi akkor vajon miért? Nem nagyon emlékszem, hogy Zanettit taktikai okokból lecserélték volna az elmúlt években tétmeccsen. Bár az edző tudja de akkor is érdekes, hogy a mozdíthatatlan kapitányunk lecserélődik. Persze lehet ez csak most jött így ki vagy Benitez-nél tényleg nincs érinthetetlen ember. Majd kiderül. De fura dolog.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Az interért mindent..!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Jo kis szombat este volt...Ujabb trofea a vitrinbe, nem lehet megunni :D Kicsit akadozott a gepezet az elejen, de erezni lehetett a csapaton, hogy elobb utobb bedaraljuk oket. Az elejen kihagyott a roma par ziccert es volt zavar hatul, Riise golja szep volt, el kell ismerni..Vucinic viszont ugy gondolta a kupadonto miatti alattomos rugdosasukert minimum egy golpassz jar nekunk, majd lofeju Taddei is megbanast mutatott es Etonak adta labdat:lol: Milto a vegen kivegezhette volna oket, de igy is sima lett a vege. Capitano mar rutinosan magasba emelte a kupat es ujra elegedetten,mosolyogva konstataltuk, hogy qva jok vagyunk :D A csapat egyben maradt, es a gyoztes mentalitas mar a verukben van, ugy erzem ujra sikeres ideny elo nezunk,penteken johet az ujabb serleg ;)
Forza Inter!!!

Off:aterzem a helyzetet, jo volt otthon a sport1en nezni. Itt minden csatornan az angol foci omlik, neha spanyol,jo par ev utan adnak ujra olasz focit tvben,2evig netes streameken mergelodtem..vegre ESPN megvette tavaly, 15euro havonta a csatorna,elso nap elofizettem :) de tegnap nem adtak, viszont neten siman lehetett nezni, jo par raiunos link volt...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Megvan a negyedik Cím is idén :)
De király erre hazajönni a nyaralásból :)
Grat a csapatnak, és gyerünk tovább behúzni a hátralévő két kupát is, és akkor megcsináljuk amit a Barca tavaly... :mrgreen:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Tommy írta:Az interért mindent..!

Így van, én már be is köttettem a digit. :mrgreen:
Emlékszem 2001 előtt egyáltalán nem tudtam nézni a meccseinket, csak a Nemzeti sportból követtem a csapatot, annál meg még ez a szemét Digi is jobb :)
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Grat a csapatnak utólag is. Élőben nem láttam a meccset sajnos, de az eredményt tudtam. Ma megnéztem az ismétlést, és az már látszik, hogy a védelem tényleg nem tűnik az eddig látott meccsek után stabilnak. Eto játéka nagyon tetszett, meg Sneijder-é. A holland már szinte Zidane féle passzokat adott. Capitano cseréjének nem örültem, és remélem, hogy azért stabil kezdő marad. Juhár Tamásról meg tegnap óta köztudott, hogy Juve drukker. Ezek után nem volt meglepő számomra, hogy kritizál minket az úgynevezett " szakértő " :D. A kommentátor meg Samuel-t keverte Materazzival a 60. percben amikor még pályán sem volt Marco szánalmas...... Inkább linkeken fogom nézni hiába van Digim.
Lombardini

Tommy írta:Az interért mindent..!

Ezt mire írtad? A Digi TV beköttetésére vagy Benitez cseréjére? :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nem vagyok biztos benne, de úgy rémlik, hogy Capitanot a tengerentúlon begyűjtött sérülésének kiújulása miatt cserélte le Rafa.

FORZA INTER!!!
Lombardini

sorger=giallo írta:Nem vagyok biztos benne, de úgy rémlik, hogy Capitanot a tengerentúlon begyűjtött sérülésének kiújulása miatt cserélte le Rafa.

FORZA INTER!!!

Igen sajnos így van. Nagyon szomorú lenne ha pénteken nem lehetne ott a pályán és győzelem esetén nem ő emelhetné csapatkapitányként a serleget a magasba. Vagy ha mégis neki adnák ezt a lehetőséget akkor is biztos rossz lenne neki ha nem lehetne részese az egésznek.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Szerintem biztos, hogy nem olyan súlyos a sérülése, és a szuperkupán szerepelni fog.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Már nagyon várom a pénteki meccset, tudtommal eu.szuperünk még nincs, erre nagyon rá kell mozdulni. Klub vb engem annyira nem hoz lázba, az inkább olyan presztízs kupa amit illik megnyerni, de természetesen hozzuk el azt is, és 2010-et abszolút aranybetűvel lehet írni, nem mintha most nem. :)

Az előttünk álló évadban a Scudetto alap. A BLben hiába vagyunk címvédőek, ugyanannyi esélyünk van mint egy évvel ezelőtt kb. 10-15%. Címvédésem most butaság gondolkozni, majd ha ismét karnyújtásnyira lesz, akkor van értelme erről beszélni. (Természetesen óriási dolog lenne). Coppa -->tökmindegy. :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:Már nagyon várom a pénteki meccset, tudtommal eu.szuperünk még nincs, erre nagyon rá kell mozdulni. Klub vb engem annyira nem hoz lázba, az inkább olyan presztízs kupa amit illik megnyerni, de természetesen hozzuk el azt is, és 2010-et abszolút aranybetűvel lehet írni, nem mintha most nem. :)

Az előttünk álló évadban a Scudetto alap. A BLben hiába vagyunk címvédőek, ugyanannyi esélyünk van mint egy évvel ezelőtt kb. 10-15%. Címvédésem most butaság gondolkozni, majd ha ismét karnyújtásnyira lesz, akkor van értelme erről beszélni. (Természetesen óriási dolog lenne). Coppa -->tökmindegy. :)

Most jelen pillanatba(persze nálam ez változó),úgy látom,hogy ha nem nyerünk semmit is elégedett leszek...ha mögöttünk tudjuk az összes nyamvadt lúzert :) Vagy ez azt jelenti,hogy nyerünk? Vagy lehet ezt csak mondom,és nem úgy gondolom,mert el sem tudom képzelni :lol:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én 1 Real, Schalke, Cluj elleni csoportot elfogadnék.
Mourinho(ék) ellen kíváncsi lennék, Schalke ellen még TV-s meccsünk is lehet, a Clujt meg csak behúzzuk akár oda-vissza
Komax

2010/11 UCL group stage fixtures:

Matchday 1 (Tuesday 14 September): Twente v Inter
Matchday 2 (Wednesday 29 September): Inter v Werder Bremen
Matchday 3 (Wednesday 20 October): Inter v Tottenham Hotspur
Matchday 4 (Tuesday 2 November: Tottenham Hotspur v Inter
Matchday 5 (Wednesday 24 November): Inter v Twente
Matchday 6 (Tuesday 7 December): Werder Bremen v Inter

inter.it
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Esetleg vki nem tudná belinkelni többi csoportból is ki mikor kivel? Csak mert lehetne szemezgetni h esetleg melyik meccsünket adhatja a TV.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A Totenham elleni meccsünket biztos közvetítik de a Bremen elleni is sanszos
Komax

Marco írta:Esetleg vki nem tudná belinkelni többi csoportból is ki mikor kivel? Csak mert lehetne szemezgetni h esetleg melyik meccsünket adhatja a TV.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

A TV2 szempontjából mindig a keddi játéknapot kell figyelni. A november 2.-i játéknapon Tottenham-Inter jócskán kiemelkedik a többi meccs közül. Így nézve az Inter-Tottenham szinte biztos digisportos meccs (ez szerdán lesz). Werder elleni meccseknél azért vannak olyanok amiket adott TV társaságok marketing szempontból lehet hogy előrébb sorolhatnak, továbbá az utolsó játéknapon mennyire lesz még tétje a brémai meccsnek. Twente elleni meccsekre esély sincs hogy TVs legyen.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Köszi Komax. A Tottenham elleni meccseket sztem is fogja adni, főleg a keddit, hiszen ott dupla esély is van h vmeik adja. Már ez is vmi :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Komax írta: Twente elleni meccsekre esély sincs hogy TVs legyen.

Én a címvédő első idei BL szereplését azért megmutatnám.
Komax

Süti írta:
Komax írta: Twente elleni meccsekre esély sincs hogy TVs legyen.
Én a címvédő első idei BL szereplését azért megmutatnám.
Igen a BL győztesre ilyenkor jobban fókuszálnak, hogy hogyan teljesít a következő szezonban, de a Twente csapatából per pillanat egy játékost sem tudnék említeni aki "sztár" lenne. Tévéknek meg ez számít, hogy minél eladhatóbb legyen. Borítékolni merem hogy a TV2 az első játéknapon a Man.Utd-Rangers meccset fogja választani. Meglepne ha nem. Digi kérdéses, de gondolom ők is az eladhatóságra (nevekre) mennek.
Válasz küldése