Szép volt Eto'o
Benitez első kupája megvan:)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
DSanton39 írta:a kupaátadást azért megvárhatták volna.
realevil írta:Azért Coutinhora kíváncsi lettem volna...
gabri írta:Jók lesztek idén is. Rafa jó edző.
Gratulálok nektek!
Nia írta:Tegnap néztük a digin jó páran a meccset.A "hangulat" semmit sem változott a sporttvhez képest.Itt is el volt eresztve,hogy idén már nem leszünk bajnokok.
A minőségről annyit,hogy a kommentátor(már nem tudom ki volt)azt mondja az 50.!!! percben,hogy a 86.-ban beálló Materazzi szépen szerelt.Mondom lehet,hogy én vagyok hülye,de Zanetti helyére Stankovic jött és a tetkó király nincs ottMellesleg akkor a CSK karszalag is rajta virított volna Cuchu helyett.
A meccsről,jó volt gyönyörű gólpasszott adtak a lúzerek,akiket ez után át kellene keresztelnem.Eto'o-val és Militoval jók vagyunk most elől.Rafa kitalált valamit.Persze ebből még nem vonunk le semmit,majd pár meccs múlva.Mexes megint elég nagy görény volt,Taddei-el együtt.Totti meg megint didergett a csúcson 20 percig,aztán hamar kiolvadt.Mondom ha egyszer oda bekerülsz...
4-ből 4 szép volt.
Sajnálom egy kicsit az Atleticot,de nem jöhet össze nekik sem minden.
off.ma egyébként játszik a másik két örök vesztes
PellerG írta:Egy pár észrevétel:
Egyszerűen nem értem, miért nem küzd meg a Sport Tv az általa 10 éve közvetített és forradalmasított olasz bajnokság közvetítési jogaiért.
R9. írta:digi ráadásul a csőd szélén állrengeteg hitelt vettek fel nem rég
szocske11 írta:Miért kell a digi műsorpolitikáján rágodni! Január óta lett volna mindenkinek lehetősége valami megoldást találni (műholdas digi), akinek annyira fontos , hogy a tv-ben lássa a meccseket.
Intertobi írta:szocske11 írta:Miért kell a digi műsorpolitikáján rágodni! Január óta lett volna mindenkinek lehetősége valami megoldást találni (műholdas digi), akinek annyira fontos , hogy a tv-ben lássa a meccseket.
Rajtam kívül még 3man élnek a háztartásban és csak Én akarok Inter meccset nézni!Nem olyan könnyű egyeztetni!
Tommy írta:Az interért mindent..!
Tommy írta:Az interért mindent..!
sorger=giallo írta:Nem vagyok biztos benne, de úgy rémlik, hogy Capitanot a tengerentúlon begyűjtött sérülésének kiújulása miatt cserélte le Rafa.
FORZA INTER!!!
Komax írta:Már nagyon várom a pénteki meccset, tudtommal eu.szuperünk még nincs, erre nagyon rá kell mozdulni. Klub vb engem annyira nem hoz lázba, az inkább olyan presztízs kupa amit illik megnyerni, de természetesen hozzuk el azt is, és 2010-et abszolút aranybetűvel lehet írni, nem mintha most nem.![]()
Az előttünk álló évadban a Scudetto alap. A BLben hiába vagyunk címvédőek, ugyanannyi esélyünk van mint egy évvel ezelőtt kb. 10-15%. Címvédésem most butaság gondolkozni, majd ha ismét karnyújtásnyira lesz, akkor van értelme erről beszélni. (Természetesen óriási dolog lenne). Coppa -->tökmindegy.
Marco írta:Esetleg vki nem tudná belinkelni többi csoportból is ki mikor kivel? Csak mert lehetne szemezgetni h esetleg melyik meccsünket adhatja a TV.
Komax írta: Twente elleni meccsekre esély sincs hogy TVs legyen.
Igen a BL győztesre ilyenkor jobban fókuszálnak, hogy hogyan teljesít a következő szezonban, de a Twente csapatából per pillanat egy játékost sem tudnék említeni aki "sztár" lenne. Tévéknek meg ez számít, hogy minél eladhatóbb legyen. Borítékolni merem hogy a TV2 az első játéknapon a Man.Utd-Rangers meccset fogja választani. Meglepne ha nem. Digi kérdéses, de gondolom ők is az eladhatóságra (nevekre) mennek.Süti írta:Én a címvédő első idei BL szereplését azért megmutatnám.Komax írta: Twente elleni meccsekre esély sincs hogy TVs legyen.