Én is.
Ja és rendelem az Acerbi mezem. 93. percben felmegy majd így beveri.....ha ő nincs akkor nincs Frattesi gól se mert kikapunk a rendes játékidőbe.
Forza Inter!!!!!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Én is.
Inni kellene még pár sört, de holnap meló van.
Ezt talán te is megbántam utòlag,de szerintem 2-0 után 2-3 -nál ezt senki nem gondolta volna.
Huhúú Csaszi!CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.06. 23:47 Ünnepélyesen visszavontam és elnezest kérek a “kudarcos” bejegyzésemért. Ha megnyerjük ha nem! Tévedtem!
Én voltam, most értem vissza a hotelbe egy mini after-ről…
Abban az 1998-as évben is volt egy örjöngős meccsünk, az UEFA döntő Ronaldoval, Simeonéval stb, sose feledem azt a kupagyőzelmet
A bajnokságot sajnálom, de belátom, ehhez kellett a maradék erőnk. Na meg a Napoli még sem egy Milán vagy Juve.. Ha tévedek, be szoktam ismerni.Atosz írta: ↑2025.05.07. 01:37Huhúú Csaszi!CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.06. 23:47 Ünnepélyesen visszavontam és elnezest kérek a “kudarcos” bejegyzésemért. Ha megnyerjük ha nem! Tévedtem!
Ehhez kell hozzászóljak, mert szinte érzem, ahogy ez a múltkori fogalmazásod ma átment valami megfogalmazhatatlan érzésbe, amit ma Frattesi (!) teljesített be! Ott vagyunk gyerekek a BL döntőben, és ugyanazzal az érzéssel várom, mint 2010ben: ezek után ezt a döntőt nem bukhatjuk el!
Meglátjuk, hogy miképp alakul a jövő évi keret, mert tegnap Zielinski sem volt rossz. Stúdióban viccesen meg is jegyezték, hogy milyen jó ha “csere” emberek is többet játszanak.CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.07. 07:14A bajnokságot sajnálom, de belátom, ehhez kellett a maradék erőnk. Na meg a Napoli még sem egy Milán vagy Juve.. Ha tévedek, be szoktam ismerni.Atosz írta: ↑2025.05.07. 01:37Huhúú Csaszi!CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.06. 23:47 Ünnepélyesen visszavontam és elnezest kérek a “kudarcos” bejegyzésemért. Ha megnyerjük ha nem! Tévedtem!
Ehhez kell hozzászóljak, mert szinte érzem, ahogy ez a múltkori fogalmazásod ma átment valami megfogalmazhatatlan érzésbe, amit ma Frattesi (!) teljesített be! Ott vagyunk gyerekek a BL döntőben, és ugyanazzal az érzéssel várom, mint 2010ben: ezek után ezt a döntőt nem bukhatjuk el!
Frattesi valami elképesztő volt a BM ellen is, hát még tegnap. Én már abban is elkezdtem bízni, hogy nem adjuk el. Róma ide vagy oda, Inter szíve van, ez tegnap bebizonyosodott. Ez pedig rengeteget számít. Forza Inter!
Nekem mindegy ki jön ellenünk. Arsenal szimpatikusabb csapat, nem vagyok oda a pénzes csapatokért (PSG, city), de hasonló erősségűek, ma egy popcornt bedobok és hátradőlve nézem, tegnap úgyis elég volt a szívinfarktus
Érdekes, a stúdióban konszenzusban mondták a PSG-t, mert az Arsenal ellen nem látnak esélyt számunkra a magas pressingjük miatt.
PellerG írta: ↑2025.05.07. 09:15Érdekes, a stúdióban konszenzusban mondták a PSG-t, mert az Arsenal ellen nem látnak esélyt számunkra a magas pressingjük miatt.
Én pedig pont az Arsenal ellen látnék több esélyt, egyszer már sikerült megvernünk őket a jelenlegi sorozatban is.
Más kérdés, hogy innen a PSG nem fogja elbukni az elődöntőt, úgyhogy szerintem a franciák jönnek.
2 forduló óta minden Napoli meccsre felteszek 10 ezret tippmixen.
Hosszu lesz, ezert elore is elnezest, es akit nem erdekel, az most lapozzon is inkabb tovabb, akit erdekel egy szemelyes tapasztalatokkal megelt iras, annak megkoszonom ha elolvassa.
Dumfries seggét sokat védtem itt anno.
Tegnap a meccs hevében ezt elfelejtettem megköszönni. Ezt kár lett volna kihagyni!
Nalam Arsenal, eleve szurkolok nekik, es a masik ok, hogy szamunkra szerintem "konnyebb" ellenfel lenne a dontoben.
Arsenal-nak nagyon gyenge volt a helyzet kihasználása. Rengeteg túl árazott angol van benne. Nem rossz játékos a Rice, de nem hinnem ér 130 milliót. Tudjuk a Premier League-ben más összegek játszanak, de nem tud 3* annyit, mint bármelyik középpályásunk a kezdőből.PetR írta: ↑2025.05.07. 22:35 Úgy néz ki, ez eldőlt, Hakimiékkel találkozunk ha csak nem történik csoda.
Nem baj. Donnának a Milanból nem sok jó emléke van rólunk, Kvarát is ismerjük mint a rossz pénzt...És igaz, nem követtem a PSG idényét, de ezalapján a két meccs alapján úgy gondolom, a Barca-Bayern kombó kategóriákkal nagyobb falat volt.
edit: erre Saka pont szépített, na nézzük lesz-e feltámadás.![]()
Felreerted teljesen...Cupi írta: ↑2025.05.08. 08:52 Teljesen mind1, hogy milyen fiatalokból áll ez a PSG én így is több esélyt érzek most mint 2023-ban a Guardiola által edzett épp csúcs formában lévő City ellen volt.Hozzáteszem ott is tisztességesen helyt álltunk és ha Lukaku egy kicsit élesebb minimum hosszabbítás lehetett volna....
Szóval lehet itt fényezni a PSG-t és igen nehéz meccs lesz de bőven van esélyünk.![]()
Igen idősebb a keretünk és én is reménykedem benne, hogy nyáron elkezdünk mi is fiatalítani de az ilyen meccseken a BL-ben már nem sokat számít kinek milyen az átlagéletkora. Jelzem kedd este az akkor már 90 percet játszó 37 éves Acerbi megy fel majd veri be a hosszabbítást érő gólt.Szóval egy döntőbe a legkevésbé az átlagéletkor fog dönteni. Pillanatnyi forma, aznap ki, hogy ébredt, taktika, rutin és némi szerencse.
![]()
Es folytatjak, van bor azon a bizonyos kepen...interfan írta: ↑2025.05.07. 11:36 Viszont egy dolog ami mar a meccs alatt sem tetszett, nagyon nem, sot mar a meccs elott sem.
Multheti Barcelona es spanyol szurkolok velemenyet nem is irom le ujra, annyira nagykepuseg volt, a meccs utan meg a szokasos Barcelona szardobalasal es persze szerencses volt csak az Inter bla-bla.
Na most hala az egnek nem sok Barcelona szurkoloval talalkoztam, de akikkel igen, azoknal ugyanez.
Sima 0-3, kitomjuk az Intert, az Inter csak egy szerencses csapat a Bayern ellen ki kellett volna esnie, Frattesi utolso perces gol, elso meccsen 3 kapuraloves 3 gol, csak szerencse bla-bla.
Csunya lesz amit irok, de hanyinger volt az egesz ezt hallgatni.
Visszaterve a meccsre, na ott ami nagyon nem tetszett az Barcelona jatekosok folyamatos reklamalasa, a folyamatos provokacio, es a folyamatos birozas a kispadrol is.
Masbol sem alltak csak ebbol.
Inigo baratunk a levonulasnal meg provokalta is az Inter szurkolokat.
Amit meg szerencsetlen biroval tettek mar a palyan is, undorito.
Mar ott gondoltam ennek lesz utoelete, haat van is...
Tegnap ejszaka mar nem olvastam hireket, hagytam a telefont, mert az elmenyek nem a telefonon es a neten vannak, hanem szemelyesen.
Ma reggel a repterre menet olvasva a hireket, nyilatkozatokat, megint az a bizonyos szo jutott eszembe (elnezest mindenkitol): hanyinger.
A Barcelona feljelenti a birot az UEFA-nal mert elfogult volt az Inter fele.
Barcelona jatekosok sora elmondja (Araujo, Pedri, Inigo), hogy ezt a gyozelmet elloptak toluk, botranyos biroi iteleteket, csakis az Intert segitettek, ok voltak a jobbak, es ha nincs a biro az Inter nem dontozik.
Gyonyoru...
Flick is elmondja, az osszes biroi itelet az Intert segitette, a Barcelona ellen volt nyiltan a biro, igazsgatalan eredmeny, a Barcelona erdemelte volna a dontot, es a biroi iteletek miatt nem kerultunk oda.
Fantasztikus...
Spanyol media meg folytatja, a futball legnagyobb lopasa, elcsalt BL elodonto, a biro kiejtette a Barcelonat, es meg sorolhatnam.
Hanyinger...
Jaa es meg ilyen Arsene Wengernek is meg kell szolalni, hogy bizony az Intere nem volt tizenegyes, ellenben a Barcelonanak az volt, es a biro igy meg ugy.
Koszonjuk Wenger, inkabb eld a boldog nyugdijas eveidet.
En nem ertem miert nem lehet meltosaggal viselni a vereseget, es erre mi szukseg van.
Sokszor irtam mar, de nekem pont ezert a Barcelona a vilagon a leggyulotebb csapat.
Undorito.
Na mindegy, birozzanak csak, csalozzanak csak, megerdemlik a sorsukat.
Nem gondoltam volna, csak nagyon melyen biztam benne, hogy ujabb Inter BL dontot lathatok majd szemelyesen, rettegtem, hogy a Barcelona BL gyozelmet kell lassam Muncheben.
Na ez nem igy lett.
Ahogy 100X leirtam, az idei BL a nagyobbnal nagyobb meglepetesekrol szol.
Szezon elejen leirtam, hiaba a sztarok, szerintem nem a Real nyeri az idei BL-t.
Csoda szupersztar favorit Realnak annyi, Citynek mar elotte, 2.favorit Poolnak is.
Es most az elodontotol mindenki altal irt BL gyoztes Barcelonanak is annyi.
Pont irtam par napja, en az idei BL elkepeszto meglepetesei miatt gondolom azt, hogy nem az uj favorit Barcelona nyeri a BL-t.
Igy is lett...
Lehet itt szerencsezni a spanyol sajtotol, nemzetkozi szakertoktol, de konyorgom a Real hanyszor es hogy nyert BL-t.
94.perces gyoztes golok, hibas biroi iteletek, tizenegyesek, es meg sorolhatnam.
Persze az nem szerencse, hanem tudas, mert ok a Real.
Az...
Ellenben az Internel ez csakis szerencse.
Az...
Orulnek ha tobben is tudnank menni a forumrol a dontore, igazi futballunnep lesz.