Én is pont ezt gondolom, amit leírtál.Cupi írta: ↑2025.06.07. 12:21 Szerintem pontosan tudja Marotta, hogy Chivu-ban bőven benne van a kockázat. Időt akart nyerni. Ha bejön ő lesz a király, hogy bízott benne és idehozta. Ha meg nem akkor meg még lesz idő fű alatt tárgyalni másokkal is.![]()
Én azt a részét nem értem írják sajna nem is lett volna pénzünk komolyabb edzőkre. Nyílt titok, hogy Inzaghi kapott volna új szerződést több pénzzel ha marad. 9-10 körül ha jól tudom. A román meg jött 2,5-ért....oké spórolás meg minden de el nem hiszem, hogy ne lett volna legalább egy 6-7 milliónk ha lett volna komolyabb jelölt. Szerintem ez nem a pénzről szólt. Gondolom Marotta gyorsan akart valakit akit ismer, aki nem változtat a taktikán mert jön a klub VB és akivel nem kell hetekig tárgyalnia.
Drukkolok Chivunak mert ez az érdekünk. De a megérzésem az, hogy októbernél tovább nem lesz.![]()
Szerintem a háttérben lesznek is tárgyalások, de meg kell keresni ehhez a megfelelő személyt. Bízok Marottában és örülök, hogy nem fizettünk csak úgy 10 millát egy edzőért.
Fontos a változás, mert Inzaghi már őrületbe kergetett, hogy Acerbinak minden meccsen kötelező játszania.