A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nem tudom... Nézte tavaly valaki a Como meccseit? Megmondom őszintén, én csak a két ellenünk játszott meccsüket láttam. Az alapján inkább tűntek szervezettnek, mint látványos futballt játszóknak, de úgy egyébként semmi extrát nem láttam bennük. Persze nyilván, abban a keretben lehet, hogy nem is volt több, meg az erősebb csapatokkal azért elég szoros meccseket játszottak. De tényleg nem tudom Fabregastól mit lehetne várni. Nekem ez kicsit inkább olyannak tűnik, hogy "hú, de mennek most a spanyol edzők", próbáljunk ki egyet nálunk is.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2025.06.02. 14:33 Nem tudom... Nézte tavaly valaki a Como meccseit? Megmondom őszintén, én csak a két ellenünk játszott meccsüket láttam. Az alapján inkább tűntek szervezettnek, mint látványos futballt játszóknak, de úgy egyébként semmi extrát nem láttam bennük. Persze nyilván, abban a keretben lehet, hogy nem is volt több, meg az erősebb csapatokkal azért elég szoros meccseket játszottak. De tényleg nem tudom Fabregastól mit lehetne várni. Nekem ez kicsit inkább olyannak tűnik, hogy "hú, de mennek most a spanyol edzők", próbáljunk ki egyet nálunk is.
Nezd, egy Como nem tud egy Inter ellen latvanyos tamadofutballt produkalni.

Ettol fuggetlenul azert ellenuk sem csinaltak rossz mutatokat, finoman szolva sem.
Csak par pelda ebbol:
-18 kapuraloves
-1.43XG mutato
-436 passz
-118 passz az utolso harmadban
-88% passzpontossag

Ezek nagyon de nagyon nem rossz szamok.
Foleg ugy, hogy 45 percet meg emberhatranyban is voltak.

Gyakorlatilag a ket Inter meccset leszamitva, (es par nagy csapatot, az sem mindig) a Como mindenki mas ellen tobb labdabirtoklas, tobb loves, es tobb passz.
Pontosan a tipikus Guardiola iskola.

Ez a Como most jutott fel, erre elertek egy 10.helyet ujonckent, ez azert mindenkeppen biztato.

Nyilvan Fabregas lehet buko, de amit iden mutatott az egy abszolult ude szinfolt volt a Serie A-ban.
Valami egeszen mas mint a megszokott olasz futball.

Ha megy Inzaghi, en a felmerult es realisan elerheto nevek kozul biztosan ot valasztanam.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

cuchu11 írta: 2025.06.02. 13:11
interfan írta: 2025.06.02. 12:42
cuchu11 írta: 2025.06.02. 12:26 Látom kissebbségben maradtam, de szerintem itt nem edzőt
kell cserélni, hanem játékosokat.
Olyan edző nincs, aki ezzel a Correa, Arnautovic, Taremi
sorral többet ért volna el.
Mondjuk, ha Inzaghi nem marad, az sem gond,
mert ezek szerint Marotta jobb edzőt talált, mint Allegri. :thumbup:
Szerintem itt ket opcio van.

Vagy nem lesz semmifele edzovaltas, es ezert nem is mentunk ra Allegrire.

Vagy ugymond fentrol megmondtak Marottanak, hogy edzok teren is ugyanugy fiatal/fiatalabb vonalon gondolkozzon, mert most egy ilyen Inter imidzs felepitese zajlik.

Az hogy pl meg egy Sarri sem merul fel, azok utan hogy Allegri ment a Milanba, es mi lehet edzotvaltunk, haaat nekem tobb mint erdekes es nem megszokott irany.
Az Oaktreenek szerintem tök mindegy, hogy hány éves az edző. Legfeljebb a fizetése érdekli őket.

Te magad írtad le többször (szerintem helyesen), hogy ha Inzaghi megy, akkor valószínűleg Allegri jön.
A logikai sor vége akkor most az, hogy Inzaghi marad... :thumbup:
Ha elhesegetem az esetleges Quataros összesküvés elméletet, a szombat este látottak alapján valaminek történnie kellett a döntő előtt, ami ennyire levette a játékosokat. Lehet szar a taktika, lehetnek fáradtak, de az, hogy a srácok fejben is valahol a Marson voltak, azt nem igazán lehet megmagyarázni. Szerintem Inzaghi közölte velük még a döntő előtt, hogy elhagyja az Intert. Ha valami, ez az info tutira sokkolta a játékosokat, ami magyarázná azt a teljes sötétséget, amit a fejekben is láthattunk már az első percektől.
interfan

möszi írta: 2025.06.02. 14:59 Szerintem Inzaghi közölte velük még a döntő előtt, hogy elhagyja az Intert. Ha valami, ez az info tutira sokkolta a játékosokat, ami magyarázná azt a teljes sötétséget, amit a fejekben is láthattunk már az első percektől.
Azert szerintem naivnak lenni semmi ertelme.
Persze majd pont a meccs elott kozli Inzaghi lelep, hogyne...
Teljesen irrealis...

Inzaghi honapok ota pontosan tudja hol folytatja.
Ez a profi sport nem a megye 2, hogy Jozsibacsi lelep mert megsertodott, es azt is pont a meccs elott jelenti be a jatekosknak.
Nonszensz.
Ne vicceljunk mar.
Baggio85

interfan írta: 2025.06.02. 15:03
möszi írta: 2025.06.02. 14:59 Szerintem Inzaghi közölte velük még a döntő előtt, hogy elhagyja az Intert. Ha valami, ez az info tutira sokkolta a játékosokat, ami magyarázná azt a teljes sötétséget, amit a fejekben is láthattunk már az első percektől.
Teljesen irrealis...

Ez a profi sport nem a megye 2, hogy Jozsibacsi lelep mert megsertodott, es azt is pont a meccs elott jelenti be a jatekosknak.
Nonszensz.
Ne vicceljunk mar.
Azt még el is tudnám képzelni, hogy Inzaghi tényleg a meccs előtt osztotta meg a játékosokkal, hogy végül hogyan döntött, de ha így is volt: épp a Bajnokok Ligája döntőre készülök! Nem mind1, ki lesz az edző a következő meccsen? Teljesen váratlanul biztosan nem érhette a játékosokat a hír, ha így is volt.
A 3 elmélet közül én ezt tartanám legkevésbé hihetőnek. :D Vagy legalábbis nem magyarázza meg, hogy mi történt a csapattal.
interfan

Kozben a Gazzetta is megerositi a Sky es Di Marzio korabbi hiret, miszerint Fabregas az elsoszamu jelolt az Inter padra, alternativak pedig Vieira, Chivu, es De Zerbi.

Romano pedig megerositi a korabbi Szaudi forrasok hireit, es most mar Romano szerint is marcius vegen elkezdodtek a targyalasok Inzaghi es az Al Hilal kozott.

Corriere es Republica szerint pedig Inzaghi nem az Al Hilalba, hanem a Juventusba tavozhat az Intertol.
Hat igen. :D
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Ha Inzaghi valóban a juvéhoz megy akkor Marotta visszavágásként ültesse le Zidant vagy Kloppot a padra
interfan

PellerG írta: 2025.06.01. 11:22 Úgy egyszerűen azt gondolom, Inzaghi az az arc, aki ha be is jut döntőbe (nem Coppa Italiara gondolok), jó eséllyel alulmarad.
Ugyanez a bajnoki véghajrák, mikor már nyom a tét, dettó.

kínosan elbukott Scudetto, már nem első ízben

most már igen csalódott lennék, ha holnap az a hír jönne, hogy marad Inzaghi és nem ért véget ez a projek
Az a helyzet hogy ez valahol igy van.
Gyonyoruen leirjuk micsoda eredmenyek, de ha levesszuk a Kupakat akkor mi marad?
- 4/3 elbukott Scudetto
- Ebbol 2 ahogy fogalmaztal "kinosan elbukott"
- 2 elbukott BL donto
- 4 ev = 1 megnyert Scudetto

Es hat pontosan lattuk milyen "minosegu" volt az Olasz bajnoksag az elmult 4 evben.

Vegezetul pedig en is kezdem azt erezni amit kiemeltem toled.
"
most már igen csalódott lennék, ha holnap az a hír jönne, hogy marad Inzaghi és nem ért véget ez a projekt"
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

möszi írta: 2025.06.02. 14:59 Ha elhesegetem az esetleges Quataros összesküvés elméletet, a szombat este látottak alapján valaminek történnie kellett a döntő előtt, ami ennyire levette a játékosokat.
Azóta már kiderült hogy hasonló történt mint 86-ban a magyar válogatottal.
Sok volt a tészta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2025.06.02. 16:56-kor.
interfan

Calciomercato.com szerint De Zerbi egyaltalan nem szeretne az Inter edzoje lenni, valamint jelenleg Fabregast sem gyozte meg az Inter projekt.

Calciomercato.com szerint az Inter Inzaghi maradasat szeretne, es a fizeteset egy uj szerzodessel 10m euro fele emelne.

Milanoi Corsera szerint Inzaghinak elege van, hogy orok vesztesnek tartjak, tavozni akar az Intertol.
Inzaghi nem szeretne fiatalokat, nem szeretne uj fiatalokra epulo projektet.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Jöhet Marco Rossi
:D
tomika431

HerfortBalazs írta: 2025.06.02. 16:36 Jöhet Marco Rossi
:D
Isten ments!
Baggio85

interfan írta: 2025.06.02. 16:27
Milanoi Corsera szerint Inzaghinak elege van, hogy orok vesztesnek tartjak
És majd Szaúd-Arábiában fogja bebizonyítani, hogy nem az? Szerintem meg pont az határoz meg egy győztes jellemet, hogy feláll, ha elesett és erősebben visszatérve bebizonyítja, hogy nem volt igaza másoknak!

Egyébként ez egy borzasztó érdekes történet, mert Conte az Isten, hogy heti egy meccsel bajnokságot nyer mindenhol, de közben meg emlékszem én még itt a "Conte takarodj!" hozzászólásokra, amikor a BL-ben a csoportból sem sikerült továbbjutni a világverő Shaktar Doneck ellen. Pedig Contének akkor kb a világ összes pénze rendelkezésre állt.
Inzaghinak felhozzátok ezt mindig, hogy 4ből 1 Scudetto. Szerintetek rajta múlt, hogy egy 0 eurós (vagy inkább mínuszos) kerettel mindig a bajnokság volt az, ami másodlagos volt és több fronton kellett helyt állnia? Ki kellett volna esni a csoportban mindig, és akkor most nagy valószínűséggel lenne + 2 Scudettonk. Akkor most az lenne itt kb. hogy Inzaghi csak a bajnokságban jó, sose fogunk nemzetközi szinten semmit elérni vele!
Nem életem legboldogabb napjait élem én sem, de azt érzem, hogy túlságosan alul van itt értékelve és ki van sarkítva Inzaghi munkássága.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.06.02. 16:27 Calciomercato.com szerint az Inter Inzaghi maradasat szeretne, es a fizeteset egy uj szerzodessel 10m euro fele emelne.
Ez egyszerűen szégyen lenne.
Ilyen szezonhajrát fizetésemeléssel és új szerződéssel honorálni... No comment kategória.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Baggio85 írta: 2025.06.02. 17:03
Milanoi Corsera szerint Inzaghinak elege van, hogy orok vesztesnek tartjak
És majd Szaúd-Arábiában fogja bebizonyítani, hogy nem az? Szerintem meg pont az határoz meg egy győztes jellemet, hogy feláll, ha elesett és erősebben visszatérve bebizonyítja, hogy nem volt igaza másoknak!

Egyébként ez egy borzasztó érdekes történet, mert Conte az Isten, hogy heti egy meccsel bajnokságot nyer mindenhol, de közben meg emlékszem én még itt a "Conte takarodj!" hozzászólásokra, amikor a BL-ben a csoportból sem sikerült továbbjutni a világverő Shaktar Doneck ellen. Pedig Contének akkor kb a világ összes pénze rendelkezésre állt.
Inzaghinak felhozzátok ezt mindig, hogy 4ből 1 Scudetto. Szerintetek rajta múlt, hogy egy 0 eurós (vagy inkább mínuszos) kerettel mindig a bajnokság volt az, ami másodlagos volt és több fronton kellett helyt állnia? Ki kellett volna esni a csoportban mindig, és akkor most nagy valószínűséggel lenne + 2 Scudettonk. Akkor most az lenne itt kb. hogy Inzaghi csak a bajnokságban jó, sose fogunk nemzetközi szinten semmit elérni vele!
Nem életem legboldogabb napjait élem én sem, de azt érzem, hogy túlságosan alul van itt értékelve és ki van sarkítva Inzaghi munkássága.
Egyet kell értsek veled. Most pont azt csináljuk amit az olaszok szoktak. Kikaptunk most éppen minden szar és vége a világnak.
Nem tudhatjuk a háttérben mi van de az teljesen egyértelmű, hogy oda akartuk idén tenni magunkat a BL ben.
A bajnokságban ment a pihentetés azt hittük ezt nem bukhatjuk el.
Szerintem azt mindenki beláthatja azért hogy ezt az egészet nem kizárólag Inzaghi cseszte el.
interfan

PellerG írta: 2025.06.02. 17:35
interfan írta: 2025.06.02. 16:27 Calciomercato.com szerint az Inter Inzaghi maradasat szeretne, es a fizeteset egy uj szerzodessel 10m euro fele emelne.
Ez egyszerűen szégyen lenne.
Ilyen szezonhajrát fizetésemeléssel és új szerződéssel honorálni... No comment kategória.
Lehet nagyobb ennek a forgatokonyvnek a valoszinusege, mint az uj edzoje...
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Milanoi Corsera szerint Inzaghinak elege van, hogy orok vesztesnek tartjak, tavozni akar az Intertol.
Persze, hogy nem szeretne beépíteni, mert nem tud! Nem kell ehhez 3 diploma. Egytaktikás lúzer, sajnos ezt nem egyszer bebizonyította, kár szépíteni.
Nekem már kb mindegy ki, de valaki más legyen, új impulzusok kellenek. A hétvégit én nem tudom neki megbocsátani. Azóta is rajtunk röhög a világ, mém hegyek születtek. Azt még hosszabbítani akarunk. Vicc.
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Sziasztok
Nekem az jár a fejemben, hogy szerintem egész évben nem tudtuk eldönteni, mit is akarunk.
Minél több trófeát nyerni vagy pedig az úgymond értékes trofeákra (bajnokság, bl,) rámenni.
A helyzet az, hogy van egy kifejezetten idősnek és nem túl szélesnek mondható keretünk, ehhez képest az utolso pillanatig ragaszkodtunk hozzá, hogy megpróbáljuk megszerezni a szuperkupát (a világvégére utazva egy mini tornára!), és a kupát is.
Mindeközben pontosan tudtuk, hogy ez olyan meccs terheléssel jár, amit nem lehet bírni.
El kell dönteni a nyár folyamán, bogy milyen célokért indulunk és azokra koncentrálni, mivel 50+ meccsel minden évben így fogunk járni. Még akkor is, ha komolyan nekiállunk fiatalitani a nyáron.
A bl döntő: szerintem aki azt hiszi, hogy Inzaghi félvállról vette, mert már fél lábbal máshol van, az nem érti, milyen fontos trófea ez ebben a sportban.
Én kifejezetten kedvelem, szerintem remek edző. Ötletem sincs, kivel lehetne pótolni, mégis azt hiszem mennie kellene. Szörnyű mentális állapotban érkezett a csapat a döntőre, ez pedig igenis az ő kudarca.
möszi

interfan írta: 2025.06.02. 15:03
Teljesen irrealis...

Nonszensz.
Ne vicceljunk mar.
Rendben, te úgyis mindenkinél jobban informáltnak gondolod magad. Ha nem emiatt volt ez a minősíthetetlen játék és eredmény, akkor kérlek adjál már valami ésszerű magyarázatot erre a 0 teljesítményre? Bekristályozták őket? Előző este már ünnepeltek a szurkolókkal és még másnaposak voltak? Ha ennyire profik vagyunk, mint ahogy mondod, akkor a megye 3-as szintű “játék” és a teljes motiválatlanság hátterében mi állhat még?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta: 2025.06.02. 16:25
möszi írta: 2025.06.02. 14:59 Ha elhesegetem az esetleges Quataros összesküvés elméletet, a szombat este látottak alapján valaminek történnie kellett a döntő előtt, ami ennyire levette a játékosokat.
Azóta már kiderült hogy hasonló történt mint 86-ban a magyar válogatottal.
Sok volt a tészta.
Nekem is pont ez jutott eszembe.
A 6-0 amiről azòta is beszélnek.
A másik a 98-as VB döntő Francia-Brazil 3-0 ami után írtak,hogy Ronaldo R9-ről írták,hogy rosszul volt.
A szombati döntő amit Münchenben átélni talán még rosszabb volt mint tv előtt ,most már mindig velünk marad.
Azt érzem,hogy nem tudjuk a teljes igazságot egy ilyen csalódást keltő eredmény után,de azt várom,hogy hamarosan kiderült.Sajnálom Inzaghit mert sok szép sikert is köszönhetünk neki.Viszont egy letargia után új impulzus kell és azt a legkönnyebb új edzővel elérni.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.02. 18:45
Persze, hogy nem szeretne beépíteni, mert nem tud! Nem kell ehhez 3 diploma. Egytaktikás lúzer, sajnos ezt nem egyszer bebizonyította, kár szépíteni.
Nekem már kb mindegy ki, de valaki más legyen, új impulzusok kellenek. A hétvégit én nem tudom neki megbocsátani. Azóta is rajtunk röhög a világ, mém hegyek születtek. Azt még hosszabbítani akarunk. Vicc.
Maradjunk annyiban, hogy sok ertelmes magyarazat nem lenne arra, hogy hosszabbitunk vele 10m fizetessel...
interfan

Pedulla szerint a legujabb nev Inzaghi tavozasara esetere Farioli.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.06.02. 22:44 Pedulla szerint a legujabb nev Inzaghi tavozasara esetere Farioli.
Ki lesz a következő név?
Ranieri vagy Mourinho?
interfan

Festa írta: 2025.06.02. 23:17
interfan írta: 2025.06.02. 22:44 Pedulla szerint a legujabb nev Inzaghi tavozasara esetere Farioli.
Ki lesz a következő név?
Ranieri vagy Mourinho?
Ma eldol a hirek szerint Inzaghi sorsa.
Szamomra egy dolog biztos, ha egy ilyen szezon utan hosszabbitunk vele a "gigafizetessel" es megkapja a 10m+ fizeteset, az egy vicc kategoria lesz.
Baggio85

Kép

Gyerünk Simone, legyen TÖKÖD!!! Te is tudod, hogy EZ, ÍGY nem érhet véget!!!
interfan

Baggio85 írta: 2025.06.03. 06:39
Magyarul szerinted megkellene neki adni a 10m+ os fizut, es Inzaghinak kellene lenni tovabbra is az Inter edzojenek, es o lenne az alkalmas az uj projetkhez?
PellerG

interfan írta: 2025.06.03. 06:41
Magyarul szerinted megkellene neki adni a 10m+ os fizut, es Inzaghinak kellene lenni tovabbra is az Inter edzojenek, es o lenne az alkalmas az uj projetkhez?
Hozzátenném gyorsan, péntekig Te is így gondoltad...
Maradjon mindenáron.
Elfogadom az érzést, hogy valaki vele folytatná.
De az indokokat nem, szerintem sokkal több szól ellene, mint mellette.
Én nagyon csalódott lennék ha maradna és a projektet ráerőltetve mennénk tovább.
interfan

PellerG írta: 2025.06.03. 06:50
interfan írta: 2025.06.03. 06:41
Hozzátenném gyorsan, péntekig Te is így gondoltad...
Maradjon mindenáron.
Elfogadom az érzést, hogy valaki vele folytatná.
De az indokokat nem, szerintem sokkal több szól ellene, mint mellette.
Én nagyon csalódott lennék ha maradna és a projektet ráerőltetve mennénk tovább.
En tegnap errol leirtam reszletesen a velemenyem, hogy maradjon vagy sem.

"
En tovabbra is tartom amit nagyon sokszor leirtam, nem tudom ki az aki realisan elerheto, es tobbet hozna az Inter padon mint o.
Szinten lehet gunyt uzni belole, de en leginkabb Allegri arnyeka miatt feltem Inzaghi tavozasatol.

En voltam az elso a forumon aki leirta Fabregast mint lehetoseges, es irtam vele eltudnam kepzelni a jovot.
(Meg is kaptam a magamet erte)

Visszaterve a kerdesre, hogy "meg mindig remenykedsz, hogy marad ez a kokler"?
Nehez a valasz...

Mert egyfelol en ilyen De Zerbi vonalat nagyon nem szeretnek.
Ez a Chivu, Vieira vonal meg tenyleg inkabb hagyjuk.

Masfelol viszont ott van rengeteg dolog, ami miatt Inzaghi az aki, akinek a korlatai miatt lett az ami.
Es leginkabb most nem is feltetlenul az eredmeny, hanem a "jovokep".
Inzaghi nem fog 20-25 eves jatekosokat beepiteni, felepiteni, es nem tudom mennyire akar egy uj korszakot elkezdeni.
4 ev manapsag egy klubnal rengeteg ido...
Az meg hogy maradjon, es vele egyutt a nyilvan minden tiszteltet megerdemlo 36+os vonal, haaat nem a jovoepites.
Ennek az Internek pedig nagyon surgossen meg kell fiatalodni, egy uj Intert kellene epiteni, es nem tudom mi ertelme lenne ezt kitolni +1 evvel.
Mert Inzaghi elobb-utobb elfog menni, es jovore sem lesznek igazan mas edzok akik elerhetoek szamunkra.

Egyszoval en Fabregast most leultetnem, de a felmerult nevek kozul csak ot.
Guardiola tanitvany, Pep iskola, sokpasszos tamadojatek, letamadas, nagylabdabirtoklas, egy igazi udeszinfolt a Serie A-ban.
Ahogy irta valaki, hatha megtalalnak mi is a sajat Luis Enriquenket.
"
CsaSzi9294

Sky és Di Marzio szerint Inzaghi még nem döntött a jövőről. Hivatalos 25 (!) milliós ajánlatot tettek le elé, plusz olyan játékosok leigazolását szeretnék, mint Theo Hernandez (közel a megegyezés 35m), Oshimen és Ederson.
Az Inter távozása esetén fiatal edzőt szeretne, első két név a már sokszor emlegetett Fabregas és De Zerbi. Ugyanakkor kiemelik, az Inter még nem találkozott egyikőjükkel sem.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/sky ... allertato/
tomika431

CsaSzi9294 írta: 2025.06.03. 08:17 Sky és Di Marzio szerint Inzaghi még nem döntött a jövőről. Hivatalos 25 (!) milliós ajánlatot tettek le elé, plusz olyan játékosok leigazolását szeretnék, mint Theo Hernandez (közel a megegyezés 35m), Oshimen és Ederson.
Az Inter távozása esetén fiatal edzőt szeretne, első két név a már sokszor emlegetett Fabregas és De Zerbi. Ugyanakkor kiemelik, az Inter még nem találkozott egyikőjükkel sem.
Köszi az infót!Ez az ajánlat könnyen lehet hogy a juvétól jött. Ott esett szó Osimhen és Theo Hernandez érkezéséről.
CsaSzi9294

tomika431 írta: 2025.06.03. 08:21
CsaSzi9294 írta: 2025.06.03. 08:17 Sky és Di Marzio szerint Inzaghi még nem döntött a jövőről. Hivatalos 25 (!) milliós ajánlatot tettek le elé, plusz olyan játékosok leigazolását szeretnék, mint Theo Hernandez (közel a megegyezés 35m), Oshimen és Ederson.
Köszi az infót!Ez az ajánlat könnyen lehet hogy a juvétól jött. Ott esett szó Osimhen és Theo Hernandez érkezéséről.
Theo nagyon közel van az arabokhoz állítólag, szóval egy patkánnyal kevesebb lesz a Serie A-ban. :)
interfan

Gondolom Csaszi kifelejtette az irasabol, de ez az ajanlat az Al Hilal ajanlata, es az Al Hilal akarja a Theo, Bruno Fernandes, Ederson, Osimhen sort.
tomika431

interfan írta: 2025.06.03. 08:25
Gondolom Csaszi kifelejtette az irasabol, de ez az ajanlat az Al Hilal ajanlata, es az Al Hilal akarja a Theo, Bruno Fernandes, Ederson, Osimhen sort.
Jaaj igy már világos a dolog,köszi
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.03. 08:25
Persze, a Juve nem tudna 25m-t lerakni neki. :) Max zlotyiba. De talán még abban se.
interfan

Gazzetta szerint a "valas" fele tart az Inzaghi-Inter kapcsolat.
Inzaghi nem szeretne az Inter altal felvazolt fiatal vonalat es utat.
Valamint az Inter nem adna meg az Inzaghinak az altala kert 10m + 3m bonusz fizetest, "csak" 7m + 3m bonusz volt az ajanlat.
Inzaghi 2028-ig akart szerzodest, az Inter ellenben "csak" 2027-ig kinalt hosszabbitast.

Gazzetta szerint egyetlen nev van most az Internel mint celpont (ha Inzaghi lelep) Fabregas.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.06.03. 08:41 Gazzetta szerint a "valas" fele tart az Inzaghi-Inter kapcsolat.
Valamint az Inter nem adna meg az Inzaghinak az altala kert 10m + 3m bonusz fizetest, "csak" 7m + 3m bonusz volt az ajanlat.
Inzaghi 2028-ig akart szerzodest, az Inter ellenben "csak" 2027-ig kinalt hosszabbitast.

Gazzetta szerint egyetlen nev van most az Internel mint celpont (ha Inzaghi lelep) Fabregas.
Így van, Fabregas az első számú célja az Internek, ezt a CdS is megerősíti. Fabregas felvázolta az Internek, hogy érdekli a project, de garanciát kért fiatal játékosok leigazolására, olyanokra, akik értik és alkalmazni tudják az ő taktikáját.
https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... -contatto/
tomika431

Van olyan érzésem hogy a juve megkeresi Inzaghit ha tőlünk távozik és nem az Arabokat választja
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.06.03. 08:45
interfan írta: 2025.06.03. 08:41 Gazzetta szerint a "valas" fele tart az Inzaghi-Inter kapcsolat.

Fabregas felvázolta az Internek, hogy érdekli a project, de garanciát kért fiatal játékosok leigazolására, olyanokra, akik értik és alkalmazni tudják az ő taktikáját.
Na igen, egy Guardiola, Luis Enrique iranyhoz, taktikahoz, futballhoz ehhez alkalmas jatekosok kellenek, es nyilvan nagyon mas egy Comonal es egy Internel.

Fabregas egy udeszinfolt Olaszorszagban, de ahhoz hogy sikeres legyen ez a Pep tanitvany vonal, elkepzeles es irany, ahhoz az iranyhoz megfelelo jatekosok kellenek.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

En kivancsi lennek Fabregasra, de ehhez turelem kell. Ha decemberben a 4. helyen allunk, az nem lehet ok arra, hogy elkuldjuk. Hosszabb tavon kell nezni.

Szerintem Fabregas alatt Frattesi es Bisseck is nagyobb szerepet kapna, ennek orulnek. Sot, tovabb megyek: lehet, hogy Pio Espositot se kene kolcsonadni vagy eladni.
interfan

R9. írta: 2025.06.03. 08:50 En kivancsi lennek Fabregasra, de ehhez turelem kell. Ha decemberben a 4. helyen allunk, az nem lehet ok arra, hogy elkuldjuk. Hosszabb tavon kell nezni.

Szerintem Fabregas alatt Frattesi es Bisseck is nagyobb szerepet kapna, ennek orulnek. Sot, tovabb megyek: lehet, hogy Pio Espositot se kene kolcsonadni vagy eladni.
Abszolult igaz.

Es hat valoban kaphatna lehetoseget Pio Esposito is.

Nezzunk egy Fabregas fele 4-3-3-at:

Zirkzee-Martinez-Thuram

Henrique-P.Esposito-Zalewski

En latnek benne fantaziat.
Baggio85

R9. írta: 2025.06.03. 08:50 de ehhez turelem kell.
Az nálunk szokott lenni! :D
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2025.06.03. 08:45

Így van, Fabregas az első számú célja az Internek, ezt a CdS is megerősíti. Fabregas felvázolta az Internek, hogy érdekli a project, de garanciát kért fiatal játékosok leigazolására, olyanokra, akik értik és alkalmazni tudják az ő taktikáját.
https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... -contatto/
Lehetne az első ilyen név majd Nico Paz, akit szépen felépített Comóban.
Szerintem tudnánk ügyletelni a Reallal.
interfan

Ja es egyebkent ott van meg Carboni is, aki azert a Monzaba mutatott szep dolgokat, ha mar 4-3-3.

Sommer
Dumfries-Bisseck-Bastoni-Dimarco
Barella-Calhanoglu-MrX/Frattesi
Zirkzee-Martinez-Thuram

Barki
Pavard-DeVrij-MrX-C.Augusto
Sucic-Asllani-Frattesi/Stankovic
Henrique-P.Esposito-Zalewski/Carboni

Es meg ott van Sebastiano Esposito is.
Baggio85

Mivel a bölcsek köve nincs nálam, ezért nem tudok mást tenni, mint Marottában bízni. És benne bízok is, hogy jól fog választani, dönteni, bárhogyan is lesz.

De azért, amellett, hogy tudom, hogy milyen a szurkolói lélektan, meg hogy most elég borús napokat élünk, azért azt a kérdést tegye fel magában mindenki, hogy az OLASZ bajnokságban melyik volt az utolsó csapat, amelyik spanyol edzővel, spanyolos focival, fiatalos csapattal eredményes tudott lenni???
Lehet itt ilyen magasztos, meg szép gondolatokat megfogalmazni, hogy majd 3-4-5 fiatallal "forradalmat" ( :) ) csinálunk, de a tény az, hogy az utóbbi 40 évben a példa nem azt mutatja, hogy az olasz közegben ez eredményes tud lenni. És pontosan tudja mindenki, itt a fórumon is, hogy mi fog következni novemberben, decemberben 3-4 vesztes meccs után.

Szóval mást nem tudok csinálni, bízok Marottában, hogy ő a megfelelő választást fogja hozni, legyen az bármi is!
möszi

Lehet, hogy eljött Cholo ideje, aki évekkel ezelőtt ígérte, hogy egyszer biztosan lesz az Inter edzője??? Az AS már ír is erről, kérdés, hogy motiválja-e a váltás most, illetve, hogy a 2027-ig élő szerződéséből ki akarjuk-e vásárolni?

https://www.fcinternews.it/copertina/i- ... olo-983810
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.06.03. 09:38 Mivel a bölcsek köve nincs nálam, ezért nem tudok mást tenni, mint Marottában bízni. És benne bízok is, hogy jól fog választani, dönteni, bárhogyan is lesz.

De azért, amellett, hogy tudom, hogy milyen a szurkolói lélektan, meg hogy most elég borús napokat élünk, azért azt a kérdést tegye fel magában mindenki, hogy az OLASZ bajnokságban melyik volt az utolsó csapat, amelyik spanyol edzővel, spanyolos focival, fiatalos csapattal eredményes tudott lenni???
Lehet itt ilyen magasztos, meg szép gondolatokat megfogalmazni, hogy majd 3-4-5 fiatallal "forradalmat" ( :) ) csinálunk, de a tény az, hogy az utóbbi 40 évben a példa nem azt mutatja, hogy az olasz közegben ez eredményes tud lenni. És pontosan tudja mindenki, itt a fórumon is, hogy mi fog következni novemberben, decemberben 3-4 vesztes meccs után.

Szóval mást nem tudok csinálni, bízok Marottában, hogy ő a megfelelő választást fogja hozni, legyen az bármi is!
Ha rám célzol a forradalommal kapcsolatban, rosszul értelmezted, én a mercatora gondoltam, mert eddig arról szóltak a hírek, hogy nem lesz "forradalom" csak a lyukakat tömjük be szokás szerint egy két ingyen névvel vagy kölcsönnel. Fabregas esetén (aki fiatalokkal akar dolgozni, a mi keretünk továbbra sem a legfiatalabb a ligában), az elmúlt évekhez képest igen is forradalomnak lehet nevezni. Helyből 5-7 új játékos érkezhet a következő hetekben. és legalább ugyan ennyi el is mehet.
PellerG

Hánykor lesz a meeting délután, tudunk valamit?
Eléggé tűkön ülök, változást szeretnék.
Így érzem majd magam jövő áprilisban is azt hiszem 🤣😍
Baggio85

möszi írta: 2025.06.03. 09:43 Lehet, hogy eljött Cholo ideje, aki évekkel ezelőtt ígérte, hogy egyszer biztosan lesz az Inter edzője??? Az AS már ír is erről, kérdés, hogy motiválja-e a váltás most, illetve, hogy a 2027-ig élő szerződéséből ki akarjuk-e vásárolni?

https://www.fcinternews.it/copertina/i- ... olo-983810
Cholo jó lenne, de ő nem fog jönni.
Baggio85

CsaSzi9294 írta: 2025.06.03. 09:47
Baggio85 írta: 2025.06.03. 09:38 Mivel a bölcsek köve nincs nálam, ezért nem tudok mást tenni, mint Marottában bízni. És benne bízok is, hogy jól fog választani, dönteni, bárhogyan is lesz.

Ha rám célzol a forradalommal kapcsolatban, rosszul értelmezted, én a mercatora gondoltam, mert eddig arról szóltak a hírek, hogy nem lesz "forradalom" csak a lyukakat tömjük be szokás szerint egy két ingyen névvel vagy kölcsönnel. Fabregas esetén (aki fiatalokkal akar dolgozni, a mi keretünk továbbra sem a legfiatalabb a ligában), az elmúlt évekhez képest igen is forradalomnak lehet nevezni. Helyből 5-7 új játékos érkezhet a következő hetekben. és legalább ugyan ennyi el is mehet.
Nem "céloztam" senkire :D, csak most ez a szó többször elhangzott itt a fórumon.
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2025.06.03. 09:49
CsaSzi9294 írta: 2025.06.03. 09:47

Nem "céloztam" senkire :D, csak most ez a szó többször elhangzott itt a fórumon.
Okés, csak gondoltam tisztázom. :) :thumbup:
Válasz küldése